Wpisy 2 307 312 – 2 307 411
1 kwietnia 2015 00:01 → 1 kwietnia 2015 06:05, 100 wpisów
Dobranoc. I aby kolejne losowania były bardziej pomyślne wygranym a przegranym lub nie całkiem zadowolonym a jutro mam korepetycje z matematyki, a potem dla relaksu zagram w PS3 sobie i F1 2013. Aha i dokończę rano arkusz z 2010 rok dokładnie wypracowanie muzę napisać. To jednak to czytanie ze zrozumieniem nie jest takie złe, tragiczne wręcz przeciwnie. Uświadomiła mi to pani i wiem, że tak jest. Tylko tak mówi, że dobrze pisze pani dyrektor oby tak było. Bo ostatnio uważam, że w miarę dobrze odpowiadałem a nie zaliczył mi ktoś egzaminu bo co trochę inaczej, inny sens a tam jest klucz w którym trzeba się wbić. A i wracając do F1 2013 jutro pojadę 3 GP i się wszystko wyjaśni.
Chodzi o to tak, że przecinek się stawia kiedy kończy się jedną myśl od kolejnej i przed np że tak.
krzysiu nic nie nie martw;
>Spokojnej nocki życzę wyspani pracujecie z rozsądkiem ale wydajnie coby głupoty po głowie nie chodziły pozdrawiam<
tekst osoby po studiach
>Spokojnej nocki życzę wyspani pracujecie z rozsądkiem ale wydajnie coby głupoty po głowie nie chodziły pozdrawiam<
tekst osoby po studiach
Rano jeszcze nic mnie nie boli ale i tak zastanawiam się parę minut czy żyję
Parę minut się zastanawiasz. Niektórzy się zastanawiają prawie cały czas
Do czego to doszło żeby facet wstydził się podać swój wiek.
To przez ten.......o pękniętej nic już nie powiem
To przez ten.......o pękniętej nic już nie powiem
Jakoś z tego wybrniemy: podaj imię, pesel i nr kołnierzyka i na razie wystarczy
A swoją drogą każdy się zastanawia z kim ma przyjemność lub nie.
Ile mi dajesz wiosen?
Ile mi dajesz wiosen?
Paczkiewicz ........pobierz i testuj twój PC
----
http://www.programosy.pl/program,pc-speed.html
-----
jutro pisz.. jaka szybkośc procesor
----
http://www.programosy.pl/program,pc-speed.html
-----
jutro pisz.. jaka szybkośc procesor
http://www.windykacja.pl/poradnik,poradnik-dla-wierzycieli,ryzyko-zwiazane-z-dochodzeniem-zaplaty-roszczen-przedawnionych.html
Esty nie dokonca cieszko jak masz np.dłuznika to sa sposoby jak nie całość to cześć długu można odzyskac
Majpan. Gdybyś tak nie kokietowal tym wiekiem, ten pkt. już mielibyśmy za sobą
Ale co mam na myśli to z tym artykułem to chodzi mi o dłuzników których gnebią firmy windykacyjne, troche wiedzy o swoich prawach nie zaszkodzi
Mam nieprzedawniona wierzytelność i prawomocnie.zasądzoną (właściwie dwie) i jakoś hm słabo to widzę...
Nie wdając się w szczegóły, jak dłużnik jest hmm dogadany/ułożony z mscowym komornikiem, to.ciężko.
Wiem, że to brzmi kontrowersyjnie, ale... często tak jest, jak się ma dłużnika cwaniaka.
Wiem, że to brzmi kontrowersyjnie, ale... często tak jest, jak się ma dłużnika cwaniaka.
368. A o miejscowego będzie chodzić zawsze, gdy będzie wchodzić w grę nieruchomość (tzn. licytacja nier. dłużnika)
Która, jak dochodzi do ww. to 10 ciu wierzycieli dowiaduje się,że ma obc. hipotekę, oczywiście na kwotę znacznie przekraczającą jej wartość (kredyt, bank) i wtedy... wiadomo
Ostatnie na ten temat: paskudnie jak.się ma za dłużnika adwokata, albo byłego Policjanta.
Moje doświadczenia takie.skromne.
Moje doświadczenia takie.skromne.
Db. Przepraszam, że o tym piszę, ale akurat leb wywołał świeży temat...
Już skończyłam
Już skończyłam
Leb: nie wiem, czy jesteś jeszcze? Ale.... Ty masz jakieś własne dośw. z.firmami wind.?
brygadarr, hmm... tu chyba się nie rozmawia na interesujące tematy, tylko na -- zadany temat -- przynajmniej w założeniu
Wydaje mi się, że 33 ale równie.db. może być 03.
W sumie nie wiem
W sumie nie wiem
tak-wszystko schematyczne,a najmniejsze odchylenie surowo karane
krasnalek wstawaj wczoraj 2/7 duzy czyli nic jutro wolne spie dluzej
Faral > nie jestem pewny ale krasnalkę cosik pożarło nie odpisuje dziwne ?