Wpisy 24 666 – 24 765
17 lipca 2008 00:44 → 19 lipca 2008 16:06, 100 wpisów
Do SLONIKA,Was pisze sie duza litera,Uczy pisze sie U otwarte i nie pisze sie glamatyki tylko gramatyki.DZisiaj juz tyle napisalem,ze przeoczylem to Z z kropka.A TY natomiast chciales sie wykazac na forum a Sam wpadles.Wiec lepiej nie oceniaj Innych.Pozdrawiam......Panowie dzisiaj losowanie poprowadzi PAN WIELEBA.
Nie gralam ani dzisiaj,ani przedworzaj itd.Moje zycie nie kreci sie tylko wokol gier liczbowych.Z reszta na razie pracuje nad swoimi algorytmami wiec poki co sobie odpuszczam gre.No i co z tego, ze bylo w kolekturze 8 osob i nikomu nic nie weszlo.Ja mam osmiu sasiadow ktorzy multi poslali i im tez nie weszlo.Powtorze sie - to ze wam sie nie udalo nie znaczy ,ze jest to niewykonalne.
Do MONISI,widze,ze nie mozesz spac.Za bardz na Ciebie najechalem,przepraszam.Pewnie,ze kazdy ma swoj poglad indywidualny,ale wcale nie twierdze,ze Ci sie nie uda.Powodzenia,moze akurat TY wygrasz.
Czy może mi ktoś powiedzieć, kto prowadzi dzisiejsze losowanie? Wczorajsze prowadziła p. Katarzyna. 14-go też prowadziła p. Kasia i...??
Powtórzyło się 7 liczb: 10,14,31,37,56,64,74, oraz kilka to mijanki o +1,-1: 8(9),24(23,25),32(33),46(45)
Powtórzyło się 7 liczb: 10,14,31,37,56,64,74, oraz kilka to mijanki o +1,-1: 8(9),24(23,25),32(33),46(45)
A kiedy Wielebny prowadził po raz ostatni losowanie? Możliwe, że 10.07?
NIeważne kiedy, ważne kiedy ostatnio losowanie prowadził Wieleba? Wie ktoś?
Pamiętajcie tylko system pi jest wiarygodny i zwiększa bardzo wygranie dużych pieniędzy,
ja reflektuje bardziej grę w dużego lotka.
ja reflektuje bardziej grę w dużego lotka.
witaj deniss ja też tylko w dl.gram a czy możesz troszkę więcej na temat pi może na gg
>>witam wszystkich z psycholka<<
wczorajsza prognoza sprawdziła sie co do joty prócz pewniaków które się nie zeszły
na dzisiejsze losowanko ponownie szukamy 10-ki w górnej strefie chmur liczbowych natomiast z pewniaków liczę zapewne jak większość na :
2 57 63 44 50 40 ale to nie my losujemy tylko oni i wylosują co będą chcieli
...pozwól żyć maszyno i na kupony nasze 10-ki nam ślij...do usłyszonka
wczorajsza prognoza sprawdziła sie co do joty prócz pewniaków które się nie zeszły
na dzisiejsze losowanko ponownie szukamy 10-ki w górnej strefie chmur liczbowych natomiast z pewniaków liczę zapewne jak większość na :
2 57 63 44 50 40 ale to nie my losujemy tylko oni i wylosują co będą chcieli
...pozwól żyć maszyno i na kupony nasze 10-ki nam ślij...do usłyszonka
...w tym tygodniu należy się także spodziewać nalotu 70-ek i całej 12 w przedziale wiekowym od 53 ---79 a może już dziś
...kupony same trafnie skreślajcie się ... narazionka
...kupony same trafnie skreślajcie się ... narazionka
Jeżeli zaczołem stopować od dobrej liczby to taki zestawik można pyknąć.
Ewentualnie wszystkie liczby podnieść o jedną wartość w góre lub w dół.
4,11,13,29,35,46,48,49,57,79
Pozdrawiam.
p.s.
Oczywiście decyzje o ewentualnym wysłaniu podejmuje "stoper".
Troche pużno na wysyłke,
jak dla mnie.
Życze owoców.
Ewentualnie wszystkie liczby podnieść o jedną wartość w góre lub w dół.
4,11,13,29,35,46,48,49,57,79
Pozdrawiam.
p.s.
Oczywiście decyzje o ewentualnym wysłaniu podejmuje "stoper".
Troche pużno na wysyłke,
jak dla mnie.
Życze owoców.
Kurde;/ a czytałam Was dzisiaj.. Pospisywałąm liczby i nic eheh ale z tymi 7mkami to olałam kurde;/ szkoda wrr;/ mozna bylo od niechcenia sobie poskreslac siodemki i tak wygrac;/ psychol dawaj mi tu cos na jutro :> Ja typuje że siodemki beda tez jutro
No i jeszcze taka sprawa hm ta sonda tu z boku;> Oczywiscie moja odpowiedz TAK - bardzo prawdopodobne i widzę ze ludzie podobnie myślą, ale ciekawe JAK ONI TO ROBIA;/ ?? Haha jakies specjalne pewnie skladniki maja wybrane pileczki i sa wciagane no;> ??
...wieczorkiwicz z psycholka...a mogło być tak pięknie 2 kupony 14 trafionych i tylko 2 razy 7/10 ale dobre i to narazie opcji na jutro nie mam ale dwie ostatnie prognozy z psycholka się sprawdziły pozdrowionka dla tych co przegrali bo nie uwierzyli iż takie farmazony psychola mogą się sprawdzić pozdrowionka z psycholka idziemy z nostromikiem łyknąć browka i pćia do juterka
Gratuluje psycholowi:)
...nostromik widział gwiazdy po trzy spadające.....
3 13 53
5 55 65
8 18 38
3 13 53
5 55 65
8 18 38
P.S. - TWOJ NICK JEST ABSOLUTNIE NA MIEJSCU:)
witaj psychol! gratuluje Ci szczerze Twojego wyniku. pozdro:)
dzięki
10-ka była na wyciągnięcie ręki może gdybym poświęcił dychę zamiast piątki......
10-ka była na wyciągnięcie ręki może gdybym poświęcił dychę zamiast piątki......
czesto grywam [rzedziałami....dzis moj znajomy zagrał na 70tki, nie wiem na ile liczb. a zawsze się śmiał ze taki spoob gry (na dany przedział) jest nieskuteczny....jutro sie dowiem co ugrał:)
sorki za pismo
...dla wyjaśnienia po przewidzeniu ataku 30-ek jasne było że nastąpi atak 70-ek wynika to z tego iż wzajemne stosunki liczb na kuponie zmieniły orientacje by nas zmylić ot i cała tajemnica poprzednio 79-ki byłyby po 20-ach lub 50-ach ale totzk na marginesie
dobranocki pora pćia
dobranocki pora pćia
czekamy na kolejne rewelacje:))))))))))
Dla chętnych! Zagrajcie u buka i postawcie na liczbę 5. Ja gram progresją. Dziś zaczynam od stawki 2zł. Jeśli nie padnie to jutro to samo za 4zł itd. Jej ostateczny termin na wejście to przyszły piątek. No a jeśli wejdzie w piątek a nie wcześnij to wasz zysk wyniesie 360,40zł. Pozdrawiam wszystkich grających !
kiepski pomysł, łatwo mozna wtopic wielka kase
....witam wszystkich....
z przykrością donoszę iż w dniu dzisiejszym prognozy lotto nie będzie z powodu nadmiaru szcęścia bo okazało się po dokładnym sprawdzeniu kuponów iż padła 7/10 i 8/10 i z nostromikiem trochę popłyneliśmy jak strzezwiejemy to może coś będzie jednak spadające gwiazdy mogą wpaść / wpis 24695 /
z przykrością donoszę iż w dniu dzisiejszym prognozy lotto nie będzie z powodu nadmiaru szcęścia bo okazało się po dokładnym sprawdzeniu kuponów iż padła 7/10 i 8/10 i z nostromikiem trochę popłyneliśmy jak strzezwiejemy to może coś będzie jednak spadające gwiazdy mogą wpaść / wpis 24695 /
witam wszystkich![5]na dziś5,7,13,58,70 dzisiaj jadę na urlop,nie będę korzystała z neta więc życzę Wam wszystkim optymizmu,a przedewszystkim wielkich wygranych niech moc będzie z Wami!!!cześć.
mam wrażenie nie czyta wcale tych wpisów.Rozbujał stronkę i ma to głęboko.
A wygląda na spoko mena.
Jak to pozory mylą???
A wygląda na spoko mena.
Jak to pozory mylą???
Karolino, co tak ostro!?
terminy napięte, a coś wygrać trzeba.Statystyki wielu graczom pomagają przy typowaniu.I jak czytam ,nie tylko ja o nie proszę.
Ale ile można.......Pozdro
Ale ile można.......Pozdro
Loteriada :D od poniedzialku
http://serwis.lotto.pl/183-45efdac118327-2468.htm
http://serwis.lotto.pl/183-45efdac118327-2468.htm
mila wszystko działa tylko trzeba uzbroić sie w cierpliwość.jeszcze raz powtarzam tylko system pi ma ogromna szanse na wielkie wygrane.
Witam pewnie słyszaliscie o totokeno w punktach totomix gdzie można puszczac cyferki multilotka które nie padną ja tak gram od czasu do czasu ale niestety bez skutku... udało mi się trafic może ze dwa razy, moze zna ktos dobry sposób zeby trafiac prosze o pomoc plis...:)
Fajne są stawki w KENO na giercowni.pl,żeby u nas takie były...aż chciałoby się grać,1 zakład kosztuje 1 dolara,za 3/5 wygrywamy 5$,4/5 25$,5/5 -250$,także aby trafić 3/5 można sobie bawić się 5 zakładów i się zwróci-to rozumiem.pozdrawiam wszelkich marzycieli
Deniss mógłbyś mi tez coś opowiedzieć o systemie pi. Byłbym bardzo wdzięczny. Moje gg: 13319861. Z góry dziękuje. Pozdrawiam wszystkich graczy.
Witam wszystkich.ADAśKU cóż to za magiczna liczba że wytżymałeś aż 40lat.
ten deniss - to chyba sam siebie prosi o ten system pi. znalazł sie naciagacz nastepny
Jeśli ktoś chce to akurat leci film na faktach jaki przekręt miał miejsce w Lotto w U.S.A na kanale FilmboX- dlaczego nie można robić unas tego samego????
Piszecie o tym filmie,gdzie zamienili kule,niektóre były ostro obciążone i później jeszcze były szopy z tym kuponem ,czy z kuponami...jeśli dobrze pamiętam-jeśli to ten film
czy ktoś słyszał kiedyś o gangu matematyków którzy rozprawili sie z totomixem.system pi działa podobnie.pozdrawiam
Po dzisiejszym losowaniu nie mam zadnej watpliwosci,ze liczby sa sterowane.Dlaczego nie weszly 7 albb 5 czy 11.Widac to ewidentnie,robia nas jak chca.Dziekuje Ja wysiadam z tego pociagu.Kto chce niech sobie jedzie dalej.Zegnam i zycze powodzenia pozostalym.
baryła przekręt był bardzo prosty - nagrywano wcześniej losowanie wysyłano kupon z wiadomą kombinacją liczb np.23,24,25,31,32,1 po prostu takia kombinację jakiej nitk normalnie nie skreśla i nagraną taśmę puszczano jako " na żywo" sprawa się rypła to było w latach 80-tych potem polacy odkupili cały system od amerykanów.Dzisiaj mają jeszcze lepiej bo cały system na bierząco kontroluje komputer który może w sekundzie wyłowić jakiej kombinacji nie skreślono.Skoro po godzinie od losowania wiedzą czy jest szóstka to jaki problem nie wiedzieć tego wcześniej!!!!
Witam.W lipcu w 18-tu losowaniach ML w 50% losowań,czyli w 9 z nich weszła kombinacja 1 pewniaka oraz 2 liczb,które nie wejdą (do grania np.w Totomixie)dająca kurs łączny czyli ako=4,32 (bo 3x1,2x1,2=4,32)a utworzona w taki sposób:
a/ "pewniak" - jako różnica 2 ostatnich wylosowanych liczb niesortowanych z poprzedniego losowania,czyli może to być raz różnica pomiędzy 20. a 19. liczbą a innym razem pomiędzy 19. a 20.
b/ "dwie,które nie wejdą" - to dwie pierwsze liczby niesortowane z poprzedniego losowania.
Uwaga:sam "pewniak" dobierany w/w metodą wszedł w lipcu już 10 razy.
a/ "pewniak" - jako różnica 2 ostatnich wylosowanych liczb niesortowanych z poprzedniego losowania,czyli może to być raz różnica pomiędzy 20. a 19. liczbą a innym razem pomiędzy 19. a 20.
b/ "dwie,które nie wejdą" - to dwie pierwsze liczby niesortowane z poprzedniego losowania.
Uwaga:sam "pewniak" dobierany w/w metodą wszedł w lipcu już 10 razy.
edi8 proszę Cie nie ośmieszaj się na takim forum jak to , każdy poważny gracz jak słyszy słowo pewniak to wie że takie słowa pisze albo prymityw albo co pewniejsze naciągacz-przy 14 milionach kombinacji ty mówisz o pewniakach?! gościu nie rób z siebie debilka.
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego w keno w tabeli wygranych przy 0 trafionych na 10 typowanych liczb wygrana to 4zł???
lotto to matrix widzicie tylko to co chcą abyście widzieli, zaślepiają was liczbami ale za kurtyną śmieją się z nas !
Kenofan - bo 0/10 jest trudniej trafić niż 5/10. Zresztą sam spróbuj wytypować 0/10. Pozdrawiam
Pograjcie sobie na sucho dla zabawy,i będzie rzecz jasna,że jest ciężko trafić...
nolti:"uczył Marcin Marcina a sam był głupi jak świnia!".Choć w tym przypadku to "nolti" chciał uczyć....Otóż w nawiązaniu do mojego wpisu nr 24740 debilnym jest Twoje stwierdzenie iż w ML przy grze tylko na 1 liczbę,czyli potocznie tzw.pewniaka istnieje 14 milionów kombinacji.
Pouczam Cię dzieciaku że istnieje tych kombinacji zaledwie 80....Pomyliłeś się "nolti" zatem o 13.999.920.Więc to Ty "poważny graczu" wychodzisz na to co w swoim wpisie zamieściłeś:
czyli na PRYMITYW!!!
Pouczam Cię dzieciaku że istnieje tych kombinacji zaledwie 80....Pomyliłeś się "nolti" zatem o 13.999.920.Więc to Ty "poważny graczu" wychodzisz na to co w swoim wpisie zamieściłeś:
czyli na PRYMITYW!!!
Nie ma to jak "przywalić" komuś od rana! Od razu człowiek lepiej się czuje i świat staje się piękniejszy! Prawda chłopaki i dziewczyny?
A potem sie dziwimy , ze nas nikt nie szanuje...
A potem sie dziwimy , ze nas nikt nie szanuje...
widz:masz rację z tym przywaleniem!Ale ono miało miejsce o godzinie 0.33 we wpisie "nolti" więc to nie było rano....
Rano to nastąpiła jedynie nań replika!!!
Rano to nastąpiła jedynie nań replika!!!
Tak, tak Eddi: "on mi kopsa, ja mu boksa!" To najlepsza metoda do porozumienia i zrozumienia...Jest jeszcze taka metoda: "mądrzejszy zawsze ustępuje ( albo ignoruje intruza) i wtedy jest wygrany". Ale kto by tam sobie takimi metodami zaprzątał głowę! Jak jestem anonimowy, to mogę "dowalać" do woli!
widz:w swym zapędzie moralizatorskim skoncentrowałeś się na mnie poświęcając mi już 2 wpisy a na dalszy plan zszedł Ci ten,który licznymi inwektywami wobec mnie w swym wpisie się posłużył.Racz więc zmienić obiekt swej moralizatorskiej publicystyki i skieruj swoje pisanie do tego,który nic nie rozumiejąc z meritum mego wpisu wolał mnie zaatakować niż zapytać a nie kieruj jej do mnie czyli tego,który JEDYNIE replikował!Wybacz też ale nie będę mógł już więcej Cię swoją odpowiedzią zaszczycić...bo tuszę iż "mądrej głowie dość dwie słowie".
OPA:ponadto wczoraj wszedł kurs 3,58 z metody b/ wg wpisu 24572 i było to 7. lipcowe takie trafienie z użyciem tej metody.
edi8 geniuszu matematyczny napisz 50 razy z rzędu te swoje pewniaki i potwierdż swoją dominację inteligencji nad innymi, na 100% się osmieszysz a taki bełkot o pewniakach zostaw chorym na alckhaimmera!!!
I znowu jakiś wielce inteligent wyskoczył...przeszkadza że pan EDI sobie przelicza,ale to normalne w naszym kraju,sam nie weźmie i nikomu nie da,tego nie zwalczymy-niestety,przykro i się mówi trudno...
nolti:Ty swój geniusz wykazałeś we wpisie odnoszącym się do podanej przeze mnie(wpis 24740) metody doboru 1z80 liczb jako "pewniaka",która zaowocowała w lipcu już 10 ich trafieniami - pisząc iż w ML jest 14 milionów kombinacji...
Nie świeć więc tu światłem ode mnie odbitym a sam coś dzieciaku zaproponuj!Ale do tego trzeba mieć IQ trzycyfrowy a nie dwu - jak w Twoim (wielce smutnym) przypadku...
Nie świeć więc tu światłem ode mnie odbitym a sam coś dzieciaku zaproponuj!Ale do tego trzeba mieć IQ trzycyfrowy a nie dwu - jak w Twoim (wielce smutnym) przypadku...
edi8 jesteś takim samym przeciętniakiem jak my, gdyby było inaczej w tej chwili leżałbyś pod palmą.Niech się wypowie w tej kwesti ktoś kto trafił poważną kwotę bo wymądrzanie się bez wyników to dziecinada!
A mówiąc o IQ przypominasz mi DODĘ która ciągle to powtarza a jedyne IQ które ona posiada to między nogami-z tobą c hyba jest podobnie chwalisz się tym co chciałbyś posiadać.
Oto rewelacyjna metoda ediego: "dodaj, podziel, spierwiastkuj i...masz g...o z tego".
Jeżeli się mylę edi, to wykaż nam tu wszystkim
jakie to wielkie zyski uzyskałeś dzięki tej rewelacyjnej metodzie. Ktoś, kto ma naprawdę trzycyfrowe IQ nigdy by nie powiedział, że znalazł metodę na oszukanie rachunku prawdopodobieństwa.
OPA: jak można się podzielić czymś, czego nie ma i nigdy nie będzie???
Jeżeli się mylę edi, to wykaż nam tu wszystkim
jakie to wielkie zyski uzyskałeś dzięki tej rewelacyjnej metodzie. Ktoś, kto ma naprawdę trzycyfrowe IQ nigdy by nie powiedział, że znalazł metodę na oszukanie rachunku prawdopodobieństwa.
OPA: jak można się podzielić czymś, czego nie ma i nigdy nie będzie???
"nolti" vel "pierwiastek z poety":dawno się tak nie uśmiałem!Najpierw piszesz,że kombinacji na 1 liczbę z 80 jest 14 milionów a teraz matematyczny superignorancie idziesz jeszcze dalej bo nie wiesz nawet tego,że 3-cyfrowe liczby (w tym IQ)
zaczynają się od 100...Rozumiem,że są wakacje ale czego Cię w tym gimnazjum uczą???
zaczynają się od 100...Rozumiem,że są wakacje ale czego Cię w tym gimnazjum uczą???
Pasko,czy masz problem,z odpowiedzia na pytanie kiedy zobaczymy ,nowe statystyki.