Wpisy 34 843 – 34 942
3 grudnia 2008 00:02 → 4 grudnia 2008 09:18, 100 wpisów
liczby ustawione jak PZPN .. no cóz ..mówiłem zeby nie szaalec
normalne jest.. a moze i nie normalne... jest ze TS nie odda 20 baniek od tak se ..wkładajac z "własnej ":0 kieszeni ok 5 baniek .. musi sie nachapac dwu a nawet trzy krotnie .. dopiero z usmiechem na twarzy odda i powie gratuluje... dziekuje za uwage ..dobrze ze nie grałem // pozdrawiam przegranych
Dzis jest 25 milionow w Duzym Lotku :) Lub sobota ok 49 milionow w DL.W sobote bedzie mikolaj
Blizniaki.
Okresy pomyślne w ciągu roku.
od 21 maja do 21 czerwca.
od 24 wrzesnia do 23 pazdziernika.
od 21 stycznia do 19 luty.
Okresy pomyślne w ciągu miesiąca.
od 6- 8.
od 16 -18 .
od 26 - 28.
Okresy pomyślne w ciągu dnia.
od 5 do 6 .
od 13 -do 14.
od 21 do 22.
to wszystko,powodzenia.
od 24 wrzesnia do 23 pazdziernika.
od 21 stycznia do 19 luty.
Okresy pomyślne w ciągu miesiąca.
od 6- 8.
od 16 -18 .
od 26 - 28.
od 5 do 6 .
od 13 -do 14.
od 21 do 22.
to wszystko,powodzenia.
Jaka banda.Nikt nikomu nie każe grać. Ja gram swoje i za swoje. Cały czas do przodu, pomalutku aż do skutku. Po 100 zł.co tydzień i więcej, i do emeryturki się dorobi.
Dzień dobry!
Jak myślicie?
Wypadnie dziś w końcu ta 71?
Myśle dziś nad parką 16,71.
Ale przegraną zrekompensują mi świetne żarty D.Wieleby.
Jak myślicie?
Wypadnie dziś w końcu ta 71?
Myśle dziś nad parką 16,71.
Ale przegraną zrekompensują mi świetne żarty D.Wieleby.
Gromie..czytalam ze tymczasem nie grasz ..ale moze polecilbys jednak jakies liczby na dzis:) Pozdrawiam
4743. Waga,
Od 24 wrzesnia do 23 pazdziernika,
od 21 stycznia do 19 lutego,
Okresy pomyslne w ciągu miesiąca to..
Od 6-8
od 18 do 18.
od 26 do28..
od 5 tej, do 6 stej.
od 13 - 14 .
od 21 - 22 .
Pozdrawiam.
Witam Groma,powiec mi z tymi 18mi
to coś nie tak,pozdrawiam.
Od 24 wrzesnia do 23 pazdziernika,
od 21 stycznia do 19 lutego,
Okresy pomyslne w ciągu miesiąca to..
Od 6-8
od 18 do 18.
od 26 do28..
od 5 tej, do 6 stej.
od 13 - 14 .
od 21 - 22 .
Pozdrawiam.
Witam Groma,powiec mi z tymi 18mi
to coś nie tak,pozdrawiam.
Jutro ktos wygral padnie szostki 25 milionow w Duzym lotku lub sobota?
Bardzo dobrze się stało, że za sprawą Pasko zniknęli z tego czatu dwaj adwersarze a mianowicie edi i kogucik.
Ich dyskusje i spory, z czasem nawet kłótnie i rynsztokowe zachowania wzbudzały u niektórych normalnych czatowników efekt wymiotny.
Dzięki Pasko.
Pozdrawiam wszystkich myślących realnie.
Ich dyskusje i spory, z czasem nawet kłótnie i rynsztokowe zachowania wzbudzały u niektórych normalnych czatowników efekt wymiotny.
Dzięki Pasko.
Pozdrawiam wszystkich myślących realnie.
gracz1987
Dzieki
Swoim wpisem upewniłeś mnie!
Zagram dzisiaj grubo na 71.
Mam nadzieje,że dziś po 22 bedziemy w niezłych humorach! :-)
Dzieki
Swoim wpisem upewniłeś mnie!
Zagram dzisiaj grubo na 71.
Mam nadzieje,że dziś po 22 bedziemy w niezłych humorach! :-)
realista
Po co Ty tu jesteś ???
Nie grasz,
marudzisz,
moralizujesz,
filozofujesz,
teraz odgrzewasz jakieś stare sprawy...
Nudzi Ci sie?
Chyba tak.
Niestety sam zanudzasz innych.
To jest strona dla graczy.
Napisz cos nowego.
Nowego!
Cos co zainteresuje kulkowiczow.
...a te Twoje podlizywanie sie Pasko...
Ale Ty tego nie zrozumiesz...
Misjonarz sie znalazł.:-)))
Chcesz kogos uczyc?
Ucz swoje dzieci.
Nie masz dzieci?
To popracuj nad tym
ale tu nie przynudzaj.
Po co Ty tu jesteś ???
Nie grasz,
marudzisz,
moralizujesz,
filozofujesz,
teraz odgrzewasz jakieś stare sprawy...
Nudzi Ci sie?
Chyba tak.
Niestety sam zanudzasz innych.
To jest strona dla graczy.
Napisz cos nowego.
Nowego!
Cos co zainteresuje kulkowiczow.
...a te Twoje podlizywanie sie Pasko...
Ale Ty tego nie zrozumiesz...
Misjonarz sie znalazł.:-)))
Chcesz kogos uczyc?
Ucz swoje dzieci.
Nie masz dzieci?
To popracuj nad tym
ale tu nie przynudzaj.
no tez mam taka nadzieje... bo inaczej to do konca miesiaca za 2,50 bede gral;)
REALISTA kogucik nie zniknol tylko liczy sobie gre na liczby swiata a to bardzo praco i czaso chlonne zajecie,a jak sie ciebie czyta to czlowiek nie ma tu po co zagladac,bo od tych twoich wywodow sie plakac chce,a na to szkoda mi czasu,wole liczyc przychody z gry,jak sie troche nad tym popracuje to jest to spoko dochod i bardziej spokojny niz multi zapewniam cie,wiec filozofuj dalej ja ci nie bede przeszkadzal.Jak bede mial cos konkretnego napisze ale chyba tylko na forum.
Bardzo nieuważny "realisto":
PASKO nikogo nie usunął z tego czatu, a jedynie nałożył czasowe bany na kilka osób , z których już ponownie czynni tu są użytkownicy o nickach: "GROM" i "kogucik19" , zaś w poczekalni pozostają jeszcze "edi8" i ukarana aż 14-oma dniami odsunięcia od czatu za swój wielokrotnie tu prezentowany rynsztokowy język, kobieta o nicku "malagorzka"...
PASKO nikogo nie usunął z tego czatu, a jedynie nałożył czasowe bany na kilka osób , z których już ponownie czynni tu są użytkownicy o nickach: "GROM" i "kogucik19" , zaś w poczekalni pozostają jeszcze "edi8" i ukarana aż 14-oma dniami odsunięcia od czatu za swój wielokrotnie tu prezentowany rynsztokowy język, kobieta o nicku "malagorzka"...
Kogucik witam Cie , chce zadac pytanie czy w Fortunie mozna typowac liczby które nie wpadna danego dnia ??
Kolejny raz "romanx" , masz coś do dodania do mojego wpisu - i kolejny raz czynisz to bardzo głupio , bo nick tej kobiety nie brzmi "malgorzatka" a właśnie "malagorzka" , więc swoje dzieciaku uwagi co do poprawności moich wpisów zachowaj dla potomnych!
Jak dotąd "romanx", to co Twój wpis, to i Twój popis - ale braku kultury i ogłady , że o braku elementarnej wiedzy w jakimkolwiek komentowanym zagadnieniu nie wspomnę...
Ale " jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma " - więc "romanx" w/w przymiotów typu rozsądek i wiedza będąc pozbawiony, za PSEUDO mędrca chce tu robić, komentując wpisy innych ,czyli światłem odbitym ( z braku własnego ) świecić....
Jak dotąd "romanx", to co Twój wpis, to i Twój popis - ale braku kultury i ogłady , że o braku elementarnej wiedzy w jakimkolwiek komentowanym zagadnieniu nie wspomnę...
Ale " jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma " - więc "romanx" w/w przymiotów typu rozsądek i wiedza będąc pozbawiony, za PSEUDO mędrca chce tu robić, komentując wpisy innych ,czyli światłem odbitym ( z braku własnego ) świecić....
Wiecie co Wam powiem... może tak młodzieżowo... ZLUZUJCIE POŚLADY ;)
Zacznijmy od tego, że przestańcie traktować lotka jak śmiertelnie poważnej sprawy...
To tylko do frustracji prowadzi;) a osoby które wywołują tu ciągłe zwady mają problem w sposobie myślenia tzn: "mi się należy nagroda, dlaczego to nie ja wygrałem, teraz wyżyje się na innych"
więcej luzu:) jesteśmy tu by sobie pomagać... choc i tak 90% w lotto to przypadek...
Zacznijmy od tego, że przestańcie traktować lotka jak śmiertelnie poważnej sprawy...
To tylko do frustracji prowadzi;) a osoby które wywołują tu ciągłe zwady mają problem w sposobie myślenia tzn: "mi się należy nagroda, dlaczego to nie ja wygrałem, teraz wyżyje się na innych"
więcej luzu:) jesteśmy tu by sobie pomagać... choc i tak 90% w lotto to przypadek...
"romanx" , dokonując wpisu dużymi literami, dałeś kolejny raz przykład braku swojej ogłady , bo krzyczeć to Ty, źle wychowany dzieciaku, sobie możesz - ale na swoich kolesiów spod trzepaka!
Słuchaj no kolesiu ja Cię nie obrażam i się z nikim nie mam zamiaru kłócić na tym czacie. Jeśli Ci coś nie pasuje w moich wpisach to ich nie czytaj, albo spytaj to Ci wytłumaczę! Personalnie się do Ciebie nie odnosiłem, tylko chciałem zasugerować , że ta osoba o której wspomniałeś nie koniecznie musiała być kobietą, tym bardziej że Pasko wspominał , że ten ktoś ma także drugi często używany nick. WIĘC CZEGO CZŁOWIEKU SIĘ MNIE CZEPIASZ!!
witam i pozdrawiam wszystkich.cos ci brazil nie idzie jak mi.na jutro mam taka trojeczke 8,20 31.moze cos z tego bedzie
"romanx" - nie dokonuj człowieczku kretyńskich odniesień do moich wpisów, typu:
"34868. poprawniej byłoby napisać osoba o nicku malgorzatka"
skoro takiej osoby o podanym przez Ciebie nicku "malgorzatka" ( jako niby prawidłowy ) na tym czacie nie ma , zaś mój wpis który nieudolnie, niedouczony dzieciaku usiłujesz skorygować - odnosił się do kobiety o nicku "malagorzka".
Więc nie bij tu synek, piany!!!
Sprawdź zatem trzy razy , nim kolejny raz coś równie głupiego i nieprawdziwego napiszesz...
Wpierw wyjmij "romanx" belkę ze swojego oka , nim u innych źbła będziesz szukać.
Zrozumiano, "romanx"???
"34868. poprawniej byłoby napisać osoba o nicku malgorzatka"
skoro takiej osoby o podanym przez Ciebie nicku "malgorzatka" ( jako niby prawidłowy ) na tym czacie nie ma , zaś mój wpis który nieudolnie, niedouczony dzieciaku usiłujesz skorygować - odnosił się do kobiety o nicku "malagorzka".
Więc nie bij tu synek, piany!!!
Sprawdź zatem trzy razy , nim kolejny raz coś równie głupiego i nieprawdziwego napiszesz...
Wpierw wyjmij "romanx" belkę ze swojego oka , nim u innych źbła będziesz szukać.
Zrozumiano, "romanx"???
widać wciąż nie rozumiesz kontekstu, cóż tak bywa(; A ustawiać to możesz swoje dzieci jak je masz i z nimi też możesz takie infantylne rozmowy prowadzić, ale nie ze mną, bo ja głupszemu nie wychowanemu człowieczkowi zwykle ustępuje , także rozumiesz? Żegnam
...no to brazil,polecieliśmy troche z kasą... :-)))
Mam nadzieje,że dzis usmiechnie sie do mnie szczęscie.
Mam nadzieje,że dzis usmiechnie sie do mnie szczęscie.
Witam.Tak czytam wypowiedzi MURPHY i tak na 90% domyslam sie po tresci wpisow kto to jest,ale pewnosci nie mam wiec tylko sygnalizuje swoje podejrzenia.Z nikim w tym temacie w dyskusje wchodzic nie bede.Sa to moje subiektywne podejrzenia.A moze ktos zauwarzyl podobienstwo,nie tyko ja,ale to dla mnie malo warzne.Mialem chwilke to napisalem,ale chwilka minela wiec pozdrawiam
w tych 27 liczbach znajdzie sie dla duzego lotka :
-------3 na 100 %
-------4 na 98 %
-------5 na 90 %
-------6 na 75 %
3,4,5,6,10,13,14,21,23,24,25,26,27,30,34,35,37,39,40,42,43,44,45,46,47,48,49
-------3 na 100 %
-------4 na 98 %
-------5 na 90 %
-------6 na 75 %
3,4,5,6,10,13,14,21,23,24,25,26,27,30,34,35,37,39,40,42,43,44,45,46,47,48,49
Do wpisu 34864:
Czy ja przynudzam?
Czy moralizuję?
Czy filozofuję?
Czy odgrzewam jakieś stare sprawy?
Czy w końcu jestem lizusem?
Być może w jakimś stopni jest to prawda, ale prawdą jest też to, że ukazuję niektórym zagrożenia płynące ze zbyt wielkich nadziei pokładanych przez ludzi zaczynających zabawę z hazardem lub jak kto woli namiętnym graniem w gry losowe.
Może to zabrzmi dla was jak herezja, ale naprawdę stawianie na jedną liczbę np> 800 zł, to już nie jest zabawa, ale czysty hazard, z którego nic dobrego w dłuższej perspektywie nie może wyniknąć.
Nawet gdy trafi się przypadek i ta wymarzona liczba 71 czy 16 padnie, to nie dostaniecie za nią wygranej, która będzie waszą kwotą.
To będzie tylko "pożyczka" od totalizatora na dalsze granie, i wcześniej czy później ją zwrócicie T.S lub innemu bukmaherowi.
Powtarzam to jak mantrę,ale wy i tak mi nie będziecie wierzyć, bo hazard jest w waszych mózgach, a wyleczyć się z tego raczej nie można.
Można go tylko ograniczyć. Mnie się to udało, ale nieprawdą jest to, że nie gram w ogóle. Bo gram, jestem właściwie wygranym, a zawdzięczam to właściwym proporcjom i właściwej ocenie ryzyka.
Nie słuchajcie złych doradców, a raczej kierujcie się własnym rozumem.
Pozdrawiam i przepraszam za zbyt długi wpis. zresztą jak ktoś jest na mnie uczulony niech następnych wpisów nie czyta.(o ile takie będą).
Pozdrawiam.
Czy ja przynudzam?
Czy moralizuję?
Czy filozofuję?
Czy odgrzewam jakieś stare sprawy?
Czy w końcu jestem lizusem?
Być może w jakimś stopni jest to prawda, ale prawdą jest też to, że ukazuję niektórym zagrożenia płynące ze zbyt wielkich nadziei pokładanych przez ludzi zaczynających zabawę z hazardem lub jak kto woli namiętnym graniem w gry losowe.
Może to zabrzmi dla was jak herezja, ale naprawdę stawianie na jedną liczbę np> 800 zł, to już nie jest zabawa, ale czysty hazard, z którego nic dobrego w dłuższej perspektywie nie może wyniknąć.
Nawet gdy trafi się przypadek i ta wymarzona liczba 71 czy 16 padnie, to nie dostaniecie za nią wygranej, która będzie waszą kwotą.
To będzie tylko "pożyczka" od totalizatora na dalsze granie, i wcześniej czy później ją zwrócicie T.S lub innemu bukmaherowi.
Powtarzam to jak mantrę,ale wy i tak mi nie będziecie wierzyć, bo hazard jest w waszych mózgach, a wyleczyć się z tego raczej nie można.
Można go tylko ograniczyć. Mnie się to udało, ale nieprawdą jest to, że nie gram w ogóle. Bo gram, jestem właściwie wygranym, a zawdzięczam to właściwym proporcjom i właściwej ocenie ryzyka.
Nie słuchajcie złych doradców, a raczej kierujcie się własnym rozumem.
Pozdrawiam i przepraszam za zbyt długi wpis. zresztą jak ktoś jest na mnie uczulony niech następnych wpisów nie czyta.(o ile takie będą).
Pozdrawiam.
realista masz rację w tym co piszesz. Podpisuję się pod tym. Rozsądek i jeszcze raz rozsądek, nie ulegajcie informacją które tu czytacie tylko w rozsądny sposób dawkujcie sobie te zapiski. Nic co tu czytacie nie jest "pewnikiem" tylko w waszych głowach w ułamku sekundy rodzi się myśl, ŻE MOŻE TE LICZBY KTÓRE TERAZ CZYTAM DADZĄ MI SUKCES. Jest to bardzo złudne.
Nawet, a może przede wszystkim na takich stronach i chatach jesteśmy kontrolowani i sterowani przez TS. Wiem co piszę, mam nadzieję, że mnie nie zabanują. Pzdr.
teraz puszczałem i kumpel co ma kolekture mowi że teraz jeszcze nie ma 20 baniek na kumulacje,lotto 4 banki musiało dołożyc zeby ludzie nie mysleli ze sobie jaja robia i dlatego tylko 25 jest jutro
GOŁYM OKIEM WIDAĆ ZE TO JEDNO WIELKIE OSZUSTWO !!. TOTALIZATOR NIGDY NIE MIAŁ ZAMIARU DODAWAC JAKICHKOLWIEK DODATKOWYCH PIENIEDZY DO PULI.BANDA OSZUSTOW!!.
Czy w ogóle Totalizator, dawał od siebie kiedykolwiek, jakiekolwiek pieniądze?
Przecież on tylko dzieli wasze pieniądze najpierw na pół, które zabiera dla siebie, potem część pieniędzy z tej drugiej połowy (nie swojej), pożycz co poniektórym z Was, abyście w późniejszym terminie mu je zwrócili z nawiązką.
Czy to naprawdę tak trudno pojąć?
To,że buduje stadiony i pomaga najuboższym, to od dawna są mity, tak jak mitem jest to,że dopłaca do kumulacji.
Myślę, ze nawet dzieci z przedszkola znają tą prawdę.
Określenie banda oszustów jest co nieco krzywdzące, ja nazwał bym ich banda cwaniaków.
Pozdrawiam.
Przecież on tylko dzieli wasze pieniądze najpierw na pół, które zabiera dla siebie, potem część pieniędzy z tej drugiej połowy (nie swojej), pożycz co poniektórym z Was, abyście w późniejszym terminie mu je zwrócili z nawiązką.
Czy to naprawdę tak trudno pojąć?
To,że buduje stadiony i pomaga najuboższym, to od dawna są mity, tak jak mitem jest to,że dopłaca do kumulacji.
Myślę, ze nawet dzieci z przedszkola znają tą prawdę.
Określenie banda oszustów jest co nieco krzywdzące, ja nazwał bym ich banda cwaniaków.
Pozdrawiam.
Wit.
Podaję sprostowanie.
Ma być od 16 - do 18.
Przepraszam.
pozdrawiam.
Podaję sprostowanie.
Ma być od 16 - do 18.
Przepraszam.
pozdrawiam.
Witam wszystkich jestem nowy.Moje typy na dziś to:10/ 2,6,7,8,13,18,48,62,70,71.
witam wszystkich
dziś puszczam liczby mojej matki
63,65,32,33,52,53,54,72,77,80 oraz druga dyszka 2,3,6,9,12,77,29,31,32,80.
i takie właśnie ide wysłać
pozdrawiam
Robert
dziś puszczam liczby mojej matki
63,65,32,33,52,53,54,72,77,80 oraz druga dyszka 2,3,6,9,12,77,29,31,32,80.
i takie właśnie ide wysłać
pozdrawiam
Robert
TAK. TYLKO JAK NAZWAC TO ZE WMÓWILI LUDZIOM ZE JEST DO WYGRANIA 20 MLN. A TAK NA PRAWDĘ MIELI W ZANADRZU KOLEJNA KUMULACJE!
Podajcie mi jakies typy ml lub dl, dzis własnie zostałem zwolniony z pracy. Przyda sie troche kasy na trudne czasy
jaluko@o2.pl
jaluko@o2.pl
Gromie dzięki bardzo za wpis dla bliżniaków,dopiero teraz przeczytałam
moja [5]7,17,20,29,77
moja [5]7,17,20,29,77
do wpisu 34881:
Maro , przecież to nie "wit" podaje tu użytkownikom informacje z obszaru numerologii a "GROM" , zaś "wit" dostrzegł niewielki błąd w dawniejszym wpisie "GROMA" i dlatego przytoczył te dane dla Wagi - z prośbą o korektę.
Zaś "GROM" o znaku Bliżniąt pisał już we wpisie nr 34851 , do którego Cię odsyłam.
Maro , przecież to nie "wit" podaje tu użytkownikom informacje z obszaru numerologii a "GROM" , zaś "wit" dostrzegł niewielki błąd w dawniejszym wpisie "GROMA" i dlatego przytoczył te dane dla Wagi - z prośbą o korektę.
Zaś "GROM" o znaku Bliżniąt pisał już we wpisie nr 34851 , do którego Cię odsyłam.
zwolniony
post dnia.. gratuluje!!!
post dnia.. gratuluje!!!
w realu posłałam tę 5 i przyznam myślałam o Tobie znaczy o twoich wczorajszych prognozach,ano zobaczymy po 22
Kolejny adres dla zainteresowanych numerologią:
WIELKA KSIĘGA NUMEROLOGII
numerologia-hogwart1.blog.onet.pl/2,ID306911171,index.html
WIELKA KSIĘGA NUMEROLOGII
numerologia-hogwart1.blog.onet.pl/2,ID306911171,index.html
Murphy.
Dziękuję Ci bardzo,,ze naprowadzasz zainteresowanych dziedziną ,jaka jest numerologia.
Ale nie korzystam z żadnej tych lektór ,które są kostępne w kraju.
Pozdrawiam
Dziękuję Ci bardzo,,ze naprowadzasz zainteresowanych dziedziną ,jaka jest numerologia.
Ale nie korzystam z żadnej tych lektór ,które są kostępne w kraju.
Pozdrawiam
dzieki za typy ale dzis nie zdąze puscic moze jakies typy na jutro/
tylko prosze piscie czy na dl czy na ml
tylko prosze piscie czy na dl czy na ml
Gdyby mechanizm powiekszania puli nie byl fikcja mieli byśmy kumulacje na 35 mln. juz nie wiedza co maja zrobic zeby wyciagnac z nas kase
moje typy na multilotka na 03-12-2008:8,10,13,23,25,33,40,46,55,54,65,67,76.-łącznie
wytypowałem 13 liczb i mam nadzieję że wpadnie z 7 cyferek.
Koszt nie jest za duży zagrałem 32 zakładyx2,50=80 zł
wytypowałem 13 liczb i mam nadzieję że wpadnie z 7 cyferek.
Koszt nie jest za duży zagrałem 32 zakładyx2,50=80 zł
do wpisu 34885.
realista a ty co mesjasz jestes i misje pelnisz na tym czacie?
a jak ktos wygra 10 mln to tez tylko pozyczka od totalizatora?
Zachowujesz sie jak pies ogrodnika i tyle... tylko pytanie co Cie tak meczy? Nie chcesz... nie graj... ale odwal sie od innych i daj im ponosic konsekwencje wlasnych czynow...
realista a ty co mesjasz jestes i misje pelnisz na tym czacie?
a jak ktos wygra 10 mln to tez tylko pozyczka od totalizatora?
Zachowujesz sie jak pies ogrodnika i tyle... tylko pytanie co Cie tak meczy? Nie chcesz... nie graj... ale odwal sie od innych i daj im ponosic konsekwencje wlasnych czynow...
TSN na dzis 1-36
4-7-10 moze z tych
4-7-10 moze z tych
Grom, czy możesz mi napisać te dni i godziny według numerologii? Chodzi jak pisałem wczoraj o wodnika, jego chyba pominąłeś -) Dziekuję
Grom zero trafień. Cieniutko
Tak aleksander wiem,
to było celowo.
Zresztą nie gram a tylko typuję i sąduję.
Ale komuś z czatu podałem dobre numery i powinna trafić 3 z 4.
powodzenia życzę tobie w typowaniu.
to było celowo.
Zresztą nie gram a tylko typuję i sąduję.
Ale komuś z czatu podałem dobre numery i powinna trafić 3 z 4.
powodzenia życzę tobie w typowaniu.
zastanawiam się jak długo będzie trwała u mnie bessa,cholera...do jutra,zgarniam 25melosiów i to mi to lotto
Ja zgarne 25 melonów jutro hehehe a typy podam po 21 jutro żeby nikt nie zmałpował stawiam na statystyki z 20 ostnich losowań Pozdrawiam i zycze jutro wygranych!!! Dziś lipa totalna zmienili kulki nie trafiłem ani jednej kupe kasy utopione w profie :(
adiz 21.
tak masz rację coś w tym jest.
Prawie wszyscy co typowali na czacie nie trafili.
Wedłóg moich obliczen powinny pasc numery takie jak 17,77,20,22,39,12.
Jest to niezbity dowód na to,że robią wszystko by zgnoić typujących i ośmieszyc.
Więc coś tu nie gra.
Skoro te same obliczenia sprawdzały się w listopadzie,to dlaczego nie sprawdzają się w tym miesiącu.?
pozdrawiam.
tak masz rację coś w tym jest.
Prawie wszyscy co typowali na czacie nie trafili.
Wedłóg moich obliczen powinny pasc numery takie jak 17,77,20,22,39,12.
Jest to niezbity dowód na to,że robią wszystko by zgnoić typujących i ośmieszyc.
Więc coś tu nie gra.
Skoro te same obliczenia sprawdzały się w listopadzie,to dlaczego nie sprawdzają się w tym miesiącu.?
pozdrawiam.
a możesz uchylić rąbka tajemnicy i powiedzieć wg. jakich to o b l i c z e ń? myślę , że wszyscy są tego ciekawi GROMie
romanix.
Nie nie uchylę,to moje prywatne sposoby na to by trafiac tak jak w listopadzie.
Kolego jak Ty tego nie widzisz,że jest coraz trudniej trafic
,no to już twój problem.
Pozdrawiam Cię.
Nie nie uchylę,to moje prywatne sposoby na to by trafiac tak jak w listopadzie.
Kolego jak Ty tego nie widzisz,że jest coraz trudniej trafic
,no to już twój problem.
Pozdrawiam Cię.
Grom
Masz chyba racje.Tak sie patrze,to z miesiaca,na miesiąc coraz mniej mi wpada do kieszenie.
A moze to tylko brak farta...
Masz chyba racje.Tak sie patrze,to z miesiaca,na miesiąc coraz mniej mi wpada do kieszenie.
A moze to tylko brak farta...
romanix.
Nie wiem czy pamiętasz jak kilku kulkowiczów zaczęło pioczyc,że ,,Keno,,jest do niczego,że nie ma co w to grać.?
Za dwa dni pojawiły się informacje w kilku miastach o dużych wygranych.
Dlaczego teraz tego nie słychać./
Bo jak na razie jest cich i nikt o tym nie mówi.
Jaki wniosek./
Ano to co zawsze powtarzałem,ze cztają nasze wszystkie wypowiedzi na tym czacie.
Ale znów znajdzie sie ktoś co powie,że to niemożliwe.
Przemyśl to kolego.
pozdrawiam.
Nie wiem czy pamiętasz jak kilku kulkowiczów zaczęło pioczyc,że ,,Keno,,jest do niczego,że nie ma co w to grać.?
Za dwa dni pojawiły się informacje w kilku miastach o dużych wygranych.
Dlaczego teraz tego nie słychać./
Bo jak na razie jest cich i nikt o tym nie mówi.
Jaki wniosek./
Ano to co zawsze powtarzałem,ze cztają nasze wszystkie wypowiedzi na tym czacie.
Ale znów znajdzie sie ktoś co powie,że to niemożliwe.
Przemyśl to kolego.
pozdrawiam.
tak GROM każdy ma prawo do prywatności (; a bylem po prostu ciekawy n i dzieki za odpowiedz. PS. romanx nie romanix
Grom , mogę prosić w wolnej chwili jakieś info na temat lwa , kiedy najlepiej grać , bo nie znalazłem na czacie, dzięki serdeczne :)
romanx.
Bardzo Cie przepraszam,nie chciałem Cię urazić.
Italo
podam ci jutro z rana,ok./
pozdrawiam
Bardzo Cie przepraszam,nie chciałem Cię urazić.
Italo
podam ci jutro z rana,ok./
pozdrawiam
Kogucik
Dzieki.Czasami głupota sypnie mi kasą.
Ale pozostaje przy "łyżeczce" ;-)
Co do Keno...
Będąc wczoraj na dużych zakupach w markecie,pusciłem Keno na 10 losowan (niech zarabiają pieniązki w czasie ich wydawania )
I co?
2 zł wygrałem! :-)))
Dzieki.Czasami głupota sypnie mi kasą.
Ale pozostaje przy "łyżeczce" ;-)
Co do Keno...
Będąc wczoraj na dużych zakupach w markecie,pusciłem Keno na 10 losowan (niech zarabiają pieniązki w czasie ich wydawania )
I co?
2 zł wygrałem! :-)))
majster.
Ja tyle kasy wygrałem w listopadzie,że w grudniu nie muszę.
Stwierdzam tylko to co sie dzieje.
Ciekawe ile ty wygrałes w multi.?
Więc nie badz taki złosliwy.
Wiem prawdy nikt nie lubi.
skoro tak bronisz lotto to czemu nie wygrywasz,?
Nie chcę się z Tobą kłócić,każdy ma prawo do swojej oceny na ten temat.
Pozdrawiam Cię.
Ja tyle kasy wygrałem w listopadzie,że w grudniu nie muszę.
Stwierdzam tylko to co sie dzieje.
Ciekawe ile ty wygrałes w multi.?
Więc nie badz taki złosliwy.
Wiem prawdy nikt nie lubi.
skoro tak bronisz lotto to czemu nie wygrywasz,?
Nie chcę się z Tobą kłócić,każdy ma prawo do swojej oceny na ten temat.
Pozdrawiam Cię.
a po drugie dowiedz sie co to są obciążenia karmiczne bo w listopadzie sobie wygenerowałes od groma :) hehe
dzisiaj polowanie na grubą kasę
kolektury będą znowu miały szturm,OPA życzę Ci przyjemnej pracy a wszystkim
wysokich wygranych,zaraz zbieram się do pracy,może to już ostatni dzień?
hejka do wieczora!
kolektury będą znowu miały szturm,OPA życzę Ci przyjemnej pracy a wszystkim
wysokich wygranych,zaraz zbieram się do pracy,może to już ostatni dzień?
hejka do wieczora!
małe pytanie czy wierzycie w sny?
dzisiaj nad ranem śniły mi się cyfry
ale jeszcze na tym starym kuponie z kalką 1,3,17,21,26 szóstej nie było...
dzisiaj nad ranem śniły mi się cyfry
ale jeszcze na tym starym kuponie z kalką 1,3,17,21,26 szóstej nie było...
"bella34": ten stary kupon z kalką to jest Ci chyba znany z opowiadań rodziców a nie z autopsji.
Jeśli pozwolisz, to też zagram te Twoje wyśnione numerki...
Jeśli pozwolisz, to też zagram te Twoje wyśnione numerki...
dzisiaj 71 do powtorki i do tego 22, i 46 za stowke pojdzie
a w DL chyba wyleci 1,7
a w DL chyba wyleci 1,7
Do wpisu 34908:
Hej dzieciaku, czyli graczu 1987.
Sądząc po nicku jesteś jeszcze bardzo młodym i niedoświadczonym z racji tegoż wieku człowiekiem, i jeszcze ci się "wody w uszy nie nalało".
Przykład o wygraniu 10 milionów, jest o tyle nie trafny, że za życia twojego i ewentualnie twoich dzieci wnuków i prawnuków nikomu tu na czacie taka sytuacja się nie wydarzy, a przynajmniej jest mało realna i prawdopodobieństwo wynosi jak 1 do 14 milionów, gdyż każde losowanie to oddzielne rozdanie.
Ty w tej chwili, być może grasz za pożyczone od T.S pieniądze, ale zobaczysz jak szybko się skończą i niestety, ale dalej przyjdzie już grać za swoje,a to jest niestety dużo trudniejsze.
Nie pisał bym tego gdybym nie znał takich przypadków, ale być może i ty ich poznasz, a wtedy zmienisz zdanie.
Najlepszym dowodem mojej tezy jest typowanie innych czatowników, którzy potwierdzają, że ich liczby z reguły nie trafiają wylosowanych liczb.
Na koniec powiem, to ty raczej odwal się od innych, bo jesteś zagrożeniem dla nich, tak jak niektórzy starsi gracze, których przez grzeczność nie wymienię, a którzy między wierszami przyznają jak duże kwoty już utopili w tych grach.
Ja nie jestem misjonarzem, chociaż bym bardzo chciał nim być, bo to bardzo szczytne zajęcie, ale ty na pewno jesteś na dobrej drodze do uzależnienia od hazardu.
Podam przykład: Dopóki wielbłąd ma pełne garby, dopóty jest silny i może iść przez pustynię, ale zawsze przychodzi kres bo zapasy tłuszczu w garbach się skończą i jak ich Pan Arab nie uzupełni to dalej nie pójdzie, a zginie.
To samo dzieje się z graczem, dopóki ma pieniądze na grę to gra, czasem nawet nie za swoje, ale gdy zapasy gotówki (tłuszczu) się skończą to i granie się skończy, pozostanie tylko liczyć na innych (Araba), którzy cię będą doładowywać.
Piszę tu o ludziach mocno zaangażowanych w gry, którym granie przesłania cały świat i poza tym na nic nie mają czasu.
Myślę,że ciebie to nie dotyczy i nie będzie, być może dzięki mojej i innych tu realnie myślących ludzi przestrogom, ale jeśli jesteś tak zadufany, że to wszystko czcza gadanina, to nie czytaj następnych wpisów moich i t.p, a graj dalej na 1 liczbę po 800 złotych i ciesz się z wygranych.
Pozdrawiam.
Po pierwsze zagrałem za 1100 zł...
Po drugie... masz racje... mam w dupie te Twoje wypociny... wiec nie bede ich juz czytal.
pa.
Po drugie... masz racje... mam w dupie te Twoje wypociny... wiec nie bede ich juz czytal.
pa.
Cieszę się, na razie jest tak jak to przewidziałem wcześniej, że trafisz liczbę 71, Powinieneś mi podziękować, że moja wróżba się spełniła, ale jednocześnie chciałbym aby dalsza część moich wróżb się nie spełniła.
Bo to, że jesteś zadufany w sobie to jest już faktem.
Masz rację, nie czytaj, rób swoje, idź drogą mistrza kogucika19 lub innego guru np: MARIO OLSZTYN lub swoją niepowtarzalną ścieżką.
Powodzenia. Pa.
Bo to, że jesteś zadufany w sobie to jest już faktem.
Masz rację, nie czytaj, rób swoje, idź drogą mistrza kogucika19 lub innego guru np: MARIO OLSZTYN lub swoją niepowtarzalną ścieżką.
Powodzenia. Pa.