Wpisy użytkownika paulo3
Łącznie 3 001 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 307 630. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
oni teesiaki zawsze fałszują to w prima aprilis dopiero im z uszu kurzy
jak oboki zawsze o 1 dają to przy prima a. jak sprawdzacie to o 2 przesuwajcie
promujmy hokej też w tych miastach gdzie go nie ma ,naprawdę warto
zdrapkuwczoraj 4 w lotto 95 zeta dało szkoda że nie 5---- 4 koła by było
gracz pafty puścił 2 kupony multi lotka na 9 losowań -8losowań było i ...qurwa 4 zł z tego mam i ostatnie losowanie a wydałem cholera 50 zeta tol interes jak ch...uj
8 zł udoju a wydałem 50 zł na 9 losowań qurwa co za cepy francowate tees
lepiej u buka wchodzi ale też mizeria kilkanaście kilkadziesiąt zł za dwójke
ja gram często na remisy w kosaza ręczną i hokej niekiedy wchodzi niewszystko ale 2czy słupki to już coś jest a ty jak grasz?
na piłke dobry kurs jest obie drużyny strzelą w obu połowach -trudno to upolować ale czasem wchodzi plkus 2 mecz jakieś i za 2 zeta cos wydzie około stówy grubo nie gram bo mało kasy mam
najwyższa moja wygrana u buka to 1000zł ale dawno z 6 lat temu za 2 zł
qurwa jasna w ekstra przekręcie mam 1 trafioną plus dodatkoweą 2 i g....o z tego
qurwa złodziejski tees nawet 3 w multi nie idzie trafić-buroki złodzieje
witam-tylko 3 w mini i jeszcze qurwica tylko 17 zł bo jakieś 2 ciołki 5 trafiły i przez to taka niska
ale pasztety znowu wylosowali -dobrze że nie grałem to oszczędziłem ze 2 dychy
co za patafiany moja 5 w multi już z rok grana i nie może wyleżć było 4/5 pare razy do jasnej p...
torsanwygrałem 10 zeta -bo nie grałem -he he ,byłem na Polska-Włochy mś -wybieramy się na 2 ostatnie mecze Polaków -oby wygrywali
oczywiście,na to liczymy ale coś z frekwencją kiepsko z włochami ok.prawie 10 tys. a wczoraj niecałe 3 tys.może się kibice sprężą po tej wygranej
witamznowu nic -już nie mam sił do tych patafianów tees nie mam konceptu co grać?
jak qórwa gram na te same to nic nie włazi,jak opuszcze gram co innego to qurwa wylezie to stare co grać już qulwa nie wiem cholerny tEES pies
a puszczam trójke urodzinowom swoją już z 1,5 miecha będzie 3,9,72 i qurwa 2 razy wyszło chyba 2/3
ale mini przedwczoraj nie moge przxeżałować moje liczby 2,7,9,18,25 tylko 2 miałem 2,7 a reszta sztukowana jakbym połączył system 8 byłoby 5/5 cholera ale kto to wie co nadać wszystkiego sie nie da
witamw totka ....aż 8 zł wygrana przez weekend-chociaż u buczka wczoraj 106 zeta wpadło -dobre i to
wie ktoś co zrobić żeby przeglądarka się nie zacinała po pewnym czasie nie moge nic działać muszę wyłączyć przeglądarke i włączyć na nowo niekiedy trzeba to wylogować mam google chrome i maxthona.
wie ktoś co zrobić żeby przeglądarka się nie ścinała po pewnym czasie wkurza mnie to,trzeba się od nowa logować ,albo od nowa włączać przeglądarke i to google chrome i maxthon?
Paweł Kukiz Paweł-precz z Bredzisławem co na stołek wlazł i wołał Szoguna
Bronek to się nadaje gafy walić -ma szczęście że mu japońcy kuku nie zrobili jak wlazł na fotel spikera
Pęsko idzie z dodzine ,dwie potem się zwiesz i musze od nowa wylogować i mnie to wkurza?
przeglądarka google chrome i maxthon jedna i druga tak fiksuje to może coś z windowsem?