Wpisy 24 624 – 24 723
16 lipca 2008 00:45 → 18 lipca 2008 18:17, 100 wpisów
Pamietaj , ze starsi ludzi graja rowniez w multilotka,duzego itd. Wiec porownanie jest nie na miejscu :P Bezqp - stawki sa faktycznie nieatrakcyjne , ale dla ludzi grajacych jakimis systemami , progresja itd...Ja mam swoj sposob i keno mi jak najbardziej podchodzi.Nuka nic mi po twoich gwarancjach na moja nie wygrana, rownie dobrze moge Ci zagwarantowac , ze jutro nie przejedzie po tobie walec.A zdrapki w zyciu sobie nie kupilam i nie kupie...PZDR:)
Czy może mi ktoś powiedzieć, kto prowadził wczorajsze losowanie? Z góry dzięki
kondi44: ale to nie jego wina, że padły takie poje..chane liczby.
Mówię tak chociaż nie lubię Rycha.
A jeszcze nie tak dawno myślałem, że wszystkie Ryśki to fajni faceci...
:)
Mówię tak chociaż nie lubię Rycha.
A jeszcze nie tak dawno myślałem, że wszystkie Ryśki to fajni faceci...
:)
sugeruję 42 na dzisiejszego plusa. a dodatkowo liczbę 14, żeby więcej zgarnąć. :)
Do monisi.Co jest nie na miejscu /? to,ze starsi ludzie graja,przeciez to prawda.Nie ma systemu na KENO.Prosze za miesiac napisz ile przegralas...tylko prawde.Oczywiscie o wygrana nie pytam bo nic z tego.Twoj sposob na Keno to pewnie taki jaki mialas w sprawie naszej kadry pilkarskiej,pelny optymizm,jak sie skonczylo to wiemy.Wiec gratuluje Ci takiego wyczucia i w Keno.Pozdrawiam.
Dzięki za info, kto prowadził losowanie. Może wie ktoś, kto prowadzi jutro? Zapewne też Ryszard..
Dzisiaj prowadzi losowanie PANI Katarzyna Loska-Ostrowska.DO KOJOTA,wejdz na typowania pozycja 30.POzdrawiam.Bede dostepny o 12 stej.
Czy ktoś może wie jak grać przez neta w keno,nie wiem czy w niemieckie czy czeskie,ale od kogoś to słyszałem,że grają.
OPA widzialem w Millenium zaklady Keno niemieckie w ofercie ale nie wiem czy przez internet mozna grac czy tylko u bukow stacjonarnych .
Koleś jeden mi mówił,że jego kolega z roboty gra przez neta...w keno i to chyba niemieckie
Nuka...gadasz farmazony
Do Monisi.Moze i gadam farmazony,zobaczymy kto bedzie mial racje,ale to Tylko Ty bedziesz znala prawde.NO ile dzisiaj wtopilas w KENO.Przecierz gralas.Pozdrawiam,moze jutro Ci sie uda.
Wiecie co,ja sobie pograłem na giercowni.pl w keno i zobaczyłem że nie ma sensu w to grać,nie trafiłem ani razu 3/3,chyba trzeba dać na luz z tym multi,powaga,pograjcie-a się przekonacie
Witam Cie rownierz Dariuszu W.Witam Cie OPA,wiec tym samym potwierdziles,ze w Keno nie da sie nic ugrac.10 z 6 to dopiero 5 zl.A gdzie reszta?Ale Nasza Monisia uwaza,ze mozna wygrac 10 z 10 ciu?Tylko jak to zrobic.Pozdrawiam.
Wiem,to nie ma znaczenia czy z 70 czy 80 i tak lipa i tak lipa.Widzialem jak ludzie graja przecierz to tragedia.Nikt z nich nie wygral,bylo ich 8 cz 9 ciu,kazdy wkurzony a moze w nastepnym losowaniu,mowili sobie,niestety rezultaty te same czyli 0.
>>>pozdrowionka z psycholka>>>
jeżeli szukacie 10-ki na dzisiaj to powinna wypaść w pierwszej linii naszych kuponów zaś druga będzie roztrzelana po pozostałych liniach
.... lotto jesteś jak rozkapryszona dama / temu dam i temu a wam może ....stań się p........ką i daj nam wszystkim wszak nasze instrumenty / czyt. kupony /dziesiątkami stoją
pozdrawiam wszystkich i powodaonka
jeżeli szukacie 10-ki na dzisiaj to powinna wypaść w pierwszej linii naszych kuponów zaś druga będzie roztrzelana po pozostałych liniach
.... lotto jesteś jak rozkapryszona dama / temu dam i temu a wam może ....stań się p........ką i daj nam wszystkim wszak nasze instrumenty / czyt. kupony /dziesiątkami stoją
pozdrawiam wszystkich i powodaonka
... z ostatniej chwili gorąca piątka może dzisiaj wskoczyć.... 20 40 60 73 76....
Psychol toc ty jestes prawdziwy artysta.Podziwiam Cie.Mysle,ze wlasnie wpadnie 40 a pozostale nie.Pilne do Bogdana....Moj drogi gdyby 10 z10 ciu bylo by zawsz O ,to bym byl do przodu pare set zlotych dziennie.Ale niestety Oni nie sa tacy glupi.Jak bierzesz 10 z 10ciu to zawsze sa 2 blbo 3 albo 4 trafne,z tej dziesiatki,po co ?aby nie wyplacic wlasnie tych 4 zl/Czyli zadko ktos biorac 10 tke ma zero.I w tym sek.
dzisiaj wejdą 7. 13 .27.33.37 Panowie tylko fachman może mówić o takich rzeczach.jest tylko jedna droga go trafienia głównej wygranej.system pi
Nuka - aha rozumiem ja w KENO nie gram wiec sie nie orientuje dzieki za info:)
Szansa na trafienie 0/10 w Keno jest podobna co szansa na trafienie 3/6 w Dużym Lotku...
Slonik Tez sie pisze jak tez,moje przeoczenie,ale kto ciebie uczyl,skoro twierdzisz,ze pisze sie tesz???
Słoniku drogi-też pisze się jednak przez ż-jesteś chyba bardzo młodym Słonikiem!!!
Do SLONIKA,Was pisze sie duza litera,Uczy pisze sie U otwarte i nie pisze sie glamatyki tylko gramatyki.DZisiaj juz tyle napisalem,ze przeoczylem to Z z kropka.A TY natomiast chciales sie wykazac na forum a Sam wpadles.Wiec lepiej nie oceniaj Innych.Pozdrawiam......Panowie dzisiaj losowanie poprowadzi PAN WIELEBA.
Nie gralam ani dzisiaj,ani przedworzaj itd.Moje zycie nie kreci sie tylko wokol gier liczbowych.Z reszta na razie pracuje nad swoimi algorytmami wiec poki co sobie odpuszczam gre.No i co z tego, ze bylo w kolekturze 8 osob i nikomu nic nie weszlo.Ja mam osmiu sasiadow ktorzy multi poslali i im tez nie weszlo.Powtorze sie - to ze wam sie nie udalo nie znaczy ,ze jest to niewykonalne.
Do MONISI,widze,ze nie mozesz spac.Za bardz na Ciebie najechalem,przepraszam.Pewnie,ze kazdy ma swoj poglad indywidualny,ale wcale nie twierdze,ze Ci sie nie uda.Powodzenia,moze akurat TY wygrasz.
Czy może mi ktoś powiedzieć, kto prowadzi dzisiejsze losowanie? Wczorajsze prowadziła p. Katarzyna. 14-go też prowadziła p. Kasia i...??
Powtórzyło się 7 liczb: 10,14,31,37,56,64,74, oraz kilka to mijanki o +1,-1: 8(9),24(23,25),32(33),46(45)
Powtórzyło się 7 liczb: 10,14,31,37,56,64,74, oraz kilka to mijanki o +1,-1: 8(9),24(23,25),32(33),46(45)
A kiedy Wielebny prowadził po raz ostatni losowanie? Możliwe, że 10.07?
NIeważne kiedy, ważne kiedy ostatnio losowanie prowadził Wieleba? Wie ktoś?
Pamiętajcie tylko system pi jest wiarygodny i zwiększa bardzo wygranie dużych pieniędzy,
ja reflektuje bardziej grę w dużego lotka.
ja reflektuje bardziej grę w dużego lotka.
witaj deniss ja też tylko w dl.gram a czy możesz troszkę więcej na temat pi może na gg
>>witam wszystkich z psycholka<<
wczorajsza prognoza sprawdziła sie co do joty prócz pewniaków które się nie zeszły
na dzisiejsze losowanko ponownie szukamy 10-ki w górnej strefie chmur liczbowych natomiast z pewniaków liczę zapewne jak większość na :
2 57 63 44 50 40 ale to nie my losujemy tylko oni i wylosują co będą chcieli
...pozwól żyć maszyno i na kupony nasze 10-ki nam ślij...do usłyszonka
wczorajsza prognoza sprawdziła sie co do joty prócz pewniaków które się nie zeszły
na dzisiejsze losowanko ponownie szukamy 10-ki w górnej strefie chmur liczbowych natomiast z pewniaków liczę zapewne jak większość na :
2 57 63 44 50 40 ale to nie my losujemy tylko oni i wylosują co będą chcieli
...pozwól żyć maszyno i na kupony nasze 10-ki nam ślij...do usłyszonka
...w tym tygodniu należy się także spodziewać nalotu 70-ek i całej 12 w przedziale wiekowym od 53 ---79 a może już dziś
...kupony same trafnie skreślajcie się ... narazionka
...kupony same trafnie skreślajcie się ... narazionka
Jeżeli zaczołem stopować od dobrej liczby to taki zestawik można pyknąć.
Ewentualnie wszystkie liczby podnieść o jedną wartość w góre lub w dół.
4,11,13,29,35,46,48,49,57,79
Pozdrawiam.
p.s.
Oczywiście decyzje o ewentualnym wysłaniu podejmuje "stoper".
Troche pużno na wysyłke,
jak dla mnie.
Życze owoców.
Ewentualnie wszystkie liczby podnieść o jedną wartość w góre lub w dół.
4,11,13,29,35,46,48,49,57,79
Pozdrawiam.
p.s.
Oczywiście decyzje o ewentualnym wysłaniu podejmuje "stoper".
Troche pużno na wysyłke,
jak dla mnie.
Życze owoców.
Kurde;/ a czytałam Was dzisiaj.. Pospisywałąm liczby i nic eheh ale z tymi 7mkami to olałam kurde;/ szkoda wrr;/ mozna bylo od niechcenia sobie poskreslac siodemki i tak wygrac;/ psychol dawaj mi tu cos na jutro :> Ja typuje że siodemki beda tez jutro
No i jeszcze taka sprawa hm ta sonda tu z boku;> Oczywiscie moja odpowiedz TAK - bardzo prawdopodobne i widzę ze ludzie podobnie myślą, ale ciekawe JAK ONI TO ROBIA;/ ?? Haha jakies specjalne pewnie skladniki maja wybrane pileczki i sa wciagane no;> ??
...wieczorkiwicz z psycholka...a mogło być tak pięknie 2 kupony 14 trafionych i tylko 2 razy 7/10 ale dobre i to narazie opcji na jutro nie mam ale dwie ostatnie prognozy z psycholka się sprawdziły pozdrowionka dla tych co przegrali bo nie uwierzyli iż takie farmazony psychola mogą się sprawdzić pozdrowionka z psycholka idziemy z nostromikiem łyknąć browka i pćia do juterka
Gratuluje psycholowi:)
...nostromik widział gwiazdy po trzy spadające.....
3 13 53
5 55 65
8 18 38
3 13 53
5 55 65
8 18 38
P.S. - TWOJ NICK JEST ABSOLUTNIE NA MIEJSCU:)
witaj psychol! gratuluje Ci szczerze Twojego wyniku. pozdro:)
dzięki
10-ka była na wyciągnięcie ręki może gdybym poświęcił dychę zamiast piątki......
10-ka była na wyciągnięcie ręki może gdybym poświęcił dychę zamiast piątki......
czesto grywam [rzedziałami....dzis moj znajomy zagrał na 70tki, nie wiem na ile liczb. a zawsze się śmiał ze taki spoob gry (na dany przedział) jest nieskuteczny....jutro sie dowiem co ugrał:)
sorki za pismo
...dla wyjaśnienia po przewidzeniu ataku 30-ek jasne było że nastąpi atak 70-ek wynika to z tego iż wzajemne stosunki liczb na kuponie zmieniły orientacje by nas zmylić ot i cała tajemnica poprzednio 79-ki byłyby po 20-ach lub 50-ach ale totzk na marginesie
dobranocki pora pćia
dobranocki pora pćia
czekamy na kolejne rewelacje:))))))))))
Dla chętnych! Zagrajcie u buka i postawcie na liczbę 5. Ja gram progresją. Dziś zaczynam od stawki 2zł. Jeśli nie padnie to jutro to samo za 4zł itd. Jej ostateczny termin na wejście to przyszły piątek. No a jeśli wejdzie w piątek a nie wcześnij to wasz zysk wyniesie 360,40zł. Pozdrawiam wszystkich grających !
kiepski pomysł, łatwo mozna wtopic wielka kase
....witam wszystkich....
z przykrością donoszę iż w dniu dzisiejszym prognozy lotto nie będzie z powodu nadmiaru szcęścia bo okazało się po dokładnym sprawdzeniu kuponów iż padła 7/10 i 8/10 i z nostromikiem trochę popłyneliśmy jak strzezwiejemy to może coś będzie jednak spadające gwiazdy mogą wpaść / wpis 24695 /
z przykrością donoszę iż w dniu dzisiejszym prognozy lotto nie będzie z powodu nadmiaru szcęścia bo okazało się po dokładnym sprawdzeniu kuponów iż padła 7/10 i 8/10 i z nostromikiem trochę popłyneliśmy jak strzezwiejemy to może coś będzie jednak spadające gwiazdy mogą wpaść / wpis 24695 /
witam wszystkich![5]na dziś5,7,13,58,70 dzisiaj jadę na urlop,nie będę korzystała z neta więc życzę Wam wszystkim optymizmu,a przedewszystkim wielkich wygranych niech moc będzie z Wami!!!cześć.
mam wrażenie nie czyta wcale tych wpisów.Rozbujał stronkę i ma to głęboko.
A wygląda na spoko mena.
Jak to pozory mylą???
A wygląda na spoko mena.
Jak to pozory mylą???
Karolino, co tak ostro!?
terminy napięte, a coś wygrać trzeba.Statystyki wielu graczom pomagają przy typowaniu.I jak czytam ,nie tylko ja o nie proszę.
Ale ile można.......Pozdro
Ale ile można.......Pozdro
Loteriada :D od poniedzialku
http://serwis.lotto.pl/183-45efdac118327-2468.htm
http://serwis.lotto.pl/183-45efdac118327-2468.htm
mila wszystko działa tylko trzeba uzbroić sie w cierpliwość.jeszcze raz powtarzam tylko system pi ma ogromna szanse na wielkie wygrane.
Witam pewnie słyszaliscie o totokeno w punktach totomix gdzie można puszczac cyferki multilotka które nie padną ja tak gram od czasu do czasu ale niestety bez skutku... udało mi się trafic może ze dwa razy, moze zna ktos dobry sposób zeby trafiac prosze o pomoc plis...:)