Wpisy użytkownika paulo3
Łącznie 3 001 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 296 722. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
nachapaliście sie byki już tej mamony od graczy to dawać coś wygrać chamy bo uwale w cymbał
witam wie ktoś może co zrobić żeby po jakimś czasie przeglądarka się nie zwieszała? tak mi się dzieje kilka razy dziennie i mnie to wkurza -mam maxthona ale na gogle chrome to samo się dzieje
marek -mogłeś lepiej mi dać miałbyś zasługe a nie paść tych byków buków
macie jakiś dobry sprawdzony sposób na zarobienie paru groszy w internecie?bo na tees urwa nie ma co liczyć
syrgyt ja stówki qurwa nie moge wygrać poradż coś bo te wygrane 2-4 zł w tees i u buka mnie rozqurw....ą
was-ale nie tEES wczoraj nawet popularnego 2 zeta nie dali-qurwa zupełnie nic już mnie to wq....wia ciulasty tEES
nie wiem qurwa co puścić opuszcze swoje to qurwa wylezom nadam to ch...a będzie co za byki świstaki chamy tees
kołomyjka od tych gier niech mi ktoś da 5 na multi cobym wygrał 700 zeta do ch...ja pana
krzysio jada nadać z rowera co by wygrać dolarax200conajmniej ty siedż i kibicuj
qurwa co za byki wstrętne maciory tEES znowu nic wy pażdzieże badzieże francowate oszuści-ino mamonke zbierać do dupki a na wygrane g..ówno co za psy
jednak coś kacło 5/6 brawomoreno szkoda że nie 6/6 miałem takie 16,58,60,63,68,70 to 57 było
a ja szwungiem 5/6 120 zł a już miałem blankiet odłożyć do szuflady ale jeszczem go zagrał i dobrze zrobiłem
witamwalłem 5/6 a już miałem odstawiać kupon do szuflandii dobrze że to puściłem eszcze a mianowicie 16,58-było 57 plus,60,63,68,70 120 a przy daniu 57 i kupon z plusem ...no niewiele brakło,ale małą łyżeczką dobre i 120 zeta na początek
chodż szogunie Bronek na podesst wlazłhttps://youtu.be/7aSfvLQeSAU
ale zdrapy szczęśliwa linia to szajs kantowanko same pustaki ani 2 zł im się nie chciało rzucić
cholerne gry 8 zł się wróciło -20 do tyłui na dokładke qorwa koło scentrowane w rowerze po wczorajszej wyprawie puścić totki a nawet na naprawe qurwa nie ma pieroński kraj -głolsujcie dal;ej na bronka ,szoguna, bronkobusa to dziadostwo bedzie kwitło
dajesz ejlisz dihttps://youtu.be/7aSfvLQeSAU z ryżem filet ,ciepłej saki łyk...chodż szogunie-szogun hono tu
a teledysk jest zajebisty ...oglądam już tyle razy i leje ze śmiechu
bredzisław komorowski...by wszystkim Polakom żyło się lepiej-to róbcie coś do qur...y nędzy a nie tylko urzędasy na każdym kroku utrudnienia kłody pod nogi pracodawcom rzucają -biurokraci,lepiej qurwa mają obcokrajowcy w Polsce niż Polacy
a mnie te plansze rozqurw..ja ile to po 200 ts. w keno ,w mini w multi wygrywają a ja qurwa masm 3 w mini pilnowaną przez hieny tees 40 zł to o czym tu mówimy
grscza paftego bekaesa jak azwykle zoobokowali qurwa w mini miałem 9.18.42-to wylosowali z kap;elusz 9,18,40,41 qurwa nawet 40 zeta chamy pilnują
ide nadać do żb -trochę multi trochę min i extra przekrętu do kwadratu podzielić przez 7 silnia 8 -oblicz to klrzychu to zdasz mature -jade nadać baj
gracz pafty bks wygrał w m,ulti zarąbistą kwote pieniężną ....aż 6 zł -do zrealizowania w 1 z 16 bronkobusów hulających po Polsce
https://youtu.be/7aSfvLQeSAU-dajesz ejdliszti gitaras w tle jedziemy-z ryżem filet ciepłej sake łyk i bredzisław na spikera fotel buciorami wlazł -no ho ho lol polew vniezły
a trójke 3,9 ,72 puszczam od urodzin 9.marca i tylko 2 razy było 2/3 może dziś to wlezie co sądzicie?
dzisiaj tylko 1 kupononik multi bo pierniki nic nie dają wygrać jakąś 5 musze ale co?
na skrill-u jest promocja rzuć królikiem -trzeba mieć konto i po transakcji wpisać numer i rzucasz -a raczej komputer rzucz -sa pola win czyli wygrana i lose przegrana ile już razy grałem i zawsze qurfwa lose .wszystkie te gry to jeden wielki kant-jak rzuć królikiem jak on sam ląduje tam gdzie nietrzeba dla gracza
wasyl-www.skrill.com,albo skrill spring fling tam jest wszystko objaśnione
ale królik mi zawsze ląduje w białe pole tarczy lose ciekawe czy poleci do win ?
...apropo te liczby na 14-00 to nie prima aprilis bo nie wiem qurwa czy wyrzucić kupony do kosza czy uaktualnią te wyniki