Wpisy 2 297 365 – 2 297 464
19 marca 2015 00:04 → 19 marca 2015 14:25, 100 wpisów
Pewnie jest w mapkach
Przewiduję na dzisiaj
20--29--70
20--29--70
albo tak
20-29
29-70
20-70
20-29
29-70
20-70
dobra idę i zabieram się do lektury
Dobranocka
Dobranocka
>> Dzień dobry >>
.........................................
.........................................
Faral.. .
.........................
.........................
Za oknem buszuje słoneczko...
............................
Upał: +1.
............................
Upał: +1.
Przerwa...
..............................
..............................
niedługo na urlop to na Grenlandię będziemy jeżdzić niedżwiedzie oglądać
bo tam będzie najbezpieczniej
bo tam będzie najbezpieczniej
sam tekst sie nie wkleja
i finito a chodzi
o to że w nowych autach
bendom montowali
systemy które w razie wypadku sam zadzwoni
po pomoc
tylko czy to sie sprawdzi w Pl
może w unii wymyślą kupony
co bendom nas powiadamiąć
o ewentualnych
wygranych
powtarzam ewentualnych
jest
jest 17 000 000
jest moc
i finito a chodzi
o to że w nowych autach
bendom montowali
systemy które w razie wypadku sam zadzwoni
po pomoc
tylko czy to sie sprawdzi w Pl
może w unii wymyślą kupony
co bendom nas powiadamiąć
o ewentualnych
wygranych
powtarzam ewentualnych
jest
jest 17 000 000
jest moc
aha, współcześnie, na takie megawypasione hipeRRskumulowane 'siedemnaście', to można chyba nawet powiedzieć :
>>PrzeMOC<<
>>PrzeMOC<<
taka PrzeMOC- może doprowadzić niektórych do (pot.) zastaw się a postaw się
Niechlubny rekord 2014. Namierzali i inwigilowali Polaków ponad 2 mln razy
http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/485700,obywatelu-pamietaj-twoja-rozmowa-jest-kontrolowana.html
http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/485700,obywatelu-pamietaj-twoja-rozmowa-jest-kontrolowana.html
złoty
no właśnie o coś w tym stylu mi chodzi - pamięta takie czasy, kiedy AŻ 'siedemnaście' nie było takim meRRdialnym wydarzeniem , a ludziska niedochapane grali, "aż miło"
serio - pamiętam - jedna z tak wysokich kwotowo kumBulacji /ówczas w 'dużym lotku' za za zakład AŻ 1,60.../ - kolejka zawijała się w ogonek na dwie godziny stania
no, ale /wtedy/ nie robili Nam
aż tak dobrze
no właśnie o coś w tym stylu mi chodzi - pamięta takie czasy, kiedy AŻ 'siedemnaście' nie było takim meRRdialnym wydarzeniem , a ludziska niedochapane grali, "aż miło"
serio - pamiętam - jedna z tak wysokich kwotowo kumBulacji /ówczas w 'dużym lotku' za za zakład AŻ 1,60.../ - kolejka zawijała się w ogonek na dwie godziny stania
no, ale /wtedy/ nie robili Nam
aż tak dobrze
złoty
a przy tym /lotto/ - zwróć jeszcze uwagę, co ciekawe :
- zakład zdrożał blisko dwa razy
- wysokość najwyższych wygranych / w sumie/ pozostała w miejscu
- ich ilość - dramatycznie spadła
- ilość najniższych wygranych - także spadła drastycznie,
- a "średnie" - czwórki i piątki - potrafią doprowadzić do załamania nerwowego
a przy tym /lotto/ - zwróć jeszcze uwagę, co ciekawe :
- zakład zdrożał blisko dwa razy
- wysokość najwyższych wygranych / w sumie/ pozostała w miejscu
- ich ilość - dramatycznie spadła
- ilość najniższych wygranych - także spadła drastycznie,
- a "średnie" - czwórki i piątki - potrafią doprowadzić do załamania nerwowego
r36 te całe kolejki rozrzedzone są ze względu na ilość rozmieszczonych miejsc lotto (sklepy,markiety ,kioski) kolektura to inna sprawa- jakby zebrać to do kupy wyszło by na to samo jedynie z kosztem zakładu się zmieniło i z wysokością wygranej -no i z rzeczywistością przy kumulacj
złoty
- fakt większa ilość punktów, ale i gier / a i ich częstotliwość / - ma też pewnie wpływ i na te 'rozrzedzenie'
a, jeszcze jedno
kwota od której opodatkowywują farciarzy - pozostała bez zmiany od dnia wprowadzenia - wtedy była to wysokość
średniej krajowej pensji
- fakt większa ilość punktów, ale i gier / a i ich częstotliwość / - ma też pewnie wpływ i na te 'rozrzedzenie'
a, jeszcze jedno
kwota od której opodatkowywują farciarzy - pozostała bez zmiany od dnia wprowadzenia - wtedy była to wysokość
średniej krajowej pensji
r36 jak chodziłem do Technikum to zawsze w godzinach popołudniowych przychodzili studenci i sprawdzali kupony LOTTO w jakiejś wybranej klasie ale w tym czasie było więcej wygranych (maszyny swoje robią) podatek jest dla grających nie istotny.
ale tak więcej gier to też robi swoje
ale tak więcej gier to też robi swoje
no wiesz - takiemu, co szarpnie gRRube bańki, to może i w euforii wygranej 'latać kalafiorem' ale dla kogoś ściubiącego grosiny - czy próg, to będzie 2280, czy 4600 /- pomijając, jak się ma do realiów /- może /chyba/ robić różnicę ? - wiesz, ile za nią można nabyć szans ?
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 446 000
więcej kumulacji- gry przez internetLudzi nie przybyło (wręcz ubyło)
co to dużo skłaniać.NISKIE WYGRANE-generują (niestety) wręcz napędzają machinę a kumulacja jest spełnieniem marzeń przecież każdego z nas
a kto szarpie te najwyższe to chyba można się domyślać -albo i nie
co to dużo skłaniać.NISKIE WYGRANE-generują (niestety) wręcz napędzają machinę a kumulacja jest spełnieniem marzeń przecież każdego z nas
a kto szarpie te najwyższe to chyba można się domyślać -albo i nie
aha,dodaj zdrapki to już łatwo policzysz gdzie się rozchodzi kasa (przed wprowadzadzeniem maszyn-brak)ot i już wychodzi szydełko z wora.
czyli ten sam T-ES ale kasa inna dla nas niewidoczna niestety
no ale żeby wygrać cza grać
czyli ten sam T-ES ale kasa inna dla nas niewidoczna niestety
no ale żeby wygrać cza grać
złoty
ale - rodzaj g r y, to podstawowa kwestia - to biorący w tym udział - powinien, żeby nie napisać - MUSI - rozróżniać
nie wiem - co Ty "masz" z tymi maszynami, na myśli ? że - źle /dla graczy/ losują ?
ale - rodzaj g r y, to podstawowa kwestia - to biorący w tym udział - powinien, żeby nie napisać - MUSI - rozróżniać
nie wiem - co Ty "masz" z tymi maszynami, na myśli ? że - źle /dla graczy/ losują ?
Rob36 -nie,nie do końca mnie zrozumiałeś pisałeś o takich kolejkach w kolekturach stwierdzam tylko że maszyny tylko przyśpieszają liczenie i zatwierdzanie przyjętych zakładów(przedtem ręcznie,banderole,itd)
wczorej trocha lepi poszlo ale na 14 na wieczor juz lipa 25 pln w d...e
21,32,41,46,59,72,75,05,12
21,32,41,46,59,72,75,05,12
was-ale nie tEES wczoraj nawet popularnego 2 zeta nie dali-qurwa zupełnie nic już mnie to wq....wia ciulasty tEES
zloty
orry jednak zdanie
kompiutrowy system zliczający - zawarte zakłady, zbiory szczęśliwych /przed losowaniem / liczb i ilości i wysokości wygranych był wprowadzony ho ho ho, albo jeszcze wcześniej
przed 'rozrzedzeniem' kolejek
i teraz
.
orry jednak zdanie
kompiutrowy system zliczający - zawarte zakłady, zbiory szczęśliwych /przed losowaniem / liczb i ilości i wysokości wygranych był wprowadzony ho ho ho, albo jeszcze wcześniej
przed 'rozrzedzeniem' kolejek
i teraz
.
nie wiem qurwa co puścić opuszcze swoje to qurwa wylezom nadam to ch...a będzie co za byki świstaki chamy tees
kołomyjka od tych gier niech mi ktoś da 5 na multi cobym wygrał 700 zeta do ch...ja pana
R_36 ...masz mistrzuniu 1/1 ..jak nie wiesz ..nic nie przejmuj tu podawać
krzysio jada nadać z rowera co by wygrać dolarax200conajmniej ty siedż i kibicuj
Witam wszystkich
Chodzi mi po głowie trójeczka : 10,24,25, macie może propozycję pareczki z którą można by ją połączyć w łądne, i co ważniejsze trafne 5/5?
75- lubi wychodzić po/z 73,78 zatem... być może, choć z drugiej strony 72 sugeruje mi bardziej pojawienie się 78...,
dla 4 nie umiem znaleźć sobie wyjaśnienia, ale
paulo3 dzięki za propozycje
dla 4 nie umiem znaleźć sobie wyjaśnienia, ale
paulo3 dzięki za propozycje
Wczoraj multi obchodziło swoje 19 urodzinki, a imprezki nie było.... hmmm
a przynajmniej nas nie zaproszono
Gracz z miejscowości Mława wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Pisanka
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
może takie pytanko dla przebiegłych ;nie łatwe
mam 50 zł i chcę wysłać 20 zakładów MultiMulti
czy skreślać kupony na 3 skreślenia czy na 5 skreśleń?
to tak aby wypełnić czas oczekiwania na losowanie dla tych co obecnie nie mają nic do roboty i mają czas
mam 50 zł i chcę wysłać 20 zakładów MultiMulti
czy skreślać kupony na 3 skreślenia czy na 5 skreśleń?
to tak aby wypełnić czas oczekiwania na losowanie dla tych co obecnie nie mają nic do roboty i mają czas
Witam na 14sta 18,37,69
snopek6 zgadza się, tak lepiej się opłaca-ponieważ zwroty są większe
Obstawiac co padnie o 14stej
3/3 daje 18,37,69
5/5daje 18,37,69,66,73
Gram 3/3
3/3 daje 18,37,69
5/5daje 18,37,69,66,73
Gram 3/3
Dopisano wyniki Multi Multi
05,06,17,18,21,23,25,26,32,40,47,48,49,50,57,64,65,69,73,76
Plusem jest liczba: 49
05,06,17,18,21,23,25,26,32,40,47,48,49,50,57,64,65,69,73,76
Plusem jest liczba: 49
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 5534 zestawów od 734 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 3 660 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 7 334 zł
TOP 5 typujących:
- olaprima - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 140 zł = 56,00 x koszt gry
- wojo - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 380 zł = 38,00 x koszt gry
- dominik1988_88 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 176 zł = 3,52 x koszt gry
- as1252 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 158 zł = 3,16 x koszt gry
- Andreas3864 - koszt gry: 90,00 zł, wygrana: 230 zł = 2,56 x koszt gry
18,69brak 37
Ale pech lece zagrac duzego systemem 7dmiu 1 zaklad
Trafiles co bo ja tylko 2/3
potwierdza się zagadka 20x5 lub 20x3 skreślenia
zbigniew g-----20x4zł=80zł a 20x2zł=40zł więc na 5 skreśleń opłaca się lepiej grać
zbigniew g-----20x4zł=80zł a 20x2zł=40zł więc na 5 skreśleń opłaca się lepiej grać
Jak by padlo 37 to 54zeta razy stawka zloty wejdz na moj profil
zbigniew g ładnie ale jak by wpadło
ale miałeś dobre przeczucie albo umiesz grać
ale miałeś dobre przeczucie albo umiesz grać
ale moje pewniaki ktore wczoraj po losowaniu wytypowalem na dzisiaj to 65,57. . wpadl na 14 dzisiaj
a umnie 37 to od poczontku sie nie pisalo ze wpadnie ale szkoda ze nie mialem czasu napisac
zamiast 37 to stawialem na 32 ale jeszcze nie bylem przekonany ale i tak nie gralem na 14 dzisiaj
Wtym miesiacu juz wrealu 3razy 3/3 raz stawka 5zl raz stawka 8 a niedawno stawka odpowiednia 3/3 540zl ta wprofilu a gralem okolo 10 razy 3/3 w tym miesiacu mam fuksa w tym miesiacu narka spadam z czata
poprostu matematycznie sie nie oplaca grac na 3, i odbierac sobie szanse wygrania wiekszej kasy
ja zawsze jak kresle to mi nawet w 10 sie nie zmieszcze dzisiaj mialem wytypowane 19 liczb na 14