Wpisy użytkownika romanx
Łącznie 333 wpisów w archiwum, pokazane od nr 34 575. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
REALISTA przecież nie napisałeś nic nowego czego moglibyśmy nie wiedzieć (;
KOREKTA KOREKTY (; ANIU za 2zł w Fortunie wygrana wynosi 18zł , a za 5zł wygrana=45zł !
GWIDO od kiedy to rzeczy martwe jak wspomniana przez ciebie maszyna losująca myśli? myślałem ze myślenie jest tylko atrybutem człowieka (-;
Słuchaj no kolesiu ja Cię nie obrażam i się z nikim nie mam zamiaru kłócić na tym czacie. Jeśli Ci coś nie pasuje w moich wpisach to ich nie czytaj, albo spytaj to Ci wytłumaczę! Personalnie się do Ciebie nie odnosiłem, tylko chciałem zasugerować , że ta osoba o której wspomniałeś nie koniecznie musiała być kobietą, tym bardziej że Pasko wspominał , że ten ktoś ma także drugi często używany nick. WIĘC CZEGO CZŁOWIEKU SIĘ MNIE CZEPIASZ!!
widać wciąż nie rozumiesz kontekstu, cóż tak bywa(; A ustawiać to możesz swoje dzieci jak je masz i z nimi też możesz takie infantylne rozmowy prowadzić, ale nie ze mną, bo ja głupszemu nie wychowanemu człowieczkowi zwykle ustępuje , także rozumiesz? Żegnam
a możesz uchylić rąbka tajemnicy i powiedzieć wg. jakich to o b l i c z e ń? myślę , że wszyscy są tego ciekawi GROMie
tak GROM każdy ma prawo do prywatności (; a bylem po prostu ciekawy n i dzieki za odpowiedz. PS. romanx nie romanix
Nie jestem urażony, bo nie ma czym. Ale skoro Ty nie słuchasz, to Twoje osądy na tą sprawę powinieneś zostawić tym którzy mają rozeznanie i słuchają R. M. ? bądźmy uczciwi (; Poza tym Ojciec Rydzyk wypadałoby pisać z dużej litery podobnie jak TS
wczoraj, przed wczoraj, cały miesiąc i rok, o GRACZu1987 w telewizji mówili to.. w prasie pisali to.. same złe rzeczy. Choć ja o GRACZu1987 nie mam zielonego pojęcia, nie znam, nie widziałem go nigdy , to uważam podobnie JEST ZłY i już (;
ponieważ nie chce mi się samodzielnie myśleć, to tak myślę, że to prawda(-; pozdrawiam
saracen ja bym powiedział,że dobre i głupie te owieczki,a baran za to zły i mądry (;
BOND to też DOBRA STRONKA (;
www.google.ocom.pl/
nadaje sie do wszystkiego. Ja sam z niej korzystam i gorąco ją Polecam!
www.google.ocom.pl/
nadaje sie do wszystkiego. Ja sam z niej korzystam i gorąco ją Polecam!
Właśnie dlatego powinno się typować po 5 max 6 liczb dla expresa i 6 max 7 dla dużego
stronka musi się rozwijać ale nie tak, że wszystkie zmiany mają nastąpić od razu - bo się szybko to znudzi i stanie się monotonne. Pasko to wie i się dlatego nie śpieszy /-;
Rico i wszystko (nie) gra (; prawdopodobieństwo trafienia 8 w ML przy wytypowanych 12 liczbach to 1 do 981.. natomiast w EL trafić 5 przy wytypowanych także 12 to 1 do 1074
skoro nie którzy podają liczby które mają nie wejść, to może ja też zapodam swoje (;
1,3,15,28,43,48
2,11,26,30,47,49
1,3,15,28,43,48
2,11,26,30,47,49
Niech Nowy Rok przyniesie wszystkim radość , miłość, pomyślność i spełnienie marzeń, a gdy one się już spełnią niech dorzuci garść nowych, bo tylko one nadają życiu sens !
no tak... zadyma. Pewnie nie długo przyjdzie i na mnie kolej ujawnienia mojego IQ, to ja może od razu przyznam , że mam IQ na minusie, mimo to żyje i mam się dobrze.. i szkoda tylko, że co niektórzy, posiadający IQ na plusie, mimo, że żyją nie dobrze się zachowują - wylewając swoje frustracje na innych, to straszne...
"Znaczy to że moja dziewczyna ma szczęście bo ona mi narazie wszystkie trafione kupony skreślała" . Skreślała - nie jest jednoznaczne z - typowała .. być może kolega Czerkawski sam wybrał liczby, ale był czymś (w domyśle bardzo przyjemnym) zajęty i nie miał czasu na zabawę z kuponami ........
"Znaczy to że moja dziewczyna ma szczęście bo ona mi narazie wszystkie trafione kupony skreślała" . Skreślała - nie jest jednoznaczne z - typowała .. być może kolega Czerkawski sam wybrał liczby, ale był czymś (w domyśle bardzo przyjemnym) zajęty i nie miał czasu na zabawę z kuponami ........
marnie płacą.. w fortunie za "6" przy stawce 2 zł jest całe 9000!złotych
Grom z całym szacunkiem, nie bierz tego do siebie, ale wez kartke i ołówek.. napisz, rozpisz i podaj typy z 1000% pewnością na jutro (-; a jak nie chcesz Nam bezdarnym.. zapodać tych 1000% "rybkek" to wytłumacz chociaż , jaką "wędką" mamy łowić te numerki
spokojnie chłopcy... każdy przecież musi zarobić jakoś na życie .... :-)
a ja proponuje symulację polegającą na wytypowaniu tylko jednej liczby ML, oprócz tej która najdłużej oczekuje. Symulacja wskaże czy z tego zbioru, liczba najczęściej powtarzająca się, ma większe szanse -niż standardowe 25 %- na wylosowanie.
animal w demokracji nie można nikomu ubliżać z racji przynależności do takiej czy innej narodowości. I to jest wbrew prawu. Zresztą to podpowiada sama moralność, jeśli ktoś ją jeszcze ma! Panie Pasko !!!
taka piątka padła w historii losowań trzy razy, a paszczak przez ponad półtora roku typował tą piątke, aż w końcu za 564 razem trafił
28 czerwca 1997 wylosowano 19,20,21,22,23 ,25,42
24 sierpnia 2002
6, 12,13,14,15, 41,
takich przypadków jest całkiem sporo
24 sierpnia 2002
6, 12,13,14,15, 41,
28 czerwca 1997 wylosowano
19,20,21,22,25,42
24 sierpnia 2002
6, 12,13,14,15, 41,
19,20,21,22,25,42
24 sierpnia 2002
6, 12,13,14,15, 41,
poza tym, było kilka losowań gdzie pełna szóstka zmieściła się w przedziale mniejszym niż 10 liczb
koguciku Edi w tym przypadku ma racje, dostaniesz 20 zł. Jakbyś postawił 100zł to wtedy było by na reke 199,8zł.. W tym drugim przypadku obaj nie macie racji, zysk odebrany w TOTOMIXie będzie wynosił nie 49,38zł czy 50zł, a równe 49,4zł :-D
nie było by nie porozumień jak byś wszystko od razu opisał co i jak (;
Edi czy sformułowanie; "stawka 310zł" oznacza, że ma być zawarty jeden zakład? czy może dwanaście? a może tysiąc sto trzynaście zakładów? rozumiem, że dowolnie interpretujesz, tak jak Ci pasuje w danym momencie, coś co jest jednoznacznie oczywiste...
Edi rozumiesz co to znaczy odpowiedz merytoryczna, chyba nie, dlatego stosujesz takie zaczepki, które jednak nie robią na mnie wrażenia,- jakie sobie wcześniej założyłeś prowokatorze :-D
Koguciku nie rób Mu tego, bo jak On teraz będzie bez Ciebie żył ...
myślący20 chyba Ci wypłacają tylko i wyłącznie za to co trafisz, ale nie jestem tego do końca pewien :-)
aniel, wstyd, myślę, ze wiekszosc osob na tym czacie to patrioci, a Ty tyle frazesów piszesz, a okazuje sie, ze nim nie jestes )-;
jak cokolwiek może być za trudne dla niejakiego ROMANIXA - skoro takiej osoby wśród użytkowników nie ma :-)
być może dla niektórych użytkowników forum, przeczytanie i zapamiętanie nicka składającego się z 6 liter jest za trudne :-)
ale zawsze można zaznaczyć, skopiować i wkleić :-D !
być może dla niektórych użytkowników forum, przeczytanie i zapamiętanie nicka składającego się z 6 liter jest za trudne :-)
ale zawsze można zaznaczyć, skopiować i wkleić :-D !
PSZCZÓLKA MAJA.. bądz człowiekiem:-) nie śmiej się z takich ludzi... tylko współczuj
chłopaki, podobno od nienawiści do miłości jest tylko jeden krok, więc jesteści na dobrej drodze :-D i ważne też, że o sobie pamiętacie ...
jaki ten Wert troskliwy.. tak upomina, umoralnia innych, wręcz poświęca się i przez to chyba zapomniał o swojej kulturze osobistej... eh, cóż za poświęcenie
:-D
:-D
bianka doktor wszystko wiedzący nie wie, iż w P.Tr. budują drugie kino :-)
musimy skasować reklame :-) i te trzy miliony..
Ta reklama widać jest wczorajsza..
Ta reklama widać jest wczorajsza..
Jarek77 mylisz się wystarczy 8 zakładów, a rozpis wygląda tak;
trzy przykładowe parki
1,2
3,4
5,6
1,3,5
1,3,6
1,4,5
1,4,6
2,3,5
2,3,6
2,4,5
2,4,6
trzy przykładowe parki
1,2
3,4
5,6
1,3,5
1,3,6
1,4,5
1,4,6
2,3,5
2,3,6
2,4,5
2,4,6
arr - jak Ty nie podasz co wymyśłiłeś, to chyba nikt nie poda, no chyba, że prywatnie... :) prawda
nie wiem czy ktoś zauważył,ale pierwszego - z sześciu w totomixie- zakreesu numerka, nie ma od ponad 30 losowań...
lila - SLAVO pomylił nicki których używa, więc może się jednak zdecyduje na jeden?
ciekawość. Następnym razem zanim powiesz o kimś kapo - sprawdz co to znaczy. pozdrawiam
odczytanie liczb z dużego i expresa w spak , bo akurat 9 na 11 liczb jest takich samych jak w dzisiejszym MM, o to Ci chodzi?
wszystkiego dobrego i obysmy (forumowicze) sprawiali jak najmniej problemów:)
może dlatego, że mniej osób będzie grało???? jednocześnie na tyle dużo, by wpływy były na podobnym jak teraz poziomie