Wpisy użytkownika piterex
Łącznie 946 wpisów w archiwum, pokazane od nr 18 077. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Ja to sie chyba na Expressa przezuce...tam 2 zakłądy w cenie jednego w Multi..a jak sie liczby dobrze poobserwuje to łądna kasa może być...bo to multi mnie zaczyna dobijać juz...
Beezqp...dokładnie. Z wiosną trzeba zmienić taktyke. Nie ma co. I zobaczyć czy będą efekty.
u mnie 2/3 ehh mogło być 55 zamiast 54..:) zobaczymy może jutro sie powtórzą....
No gratulacje MARIO...ja to kiedyś posłałem EL i miałem 3/5 od tamtej pory spokój...trzeba chyba jakoś taktyke zmienić:)
A ja zaszalałem i posłałem 30 zakładów dużego....a co tam jak grać to grać...w końcu trzeba rozwalić TS :)
Jak bedzie kumulacja to wtedy sie bedzie dzialo.....pół Polski zamarnie na losowaniu :D a TS tydzien będzie liczył zyski
Gratulacje dla zwycięzców!!:) Pewnie na chybił trafił trafili...a może to Mario? :):D
Ja bym taka 6 posłał..5,19,22,28,48,65..ale jak sie okazalo lottomat byl nieczynny...;p
26 maj coraz bliżej...to swoją drogą szanowny TS powinien poinformować graczy co i jak w sprawie multi5....ehh
leszek zależy jak chcesz grać, Czy przez neta czy normalnie jak przez neta to masz bardzo duzo opcji...np www.bwin.com www.expekt.com www.bet-at-home.com www.sportingbet.com
www.unibet.com i wiele innych
www.unibet.com i wiele innych
Dzisiaj mniej niż zero:( Trzeba bedzie sie chyba przezucic na to Keno z multilotka....:(
nom wciąga wciąga ja posłałem 5 zakładów i wygrałem 2 zety :D...wygrane troche za małe sa ale do zniesienia..
Jutro to można spodziewać się hardcorowego układu liczb ze względu na dużą kumulacje i miliony posłanych zakładów:)
Tak dla rozluźnienia http://img81.imageshack.us/img81/2028/puchatekud2.jpg :)
No to się totalizator postarał o wygrane dzisiaj w dużym lotku..nie ma co.... oby tak dalej :D
O jakiej wygranej mówili co padła w Krakowie w Galerii Krakowskiej???
No a ja zagrałem w keno..i miałem najpierw 2 złote a potem 5 złotych...:D Dodatkowo los Złoty medal przyniósł 1 złoty :D ML, EL, DL posłany więc może coś z tego będzie.......i nie śmiać się że grosze.....każdy grosz cieszy przecież.:D
http://www.radiozet.aria.pl/konkursy.php?id=217 audycja numer 2. O multilotku..Weiss dzwoni do firmy zajmującej się systemami i rzecznika multilotka :D posłuchajcie i ocencie. :)
Aja dziś się skusiłem na "szczęśliwe godzinki" i godzina 7 okazała się szczęśliwa i przyniosła 12 PLN. :D Taka mała rzecz a cieszy ;p..Warto drapać...
A w Krakowie lottomaty powariowały na pogodę i nie przyjmują zakładów....:D
za dużo cyferek i 41 mi się z 46 pomyliło...i wyszło 6 trójek..dobre i to...ehh emocje:D
no ładnie pojechali....ktoś się cieszył że ma 200 000 a tu zonk :D
Popatrzcie na wypłatyw Dużym Lotki:
3jka: 16 PLN - standard
4ka: 25.40
5ka: 1075.40
6ka: 1 427 018.20
Ogólnie to śmiech na sali:D Za 5ke marny tysiąc a o czwórce nie mówie. Ten kto wygrał narobił sobie nadzieji na ładną kase tylko. Lepiej chyba było w ogóle nie wygrać chyba. :)
3jka: 16 PLN - standard
4ka: 25.40
5ka: 1075.40
6ka: 1 427 018.20
Ogólnie to śmiech na sali:D Za 5ke marny tysiąc a o czwórce nie mówie. Ten kto wygrał narobił sobie nadzieji na ładną kase tylko. Lepiej chyba było w ogóle nie wygrać chyba. :)
13 i 22 się powtórzyło w DL to możliwe że będziemy mieli kumulacje:)
Dobrze dobrze..tylko że zawsze ten niedosyt jest :) btw. OPA wysłałem te wszystkie 3jki w ML jako 9,co wcześniej podałeś i weszło 4/9 :)
daineaben na www.loteriada.pl...po 17 tej jeszcze działa widocznie coś robią.
Dzisiaj padło 3/4 z czwórki - 38,40,44,50..spało od 322 losowań. :)
U mnie 5 trójek na 30 zakładów....przynajmniej się zwróciło :) czekamy na kumulacje:)
Erka, wg tabeli to masz 3 czwórki i 4 trójki czyli za czwórki wygrana 3 x 177.50 = 532,5 + 64 czyli 596.5 ..o ile sie nie myle :)
Wam też strona loteriady świruje?? tzn nie da się kuponu zarejestrować bo wraca do strony logowania.....
Tak jak mówiłem mamy 13 mln kumulacjii :) tak przynajmniej na pudelku się wyświetla :)
Nie można. Można u bukmacherów obstawiać czy np będzie czy nie będzie szóstki.
Ludzie sie pozabijąją a totalizator zaciera ręce do liczenia milionów wpływających na ich konto :D
http://www.tvn24.pl/-1,1558544,0,1,zobacz-jak-wygrac-21-milionow-zlotych,wiadomosc.html :)
Czizys...ludzie czytajcie stronę..wyniki są w prawym górnym rogu....aż się płakać chce
Ale jajca!Ludzie sie rzuca jak nie wiem co!! Wagon pieniędzy do wygrania będzie!!!!!!