Wpisy użytkownika paulo3
Łącznie 3 001 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 287 225. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Rajska sory tą klawiature wydupce do śmieci kupie se nową jak wygram
jasne-już wyciągłem oboki i silnie z nich obliczyłem ale to musisz sam zrobić wróg nie śpi teesiarz czuwa
czarek...takie to są dopiero po losowaniu-a dobra to jest zupa z bobra
A gracz pafty bks ustrzelił wygranom 2 razy 4/10 w multi ...obłowił się zawrotną sumką ...4zł
gracz pafty bks proszę państwa obłowił się jak squ...wysyn wygrał aż ..4 zł -2 zł zdrapka ,2 zł multi
wiecie co zrobić ak przeglądarka po jakimś czasie się zawiesza -muszę ją wyłączać iponownie zaskakuje-co to może byc -jakiś /list board 183 /się wyświetla
jaka 5 w multi może dziś iść bo sie wqurwie nienażarty ,czekam na pewniaki
coraz bliżej mnie drapią wygrane kasiaste i wygrywają Radocza ak to chodzi o tę wadowicką i 7 baniek w Rasku k. oświęcimia i w Wadowicach też coś było a ja szaraczek zawsze tylko 2zł albo 4 zł
W PO***nym tuskolandzie to nawet na klawiature sie nie wygra-2 ał to qurwa na wacik-i
nie wiem krzychu może jakom spółke my otworzyć kogucik?i mioeć piniondz
ale zastanawia mnie to że załóżmy strzelam 1 mln gra ludzi dziennie i każdy ma inny kupon inne układy liczb a oni wszystkim potrafią zasiać oboki ak to możliwe?bo każdy mówi że oszukują?
torsan zlejcie hanysów za Unie ,a swoją drogą Unia dużo słabszy skład a walczyli chłopaki że serce rosło wczoraj z 0-2 na 2-2 pod koniec 2 tercji zrównali ale prosty błąd w 3 tercji drogo kosztował -brawo Unia pokazaliście charakter
a w 3 meczu w Oswięcimiu emocje niesamowite były i wygrana Unii na karne-Fiki show był niesamowity a to jak 2 na 0 wyciągnął kąśliwy strzał parkanem Rzeszutki to było mistrzostwo świata-Fiki zostań z nami na kolejny sezon
przy naszej kulawej obronie oprócz kilku wyjątków musiał się chłop wykazać
gracz pafty bks wydrapał w zdrapce zodiak...2 złocisze z radości aż ..podrapał się po dupie
krzychu pintolu zdajesz mature?,ty już umieć wszystko i zdać czy pić kawa palić marycha i zakuwać w nocy?
i mi się cośc wydaje jestem sherlock holms -że krzysztof c i krzysio to 1 osoba
estekmasz jakieś remisy na dziś pewne -a ja gram jeszcze 2 mecze w 1 i 2 połowie obie dr. strzelą sa wysokie kursy ale przewaznie to 1 mecz wyjdzie
ja nauczyłem sie kilka kuponów dziennie po 2zł różne mieszańce tzw wariaty ale ciężko ugrać
przychodzi baba do lekarza -panie doktorze wyrostek mnie atakuje -to w morde go to się odczepi
witamgracz pafty bks wygrał w multi multi 7/10 140 zeta plus małe ochłapki w sumie 156 a mogło być 8/10 o 1 dałem 76 było 75 ,jakbym dał z plusem to by było 380 zeta szkoda i jeszcze 3/5 miałem liczby z urodzin 3,9,17,43,72 to 3,917,44,71 było no ale lepszy rydz niż nic ...gramy dalej
co za qurwa pawiany tees na urodziny dali 7/10 a za chwile to oddam im psiakrew cholera
a 8/10 było o 1 -76 dałem to suki 75 dali byłoby 520 a tak 140 zaraz się rozkurzy
co za francowate byki tees pies -9 marca w urodziny /kapli/140 zł 7/10 i w następne dni świnie rogate odebrały to z kretesem to bydlęta kacną raz na rok a ile przepier...dolisz to głowa mała,wczoraj w mini 2 dwójki órwa ściec sie idzie
jak ci kacną dragon stówkę po wielkim twoim wysiłku a 8na 10 dosłownie o 1 numer było 76 miałem to byki 75 dały żeby tylko qurwa nie 500zł musieli qurwa daći już w przedbiegach chamy mi to odebrały bo się przypaliłem i więcej nadałem a tu 1 wielki ch....uj wczoraj zaszczytne 2 zł od urwesu-teesu
ale losują te d.upy stołowe -w extra przekrecie kompletnie nic a w multi obok oboka obokiem pogania
ja akurat karne podhala śledziłem na necie i nie widzialem tej akcji z Pitonem
ale chyba 7 serii podhale przestrzeliło,a w 7 astrzębie na 0-1 strzeliło i po ptokach
a gracz pafty bks z miescowości Tuskozłośliwe natrzaskał aż ...14 zeta -o lol
qurwa ..nawet 3 w multi 3,9,72 urodzinowej przez tydzień nie upolowałem 3 razy 2/3 i wczoraj co za byki wstrętne i co odstawić ja ? to qutasy wylosują
wczoraj 3.9.71 było o 1 obok - pilnują qurwa 50 zł a plansze lecą ile to qureewa w keno i mini wygrywają ciekawe-chyba w klipy do 1000
wczora 6 /10 w multi żeby tylko ..za dużo nie dac wygrać żłoby ,niech kilkanaście zł ma niech się cieszy a oni tam s.raja na piniondze świstaki tEES
antygracz t usk z brukseli wygrał koze brukselke do wydojenia w biurze-he he unii
znowu psiakrew nic ...czyli 4 zł cholerny tEES-ogołacacz z pieniędzy