Wpisy 64 144 – 64 244
17 września 2009 00:06 → 17 września 2009 15:29, 100 wpisów
Kumulacja w numerku ,zastanawia mnie jedna rzecz jest kumulacja a wypłaty na inne stopnie wygranych maleją im większa kumulacja tym mniej na wygrane
Zapraszam do lektury na forum wpisu kolegi o nicku "Perełka" , który opisuje swoje doświadczenie z pracy jako kolektor:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2601&last=1
Być może odkrył on w TS aferę na grubą skalę!
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2601&last=1
Być może odkrył on w TS aferę na grubą skalę!
W Totomixie powinni dorzucić zdarzenie:
Czy będzie w archiwum TotoLotka losowanie z dnia 16.09.2009 z godz. 14:00? TAK/NIE
Oczywiście NIE jest pewniakiem ;)
Czy będzie w archiwum TotoLotka losowanie z dnia 16.09.2009 z godz. 14:00? TAK/NIE
Oczywiście NIE jest pewniakiem ;)
Witam! polecam coś z tego:6,18,19,24,38,41,42,52,60,61,62, 66,73 ja o 14 nie gram, już w pracy i dobrze że dziś luzik bo szefa nie ma :-)
MOI KOCHANI, czytałem wypowiedzi na forum, dość ciekawe, trącące z lekka archiwum X, ale wszystko możliwe. Moje zapatrywania na temat "krecenia z numerami były takie same, do momentu gdy mój tata osobiście skreślił i trafił 8/8 w multi. Jego pech polegał na tym,iż na te liczby które skreślił grał przez tydzień (tak sobie postanowił)przy stawce 10 krotnej. Gdy minął tydzień a nie było efektów postanowił kupon wyzrucić. Jednak wieczorem coś go tknęło i wyciągnął ten kupon z kosza i puścił, jednak tylko za stawkę podstawową i bez plusa (plus zaczął obowiązywać miesiąc przed tym faktem)i żeby było ciekawie to plus był w tych numerach co skreślił.Wyobraźcie sobie jego wkur....... a my śmialiśmy się iż ojciec był najbradziej "nieszczęśliwym "człowiekiem z powodu wygranej.Od tej pory zacząłem ciupać w Multi,i uważnie notować wszystkie moje sny, ponieważ część numerów mu się wyśniło a część "przerobił" ze snu wg starego sennika pomocnego w grach losowych.Tak więc jak ktoś ma jakieś ciekawe sny niech pisze a może coś stworzymy.W snach liczy się wszystko co się sni, (np, zwierzęta, członkowie rodziny,przedmioty, kolory, itp itd) Ja z mojego snu wytypowałem sobie na dziś 1,2,22 powodzenia
szczery... to masz na dzisiaj
sniło mi się że chodze po szkole(którą to skończyłam zresztą trochę lat temu)
w długiej po kostki czerwonej, pieknej sukni, ale na koniec snu była juz w kolorze fioletowym.
sniło mi się że chodze po szkole(którą to skończyłam zresztą trochę lat temu)
w długiej po kostki czerwonej, pieknej sukni, ale na koniec snu była juz w kolorze fioletowym.
Do Jantar.. ważne jest też konkretnie ile lat temu skończyłaś szkołę ...
Trzeba troszkę poczekać aż opracuję typy.Ważne jest też kiedy ten sen miałaś (tzn tuż przed przebudzeniem,czy też gdzieś w połowie nocy i najważniejsze co pierwsze utkwiło ci ze snu po przebudzeniu.
Szczery>>>
sen był nad ranem, a najwyraźniejszy szczegół po przebudzeniu to ta suknia zamieniona z czerwonej na fioletową, i to właśnie ona przez cały sen była jakby na pierwszym planie, w tle gdzieś koledzy i koleżanki ze szkolnych lat i to z różnych klas
sen był nad ranem, a najwyraźniejszy szczegół po przebudzeniu to ta suknia zamieniona z czerwonej na fioletową, i to właśnie ona przez cały sen była jakby na pierwszym planie, w tle gdzieś koledzy i koleżanki ze szkolnych lat i to z różnych klas
Ale mnie wczoraj zgięło,ale wreszcie w pełni sił.Jestem zdziwiony z wpisu 64042.jednak poszło...a już się martwiłem.
Ja dzis śniłam ze nieznajomy dla mnie człowiek wręczył mi 1 czerwony gożdzik,był to człowiek młody i dla mnie nieznajomy.Sen ten chyba był w drugiej połowie nocy.Co z tego mozna odczytać?
Szczery>>>
Proponuje załozyc temat na forum :)
Ciekawe co z tego wyjdzie :)
pozdr.
Proponuje załozyc temat na forum :)
Ciekawe co z tego wyjdzie :)
pozdr.
Max za stara juz jestem na takie numery w samochodzie,ten człowiek mógł byc w wieku mojego dziecka.
DO JANTAR I ULALA :
Na podstawie waszych snów wyszło mi coś takiego : 42,45,19,21,48,14,26,1,62,64,22,49,24,46.Zycze powodzenia !!!!! Ja osobiście z tych numerków zrobię systemik i bedę puszczał aż wpadną.Trudno mi powiedzieć czy na pewno wpadna wszystkie i czy dziś. Dlatego ja nastawiam się na kilka losowań. Osobiście zdarzało mi się że czekałem kilka losowań, przy czym zawsze coś mi wpadło w systemie tak że miałem za co grać.
Na podstawie waszych snów wyszło mi coś takiego : 42,45,19,21,48,14,26,1,62,64,22,49,24,46.Zycze powodzenia !!!!! Ja osobiście z tych numerków zrobię systemik i bedę puszczał aż wpadną.Trudno mi powiedzieć czy na pewno wpadna wszystkie i czy dziś. Dlatego ja nastawiam się na kilka losowań. Osobiście zdarzało mi się że czekałem kilka losowań, przy czym zawsze coś mi wpadło w systemie tak że miałem za co grać.
szczery:
Pomysł ze snami jest dobry, ale mam wrażenie, że zabieramy się do niego od dupy strony.
Nie ma sensu analiza snów jeśli przed zaśnięciem nie określiliśmy w czym nam one mają "pomóc"... To co ci dziś napiszą forumowicze może być jakaś projekcją ich podświadomości na ich wczorajsze wydarzenia z życia czy problemy ich nurtujące...
Wydaje mi się, że aby to zadziałało poprawnie to przed snem trzeba określić co nas interesuje albo jakiej odpowiedzi oczekujemy...
Następnie śpimy i staramy się zapamiętać co nam się przyśniło i starć się to "rozkodować".
Problem polega tylko na tym, że nie uzyskamy odpowiedzi jakie konkretnie liczby padną a jakieś obrazy, wydarzenia i trzeba znaleźć sposób ich translacji na liczby...
No i w jakiej grze to się może wydarzyć ;)
Pomysł ze snami jest dobry, ale mam wrażenie, że zabieramy się do niego od dupy strony.
Nie ma sensu analiza snów jeśli przed zaśnięciem nie określiliśmy w czym nam one mają "pomóc"... To co ci dziś napiszą forumowicze może być jakaś projekcją ich podświadomości na ich wczorajsze wydarzenia z życia czy problemy ich nurtujące...
Wydaje mi się, że aby to zadziałało poprawnie to przed snem trzeba określić co nas interesuje albo jakiej odpowiedzi oczekujemy...
Następnie śpimy i staramy się zapamiętać co nam się przyśniło i starć się to "rozkodować".
Problem polega tylko na tym, że nie uzyskamy odpowiedzi jakie konkretnie liczby padną a jakieś obrazy, wydarzenia i trzeba znaleźć sposób ich translacji na liczby...
No i w jakiej grze to się może wydarzyć ;)
do wpisu 64069 "maks158" >>>> nie przesadzaj z tym , że 15 lat temu nikt nie śnił o rozmawianiu przez telefon komórkowy , bo w 1994 roku już sporo osób je miało!
dzięki Szczery, jeszcze zanim je podałes wyszła mi taka "6"
14,17,19,22,24,26 , 5 liczb pokrywa się z podanymi :)
14,17,19,22,24,26 , 5 liczb pokrywa się z podanymi :)
Do Drozdi: Masz poniekąd rację, tak samo myślałem jak i ty, jednak z tym wszystkim jest tak jak z życiem, czasami pisze takie scenariusze i w tak najmniej spodziewanych chwilach, że człowiek nie byłby w stanie takiego scenariusza wymyśleć. Ja przez jakiś czas starałem się w taki sposób jak piszesz postępować, ale im bardziej chcesz i koncentrujesz się na tm, tym większe g..... Po upływie kilku dni a właściwie nocy, nie wiadomo skąd i dlaczego przśniły mi się trzy liczby tyko trzy.Puściłem w multi stawkę x10 i trafiło się. Załowałem że nie puściłem ze 100 takich kuponów. Faktem jest iż przed pójściem spać cały czas myślałem skąd tu skombinować kaskę na ratę w banku...i trafiło się. Nie określisz też w jakim losowaniu mogą wpaść te liczby, trzeba iść na cało i lecieć już we wszystkich, żeby nie zrobić tak jak moja ciotka,dwa lata temu śniło jej się 6 liczb w dużego lotka i na pewno to był dl poniewaz na kuponie zaznaczała kreskę na dl. Jak się obudziła zapamietała tylko pięć i kiała takie wrażenie że te pięc są pewne. puSciła kupon nie mówiąc o tym śnie nikomu, pewnmie chciała zaszpoanować kaską jak wygra.I faktycznie była cała piątka ale w expresie. W duchu pomyślałem sobie ( cholero jakbyś nie była taka zachłanna i powiedziała coś na ten temat przed losowaniem,to dziś nie mieszkałabyś w ciasnym M3
DO JANTAR I ULA
NIE MASZ ZA CO DZIĘKOWAć, w zasadzie to ja tez powinieniem podziękować bo dzięki temu i jak coś z tego "obliżę" jak wpadną.
NIE MASZ ZA CO DZIĘKOWAć, w zasadzie to ja tez powinieniem podziękować bo dzięki temu i jak coś z tego "obliżę" jak wpadną.
Szczeruś 7 liczb,które mi podałeś miałam wczesniej wytypowane,zobaczymy co sie z tego wyjdzie.Dzięki.
No właśnie szczery jest dokładnie jak piszesz: im więcej coś chcemy tym większa dupa :( I teraz pomyślmy ile osób z tego forum bardzo bardzo chce wygrać? Wszyscy o ile znamienita większość... Jak zatem chcesz to pogodzić, że się uda na podstawie snów coś wydedukować?
Faktem jestem, że trzeba być systematyczny i grać na ileś tam losowań tymi samymi liczbami...
Faktem jestem, że trzeba być systematyczny i grać na ileś tam losowań tymi samymi liczbami...
Drozdi : WIARA CZYNI CUDA ( a ja to potwierdzam na własnej skórze) Przyjdzie taki dzień,że totolotek przez nas zbankrutuje i to niewazne z jakiego powodu, czy splajtuje wypłacając grającym fortuny, czy też mając zerowe wpływy z gier ( bo jak się okaże kiedyś że faktycznie krecą z liczbami ) to ludzie przestaną całkowicie grać. W każdym bądź razie czy w taki czy w inny sposób ja zamierzam do tego doprowadzić z Waszą pomocą lub bez.!!!
sprawdzałam sobie Archiwalne ilości wygranych na www.lotto i stwierdzam że
bardzo mało ludzi trafia, żeby nawet nna sześć skreśleń tak mało ludzi trafiało to aż niedopomyślenia. dużo ludzi gra na MM. na chybił trafił, sami kreślą i systemami. poprostu jestem w szoku !!!! jestem ciekawa ile ludzi gra np. na sześć skreśleń bo przypuszczam że bardzo dużo i na tyle kombinacji było tak mało wygranych poprostu SZOK !!!!
bardzo mało ludzi trafia, żeby nawet nna sześć skreśleń tak mało ludzi trafiało to aż niedopomyślenia. dużo ludzi gra na MM. na chybił trafił, sami kreślą i systemami. poprostu jestem w szoku !!!! jestem ciekawa ile ludzi gra np. na sześć skreśleń bo przypuszczam że bardzo dużo i na tyle kombinacji było tak mało wygranych poprostu SZOK !!!!
Drozdi ma racje że trzeba grać tymi samymi liczbami przez jakiś czas,ale wiekszosc zmienia kulki co losowanie(ja też)a co do snów to mi się nic nie śniło lub nie pamiętam i jak tu liczby wytypowac:-)jak zwykle puszcze te które dawno nie padły,pozdrawiam.
Drozdi: A propos twojego poprzedniego wpisu: teoretycznie niech 100 osób poda jakieś sny z tych 100 snów stworzę 100 zestawów liczb,troche dużo prawda? jednak nie do końca,na przykładzie uli i jantar powiem tyle, że kilka liczba powtarzało się zarówno w śnie uli jak i jantar. Tak samo podejrzewam może być z setką czy też większą ilością snów. Być może jak się wybierze wtedy największą powtarzającą się ilość liczb, bedzie większe prawdopodobieństwo trafienia..ale tylko tak myślę..
Do Gała:
Wczoraj sobie zagrałam Twoją piątka:) No i mam na granie na dzisiaj:) Pozdrawiam.
Wczoraj sobie zagrałam Twoją piątka:) No i mam na granie na dzisiaj:) Pozdrawiam.
Możemy eksperymentować szczery... Też jestem ciekawy co wyjdzie. To nawet nie chodzi o wiarę i cuda ;)
Tylko czasem trzeba zdawać sobie sprawę, że droga do bogactwa (bo chyba o to chodzi) nie wiedzie tylko przez lotto czy inne hazardy i bukmacherki :))
Mi się śniło jezioro z trochę mętną wodą i zamarznięta kałuża, po której skakała dziewczynka...
Tylko czasem trzeba zdawać sobie sprawę, że droga do bogactwa (bo chyba o to chodzi) nie wiedzie tylko przez lotto czy inne hazardy i bukmacherki :))
Mi się śniło jezioro z trochę mętną wodą i zamarznięta kałuża, po której skakała dziewczynka...
Marzenie- tak dobre i te 4zł do przodu,ja zagram na wieczór dopiero ale jak masz chęć to wybierz coś z tego na 14:6,18,19,24,38,41,42,52,60,61,62,66,73 pozdrawiam
Dlaczego nie mogę nic napisać na forum? Czemu rejestracja nowych osób jest wstrzymana?
Drozdi, tu nie chodzi o bogactwo, szcerze mówiąc nie chciałbym trafić 10/10 wolałbym za to trafiać codziennie 5/5 4/4 a nawet 3/3 - ale codziennie. Wtedy to jest frajda i fajna zabawa. W moim przypadku na pewno nie chodzi o bogactwo, zależy mi na tym aby złamać ten " kod" właściwego i trafnego typowania i w tym jest cała frajda.
Z drugiej strony patrząc,to mój św. pamieci dziadek powiedział mi kiedyś przed śmiercią: Wnuczku, pieniądze leżą na ulicy tylko trzeba umieć je znależć. (zapewne coś w tym
powiedzeniu jest mądrego).Z twojego snu wyszły mi liczby 21, i 54 tj. takie jak wcześniej podałem przy czym wcześniej podałem 45 teraz wyszła odwrotność tej liczby.
Z drugiej strony patrząc,to mój św. pamieci dziadek powiedział mi kiedyś przed śmiercią: Wnuczku, pieniądze leżą na ulicy tylko trzeba umieć je znależć. (zapewne coś w tym
powiedzeniu jest mądrego).Z twojego snu wyszły mi liczby 21, i 54 tj. takie jak wcześniej podałem przy czym wcześniej podałem 45 teraz wyszła odwrotność tej liczby.
Gała: na 14.00 nie dam rady bo w pracy do 15.00:( Na 22.00 coś wymyslec muszę:)
Szczery - takich jak Ty brakuje wlasnie tutaj. Madrze piszesz i ja tak samo mysle : trafic trójke to jest radosc, 54 zeta jest. Mialem tak pare razy. poluje na 5/5 ale ciezko.
szczery>>> a może Ty szukałeś w dziadka wypowiedzi jakiegoś filozoficznego przekazu - gdy on Cię WPROST informował , że wyrzucił zawartość "skarpety" za okno na ulicę i tam teraz leżą te pieniądze????
edi8:
Może i masz rację, skoro ja ich nie znalazłem w tej skarpecie wyrzuconych na ulicę to na pewno znalazł ktoś inny, i temu komuś potwierdziło się to powiedzenie, że pieniądze leżą na ulicy i że........
Może i masz rację, skoro ja ich nie znalazłem w tej skarpecie wyrzuconych na ulicę to na pewno znalazł ktoś inny, i temu komuś potwierdziło się to powiedzenie, że pieniądze leżą na ulicy i że........
Marzenie!powodzenia ja coś puszcze z tych liczb co podałem,pewnie odrzuce tylko te które padną o 14 pozdrawiam
szczery bogactwo nie jest czymś złym :)
chodzi o intencje co chcemy osiągnąć i nie ma co się tu mamić, że frajda czy zabawa - nazwijmy to od razu po imieniu: po to, żeby być bogatym.
Frajda jest wtedy kiedy masz już pieniądze i się bawisz lotto ;)
chodzi o intencje co chcemy osiągnąć i nie ma co się tu mamić, że frajda czy zabawa - nazwijmy to od razu po imieniu: po to, żeby być bogatym.
Frajda jest wtedy kiedy masz już pieniądze i się bawisz lotto ;)
Witam :)
Wczoraj na 14:00 wytypowałam taką oto dzieisiątkę : 1,2,3,16,17,18,22,33,34,73 i wyszło 4z10 ......ale niestety nie wysłałam tej dziesiątki na 22:00
A rano napisałam koleżance , że padnie para 17,34 i padła ale o 22:00 a ja jej niestety nie wysłałam , bo nie miałam czasu żeby iść do totomixa
Wczoraj na 14:00 wytypowałam taką oto dzieisiątkę : 1,2,3,16,17,18,22,33,34,73 i wyszło 4z10 ......ale niestety nie wysłałam tej dziesiątki na 22:00
A rano napisałam koleżance , że padnie para 17,34 i padła ale o 22:00 a ja jej niestety nie wysłałam , bo nie miałam czasu żeby iść do totomixa
Drozdi, jedni mają frajdę z układania puzzli, inni z robienia modeli samolotów jeszcze inni zbierają kapsle,znaczki itd. prznosi im to satysfakcję, i nie potrzeba im do tego wielkiego bogactwa. Zapewne dobrze było by mieć to bogactwo jak piszesz tylko podejrzewam, iż gdybyś je posiadł to nie byłbyś już na tym czacie z nami tylko gdzieś na karaibach..(czego Ci życzę)
Ja jestem zodiakalnym lwem, a ten znak zodiaku jest typowym zdobywcą, ich cieszy nie tak osiągniety cel jak droga dochodzenia do tego celu.
Ja jestem zodiakalnym lwem, a ten znak zodiaku jest typowym zdobywcą, ich cieszy nie tak osiągniety cel jak droga dochodzenia do tego celu.
Gała: to ja też tak zrobię,może "obce" liczby przyniosą mi szczęście bo moje to masakra...Powodzenia:)
Wy tak tutaj o snach a wczorajsza
"KIEŁBASA" dała trochę numerków na 14 i można było coś z tej kiełbasy wygrać.
=========
Snila mi sie tez taka kielbasa podsuszana jak kiedys na wsiach robili - to od tej babki z koszyka :)
Szukaj sobie cyferek w tym ;P
ph2008 2009-09-16 (09:27)
=========
63797. ph2008>>>> słowo "kiełbasa" to będą następujące cyferki:
K - 5
I - 4
E - 3
Ł - 5
B - 2
A - 2
S - 7
A - 2
więc na 14 spróbuj takie liczby:
54 - 35 - 22 - 72 - oczywiście do tego możesz dodać jeszcze któreś z tych jako pojedyńcze:2,3,4,5,7.
tomcio1972 2009-09-16 (09:35)
===============
A o godz 14 weszło:
2,3,4,7,22
czyli w sumie 5/9.
Także nawet w "kiełbasie" można znaleźć wygrane numerki.
"KIEŁBASA" dała trochę numerków na 14 i można było coś z tej kiełbasy wygrać.
=========
Snila mi sie tez taka kielbasa podsuszana jak kiedys na wsiach robili - to od tej babki z koszyka :)
Szukaj sobie cyferek w tym ;P
ph2008 2009-09-16 (09:27)
=========
63797. ph2008>>>> słowo "kiełbasa" to będą następujące cyferki:
K - 5
I - 4
E - 3
Ł - 5
B - 2
A - 2
S - 7
A - 2
więc na 14 spróbuj takie liczby:
54 - 35 - 22 - 72 - oczywiście do tego możesz dodać jeszcze któreś z tych jako pojedyńcze:2,3,4,5,7.
tomcio1972 2009-09-16 (09:35)
===============
A o godz 14 weszło:
2,3,4,7,22
czyli w sumie 5/9.
Także nawet w "kiełbasie" można znaleźć wygrane numerki.
W necie znalazłem wpis informujący o wygranej 500 U$ w grze Cash3.
Ten gracz zagrał na kombinację liczb:1-4-3 powstałą z zamiany ilości liter na cyfry w zdaniu: J LOVE YOU .
Swój kupon nadał w rocznicę tragicznej śmierci brata w wypadku samochodowym i liczby 1-4-3 zostały tego dnia wylosowane...
http://www.dojopsi.info/forum/index.php?topic=2495.20
Ten gracz zagrał na kombinację liczb:1-4-3 powstałą z zamiany ilości liter na cyfry w zdaniu: J LOVE YOU .
Swój kupon nadał w rocznicę tragicznej śmierci brata w wypadku samochodowym i liczby 1-4-3 zostały tego dnia wylosowane...
http://www.dojopsi.info/forum/index.php?topic=2495.20
szczery szanuje twoje podejście, ale uważam, że celem gry jest wygrywanie tudzież bycie na plusie (a zatem bogacenie się). nie sądzę, że są tu jakieś osoby, które świadomie zasilają kasę lotto dla frajdy samego grania...
no można zawsze się bawić wirtualnie i wtedy nic nie tracisz oprócz swojego czasu...
no można zawsze się bawić wirtualnie i wtedy nic nie tracisz oprócz swojego czasu...
...AKCJA PROTESTACYJNA NA PODWYZKE ZAKLADU W DL!!!10.10.2009. NA ZNAK PROTESTU NIKT NIE WYSYLA ZAKLADOW DL!!! TYLKO TAK MOZEMY COS ZMIENIC!!!
...I POWIADOMCIE O TYM TYLE OSOB ILE SIE DA!!!
pzdr.nara:)
...I POWIADOMCIE O TYM TYLE OSOB ILE SIE DA!!!
pzdr.nara:)
Co powiecie na grę w multi-multi na np 6 liczb niewypadających w najbliższym losowaniu?
Drozdi masz zupełna rację, tylko,że jak wchodziłem w lotto to założyłem sobie skromnie,iz bedę zadowolony, jak nie bedę dokładał do interesu, oczywiście nie licząc startu w tej grze na początku. Jak tylko nie dokładam to jest ok.Byle do przodu. Nawet 5 czy 10 złoty sprawia mi radoche. Pewnie że fajnie byłoby mieć wiecej kaski, ale ja wyleczyłem się z dążenia do tego celu " na siłę"
Najlepiej załóż taki wątek na forum i przedstawiaj tam swoje propozycje - bo wątek dla 4 liczb granych na NIE już tam powstał...
Akcja nie wypali bo większość wykupi wcześniej taniej zakłady. Pomyśl. Lotto przez taką akcję by jeszcze bardziej zyskało. Dziesiątego nie wykupuję zakładu. Oszczędzam 3 zł. Przez następne dziewięć losowań kupuję zakład po cenie 3 zł wychodzi 27 zł.
Lub kupuję od razu 10 zakładów. w cenie 20 zł. (ewentualnie 22 bo muszę wcześniej kupić o 1 losowanie)
Więc, akcja protestacyjna przynosi straty dla mnie. a większe zyski dla TS.
Bilans =
22 zł wydane bez akcji
27 zł wydanych z akcją.
Termin jest zły!!
Lub kupuję od razu 10 zakładów. w cenie 20 zł. (ewentualnie 22 bo muszę wcześniej kupić o 1 losowanie)
Więc, akcja protestacyjna przynosi straty dla mnie. a większe zyski dla TS.
Bilans =
22 zł wydane bez akcji
27 zł wydanych z akcją.
Termin jest zły!!
Nawet się nie obejrzymy jak Duży Lotek(a właściwie LOTTO) będzie po 5 złotych za zakład.
Będzie po 1 Euro (pewnie) ale to w 2015 chyba. Kurs będzie pewnie około 4 zł. Więc mamy kolejną podwyżkę zagwarantowaną w przeciągu kilku lat.
Przeciez spoleczenstwo sie bogaci czemu nie mielibysmy wysylac zakladow po 5pln jak masz zagrac to zagrasz nawet i za 10 :P
To sa podstawowe skutki hazardu, chocby kupon kosztowal nie wiem ile i tak wyszperasz ta kase jak bedzie atrakcyjna nagroda. Dlaczego?
Siedzisz slyszysz dzis kumulacja 80myljonóf złotych zapala ci sie iskierka w oczach i zaczynasz myslec. Moze daty urodzin dzieci albo swoje albo magiczne liczby z numerologi. Hymm a jeszcze widzialem jak od ostatnich 10 losowan powtarza sie pewna pula liczb. Jeszcze ci sie cos przysni tak jak mi KIELBASA i nagle masz 3 kupony a chciales tylko jeden :p
Tym rzadzi sie hazard przed nim sie nie ucieknie a ja bede musial przestac bo wlasnie jestem blisko stadium uzaleznienia i totalnie splukany :P
To sa podstawowe skutki hazardu, chocby kupon kosztowal nie wiem ile i tak wyszperasz ta kase jak bedzie atrakcyjna nagroda. Dlaczego?
Siedzisz slyszysz dzis kumulacja 80myljonóf złotych zapala ci sie iskierka w oczach i zaczynasz myslec. Moze daty urodzin dzieci albo swoje albo magiczne liczby z numerologi. Hymm a jeszcze widzialem jak od ostatnich 10 losowan powtarza sie pewna pula liczb. Jeszcze ci sie cos przysni tak jak mi KIELBASA i nagle masz 3 kupony a chciales tylko jeden :p
Tym rzadzi sie hazard przed nim sie nie ucieknie a ja bede musial przestac bo wlasnie jestem blisko stadium uzaleznienia i totalnie splukany :P
Podobno od 1 października ma zniknąć z Totomixa możliwość obstawiania kulek, słyszał ktoś coś o tym już?
Witam! Tu naprawdę nie chodzi o to że akurat teraz w najgorszym momencie Prezesiki z TS podnosza stawkę za DL , bo wg wszelkich biznesowych badań jest to swoiste samobójstwo - tu chodzi o to że od stycznia mafia ta traci koncesje a jako "umierający" nie majacy szans na uzdrowienie wybiera tzw. złoty strzał.Liczą ze ostatnie dni pozwolą jeszcze się nachapać.Polsat to chodzące zombi.
rustu:
ja akurat 9 i 18 mam w swoich dwoch zakladach ;-) zobaczymy:)
ja akurat 9 i 18 mam w swoich dwoch zakladach ;-) zobaczymy:)
szczery napisał dziś:
"Ja ze swojego snu polecam 1,2,22"
No i trafił 3/3 - gratuluję!
"Ja ze swojego snu polecam 1,2,22"
No i trafił 3/3 - gratuluję!
SZCZERY......no i wyszło pare z tego SNU ładnie się ciągły TO JEST CHYBA DOBRE .....NO POZDRAWIAM A czy to kiełbasa czy pomidor no sprawdza się
OD JUTRA ZAKŁADY NA 10 LOSOWAŃ W DUŻYM I EX. POZOSTAJĄ WAŻNE PO WPROWADZENIU LOTTO I MINI LOTTO,A WYGRANE W LOSOWANIU 10.10.2009 BĘDĄ WYPŁACANE WG. NOWYCH ZASAD.
A kiełbasa wczoraj o 14 dała 5/9 i dziś o 14 znowu 5/9 tylko tym razem było 3/4 w liczbach z pierwszego zestawu.
Wpis 64191.
Dobra ta kiełbasa.
ps. Szczery - gratulacje za 3/3.
Podane na tacy od godz 8.30 rano.
Wpis 64191.
Dobra ta kiełbasa.
ps. Szczery - gratulacje za 3/3.
Podane na tacy od godz 8.30 rano.
Dzis mi sie snila laciata krowa :P
Jesli juz o cos chodzi i na krowe obstawialem :P
Jesli juz o cos chodzi i na krowe obstawialem :P
Powtarzam pytanie? Czemu nie można rejestrować się na forum?
To jakieś snobistyczne i zamknięte grono?
Wydawało mi się, że nie, bo strasznie się niektórzy gryzą, ale może się mylę...
To jakieś snobistyczne i zamknięte grono?
Wydawało mi się, że nie, bo strasznie się niektórzy gryzą, ale może się mylę...
Ravella: rejestracja zostanie przywrócona w najbliższych dniach.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Do Tomcio1972! Proszę przypomnij jak do danej litery przypisujesz cyfrę! Bo mi codziennie śni się moja kochana żona Iwonka, której nie widziałem już 3 tygodnie!
Podajcie jak przypisywać do danych liter cyfry? Z góry dziękuję!
Jacek74_T >>>> to jest wszystko w formie żartów.
"ph2008" napisał wczoraj rano że śniła mu się kiełbasa a ja do każdej litery przyporządkowałem cyfry z klawiatury telefonu.
I - 4
W - 9
O - 6
N - 6
K - 5
A - 2
Liczby na MM to: 49,66,52 i pojedyńcze do dodania:2,4,5,6,9
Tak to wygląda.
Żarty i jeszcze raz żarty ;)
"ph2008" napisał wczoraj rano że śniła mu się kiełbasa a ja do każdej litery przyporządkowałem cyfry z klawiatury telefonu.
I - 4
W - 9
O - 6
N - 6
K - 5
A - 2
Liczby na MM to: 49,66,52 i pojedyńcze do dodania:2,4,5,6,9
Tak to wygląda.
Żarty i jeszcze raz żarty ;)
Dzięki! Wiem, że to żarty ale jeżeli wszystkie inne metody i statystyki zawodzą, to można próbować w ten sposób.
maleja kursy w totomixie na multi multi plus i numerek... szkoda...
byly stale na parzyste i nieparzyste 1.85/1.85 ... teraz nie dosc ze sie wachają to jeszcze sa nizsze poczatkowe kursy masakra co oni wyprawiają to samo tyczy sie multi multi kursy tez pospadaly... ehh
byly stale na parzyste i nieparzyste 1.85/1.85 ... teraz nie dosc ze sie wachają to jeszcze sa nizsze poczatkowe kursy masakra co oni wyprawiają to samo tyczy sie multi multi kursy tez pospadaly... ehh
Nie wiem czy pomysl z przyporzadkowaniem liter z klawiatury telefonu jest dobry, bo cyfry "0" i "1" nie maja przyporzadkowania literom...
Korzystając ze sposobu tomcio1972 liczby wyszły mi takie:39,75,9
Ja korzystam czasami z sennika wróżki Atis;)
Ja korzystam czasami z sennika wróżki Atis;)
Można liczbom 1 i 0 przyporządkować
litery ś,ć,ź,ż itd.
Kwestia wyboru...
litery ś,ć,ź,ż itd.
Kwestia wyboru...
za takie pierdy jakie tu piszecie czasami admin powinien dawac bany ip na miesiac... przestancie ironizowac z tymi snami bo to sie juz nudne robi... mi sie snila dzis zaglada ludzkosci to znaczy ze mam isc na calosc i postawic cala kase na jakas liczbe bo moja szczesliwa to 8
genocide>>> nie moja wina że się na żartach nie znasz...
Szczery:} gratulacje nie znamy siły podswiadomości do końca i czasami nie dowierzamy to o się nam sni, a szkoda z podanych liczb dla mnie wyszło 5/12.Jeszcze raz gratuluje.
Czy to ważne jakiego sposobu się używa;) grunt to że był skuteczny:)
pierdoły czy też nie 4/5 i 4/10 mi dzisiaj dały :) więc dalej będe z nich korzystać
czorito >>>> czy Ty kpisz czy o drogę pytasz jeśli nie wiesz o tym , że oddsmakerzy Totomixa regulują kursy w zależności od wyników losowania???
Np. dla zdarzenia 24 z opcją 1 bywają od 1.55 do 2.0 .
Np. dla zdarzenia 24 z opcją 1 bywają od 1.55 do 2.0 .