Wpisy 2 301 143 – 2 301 242
25 marca 2015 00:29 → 25 marca 2015 11:00, 100 wpisów
bry
wczoraj w mm 3/5 i 4/6; keno 5/6 i 4/5
tatko dawaj tu pewniaki- drapek zaczyna kradzież
wczoraj w mm 3/5 i 4/6; keno 5/6 i 4/5
tatko dawaj tu pewniaki- drapek zaczyna kradzież
1-11-21-26-61 to zestaw jolki- może dziś by go puścić- tylko 11tki nie obstawia nikt od tych co kradnę...
bolek ten zestaw jest dobry do obu gier; jolka 5/5 trafiła i tu i tu
przedwczoraj na 7kach w keno można było coś zarobić, ale sam zawaliłem; jak wlazłem do żb-było 5wylosowanych 7mek, a w następnym losowanku wylosowali 6 7mek i nie zagrałem
Wtym tygodniu gralem za 5zeta dzis jak tydzien temu zaszaleje za 25 zl 3/3licze 13,40,61
Na 14sta
dajesz ejlisz dihttps://youtu.be/7aSfvLQeSAU z ryżem filet ,ciepłej saki łyk...chodż szogunie-szogun hono tu
senne jak komuś pasują...42,13,12,,,,10,11,,,,52,,,74,15,21,,,5,64...
sławcio co większego ostatnio wygrałes???jesteś jeszcze???
nie ma to ide se...
krasnalk zaszaleje za 25 zeta 13,40,61 na 14stą może w panie jak tydzien 540 złosictych
Gracz z miejscowości Lębork wygrał 50 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
http://niewygodne.info.pl/artykul5/02154-80-proc-Polakow-zyje-od-pierwszego-do-pierwszego.htm
A u Was jak tam ? Matka Boska Pinienżna już tuż tuż ? No tak, przecież żyjemy w "zgodzie i bezpieczeństwie"
A u Was jak tam ? Matka Boska Pinienżna już tuż tuż ? No tak, przecież żyjemy w "zgodzie i bezpieczeństwie"
Po bardzo dlugich namyslach kupilem na dzis za 25 zl na 14sta 3/3 13,40,61 ostatni raz mialem 540zl 17 marca info w profilu ale nie grajcie moimi liczbami kazdy gra jak chce
a teledysk jest zajebisty ...oglądam już tyle razy i leje ze śmiechu
Cześć wszystkich liczb całkowitych spełniających nierówność x do kwadratu mniejsze równe 10 jest
A)3 B)6 C)7 D)9
A)3 B)6 C)7 D)9
I jak to zrobić ?
Wydatki głów państw. Ile kosztuje utrzymanie Bronisława Komorowskiego?
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/wydatki-glow-panstw-ile-kosztuje-utrzymanie,247,0,1741303.html
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/wydatki-glow-panstw-ile-kosztuje-utrzymanie,247,0,1741303.html
paulo3 to takie uroki gier Lotto niestety ja też w Multi Multi wczoraj o 21:40 0/5 i 1/5 w tym gdzie trafiłem jedną liczbę 4 obok miałem 3 o jedną dał bym w górę i jedną w dół i 700 zł bym, przytulił dzisiaj.
Pomoże mi ktoś w rozwiązaniu tego ? Wszystkich liczb całkowitych spełniających nierówność x do kwadratu mniejsze równe 10 jest
A)3 B)6 C)7 D)9
A)3 B)6 C)7 D)9
cepelku dziękuje prawidłowa odpowiedz a ja tych minusowych nie wziąłem i nie wychodziło.
Bo korepetycje dzisiaj mam.
Bo zadania które umiałem to zrobiłem.
rzysiu to podstawowwa wiedza poziom gimanzjum . niestety prorokuje ze znow nie zdasz matury.
poczytaj jakie liczby to jakie
'
rzeczywiste, naturalne całkowite, wymierne i nie wymierne
poczytaj jakie liczby to jakie
'
rzeczywiste, naturalne całkowite, wymierne i nie wymierne
Bo to za x mam podstawić te liczby tak ?
sorelka co bawisz się w proroka.
nie musze mogę powiedzec spokojnie ze i tak nie zdasz.....
takie zadanie a ty sie pytasz .. litosci człowieku...
takie zadanie a ty sie pytasz .. litosci człowieku...
to raczej do krzysia , tóry zdaje po raz nie wiem który ten tekst
wczoraj znajomi zrobili zrzutę w kilka osób wysłali 3 zakłady chybił trafił na 12 liczb w mini lotto i dziś zdziwieni nie trafili nawet trójkia prawie 3 tysiaki poszłoTO SIĘ NAZYWA GRA GRAJ ABYŚ PRZEGRAŁ KASE
paulo3 dziękuje za wsparcie.
krzyś ? sie wygłupia- nie sądze.....
serial matura krzysztofa c mamy tu od 3 lat minimum
serial matura krzysztofa c mamy tu od 3 lat minimum
Ja może kiedyś w trójkę ale systemem zagram w Mini Lotto z kolegami.
sorelko bo ja idę za przykładem Mody na Sukces pamiętasz pewnie.
krzysztof nie ogladam seriali od 15 lat nie mam telewizora wiec nie mam co pametac
ale zrobiłem biznes wysłałem multi jeden zakład na 28 losowań i było dwa razy 4/10 i jeden raz 5/10 taki to biznes z TS-em , dla TS-a
Jeżeli w liczniku x do kwadratu - 4 mianowniku x + 2 = 3
A)-2 B)1 C)5 D)6
to zrobiłem np za x podstawiłem liczby z odpowiedzi czyli do rzeczy przystępując
licznik -2 do kwadratu - 4 licznik -2 + 2 = 3 nie prawda licznik 1 do kwadratu mianownik -2 + 2 = 3 sprzeczne licznik 5 do kwadratu - 4 mianownik 5 + 2 = 3 i to jest prawidłowe rozwiązanie czyli C.
A)-2 B)1 C)5 D)6
to zrobiłem np za x podstawiłem liczby z odpowiedzi czyli do rzeczy przystępując
licznik -2 do kwadratu - 4 licznik -2 + 2 = 3 nie prawda licznik 1 do kwadratu mianownik -2 + 2 = 3 sprzeczne licznik 5 do kwadratu - 4 mianownik 5 + 2 = 3 i to jest prawidłowe rozwiązanie czyli C.
borysek1 niezła ustawka przy takim prawdopodobieństwie wyobraźmy sobie jaka to trudność zaznaczam że wczoraj nie padło 5/5 w mini a wysłali 3 x system 12 to jakiś absurd
HARTAGE ale różne liczby mieli ?
cepelku jesteś ?
krzysztof a jak nie bedziesz miał odpowiedzi to co zrobisz...?
to jest zwykłe równanie kwadratowe z delta i pierwiastkami
to jest zwykłe równanie kwadratowe z delta i pierwiastkami
bredzisław komorowski...by wszystkim Polakom żyło się lepiej-to róbcie coś do qur...y nędzy a nie tylko urzędasy na każdym kroku utrudnienia kłody pod nogi pracodawcom rzucają -biurokraci,lepiej qurwa mają obcokrajowcy w Polsce niż Polacy
bongo nie ja mature juz dawno mam za sobą.... ale mam dzieci w gimnazjum
Tak Bongolas z polskiego już mi idzie całkiem dobrze no z matematyki już te powoli dochodzę do optymalnej formy tak to nazwę. A jakie zadania się najczęściej powtarzają z matematyki i które najbardziej poćwiczyć ta pani co chodzę mówiła że funkcje i co jeszcze aby zaliczyć na te 30% 15 punktów.
Liczby mieli rózne zakłady zostały wysłane w trzech różnych kolektórahc i dalej nicpo kilka stów w plecy
krzysztof_c proponuję jeszcze ogarnąć język polski, ani jednego przecinka w Twojej wypowiedzi
a mnie te plansze rozqurw..ja ile to po 200 ts. w keno ,w mini w multi wygrywają a ja qurwa masm 3 w mini pilnowaną przez hieny tees 40 zł to o czym tu mówimy
davidof teraz na maturzxe przecinków nie trzeba, sa durnowate testy, niczego nei wnoszące do zycia
Hartge
no coś Ty ? centralnie - jaja sobie z kolegi robisz ? Jeden pełny sys 12-ście, to równowartość jakichś 700 pojedynczych zakładów, to - co to jest ? to jest n i c
Ale jednocześnie - jak się tak zadumać - ileż to takich zakładów trzeba by wysłać, żeby mieć p e w n e 5/12 - to /naprawdę/ można dostać niezłego bUla główki
no coś Ty ? centralnie - jaja sobie z kolegi robisz ? Jeden pełny sys 12-ście, to równowartość jakichś 700 pojedynczych zakładów, to - co to jest ? to jest n i c
Ale jednocześnie - jak się tak zadumać - ileż to takich zakładów trzeba by wysłać, żeby mieć p e w n e 5/12 - to /naprawdę/ można dostać niezłego bUla główki
Jeżeli kolejnymi wierzchołkami kwadratu ABCD są punkty A= (3,4) i B= (5,0) to pole tego kwadratu jest równe
A) 4 pierwiastki z 5 B) 20 C) 8 pierwiastków z 5 D) 16 pierwiastków z 5
A) 4 pierwiastki z 5 B) 20 C) 8 pierwiastków z 5 D) 16 pierwiastków z 5
grscza paftego bekaesa jak azwykle zoobokowali qurwa w mini miałem 9.18.42-to wylosowali z kap;elusz 9,18,40,41 qurwa nawet 40 zeta chamy pilnują
Wiem że wzór to P=a do kwadratu ale jak to zrobić ?
no tak tak jak na kazdym poziomie tekst do przeczytanie i potem pytania do tego tekstu