Wpisy 22 364 – 22 463
26 maja 2008 01:49 → 27 maja 2008 16:57, 100 wpisów
Myślę, że ten człowiek pomógłby wyliczyć szczęśliwe liczby dla Mariusza i nie tylko :)
http://www.youtube.com/watch?v=wAdOsC3GX4g
http://www.youtube.com/watch?v=wAdOsC3GX4g
Witam z rana w dzień mamusi ! Wszystkim mamusiom wszystkiego naj !Ale dziś startuje KENO i mam taka 8/4,8,14,15,18,19,21,24 bede puszczał ją na 5 losowań po 25 minutach jak cos trafie to z wygranej na nastepne 5 losowań i tak w kułko apiać zobaczymy ? Miłego dnia ! acha na dziś w multi
71,72,75,76,78/5
4,8,12,14,19,21/6
4,8,12,14,15,18,19,21,42,54/10 ;)
71,72,75,76,78/5
4,8,12,14,19,21/6
4,8,12,14,15,18,19,21,42,54/10 ;)
Witam. Mam wielka prosbe do MARIO w ktorej kolektorze bedzie losowane keno5 chce tam podeslac znajomych a oni nie wiedza.Dzieki za odpowiedz.
Witam wszystkich. Czy ktos mi powie czy sie ktos z was do szukal gdzies informacji na temat Keno5. Marek
Witam.SZCZERUS11 dzieki zagladnolem do tego systemu a tam pisze ze na 16 liczb trzeba trafic 7 liczb,ja sie ciesze jak na 16 liczb trafie gora 4 to juz uwazam za sukces wiec zadne systemy powtarzam zadne nawet te 100% nie sa dla mnie bo system bez trafionych liczb to tak jak sznurowki bez butow,mozna sie jedynie na nich powiesic,z zalu.
Już,dawno powinieneś to zrobić,ale nie z żalu,a z braku wiary.........
Szanowny MEMENTOMORI otoz wiara we mnie jest codziennie pisze sobie 10 liczb na podstawie map i innych znakow a takrze z sufitu,moim sukcesem bylo w miesiacu maju wytypowanie 4 liczb ktore wyszly,i ten sukces zdarzyl mi sie raz w pozostale dni to 2 liczby,3 liczby,jezeli ten wsaznik wzrosnie do 6 liczb z 10 a wierze ze moze tak sie stac bo doskonale sie w typowaniach to bede posylal 1 kupon na 10 skreslen i bede wierzyl ze wygram .Jak widzisz wiary we mnie duzo tylko racjonalnej,za to gdzie indziej w grach zdarzeniowych odnosze sukcesy wiec chyba kazdy ma zapisane co mu zostalo przez los przydzielone,ale nawet brak wiary w wygrana nie jest powodem do powieszenia ,mam tak atrakcyjne zycie ,ze zal bylo by tak skonczyc.Pozdrawiam.
Czyste jajca,byłem w kolekurze.
Pani nie ma pojecia gdzie można zagrać.Na kuponie widnieje też strona internetowa o Keno,ale niestety jeszcze w budowie
Pani nie ma pojecia gdzie można zagrać.Na kuponie widnieje też strona internetowa o Keno,ale niestety jeszcze w budowie
witam
tez sobie zagrałem w to KENO,ale nie chciało mi sie czekac na losowanie ;),wiec sobie poszedłem do domu...wlazlem na stronke..ale jeszcze w budowie....
fajna opcja w tym Keno moze byc fakt,ze za nie trafienie zadnej liczby , ktora sie wytypowalo tez jest placone 4 zlote
Wieczorem sie przejde do kolekt.sprawdzic swoj zaklad:))
Miłego dnia
tez sobie zagrałem w to KENO,ale nie chciało mi sie czekac na losowanie ;),wiec sobie poszedłem do domu...wlazlem na stronke..ale jeszcze w budowie....
fajna opcja w tym Keno moze byc fakt,ze za nie trafienie zadnej liczby , ktora sie wytypowalo tez jest placone 4 zlote
Miłego dnia
....w Poznaniu tylko w niektorych punktach mozna grac w Keno,przewaznie w duzych sklepach...tak mi moja pani powiedziiala ;))
Dlaczego,tak spieszno wam do przegrywania pieniędzy?
Przecież ta gra nie jest obliczona na zysk dla graczy,a na zyski organizatora.
Pasko podawał niejednokrotnie strony,gdzie można było na sucho(i na pieniądze)przetestować opłacalność w grze keno.
Osobiście robiłem to kilkakrotnie i za każdym razem efekt był taki,że się przegrywa,nawet pomimo początkowych sukcesów.(minimalne wygrane)
Nie warto grać w keno,bo przypomina "lot ćmy ku płonącej świecy",a ten z reguły kończy się dla niej bardzo niedobrze.
Jednak,kto nie sprobuje,ten nie uwierzy.
Ta gra to niestety "złuda"
Przed grą na serio,radzę potrenować wirtualnie.Pozdrawiam.
Przecież ta gra nie jest obliczona na zysk dla graczy,a na zyski organizatora.
Pasko podawał niejednokrotnie strony,gdzie można było na sucho(i na pieniądze)przetestować opłacalność w grze keno.
Osobiście robiłem to kilkakrotnie i za każdym razem efekt był taki,że się przegrywa,nawet pomimo początkowych sukcesów.(minimalne wygrane)
Nie warto grać w keno,bo przypomina "lot ćmy ku płonącej świecy",a ten z reguły kończy się dla niej bardzo niedobrze.
Jednak,kto nie sprobuje,ten nie uwierzy.
Ta gra to niestety "złuda"
Przed grą na serio,radzę potrenować wirtualnie.Pozdrawiam.
MEMENTOMORI nie jestes konsekfentny mnie karzesz sie powiesic za brak wiary a innych odciagasz od gry bo oni wierza ze wygraja to jak to z toba jest wiara ma byc czy ma jej nie byc zdecyduj sie bo taka chorgiewka byc to nie warto,natomiast prawda jest ze kto sie nie sparzy to nie bedzie wiedzial i widzisz ja sie sparzylem na multi w typowanie i nie gram a ty mi zarzucasz brak wiary a to jest racjonalne myslenie juz drugi raz palca nie wloze do ognia bo wiem ze oparzy i nie ma to nic wspolnego z wiara.Wiec okres sie czy chcesz szczescie laczyc z wiara czy nie ,pozdrawiam
Ja jestem kosekwentny i jeśli ktoś chce się zapoznać ze stawkami i wygranymi za poszczególne trafienia odsyłam na forum,gdzie są podane stawki i wygrane.
Dodam tylko,że są dużo mniej korzystne dla grających niż w M.L.
Kto chce niech gra. Powodzenia.
P.s. temat założył pan raederos pod tytułem KENO
Dodam tylko,że są dużo mniej korzystne dla grających niż w M.L.
Kto chce niech gra. Powodzenia.
P.s. temat założył pan raederos pod tytułem KENO
No właśnie w kolekturach nic nie wiedzą o KENO...a chociaż trochę powinni,jakaś tajemnica czy co
Fajne to Keno, prawdopodobieństwo trafienia większe ok, 3-krotnie a wypłaty mniejsze 7-krotnie :D Oczywiście w porównaniu do ML, które i tak jest grą nieopłacalną. Radzę se odpuścić, może wciągnąć a się nie opłaca. Osobiście jeśli mam już wyrzucać pieniądze w błoto to wolę na multi
Uwaga: wypłaty z KENO można realizować w każdej kolekturze,bez względu czy ona prowadzi KENO czy nie.
Z tym keno to sami nie wiedzą czy to dobrze wypali dlatego zadnej kampani reklamowej nie widac ,ludzie słabo poinfotmowani,a jesli gracze stwierdza ze nie warto w to grac bo zysku zadnego tylko same straty to gra wypanie kiepsko według mnie...
Witam.
Prośba do Pasko.Popraw zdięcia w nowym temacie na forum "maptor".
dzięki
Prośba do Pasko.Popraw zdięcia w nowym temacie na forum "maptor".
dzięki
czy zna ktoś obecna stronkę Wojciecha Winieckiego?Bardzo mi zależy.Jeśli ktoś zna aktualny adres to bardzo prosiłbym o podanie
keno w kolekturze dostałem ulotkę STRASZNA LIPA wygrane niższe niż w multi 2-5krotnie więc może ktoś będzie próbował ale totkowi klientów nie odbiorą
kurde to keno wciaga na maxa niezla kase mozna przegrac trzeba uwazac!
nom wciąga wciąga ja posłałem 5 zakładów i wygrałem 2 zety :D...wygrane troche za małe sa ale do zniesienia..
zagrałam dziś w keno na 3zakłady 5i6skreśleń i wielkie 0 a wygrane słabiutkie
widze ze pierwsi gracze keno juz są,no ale skoro mówicie ze słaba kasa z tego to nie warto,jeszcze nie próbowałem ale na pewno nie bede w to grał!Zostane przy multi..Dobra rada dla wszystkich!;Nie dajcie zarobic T.S. na KENO!Sami napewno sie nie zbogacicie...
Czy zarobi,czy nie zarobi,to tylko zależy od graczy i zasobności ich portfeli.
Moim zdaniem,to gdyby każdy przed grą,zagrał na sucho w keno przez internet(jest taka możliwość),to nie był by już takim entuzjastą grania w tą grę.
Moim zdaniem,to gdyby każdy przed grą,zagrał na sucho w keno przez internet(jest taka możliwość),to nie był by już takim entuzjastą grania w tą grę.
Kogucik keno jest w gównej kolekturze w olsztynie na ul linki ale nie posyłaj tam znajomych jestem zły Ku.. przegrałek 200 zł napaliłem się dziś i był to dzień pierwszy i ostni powiem tak mozna w keno zagrac tak przy okazji jest w kolekturze plazma na kturej sa co 5 min losowania wszysko widac przesiedziałem w kolekturze pół dnia i powiem tak pierwszy i ostni raz nie bede grał w keno tO jest typowa gra dla hazardzistów lotto wiedziało co w prowadzic pozostane przy multi dużym expresie numerku powiedzmy ze keno nie istnieje dla mnie od jutra !!!!
Witam.Dzieki MARIO za informacje wspolczuje ci z powodu przegranej ale miales troche rozrywki a 200 zeta to znowu nie taka wielka kasa ale pozwolila ci uswiadomic ze to nie dla ciebie i ze jest to zlodziejstwo a nauka kosztuje ,ja tez odrabialem straty przez glupote.Jak zobaczylem tabele to wiedzialem ze to bedzie wielkie gowno do grania ale jak sam nie sprobujesz albo nie sprobuje to ktos kto sie troche na tym zna to bym myslal ze sie myle pozdrawiam ci dzieki za wiadomosc zaraz do nich napisze zeby nie dali sie wykolegowac bo szkoda kasy.Pozdrawiam
jesli moge napisac cos na temat keno w polsce to prawdopodobnie jes to cos podobnego do angielskiego RAPIDO.Losowaie co 10 min/cztery dziennie.Na ekranie kreci sie jakas dziwna gwiazdka i po chwili gwiazdka znika i poj.sie numer.wiem tyle,ze grajac w multilotku polskim nie przegralem tyle co w te DZIWNE rapido.A najdziwniejsze to to,ze liczby ktorymi gralem przez dluzszy czas weszly wtedy kiedy przestalem grac.Czesto mialem wrazenie,ze komputer lawiruje liczbami tak by czesto jdna liczba z typow.pary.trojki nie weszla.byc moze to co napisalem da troche do myslenia zanim ktos zechce w to dziwne losowanie pograc.Nie gralem w to keno w polsce.Byc moze jest to cos podobnego do ang.rapido.Pozdrawiam
kogucik a ty wygrałeś coś kiedyś, bo chyba sukcesów nie zanotowałeś zbyt wiele.pozdrawiam
Szanowny P.WILSON jak napisze ze ok 6000 zeta od 20 pazdziernka 2007 roku to moze pan wierzyc albo nie jest mi to obojetne ,nie jest to kwota rewelacyjna ale jednak wygrana ,jezeli interesuje pana moja gra to jest opisana na forum wlacznie ze stawkami i metoda gry.Pozdrawaiam
KENO To ulubiona Gra każdego,i dużego i małego.
Kto gra w KENO,ten jeździ RENO
Nie da ci ojciec,nie da ci matka,tego co da ci KENO i ZDRAPKA.
Kto gra w KENO,ten jeździ RENO
Nie da ci ojciec,nie da ci matka,tego co da ci KENO i ZDRAPKA.
a jaki to ekran do tego KENO...LCD ??? u nas tego nie ma,może ktoś troszkę napisze o tym,5z5 ciu tylko 120 zł,w niemczech chyba lepiej płacą
Wilsonie,nasz kogucik wygrał 6000 zeta,ale ma zamrożone w lotto 12.000 zeta.Sam teraz obliczysz ile wygrał.
Wynika to z jego wcześniejszych wpisów,to co jest teraz jest niepełne i nie oddaje całości czym jest zabawa w hazard.Pozdrawiam.
Wynika to z jego wcześniejszych wpisów,to co jest teraz jest niepełne i nie oddaje całości czym jest zabawa w hazard.Pozdrawiam.
OPA,ta gra KENO nie jest przeznaczona dla graczy,bo jak napisał MARIO,ona jest przeznaczona dla hazardzistów.Przez pół dnia przegrał 200 zł,to przez cały można przegrać 400.
Grając załużmy pechowo przez miesiąc można przegrać 12000 zł.
Kogo na to stać?
Grając załużmy pechowo przez miesiąc można przegrać 12000 zł.
Kogo na to stać?
1 3 8 12 15 17 19 24 25 26 28 30 34 36 43 52 54 55 56 66 te dzisiaj z keno de z niemiec
KOLOMOLO cos ci sie poknocilo ale nie bede juz wchodzil w dyskusje mysl co chcesz ale nawet jak tak jest jak piszesz to popatrz ile mam kasy ze nie robi mi to spejalnej roznicy wiec bawie sie dalej,ale to juz chyba nie twoj problem bo za swoje a nie za twoje .Moge tylko napisac ze na dzien dzisiejszy jestem ponad 6000 zeta do przodu i koniec dyskusi z mojej strony.Teraz sobie mozesz napisac co chcesz lata mi to i powiewa.Pozdrawiam
Koguciku,jak masz 6000 zeta nadwyżki,to zagraj teraz w KENO,oni tam już zgodnie z hasłem Kogucika Ewentualnie Nagrodzą Obficie-K.E.N.O.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Dziwne ze ty jeszcze nie wiesz ze nie gram w zadna gre w ktorej obstawia sie liczby reszte jak jestes intyligentny to sie domysl a rady nie potrzebuje wiem w co mam grac zeby mnie bylo dobrze,ja nikomu nie doradzam,kazdy zadecyduje sam za siebie i tyle .Uciekam juz do kurnika .Pozdrawiam
Kurde, łaziła za mna ta 13 dzisiaj, ale odpuściłem numerka i posyłam tylko jeden zakład - padło na 8 zamiast tego... Pozdrawiam kenowiczów - mój apel: odpuścić sobie, szkoda kasy. jak już przegrać to lepiej w ekspresa
Jutro to można spodziewać się hardcorowego układu liczb ze względu na dużą kumulacje i miliony posłanych zakładów:)
Nie wiem jak w innych miastach ale dzis nie mozna było posłąć w profie 6 kul ani czaskiego bowiem prof odpowiedział na keno zwiekszeniem stawek w kulkach i od jutra podobno za 6/6 paca kurs 5000 oznaczło by to z etrafiając w profier 6/6 było by 13,5 tyś zł oczywiście inne kurszy tez sie zwiekszyły za parki trójki czwórki i piatki za 5/5 za 3zł bedzie z 3 tys zł mało ludzi wygrywa w profie bo trzeba trafic 5/5 6/6czy 3/3 nie pacą posrednich coraz mniej ludzi grało wiedz podnieśli kursy dal zachety !
Podniesli wszystkie kursy juutro bedzie wiadomo sam nie wiem dokadnie tylko dopytałem o 5 i 6 bo na mniejsze nie gram !
Witam,chciałem tylko wam przekazać,że pierwszy dzień wprowadzenia nowej gry przez T.S.,spowodował prawie 40% spadek wpływów w grze M.L.
Jak tak dalej pójdzie to M.L. zostanie zapomniany przez graczy,a wszyscy pozostaną przy KENO.(gra o wiele bardziej przejrzysta i szybsza).
Jak tak dalej pójdzie to M.L. zostanie zapomniany przez graczy,a wszyscy pozostaną przy KENO.(gra o wiele bardziej przejrzysta i szybsza).
Losowanie komputerowe - czyli porónywanie wygenerowanych liczb z tymi wysłanymi przez graczy. Na końcu trwa tylko wyświetlanie i za 5 minut to samo. NIKT nie wygra dużo, bo oprogramowanie na to nie pozwoli. Lepsze jest losowanie kulami. Bardziej uczciwe.
Witam.Spokojnie na razie jest ona przejrzysta bo widac odrazu jak z portfela znika kasa i szybka bo szybko znikaja co 5 minut a nie tak jak w przypadku losowania 1 raz dziennie ,grajc w kolektorze wpadamy w trans nie myslimy spokojnie dajemy sie porwac atmosferze ktos wygrywa to myslimy o nim ze wygral a nie o tych 50 co przegrali to takie popularne zjawisko manipulaci ludzmi zgromadzonymi w jednym miejscu ,wcale bym sie nie zdziwil zeby lotto zatrudnilo na kazdym punkcie po 2 klakierow ktorzy co 10-15 minut radowali by sie z wygranej i podpuszczali klientow do dalszej gry.Jedno co cieszy ze gdzie indziej obroty spadly i to moze zmusi wszystkich do podniesienia kursow,zobaczymy co z tego wyjdzie.Pozdrawiam
W dziale typowania chciałam wam zarekomendować typy jednego z typowaczy o wdzięcznym nicku:PIERDZIWÓR
nie wiem czy dobre,ale na pewno nie śmierdzące.
nie wiem czy dobre,ale na pewno nie śmierdzące.
To jakie są dzisiaj liczby w multilotku?wytypujujcie tutaj swoje typy PROSZE
Oto typy na dziś w multi czy skuteczne? się okaże? co prawda posle je w profie z racji wielokrotnie wiekszych głownych wygranych ale i mozna w TSA ;)
8,19,35,42,79/5
71,72,76,78,79/5
4,8,12,18,19,42/6
ktos dobrze napisał komputer tak wygeneruje liczby że nie pozwoli nic wygrac w Keno cos na zasadzie jednorekiego bandyty Kogucik też ma racjie tracimy kaske co 5 min a nie raz dziennie ja się o tym wczoraj przekonałem :)Wysokich wygranych i powodzenia dziś bitwa o 13 miln w dużego pewnie z nowu pujdą do Olsztyna he he !!!
8,19,35,42,79/5
71,72,76,78,79/5
4,8,12,18,19,42/6
ktos dobrze napisał komputer tak wygeneruje liczby że nie pozwoli nic wygrac w Keno cos na zasadzie jednorekiego bandyty Kogucik też ma racjie tracimy kaske co 5 min a nie raz dziennie ja się o tym wczoraj przekonałem :)Wysokich wygranych i powodzenia dziś bitwa o 13 miln w dużego pewnie z nowu pujdą do Olsztyna he he !!!
Gra w Keno sprawdziła by sie w pabach i w jadłodalniach faswudów jak automatty do gry siedze pijke piwko czy zajadam i sobie mysler a zagran sobie na nastepne piwko i chamburgera Gra w keno nie jednego polaka doprowadzi do bankructwa Lotto wie co robi Na zachodzie ludzie do gry podchodzą na luziku a przy okazji a nie stety w posce ludzie graja z biedy Miłeo dnia !
Dzisiaj 13 mln w DL Warszawa nie pogniewam sie gdy bede to ja :) a co do keno fajna sprawa tylko tzreba uwazac bo mozna duzo przegrac niz zyskac! raz dwa razy na dzien mozna zagrac :) choc szanse zerowe bo wciagu 5 min nie pojdzie np 5mln zakladow na 10/10 czyli lipa.
OPA,czy możesz podać wszystkie,bo lotto chyba w ogóle nie podało?
wklepywać cieżko,tzn.szkoda czasu,na razie ci co grali to nie mają żadnych rewelacji będą może na stronce klubkeno.pl
OPA,to podaj może historyczne losowanie nr 1,
Bardzo ważne dla statystyków i historyków.
Bardzo ważne dla statystyków i historyków.
KENO los nr. 1
1,5,6,7,9,,13,22,24,26,29,30,32,36,40,42,52,53,58,61,66
1,5,6,7,9,,13,22,24,26,29,30,32,36,40,42,52,53,58,61,66
los.nr 2 KENO:
4,17,18,19,23,25,36,37,39,43,45,48,50,52,53,56,57,58,62,69
nr 3
6,7,8,9,16,23,26,27,29,33,35,36,46,50,51,53,55,58,61,64
nr 4
1,2,8,10,12,17,23,26,30,34,35,37,40,45,47,54,56,61,63,70
nr 5
2,3,4,10,11,12,13,17,21,24,32,33,38,45,51,56,59,61,67,70
4,17,18,19,23,25,36,37,39,43,45,48,50,52,53,56,57,58,62,69
nr 3
6,7,8,9,16,23,26,27,29,33,35,36,46,50,51,53,55,58,61,64
nr 4
1,2,8,10,12,17,23,26,30,34,35,37,40,45,47,54,56,61,63,70
nr 5
2,3,4,10,11,12,13,17,21,24,32,33,38,45,51,56,59,61,67,70
Mam pytanie.Ile wyplaca mi kasy jak zagram na 1 liczbe za stawke podstawowa 2 zeta,bo tylko w tym widze jakas mozliwosc zarobku.prosze o odpowiedz.
Juz wiem bo znalazlem 3 zeta czyli 1 zeta zarobku w razie teafieniaa to w tipsporcie jest to 3,76 czystego zarobku odpowiedz sie nasuwa sama
Dzięki,OPA jako ciekawostkę podam,że aż 9 liczb wylosowanych poprzedniego dnia w M.L t.j 25.05.08 powtórzyło się w pierwszym losowaniu KENO,może tu trzeba szukać klucza do wysokich wygranych? Pozdrawiam.
Tak OPA masz racje ze nie wszedzie sa tipsporty i inne punkty,niestety ten komfort dotyczy ludzi mieszkajacych w wielkich miastach,trudno tylko wspolczuc niektorym.
Moim zdaniem,to należy współczuć tym, którzy mają łatwy dostęp do różnego rodzaju i typów przyjmowania zakładów.Taka mnogość jest tylko pozornie dobra,bo z drugiej strony prowadzi do pokusy,żeby zagrać w to lub w tamto,a jak wykazuje chociażby KENO,nie zawsze to się opłaci Kto zacznie,temu bardzo trudno odzyskać zamrożony kapitał i trwa w tym czterema nogami.
Na stronie lotto jest podana informacja, że ktoś wygrał 40.000 w keno trafiając 9/9 na chybił trafił za 2 zł w Bydgoszczy.
Posiadasz strone WWW? Szukasz taniej REKLAMY?
NIE CZEKAJ! Wejdz i zareklamuj ją juz teraz...
http://allegro.pl/item372663962__pr_3_mocny_link_p_r_o_m_o_c_j_a.html
OFERTA PROMOCYJNA!
NIE CZEKAJ! Wejdz i zareklamuj ją juz teraz...
http://allegro.pl/item372663962__pr_3_mocny_link_p_r_o_m_o_c_j_a.html
OFERTA PROMOCYJNA!
Zgadza się Pawcio,właśnie takimi informacjami,będą wszystkich karmić,aby rozruszać grę,a nawet jak ktoś trafił to i tak zysk dla lotto w pierwszym dniu był kilkakrotnie większy niż ta wygrana.
Zatem,grajmy w KENO,bo w to da się wygrać.
Zatem,grajmy w KENO,bo w to da się wygrać.
KENO,to najwspanialsza gra,wystarczy nic nie trafić i już się wygrywa aż 4 złote.To świetna gra dla pechowców,jak reklamuje LOTTO
Hehehehe :) Racja ja może kiedyś w to zagram ale się zobaczy. Wole DL numerka i czasem Ex no i zakłady specjalne :) jak wygram w DL 6 i będę żył z odsetek to część się przeznaczy na tą gierkę dla zabawy :D
Jeśli się nie mylę to w Niemczech w KENO płacą z 10,9 i 8 za nic nie trafienie
Szanowny P.RUBIK mozna tez pozamykac sklepy monopolowe,sexszopy,kioski z wyrobami tytoniowymi i bedzie wedlug ciebie zdrowe i madre spoleczenstwo,przestan tu szerzyc despotyzm jak nie grasz to to jest twoj problem ,nikt nawet jak ma zamrozony kapital to nie jest to twoja sprawa bo nic do tego interesu nie dolozyles ,jak chcesz uszczesliwiac ludzi zglos sie jako wolontariusz i pomagaj bezinteresownie tym co tego potrzebuja i beda ci wdzieczni,tu nikt takich rad nie potrzebuje i wreszcie odczebcie sie od grajacych ,to ich sprawa i ich problem i za swoje graja czasy kiedy ludzie sprzedawali krowe zeby zagrac minely spoleczenstwo nie jest glupie wie co robi ,wiec nie probujcie na sile wchodzic w to co my robimy z naszymi pieniedzmi,juz zaczynacie byc nudni,pozdrawiam
chce ktoś kupić ustawkę na dzisiaj?????? meczy już nie długo z kursem prawie 3...... ???????
POLeMAT na TeMAT
Tnący brzytwe chwyta#
Do jakich drzwi niepotrzeba
klucza?
Tnący brzytwe chwyta#
Do jakich drzwi niepotrzeba
klucza?
ML ,Kena ,Ekspresy ,to lipa dla mnie liczy sie tylko DL największe emocje najwieksze wygrane licze na następna kumulacje a wtedy.....