Wpisy 2 299 641 – 2 299 740
23 marca 2015 00:02 → 23 marca 2015 09:54, 100 wpisów
Siema wam oglądaliście wielkie derby FC Barcelona 2-1 Real Madryt jest od około 10 lat za Realem niestety nie wygrali ale Ronaldo chociaż strzelił gola a Messi nie. Miałem założoną koszulkę Realu z numerem 16 i nazwiskiem swoim niestety nic nie dało. Powiem wam ciekawe jakby tak mnie na boisko dali co by było na bramce dobrze bronię a w polu choć musiał bym pobiegać i kondycję i siłę zrobić żeby rajdy jak CR7 robić. A wyszło na to że wujek nie chce abym do przedszkola jeździł tylko jak co to do dziadka rozumiecie coś z tego pomagam tam za friko i jeszcze źle mówi żadne się wykorzystywać przedszkolankom ale ja tylko że pomagam. O co mu chodzi i co byście na moim miejscu zrobili ?
Ale dzieci lubią jak przyjeżdżam mam dobry kontakt z nimi.
A wujek żebym nie przyjeżdżał i że jeszcze trochę i kuroniówkę będę mieć tylko czy on aby opłaca te składki.
Dobranoc.
Powodzenia w kolejnych losowaniach wszystkim życzę i kolejka.
mw29121986 za to,ze znalazłes sie we właściwym miejscu i we właściwym czasie
Oglądaliście wielkie derby FC Barcelona 2-1 Real Madryt jest od około 10 lat za Realem niestety nie wygrali ale Ronaldo chociaż strzelił gola a Messi nie. Miałem założoną koszulkę Realu z numerem 16 i nazwiskiem swoim niestety nic nie dało. Powiem wam ciekawe jakby tak mnie na boisko dali co by było na bramce dobrze bronię a w polu choć musiał bym pobiegać i kondycję i siłę zrobić żeby rajdy jak CR7 robić. A wyszło na to że wujek nie chce abym do przedszkola jeździł tylko jak co to do dziadka rozumiecie coś z tego pomagam tam za friko i jeszcze źle mówi żadne się wykorzystywać przedszkolankom ale ja tylko że pomagam. O co mu chodzi i co byście na moim miejscu zrobili ?
2 299 641---Miałem założoną koszulkę Realu z numerem 16 i nazwiskiem swoim niestety nic nie dało.
Nic dziwnego- szamana nie zamówiłeś
Nic dziwnego- szamana nie zamówiłeś
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?fa93e7482ffbc082d0d97ada4c491f41
http://allegro.pl/adidas-finale-berlin-capitano-m36921-pilka-2015-i5167826509.html
panie KKrzysztoFFie CCpp ..a ty które wybierasz twoja robota praca .. ty wez ..polityka w domku
jocia
tylko trzeba jeszcze jechać odebrać do poznania
Chcę kupić piłkę LM jeszcze nie miałem nigdy mam z MŚ 2006 i MŚ 2010 ostaniach imprez nie mam ME 2012 czy MŚ 2014 ubolewam trochę nad tym a i nie wiem czy jeszcze mam ME 2004 tylko że repliki. I korki muszę kupić bo nie mam jakieś radzicie nike lanki czy korki ?
trzeba będzie urlopa wziąść
jak myslisz jechać już dzisiaj? ciągnię do
chyba tak zrobię
zloty
spadam nara
najlepsze jest też to że ja o 14 tego dnia jako jedyny w Polsce trafiłem 7/7
spadam już trzeba się zdrzemnąć i jechać odebrać
chłopaki ..baw sie papierocha i lizaki i pifko ,,, i co jeszcze potrzebują czasu
krzysio- tylko xxx nie oglądaj za długo bo jutro na czata rano cza wstać
76 OK. Ja dam 2 pewniaki na jutro takie na 100% ale tylko dla joci
no mam ale jeszcze nie wpisałem -a tego na pewno nikt nie zobaczy ?
i będe musiał to od razu wykasować?
tak pytam
i będe musiał to od razu wykasować?
tak pytam
Dzień dobry.
http://zdjecia.nurka.pl/images/img15.hostingpics.net-pics-450097dziendobrykawa34ws.gif
http://zdjecia.nurka.pl/images/img15.hostingpics.net-pics-450097dziendobrykawa34ws.gif
zboczerki zboczerasy i inne jakims takim fajnym erotycznym humorze nastroju dziś wstalem
usmialem się z rana patrząc jak to biznes tak zwanych panienek w sukniach coraz bardziej kwitnie przy tak zwanym budynku co się zowie kosciolem tak zwana panienka w czarnej sukience zwana księdzem buduje sobie na placu nalerzacym do tego budynku wsio przecież od miasta parking samochodowy oj będzie trzepal na fury imprezki dziewczynki i chlopcow proboszczyk nie zazdroszczę żeby nie było smiac mi się tylko chce jak to ludzie ciężko zarobiona kase pchaja w ten biznes jego zamiast pogonić do roboty ale tak jest wszędzie ja tam wole w totka pakowac niż darmozjada lub sobie flaszke wypic
co do multiego to mylny może być fakt ze nie ma cos ost 50 może cos z 30 dziś peknie 31,34,36,38,39
cholerne gry 8 zł się wróciło -20 do tyłui na dokładke qorwa koło scentrowane w rowerze po wczorajszej wyprawie puścić totki a nawet na naprawe qurwa nie ma pieroński kraj -głolsujcie dal;ej na bronka ,szoguna, bronkobusa to dziadostwo bedzie kwitło
a u mnie dziś ogórkobus przyjeżdza
a i sen miałem pieniężny- śniło mi się że trafiłem 9/9 w keno
a rano 2zł w keno przegrane i 2zł w super vabanku przegrane
dobrego dnia- spadam
a i sen miałem pieniężny- śniło mi się że trafiłem 9/9 w keno
a rano 2zł w keno przegrane i 2zł w super vabanku przegrane
dobrego dnia- spadam