Wpisy 35 285 – 35 384
7 grudnia 2008 00:04 → 7 grudnia 2008 20:22, 100 wpisów
dobrze że jest trzech szczęśliwców,swoją drogą jak to szybko policzyli dzisiaj...
co to za gra jeżeli mamy ( ja tak mysle) glowny komputer w warszawie do ktorego przychodza dane z kazdej kolektury i po przeanalizowaniu specjalnym programem jakie liczby ludzie nie wybrali mamy nastepna kumulacje. A tak wspominajac dawne czasy to zawsze byla komisja przy kazdym losowaniu a gdzie teraz jest? Widac niechcieli patrzec jak nas kiwaja.
w końcu dali wyniki... niewierze 3 szóstki ? co za czuby skreśliły takie liczby chyba tylko na chybił trafił... po 10 milionów z groszem i tak dobrze im się udało... więcej jest grających przy tak dużych kumulacjach niż kombinacji wiec wybrali taką opcje żeby jak najmniej ludzi wygrało no i proszę tylko 3osoby na całą Polskę... ech idę się wysikać na kupon DL a szczególnie na logo TS ;) pozdrawiam
deniss w lotto gram namiętnie a na randki już jestem za stara ...więc pozostaje mi tylko hazard hahahah...
Witam.
Czy nie uważacie że lotek przegina z kwotami kumulacji? Reklamują 35 baniek a wypłacająniecałe 31,5 to ponad 10% pomyłki. do niedawna mylili się około 1 mln. Tym razem przegięli na maksa
Czy nie uważacie że lotek przegina z kwotami kumulacji? Reklamują 35 baniek a wypłacająniecałe 31,5 to ponad 10% pomyłki. do niedawna mylili się około 1 mln. Tym razem przegięli na maksa
Podwyższenie kumulacji to chwyt marketingowy. Z tym zczytywaniem liczb na bieżąco z kolektur, to masakra jakaś, co za problem grupować wybrane ciągi liczb i wybierać takie jakich nie ma albo jest ich najmniej, normalnie paranoja jakaś, czekać tylko aż któregoś pięknego dnia przy kumulacji 100 mln padnie np. ciąg liczb 1,2,3,4,5,49...
cos wspominałem o skupisku liczb i o srodku hehehe pzdr przegranych
anatlityk
kiedy ostani raz trafiłes 5 w DL
kiedy ostani raz trafiłes 5 w DL
które to było losowanie
mam takie pytanko,czy ktoś prowadzi statystykę ML tylko tych dni,kiedy totalizator podał,że stwierdzono wygraną 10/10?ciekawi mnie mapa rozkładu tych losowań.
Ja dzis trafilem 2 trojki w DL choc cudem bo cos mi mowilo ze beda podwojne liczny
Co tak cicho? Liżecie rany po wczorajszym dniu? Czyżby tylko 2 trójki, i to jeszcze przypadkowe.
Pochwalcie się przynajmniej, kto najwięcej stracił, bo, nie spodziewam się, że ktoś na wczorajszej super kumulacji zyskał.
Na pewno zyskał T.S, on zawsze będzie górą!!!
Sursum corda!!!
Pochwalcie się przynajmniej, kto najwięcej stracił, bo, nie spodziewam się, że ktoś na wczorajszej super kumulacji zyskał.
Na pewno zyskał T.S, on zawsze będzie górą!!!
Sursum corda!!!
Witam.MAKSIU zolta kartka sie nie przejmuj ,warzne ze dobrze typujesz w przeciwienstwie do konkurecji.Slowo srednia wystepowania danego zdarzenia jest slowem nie wlasciwym bo nie ilustruje faktycznego wystepowania w czasie.Moze byc ze 27,28,29 listopada wyjdzie dane zdarzenie i napiszemy ze strednia listopada to 3 x to zdarzenie,a jednak dla czynnego gracza to bedzie koniec gry bo jak zaczol 1 listopada to nie dotrwal do 27.W grach liczbowych powinno sie operowac dlugoscia odstepu miedzy takim samym zdarzeniem co pozwoli grajacemu ustawienie odpowiednich progow,oraz rozplanowanie gotowki i zaplanowanie gry.Co do gry na 3 NIE wychodzace liczby to jest to niestety gra nie bardzo oplacalna.Ktos sie kiedys ze mnie smial ze inwestujac tysiace wygrywam 10 zeta,podobnie jest w liczby(3)nie wychodzace.Kurs 1,82 wymusza wielkie naklady a proponyje marny zysk bo przykladowo 3 prog to 110 zeta a zarobek moja kochana 10(dycha).Nalezy szukac takich gier gdzie kursy sa wysokie np.6,7,i wiecej bo wtedy inwestujac 3 x mniej(a nawet wiecej) mamy ten sam zysk a na dluzej tej samej kasy starczy a prawdopodobienstwa matematycznie sa inne ale realistycznie podobne.Pewnie juz to zostanie nie dlugo przedstawione bardziej dokladnie przez kogos innego,ale ja zawsze jestem o krok do przodu.Pozdrawiam i przeanalizujcie inne gry.
Każda gra, jest tylko powieleniem gry poprzedniej, jak ktoś ma wygrać to wygra, nawet nie skreślając liczb, bo uczyni to za niego maszyna.
Wszelkie rozmyślanie i dywagacje o grach nie są warte funta kłaków, a ludzi myślących o liczbach i grach z nimi związanych czeka jedynie frustracja, zniechęcenie, narzekomania,nocne poty, zwidy, niewidy a w ostateczności załamanie nerwowe i kuracja w jednym z ośrodków odosobnienia, czego przykładem są jeż niektórzy z forumowiczów i niektórzy czatownicy byli i aktywni.
Przez grzeczność i wrodzoną delikatność nie wymienię ich z nicka, ale średnio inteligentny czytelnik forum i czatu z łatwością ich sam zidentyfikuje.
Strzeżcie się, bo z upływem czasu podążycie ich śladem, czego wam młodzi i nie tylko nie życzę.
Wasz przyjaciel trójkropek.
Pozdrawiam.
Wszelkie rozmyślanie i dywagacje o grach nie są warte funta kłaków, a ludzi myślących o liczbach i grach z nimi związanych czeka jedynie frustracja, zniechęcenie, narzekomania,nocne poty, zwidy, niewidy a w ostateczności załamanie nerwowe i kuracja w jednym z ośrodków odosobnienia, czego przykładem są jeż niektórzy z forumowiczów i niektórzy czatownicy byli i aktywni.
Przez grzeczność i wrodzoną delikatność nie wymienię ich z nicka, ale średnio inteligentny czytelnik forum i czatu z łatwością ich sam zidentyfikuje.
Strzeżcie się, bo z upływem czasu podążycie ich śladem, czego wam młodzi i nie tylko nie życzę.
Wasz przyjaciel trójkropek.
Pozdrawiam.
To dobrze ze przyjaciol nie losuje maszyna losujaca,tylko sami sobie dobieramy,Ale boze uchron mnie przed takim przyjacielem jak WIELOKROPEK.
Przepraszam za przekrecenie nika TROJKROPEK,uchron mnie i cale moje nastepne pokolenia.
Niestety, jesteś zagrożony. Uważaj na siebie, bo to naprawdę w twoim przypadku końcówka......
Witam.
Pragnę przypomnieć rozpis systemu strefowego na 3 grupy po 2 liczby:
1-2 ; 3-4 ; 5-6 ,
który gwarantuje nam na 100% 1 "trójkę" , jeśli uda nam się w każdej z tych w/w 3 par trafić po 1 liczbie:
a/ 1-3-5
b/ 1-3-6
c/ 1-4-5
d/ 1-4-6
e/ 2-3-5
f/ 2-3-6
g/ 2-4-5
h/ 2-4-6
W odniesieniu do ML i kursu 50 za taką "trójkę" w FORTUNIE , która to firma oferuje najwyższy na rynku kurs na to zdarzenie - koszt gry to 16zł a za trafienie tej "3" wygrana to 90zł.
Inaczej mówiąc: jeśli co max. 5-te losowanie, będziemy w każdej z tych 3 parek ( 1-2; 3-4; 5-6 ) mieli minimum po jednym równolegle trafieniu , to będziemy po stronie wygranych - gdyż koszt 5 gier wyniesie 5x16=80zł, a wygrana to 90zł.
Na bazie tego w/w rozpisu ,rysują się bardzo ciekawe możliwości podstawiania do każdej z grup także i innych układów liczb oraz zdarzeń sportowych do zakładów bukmacherskich.
Pozdrawiam
edi8
Pragnę przypomnieć rozpis systemu strefowego na 3 grupy po 2 liczby:
1-2 ; 3-4 ; 5-6 ,
który gwarantuje nam na 100% 1 "trójkę" , jeśli uda nam się w każdej z tych w/w 3 par trafić po 1 liczbie:
a/ 1-3-5
b/ 1-3-6
c/ 1-4-5
d/ 1-4-6
e/ 2-3-5
f/ 2-3-6
g/ 2-4-5
h/ 2-4-6
W odniesieniu do ML i kursu 50 za taką "trójkę" w FORTUNIE , która to firma oferuje najwyższy na rynku kurs na to zdarzenie - koszt gry to 16zł a za trafienie tej "3" wygrana to 90zł.
Inaczej mówiąc: jeśli co max. 5-te losowanie, będziemy w każdej z tych 3 parek ( 1-2; 3-4; 5-6 ) mieli minimum po jednym równolegle trafieniu , to będziemy po stronie wygranych - gdyż koszt 5 gier wyniesie 5x16=80zł, a wygrana to 90zł.
Na bazie tego w/w rozpisu ,rysują się bardzo ciekawe możliwości podstawiania do każdej z grup także i innych układów liczb oraz zdarzeń sportowych do zakładów bukmacherskich.
Pozdrawiam
edi8
Przyjaciół ma się wśród ludzi, a nie wśród drobiu z ptasim móżdżkiem.
Więcej nie napiszę, bo mnie mnie Przyjaciel Pasko zbanuje, a to ostatnio zdarza mu się jak napisał, nawet pod wpływem chwili...
Pozdrawiam.
Więcej nie napiszę, bo mnie mnie Przyjaciel Pasko zbanuje, a to ostatnio zdarza mu się jak napisał, nawet pod wpływem chwili...
Pozdrawiam.
edi8
napisz jak wedlug ciebie gralbys w ML
probujac trafic 4/4 przy maksymalnym
nakladzie 120 zl na gre tak aby miec
3 gry do pulapu 360 zl czyli tyle co fortuna placi za 4/4.
Jestem ciekaw jakbys to rozwiazal?.
Wiem z doswiadczenia ze granie duza iloscia stref nie przynosi rezultatow poniewaz prawie zawsze jedna strefa psuje nam caly sposob grania.
Twoj ostatni przyklad systemu strefowego jest ok tylko jak czesto bedziemy mieli 1/2-1/2-1/2 aby wygrac to 3/3.
Mnie bardziej interesuje 4/4 bo tu sie zaczynaja powazne pieniadze.
pozdr.
napisz jak wedlug ciebie gralbys w ML
probujac trafic 4/4 przy maksymalnym
nakladzie 120 zl na gre tak aby miec
3 gry do pulapu 360 zl czyli tyle co fortuna placi za 4/4.
Jestem ciekaw jakbys to rozwiazal?.
Wiem z doswiadczenia ze granie duza iloscia stref nie przynosi rezultatow poniewaz prawie zawsze jedna strefa psuje nam caly sposob grania.
Twoj ostatni przyklad systemu strefowego jest ok tylko jak czesto bedziemy mieli 1/2-1/2-1/2 aby wygrac to 3/3.
Mnie bardziej interesuje 4/4 bo tu sie zaczynaja powazne pieniadze.
pozdr.
WITAM I POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZIOMALI PO KUPONIE.WSZYSTKIM GRATKI NAWET TYM CO MIKOŁAJ NIE DAŁ NAWET NA LIZAKI -NIE MARTWCIE SIĘ PUSZCZAJCIE DZISIAJ SWOJE WCZORAJSZE KUPONY BOWIEM KTO NIE WYGRAŁ WCZORAJ WYGRA DZIS.P O W O D Z E N I A
Weszło to z pięciu trójek pozostałych z losowań w pionie ,a więc:
2,12,21
20,22,60
6,41,43
8,25,29
33,50,69
Liczba 6 zwaliła układ,znajdowała się w środku...
2,12,21
20,22,60
6,41,43
8,25,29
33,50,69
Liczba 6 zwaliła układ,znajdowała się w środku...
Zobaczymy co teraz wyniknie,może już na dziś...może KACZOR coś podpowie :
6,43
50,69
54,76,80 ( z 1 grudnia)
35,56,59
6,43
50,69
54,76,80 ( z 1 grudnia)
35,56,59
Poniewarz zrobilo sie nie milo zegnam czynnie grajacych.Na razie schodze z czatu.Nie pisze do kiedy bo kalendarium czuwa.
...OPA JESZCZE NIA MAM JASNEGO ROZEZNANIA CO I JAK ALE TAK JAK WCZORAJ NAPISAŁEM WARTO PRZYPATRZEĆ SIĘ PARZYSTM I POCHODNYM WCZORAJSZEGO LOSOWANIA ...
Kogucik,dlaczego piszesz poniewarz przez rz,pisz o tak : poniewaz i będzie ok. bo niektórzy na pewno będą się nabijać...a szczególnie nowi na stronce.
... TAK TAK ALE UWZGLĘDNIJ TAKŻE TE BLISKOSĄSIEDZKIE..ATAK NA DZISIAJ TO MI SIĘ MARZY TAKA 5-KA 41 43 47 77 17 :))))))))
tomcio1972: w podanym powyżej przeze mnie rozpisie systemu strefowego na 3 grupy po 2 liczby, wbudowany jest "bezpiecznik" w postaci tej opisanej możliwości 4 kolejnych potknięć przy typowaniu 3 grup - bo nawet trafiając tylko co 5-te losowanie będziemy wygrani.
Gdybyśmy rozważyli zainwestowanie wymienionej przez Ciebie kwoty 360zł do zagrania w/w systemem strefowym po 8 zakładów na 5 kolejnych losowań , to 360:5=72zł a 72:8=9zł.
Czyli obstawiamy te 8 zakładów dziennie ze stawką 9zł każdy.
Trafiając choć 1z5 razy te 1/2-1/2-1/2 wygramy 9x50x0,9=405zł czyli 45zł.
To tylko tak tytułem przykładowego zagospodarowania kwoty 360zł , zaś co do zawartego w Twoim wpisie zapytania o 4/4 to się dziś odezwę...
Pzdr.
Gdybyśmy rozważyli zainwestowanie wymienionej przez Ciebie kwoty 360zł do zagrania w/w systemem strefowym po 8 zakładów na 5 kolejnych losowań , to 360:5=72zł a 72:8=9zł.
Czyli obstawiamy te 8 zakładów dziennie ze stawką 9zł każdy.
Trafiając choć 1z5 razy te 1/2-1/2-1/2 wygramy 9x50x0,9=405zł czyli 45zł.
To tylko tak tytułem przykładowego zagospodarowania kwoty 360zł , zaś co do zawartego w Twoim wpisie zapytania o 4/4 to się dziś odezwę...
Pzdr.
No i stało się Pan Totolotek wyłożył (dołożył ze swojej kieszeni)na kumulację dodatkowe 20 milionów złotych.
Brawo, brawo, brawo, oby więcej takich kumulacji, a wszyscy Polacy będą milionerami.
Pozdr.
Brawo, brawo, brawo, oby więcej takich kumulacji, a wszyscy Polacy będą milionerami.
Pozdr.
witam gdzie ja moge tu kupic pewne libczy albo mogl by sie podzielic ta infornacja jakie moga byc te liczby jurto
w kiosku, tylko musisz mówić po włosku.
Zamówienia na liczby można składać na kilogramy lub na sztuki, bywają zwykłe i ozdobne, mosiężne i papierowe, uliczne i na domowe, szczęśliwe i niefartowne, ale zawsze towar extra klasa........ Miłego dnia i uśmiechów na lata.
Bo to ma się.(za darmo)
Zamówienia na liczby można składać na kilogramy lub na sztuki, bywają zwykłe i ozdobne, mosiężne i papierowe, uliczne i na domowe, szczęśliwe i niefartowne, ale zawsze towar extra klasa........ Miłego dnia i uśmiechów na lata.
Bo to ma się.(za darmo)
witam kochanych graczy lotto mam wściekły humor sama na siebie i też z własnej głupoty wczoraj na dl,typowałam 8,11,16,19,26,28 oczywiście na brudno i pomyślałam to nie realne są taki i pozmieniałam ,,,a to pech pocieszcie mnie choć ciut ,
Ilość wystąpień poszczególnych liczb w typowanych obecnie jest inaczej ?
Mila : Jeśli Cię to pocieszy to miałam takie samo odczucie w stosunku do 28 i 19. Za to 11 i 26 jest u mnie na każdym kuponie I co z tego ?
tomcio1972:
do Twojego zakładanego trafienia 4/4 , podszedłbym idąc trochę dłuższą drogą oczekiwania na to 4/4 , bo nie w trzech podejściach po 120zł jak Ty to sugerujesz , a w pięciu po 72 zł...
Wybieram dwie grupy po 4 liczby i dla ułatwienia i ograniczenia ilości nadawanych kuponów ( zamiast 36 oddzielnych po 2zł ), wrzucam je do bloków w rozpisie blokowym:
a/ B1 ( 1-2-3-4 )
b/ B2 ( 5-6-7-8 )
które gram w systemie 2z4 każdy, ze stawką 2zł , co da (2z4)x(2z4)=6x6=36x2=72zł dziennie.
Czyli te 360zł wkładu pozwala mi grać przez 5 dni , bo 72x5=360zł a więc Twoje ( minimalne! )kryterium zwrotu kasy przy zakładanym trafieniu 4/4 , tu uzyskane poprzez równoległe trafienie po 2z4 w obu blokach - wydłużam do 5 dni , wobec tych 3 dni u Ciebie.
Myślę ,że czynnik rozciągniętego czasu oczekiwania jest tu na tyle ważny i istotny , że wart Twego rozpatrzenia.
Pozdrawiam
edi8
do Twojego zakładanego trafienia 4/4 , podszedłbym idąc trochę dłuższą drogą oczekiwania na to 4/4 , bo nie w trzech podejściach po 120zł jak Ty to sugerujesz , a w pięciu po 72 zł...
Wybieram dwie grupy po 4 liczby i dla ułatwienia i ograniczenia ilości nadawanych kuponów ( zamiast 36 oddzielnych po 2zł ), wrzucam je do bloków w rozpisie blokowym:
a/ B1 ( 1-2-3-4 )
b/ B2 ( 5-6-7-8 )
które gram w systemie 2z4 każdy, ze stawką 2zł , co da (2z4)x(2z4)=6x6=36x2=72zł dziennie.
Czyli te 360zł wkładu pozwala mi grać przez 5 dni , bo 72x5=360zł a więc Twoje ( minimalne! )kryterium zwrotu kasy przy zakładanym trafieniu 4/4 , tu uzyskane poprzez równoległe trafienie po 2z4 w obu blokach - wydłużam do 5 dni , wobec tych 3 dni u Ciebie.
Myślę ,że czynnik rozciągniętego czasu oczekiwania jest tu na tyle ważny i istotny , że wart Twego rozpatrzenia.
Pozdrawiam
edi8
Nie martwcie się dziewczyny, ja miałem w realu: 11,16,19 oraz 27,10 i 36.
Niby blisko, a jednak bardzo daleko, byłem już w historii dużo, dużo bliżej, ale nic to.
keep smiling,erybody.....bye.
Niby blisko, a jednak bardzo daleko, byłem już w historii dużo, dużo bliżej, ale nic to.
keep smiling,erybody.....bye.
DO TYPERA SZÓSTEK,NAM NIE CHODZI O CHWALENIE SIĘ ALE PODPOWIEDZIEC JAK EWEN.GRAC, WYBÓR NUMERÓW ZALEŻY OD TYPUJĄCYCH,ZWRÓCCIE UWAGE NA ROZKLAD 6 I 5 POMIJAMY NIŻSZE W STREFIE 1-28 GDZIE TYLKO PODAM OD PAZDZIERNIKA BYLO 5 SZEŚC RAZY I OSTATNIO #6#,A W STREFIE OD 22-49 RÓWNIEZ 5X,ALE MY GRAMY TYLKO NA JEDNĄ STREFĘ Z REDUKCJĄ NA JEDNĄ PARĘ
KOŃCÓWEK Z TEGO PRZEDZIAŁU,OSTATNIO JESLI CHODZI O #5# TO TRAFILISMY 16.X. GDXZIE MIELISMY KONCOWKI 7 I 17
A W NASTĘPNYCH LOSOWNAIACH PARĘ #4# I TRÓJEK A TO DLATEGO ZE NIE WESZŁY NAM
KOŃCÓWKI -TEMAT RZEKA ,POZDROWIENIA
KOŃCÓWEK Z TEGO PRZEDZIAŁU,OSTATNIO JESLI CHODZI O #5# TO TRAFILISMY 16.X. GDXZIE MIELISMY KONCOWKI 7 I 17
A W NASTĘPNYCH LOSOWNAIACH PARĘ #4# I TRÓJEK A TO DLATEGO ZE NIE WESZŁY NAM
KOŃCÓWKI -TEMAT RZEKA ,POZDROWIENIA
cześć Hosia -ja wczoraj same 2 i oboki a na dzisiaj w ML
[5]43,47,59,76,80
5,22,54,69,80
a jakie Ty dzisiaj przewidujesz?
[5]43,47,59,76,80
5,22,54,69,80
a jakie Ty dzisiaj przewidujesz?
tak tak hosia ta 11 to była przewidywalna jak widzę jesteś świetnym obserwatorem trzymaj tak dalej ,"kto ma oczy"to wie na co zwracać uwagę.
Mila : to nie obserwacja - To wewnętrzne przekonanie graniczące z pewnością ;D szkoda że się nie potwierdziło co do 19 i 28
Belcia: nie mam dziś wewnętrznego przekonania ale moze 62,77,17,49,69,71
Belcia: nie mam dziś wewnętrznego przekonania ale moze 62,77,17,49,69,71
Hosiu.
ze 2 liczby Ci wejdą .
Nie jesteś nocnym markiem,bo o 1.oo juz spałaś.
pozdrawiam.
ze 2 liczby Ci wejdą .
Nie jesteś nocnym markiem,bo o 1.oo juz spałaś.
pozdrawiam.
OPA dołączę się do pytania kolegi wyżej, gdzie padły szóstki i przede wszystkim chybił trafił czy też własne numery ? Na pewno znów jedna w Wa-wie :P
tomcio1972 -
alternatywnym do przedstawionego Ci we wpisie 35326 rozwiązaniem , może być oparta też o założenie grania przez 5 dni następująca strategia:
Dokonujemy wyboru 2 grup po 6 liczb każda
A ( 1,2,3,4,5,6 ) i
B ( 7,8,9,10,11,12 )
a następnie w ramach każdej takiej grupy dokonujemy podziału na podgrupy:
a/ 1-2-3 a'/ 4-5-6
b/ 7-8-9 b'/ 10-11-12
Mając w każdej 6-liczbowej grupie trafione 3 liczby, mamy wtedy 100%-ową gwarancję "2" oraz wysoką , bo 40%-ową szansę na "2" już przy trafieniu tylko 2z6.
Następnie dokonujemy rozpisania w/w podgrup w formie bloków w systemie 2z3 każdy, czyli otrzymamy 4 kupony rozpisu blokowego:
KUPON nr 1
B1 1-2-3
B2 7-8-9
KUPON nr 2
B1 1-2-3
B2 10-11-12
KUPON nr 3
B1 4-5-6
B2 7-8-9
KUPON nr 4
B1 4-5-6
B2 10-11-12
Każdy w/w blok na kuponie, grany systemem 2z3 ze stawką 2zł, daje (2z3)x(2z3)=3x3=9x2zł=18zł x 4 kupony=72zł.
Tak więc tu też okres oczekiwania na to trafienie 4/4 wynosi 5 dni - aby uzyskać ( w wersji minimalnej! ) zwrot kosztu gry wynoszącego 360zł.
Powtórzę:każde trafienie 3z6 daje na 100% gwarantowaną "2" a trafienie 2z6 pozostawia 40%-ową szansę na tę "2".
Zejście się więc w obu grupach A i B takiego w/w trafienia "dwójek" jak to wynikające np.z 3z6 w lub 3z6 i 2z6 - dające w sumie 4/4 wydaje się być w pełni realnym w czasie dającym nie tylko zwrot ale i zysk , czyli częściej niż co 5 dni...
Pozdrawiam
edi8
alternatywnym do przedstawionego Ci we wpisie 35326 rozwiązaniem , może być oparta też o założenie grania przez 5 dni następująca strategia:
Dokonujemy wyboru 2 grup po 6 liczb każda
A ( 1,2,3,4,5,6 ) i
B ( 7,8,9,10,11,12 )
a następnie w ramach każdej takiej grupy dokonujemy podziału na podgrupy:
a/ 1-2-3 a'/ 4-5-6
b/ 7-8-9 b'/ 10-11-12
Mając w każdej 6-liczbowej grupie trafione 3 liczby, mamy wtedy 100%-ową gwarancję "2" oraz wysoką , bo 40%-ową szansę na "2" już przy trafieniu tylko 2z6.
Następnie dokonujemy rozpisania w/w podgrup w formie bloków w systemie 2z3 każdy, czyli otrzymamy 4 kupony rozpisu blokowego:
KUPON nr 1
B1 1-2-3
B2 7-8-9
KUPON nr 2
B1 1-2-3
B2 10-11-12
KUPON nr 3
B1 4-5-6
B2 7-8-9
KUPON nr 4
B1 4-5-6
B2 10-11-12
Każdy w/w blok na kuponie, grany systemem 2z3 ze stawką 2zł, daje (2z3)x(2z3)=3x3=9x2zł=18zł x 4 kupony=72zł.
Tak więc tu też okres oczekiwania na to trafienie 4/4 wynosi 5 dni - aby uzyskać ( w wersji minimalnej! ) zwrot kosztu gry wynoszącego 360zł.
Powtórzę:każde trafienie 3z6 daje na 100% gwarantowaną "2" a trafienie 2z6 pozostawia 40%-ową szansę na tę "2".
Zejście się więc w obu grupach A i B takiego w/w trafienia "dwójek" jak to wynikające np.z 3z6 w lub 3z6 i 2z6 - dające w sumie 4/4 wydaje się być w pełni realnym w czasie dającym nie tylko zwrot ale i zysk , czyli częściej niż co 5 dni...
Pozdrawiam
edi8
Edi8
zajrzyj do tematu "tomcio1972-fortuna gra w realu" wpis 2008-11-26 godz 10.50 strona 7.
To jesli chodzi o twoj poprzedni wpis.
Natomiast ta forma jest troche inna ktora trzeba przetestowac.
Wiem że ze strefami jest bardzo ciezko aby to poskladac do kupy no ale cóż trzeba probowac.
A ciekawe jakby sie ulozyly koszty gry gdyby stworzyl 2 strefy z min 7 a max 8 liczb bo wiecej juz nie ma sensu poniewaz koszty gry przekrocza ewentualna wygrana.
Prosilem Cie o twoje pomysly a ty odpowiedziales a zatem DZIEKUJE.
ps.sledze stronke mecz i jest tam dosc ciekawie.
zajrzyj do tematu "tomcio1972-fortuna gra w realu" wpis 2008-11-26 godz 10.50 strona 7.
To jesli chodzi o twoj poprzedni wpis.
Natomiast ta forma jest troche inna ktora trzeba przetestowac.
Wiem że ze strefami jest bardzo ciezko aby to poskladac do kupy no ale cóż trzeba probowac.
A ciekawe jakby sie ulozyly koszty gry gdyby stworzyl 2 strefy z min 7 a max 8 liczb bo wiecej juz nie ma sensu poniewaz koszty gry przekrocza ewentualna wygrana.
Prosilem Cie o twoje pomysly a ty odpowiedziales a zatem DZIEKUJE.
ps.sledze stronke mecz i jest tam dosc ciekawie.
tomcio1972:
niestety , ale PASKO banując mnie - pozbawił mnie jednocześnie ( mam nadzieję że nie dożywotnio bo żadnego w tej sprawie komunikatu nie dostałem...) możliwości korzystania z forum i dlatego nie mogę odnieść się do niczego z Twojego tam tematu.
Tak więc ew. napisz tu jeśli masz jakieś zapytanie...
Pozdrawiam
edi8
niestety , ale PASKO banując mnie - pozbawił mnie jednocześnie ( mam nadzieję że nie dożywotnio bo żadnego w tej sprawie komunikatu nie dostałem...) możliwości korzystania z forum i dlatego nie mogę odnieść się do niczego z Twojego tam tematu.
Tak więc ew. napisz tu jeśli masz jakieś zapytanie...
Pozdrawiam
edi8
Rozmawiałem dziś z kolektorem z Ełku w sprawie KENO,sam powiedział-jeśli nie zmienią stawek to będzie BUM.
tomcio1972,
jeśli chodzi o strefy 7-mio liczbowe , to rozważ może taki system skrócony na 7 liczb , posiadający gwarancję "2" przy trafieniu 3z7 oraz wysoką , bo 43%-ową szansę na "2" przy trafieniu 2z7:
a/ 1-2 b/ 1-7 c/ 2-7
d/ 3-4 e/ 3-5 f/ 3-6
g/ 4-5 h/ 4-6 i/ 5-6
Mając więc ten w/w rozpis na 9 zakładów , można z tego łatwo zrobić system na dwie strefy 7 -mio liczbowe, poprzez połączenie wszystkich elementów obu identycznych rozpisów w jeden system 4 liczbowy , mający 9x9=81 zakładów po 2 zł czyli koszt 162zł .
Czyli byłby to system 2-dniowy wobec wygranej netto 360zł za 4/4 w Fortunie, a więc jest nad czym myśleć, kalkulując wszystkie za i przeciw...
Pozdrawiam
edi8
jeśli chodzi o strefy 7-mio liczbowe , to rozważ może taki system skrócony na 7 liczb , posiadający gwarancję "2" przy trafieniu 3z7 oraz wysoką , bo 43%-ową szansę na "2" przy trafieniu 2z7:
a/ 1-2 b/ 1-7 c/ 2-7
d/ 3-4 e/ 3-5 f/ 3-6
g/ 4-5 h/ 4-6 i/ 5-6
Mając więc ten w/w rozpis na 9 zakładów , można z tego łatwo zrobić system na dwie strefy 7 -mio liczbowe, poprzez połączenie wszystkich elementów obu identycznych rozpisów w jeden system 4 liczbowy , mający 9x9=81 zakładów po 2 zł czyli koszt 162zł .
Czyli byłby to system 2-dniowy wobec wygranej netto 360zł za 4/4 w Fortunie, a więc jest nad czym myśleć, kalkulując wszystkie za i przeciw...
Pozdrawiam
edi8
edi8
nie mam zadnych pytan tylko chodzilo o to abys tam zajrzal ze system na 2 strefy po 4 liczby gdzie 2/4 w kazdej strefie daje 4/4 to juz przerabialem.
Jesli chodzi o ten ktory przedstawiles tu to nawet 3/6 i 2/6 daje cien szansy na 4/4 a ten poprzedni to tzw wszystko albo nic bo bez 2/4i 2/4 nie bedzie 4/4.
ps. skoro piszesz na czacie to i chyba mozesz na forum?.
pozdr.
nie mam zadnych pytan tylko chodzilo o to abys tam zajrzal ze system na 2 strefy po 4 liczby gdzie 2/4 w kazdej strefie daje 4/4 to juz przerabialem.
Jesli chodzi o ten ktory przedstawiles tu to nawet 3/6 i 2/6 daje cien szansy na 4/4 a ten poprzedni to tzw wszystko albo nic bo bez 2/4i 2/4 nie bedzie 4/4.
ps. skoro piszesz na czacie to i chyba mozesz na forum?.
pozdr.
Szkoda że zmieniłem liczby w KENO,bo mnie się wydaje że miałem 6.16.32.55.58 na 34812-34816 losowanie,ustawiłem o 1 do dołu na 5,15,32,55,58.Na tamte miałbym 3/5 i 4/5,byłby zwrot.
tomcio1972:
niestety nie - bo wejście na forum zostało mi zablokowane...
niestety nie - bo wejście na forum zostało mi zablokowane...
edi8
co jest latwiej trafic przy nakladzie 72 zl na gre
4/8 czy 6/12 bo to gwarantuje 4/4 w obydwu systemach pod warunkiem ulozenia liczb rownomiernie w strefach.
co jest latwiej trafic przy nakladzie 72 zl na gre
4/8 czy 6/12 bo to gwarantuje 4/4 w obydwu systemach pod warunkiem ulozenia liczb rownomiernie w strefach.
Kurde,może i z tym KENO by coś namieszał...kiedyś byłem w Ełku to przeróbka z zakładu na chybił 5 liczb o 1 w dół na kilka losowań byłoby 5/5.
tomcio1972:
zdecydowanie łatwiej jest trafić 4z8 bo tegoż p=8,15% przy p=3,22% dla 6z12....
P.s: tytułem uzupełnienia , to zostałem w odniesieniu do forum pozbawiony czynnego i biernego w nim uczestnictwa - czyli nie tylko nie mogę tam pisać ani nawet czytać!
A wszystko to na mocy znanego w PRLu ( a obecnie tylko PASKO ...) tzw. "prawa powielaczowego" , bo bez powiadomienia mnie o jej wymiarze.
zdecydowanie łatwiej jest trafić 4z8 bo tegoż p=8,15% przy p=3,22% dla 6z12....
P.s: tytułem uzupełnienia , to zostałem w odniesieniu do forum pozbawiony czynnego i biernego w nim uczestnictwa - czyli nie tylko nie mogę tam pisać ani nawet czytać!
A wszystko to na mocy znanego w PRLu ( a obecnie tylko PASKO ...) tzw. "prawa powielaczowego" , bo bez powiadomienia mnie o jej wymiarze.
edi8
4/8 czy 6/12 dotyczylo ML.
Twoje wyliczenia sa zatem do ML a nie do DL?.
4/8 czy 6/12 dotyczylo ML.
Twoje wyliczenia sa zatem do ML a nie do DL?.
Jeśli chodzi o ,,keno,,nie wiecie jak to ,,badziewie ,,zalatwic.
Bardzo poto.
Przez 3 dni wypowidajcie sie negatywnie na temat ,,keno,,
A za 3 dni będzie znowu głośno , bo okaze sie ,ze znowu w kilku miejscach w polse padły glówne wygrane.
To jest ich metoda postępowania by zapobiec niskiej frekfencji jaką mozna zaobserwować w kolektorach.
Dzisiaj tylko glopi próbuje w tej grze coś wygrac.Bo mądry dawno się zorietowal o co w tym wszystkim chodzi.
Dlatego jak macie za dużo pieniędzy do grajcie w ,,Keno,,.
pozdrawiam.
Bardzo poto.
Przez 3 dni wypowidajcie sie negatywnie na temat ,,keno,,
A za 3 dni będzie znowu głośno , bo okaze sie ,ze znowu w kilku miejscach w polse padły glówne wygrane.
To jest ich metoda postępowania by zapobiec niskiej frekfencji jaką mozna zaobserwować w kolektorach.
Dzisiaj tylko glopi próbuje w tej grze coś wygrac.Bo mądry dawno się zorietowal o co w tym wszystkim chodzi.
Dlatego jak macie za dużo pieniędzy do grajcie w ,,Keno,,.
pozdrawiam.
kaja:
pochodne liczby "7" to wszystkie warianty jakie Ci ( tuszę iż bujna... ) fantazja podsunie - a jakie można utworzyć poprzez rozmaite działania matematyczne na tej liczbie.
Prym w tym prezentowaniu w/w pochodnych wiedzie użytkownik o nicku "GROM" i możesz sporo od niego pochodzących poprzednich wpisów tu odszukać.
PRZYKŁADY:
a/ 3+4=7
b/ 2+5=7
c/ 21 bo to 3x7
d/ 14 bo to 2x7...itd.itp.
Pzdr.
pochodne liczby "7" to wszystkie warianty jakie Ci ( tuszę iż bujna... ) fantazja podsunie - a jakie można utworzyć poprzez rozmaite działania matematyczne na tej liczbie.
Prym w tym prezentowaniu w/w pochodnych wiedzie użytkownik o nicku "GROM" i możesz sporo od niego pochodzących poprzednich wpisów tu odszukać.
PRZYKŁADY:
a/ 3+4=7
b/ 2+5=7
c/ 21 bo to 3x7
d/ 14 bo to 2x7...itd.itp.
Pzdr.
Bez zgody władz TS nie mogą podawać gdzie padły szóstki,a zapewne przy takim zysku kumulacji to oni tym sobie głowy nie zawracają,tylko chleją Johny Walkera z modelkami na basenie.
tomcio1972:
skoro Ty podałeś, iż wygrana netto za 4/4 przy stawce 2zł ma wynieść 360zł, to rozumiem że chodziło Ci o ML....
skoro Ty podałeś, iż wygrana netto za 4/4 przy stawce 2zł ma wynieść 360zł, to rozumiem że chodziło Ci o ML....
WITAM WIDZĘ ŻE KTOŚ ZAINTERESOWAŁ SIĘ LICZBAMI POCHODNYMI TAK WIĘC ABY ZASPOKOIĆ CIEKAWOŚĆ ORAZ RZUCIĆ NIECO ŚWIATŁA NA TO ZAGADNIENIE PRZEDSTAWIĘ PRZYKŁAD NA LCZBIE 27 KTÓRA WCZORAJ WPADŁA;;;;WSZYSTKIE POCHODNE OD LICZBY 27 ----7 17 37 47 57 67 77 70 ALE TAKŻE POCHODNYMI OD TEJ LICZBY SĄ ICH ODWROTNOŚCI CZYLI 72 71 73 74 75 76 JEDNAKŻE UMIEJSCOWIENIE ICH NA KUPONIE ZALEŻY OD WYSTĄPIENIA POSZCEGÓLNYCH LICZB W PROMIENIU DO 7 LOSOWAŃ WSTECZ TO OCZYWIŚCIE MOJA TEORIA A KAŻDY GRACZ MA INNĄ POZDROWIONKA Z PSYCHOLKA NIECHAJ MOC MIKOOŁAJA ZSYŁA NA NAS WYGRANE
Do KACZOR001.dzieki za podpowiedz.mam jeszcze jedno pytanie.czy umiesz laczyc w parki?
chodzi mi oto np z czym lacza sie liczby w parki takie jak:15z..,,22z..,35z..,49z..,53z..,59z..,69z..,79z..,80z..?
ok edi8 nie ma sprawy.
kazdy wie o co chodzi.
posiadasz moze rozpiske 6 liczb gw 2/3
na 2 liczby?.
ja akurat mam 5 liczb 4 zakl gw 2/3
i 7 liczb gw 2/3 9 zakladow.
Jesli to jest 6 zakladow to mozna grac strefowo 6x6 i wyjdzie to samo ale nie jestem pewien ile posiadasz zakladow.
Jesli masz to mozesz sie podzielic?.
pozdr.
kazdy wie o co chodzi.
posiadasz moze rozpiske 6 liczb gw 2/3
na 2 liczby?.
ja akurat mam 5 liczb 4 zakl gw 2/3
i 7 liczb gw 2/3 9 zakladow.
Jesli to jest 6 zakladow to mozna grac strefowo 6x6 i wyjdzie to samo ale nie jestem pewien ile posiadasz zakladow.
Jesli masz to mozesz sie podzielic?.
pozdr.
kaja:po lewej stronie masz WYNIKI wszystkich losowań ML , wejdź tam łaskawie i sama się zorientujesz...
...występowanie parek liczb zależne jest od wielu czynników i za długo by o tym pisać czasami są to stosunki blisko sąsiedzkie czyli 15 ;16 , czsem wielokrotnosci 15--45, 60 ,75 a czasem stosunki on na niej ona nim np.5-35,5-65 ,35 65 ,a czasem miłość na odległość np,5 75...
tomcio1972:
oto rozpis systemu skróconego z gwarancją "2" przy 3z6:
a/ 1-2 b/ 1-3 c/ 2-3 d/ 3-6
e/ 4-5 f/ 4-6 g/ 5-6
ten w/w system ma 80%-ową gwarancję na 1x"2" przy 3z6 , bo pozostaje 20%-owa szansa na to ,że będzie 3x"2".
Czyli razem daje to 100% gwarancji na minimum 1x"2"...
Ale wobec tego ,że jest tam 7 zakładów w tym w/w systemie , a więc jego koszt to 7x2zł=14zł to jednak optowałbym za tym poprzednio Ci zaprezentowanym rozpisem w systemie 2z3 dającym gwarancję "2" przy 3z6:
a/ 1-2-3
b/ 4-5-6
bo tu koszt wynosi (2z3)=3x2zł=6zł ( choć systemy można i po 1zł za zakład nadawać!!! ) co przy 2 zakładach daje koszt 12zł a nie 14zł, jak w poprzednim na 7 zakładów prostych.
Pozdrawiam
edi8
oto rozpis systemu skróconego z gwarancją "2" przy 3z6:
a/ 1-2 b/ 1-3 c/ 2-3 d/ 3-6
e/ 4-5 f/ 4-6 g/ 5-6
ten w/w system ma 80%-ową gwarancję na 1x"2" przy 3z6 , bo pozostaje 20%-owa szansa na to ,że będzie 3x"2".
Czyli razem daje to 100% gwarancji na minimum 1x"2"...
Ale wobec tego ,że jest tam 7 zakładów w tym w/w systemie , a więc jego koszt to 7x2zł=14zł to jednak optowałbym za tym poprzednio Ci zaprezentowanym rozpisem w systemie 2z3 dającym gwarancję "2" przy 3z6:
a/ 1-2-3
b/ 4-5-6
bo tu koszt wynosi (2z3)=3x2zł=6zł ( choć systemy można i po 1zł za zakład nadawać!!! ) co przy 2 zakładach daje koszt 12zł a nie 14zł, jak w poprzednim na 7 zakładów prostych.
Pozdrawiam
edi8
-1,2= 80+79= na 2 z 80= 159+3 numer=
237+4 numer= 314 i tak dalej w pszybliżeniu 80x60= 4800 kombinacji na 20 z 80 a 10 z 80:2= 40x20= 2400 na 10 trafień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
237+4 numer= 314 i tak dalej w pszybliżeniu 80x60= 4800 kombinacji na 20 z 80 a 10 z 80:2= 40x20= 2400 na 10 trafień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
dzieki edi8 o to mi chodzilo.
Spisalem sobie jeden system z pewnej strony(napewno wiesz o ktora chodzi)
10 liczb 45 zakladow gw 3/4 na 3 liczby.
jesli by nim grac i probowac trafic 4/4 a nawet 5/5 to jest wg mnie dobry tylko znowu dochodzi to czego najbardziej nie lubie czyli dopisanie pewniaka albo parki bo 4 z 10 jest realne do trafienia nawet w miare czesto(nie myl z codziennie).
Granie na 3/3 tym systemem raczej nie oplaca sie bo wiadomo ile trzeba zaplacic za wysylke a ile placa za 3/3.
pozdr.
Spisalem sobie jeden system z pewnej strony(napewno wiesz o ktora chodzi)
10 liczb 45 zakladow gw 3/4 na 3 liczby.
jesli by nim grac i probowac trafic 4/4 a nawet 5/5 to jest wg mnie dobry tylko znowu dochodzi to czego najbardziej nie lubie czyli dopisanie pewniaka albo parki bo 4 z 10 jest realne do trafienia nawet w miare czesto(nie myl z codziennie).
Granie na 3/3 tym systemem raczej nie oplaca sie bo wiadomo ile trzeba zaplacic za wysylke a ile placa za 3/3.
pozdr.
A jak u Was ze zdrapkami? Kupujecie jakieś? Może wygraliście jakąś większą sumkę? :P Ja niestety nie...
ja nie wierzę już w wygrane, nie mam do tego głowy ani szczęścia...-(
Jeśli chodzi o zdrapki to przy nas w Ełku klient wywalczył 3x bałwany w DZWONECZKU. 5 dych.
Moim zdaniem kiepski ten dzwoneczek, wolę Lotka lub Fasolę :) Niestety zawsze 2 zł, albo nic, moja największa wygrana 50 zł. w Zodiaku i chyba 20 zł. w Lotku. :)
ja w zdrapki mam więcej szcześcia niż w lotto w fasoli w listopadzie 5x20 zł tylko w zielonych jasiach ale najwięcej wygrywałam w diamentach i szybkie 50 było tego kilka razy po 50zeta