Wpisy użytkownika mila
Łącznie 569 wpisów w archiwum, pokazane od nr 23 111. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
a morze teraz kilka podrzutek na dl oczywiście ze nie całe zestawy.moga być pojedyncze.
wow nie wiem co ty masz na myśli bo małe podpowiedzi jak sobie podpowiadamy to nie mile morskie,
oczywiście że wybaczam bo to nie była dla mnie uraza bo mila to moje imię ,pośmiałam sie troszkę bo tu na chacie same pseuda jak by wszyscy nie mieli własnych imion albo ich sie wstydzą życzę powodzenia.
tak my się mylimy a maszyny są inteligentne i same powtórki lecą.powodzenia
uwaga potrzebny od zaraz jasnowidz do losowania dl.niechaj nam powie czy po przerwie bez powtórek teraz się to stanie .My dzieci lotto czekamy na odpowiedź i dziękujemy za podpowiedź.wszyscy POZDRAWIAMY.
oj tak Opa jak wiesz to od 1 do 80 się mieści a powodzenie nam się przyda życzę ci z całego serca.bo już czas wygrać coś grubszego .
Opa nie uraziłam ciebie bo tego nie chciałam,więc przepraszam ale mam humor i po roku wysyłam nawet ml.
witam no tak odwaga odwagą ale wysłałam 38,40,43/i 32,37,7.wszystkie razem, a dziś myślę takie wysłać 38,39,36,11,16,10,17,a jak u ciebie OPA? Pozdrawiam
witam a zobaczcie w swoich własnych układzikach czy pasuje na dziś 55,74,47,29, lub2,9.nie sugeruje tylko sprawcie powodzenia
Opa nie wierze ty jesteś świetny sam podajesz i podpowiadasz idealnie nawet wczoraj do twoich i ja podrzuciłam ,
wszystkie żarty mają króciutkie nóżki już dość PANOWIE życie zbyt szybko wszystkim upływa żeby go tracić na takie bzdety ,stare polskie przysłowie mówi mądry głupiemu ustąpi.
A TERAZ WSZYSCY ZOBACZYMY JAK TO JEST NAPRAWDE OLIWA NA WIERZCH WYPLYWA
OPA I PH Z WASZYCH są bardzo duże szanse ale mala rada nie 10 tylko po 7 po 5 lub po 6 skreśleń całe nie wejdą.powodzenia
witajcie mili gracze co to sie dzis stało ze od godziny 11 nikogo na chacie nie ma czyżby wszyscy walkowera na lotto oddali.
witam a może jeszcze 10,20,30,40,7,12,21,36,zobaczcie jakie te mają szanse
edi ja ciebie rozumie ja też przedstawiłam obserwacje i na tym straciłam .bo mam wrażenie że jesteśmy przez to my rozszyfrowani i potem nasze nie działa,ale można znaleźć odpowiednią osobę i wymieniać poglądy,ja tak właśnie zrobiłam i tu z chaty znalazłam taką osobę i dzielimy sie pomysłami,powodzenia
a ja się wcale nie dziwie że wielu graczy ucieka od lotto ,sami sobie robią na złość [chcesz żyć daj innym tez zarobić]stanowczo za mało lotto daje do wygrywania wyższych stawek,10\10\ czy 6\6...ja sama ucieklam z ml,ale wam życzę samych wygranych
oczywiście kubas masz racje ale w lotto wielu teraz gra przysłowiowo ostrożnie a co oznacza za mniejsze stawki mniej zakładów, a na dziś może tak 23,39
witaj deniss ja też tylko w dl.gram a czy możesz troszkę więcej na temat pi może na gg
witam wszystkich deniss co z tobą obiecałeś to się odezwij,pozdrawiam
a my mamy uwierzyć że ta pula to dla nas .grajcie szansa dla graczy.jak nie grasz to nie wygrasz.
witam cosik mi się wydaje że ty Pasko więcej wiesz niż piszesz [żart]powodzenia wszystkim,a co myślicie o powtórce w dl.
a jaka była by kumulacja gdyby nie było trafienia w dl.czy to jest brane pod uwagę?????????????Pasko wiesz coś i na ten temat.
Pasko dziś mamy piękny dzień proponuje żebyś dziś wspierał wszystkich pozytywnie nastawionych graczy ,jesteś ojcem stronki a my dziećmi i dzieci potrzebują ojca .
jak uważacie czy czas wysłania kuponów np.teraz lub wieczorem ma jakieś znaczenie ,
I to jest najgorsze co można zrobić uważam że nie powinno być podawane kolektury w których padły wygrane ,wystarczy tylko miejscowość to i tak wiele.to takie prostackie, kto gdzie ile wygrał, zazdrość ludzi zżera czy co .
NIE nie myślę o sobie jak wiele osób jestem graczem i kocham grać ,a co do wygranych dużych pul ,obstaje przy swoim wystarczy miejscowość.i ja tym razem miałam tylko na przysłowiowe waciki wysłałam za 10zł.a wygrałam 16 zł.powodzenia dla wygranych i przegranych ,
i jak moi mili dalej gracie w dl. bo ja już mam następną truje ha ha one mnie kochają.
no tak biedny kogucik na pewno ma teraz czkawkę przy naszych wspominkach.Powodzenia wszystkim miłym graczom.
edi ten sen to i do dl. pasuje,gratuluje to rzadkie zjawisko wyśnić aż sześć liczb.
kochani a co myślicie o dl. jakie mamy szanse parzyste czy też nie parzyste .kto podpowie. dziękuje.
witam tak piszecie o tej 3 w dl. a czy np. 33 nie miało by większej szansy, kto podpowie.??/
edi i ja o tym wiem ha ha ale ja potrafię postawić na pewniaka i pomyślałam że i są jeszcze tacy co maja takiego czuja no i kto wie wspólnie myśleć to przecież nie grzech .wiesz ja nie wierze w prawdopodobieńswto to nie do końca jest prawdą,
pytałam wczoraj o 33 w dl.i nikt nie doradzał dziękuje.teraz wiem ze liczyć to każdy może ale tylko na siebie .
edi dziękuje ,jagódka masz racie ale to jest miło jak jeden drugiemu doradzi .po prostu się wspierajmy.
witam opa u mnie na odwrót jak się bawię i wybieram np. cały zestaw 20 i w to wchodzi po losowaniu od 15 do 18 trafnych a jak wyśle to tylko góra 7 trafnych .i coś na pewno jest nie tak z losowaniami.
depesz ja wcale nie narzekam jakoś szczęśliwie mam i wygrane to nic ze w tym roku więcej trójek w dl. była tylko jedna 4.gram dla zabawy nie dla narzekań, ty też się baw włącz luz i wygrasz.nic na siłę tylko z serca.
witam gratulacje za wytrwałość dla kogucika i wszystkim szczęściarzom . kogucik wspomniałeś o bitwie pod grunwaldem a zapomniałeś dodać jeszcze walki z wiatrakami...bo teraz mamy walkę nie z prawdopodobieństwem lecz z komputerami i jak oszukać kom. lotto.
niestety ale kuli lecą w kulki tylko tyle że nie same, tu człowieka ręka im pomogła.5,15,25,45 to nie realne stało się prawdziwe mnie też nikt nie przekona do uczciwości losowania.
toto strzeliłeś w samą dziesiątkę właśnie takie obiawy przechodzę i świetnie to rozumie pozdrawiam.
Chłopaki te małe i te duże te spokojne i te pobudzone w tak miłym dniu składam wam życzenia ,spełnione marzenia niechaj was nie opuszczają i w lotto często wygrywają.gorące całuski.
witam właśnie zobaczyłam dzisiejsze losowanie jakie miała Szwecja .Wygrane: 1 2 3 4 6 9 22 Dodatkowy: 5 7 14 23
drogi the obserweir ja wierze że nie zginie i doczeka się jeszcze więcej wpisów i sami tego dokonamy,wszyscy są pięknie aktywni jak nie piszą to czytają, pozdrawiam .
adamowwy gratuluje czwóreczki trzymaj tak dalej. powodzenia na jutro dla wszystkich
MARIO OLSZTYN gratulacje to dziś ładne żniwo na mini chacie kto jeszcze się odkryje.
TOTO ale to nie jest reguła na każde dl.to tylko ładnie wygląda po losowaniu.a co w takim razie proponujesz na pewniaka ,podpowiedz to może znajdzie się rozwiązanie.
kto jeszcze lubi dl. i coś potrafi wywnioskować podzielcie się spostrzeżeniami .
opa co do ml. to aż mnie skręca żeby więcej podpowiedzieć że to wejdzie lub nie ale obawiam się wielkich krytyk przez innych , ja tylko gram w dl, a tu niestety mało jest tego tematu a szkoda.
kogucik to było do przewidzenia że 50 jeszcze nie wejdzie,i nawet może i jutro mieć słabe szanse no chyba ze niespodzianka.
witam nie wiem jak wam ale mi niestety pasowała stara czcionka myślałam że wystąpił jakiś błąd bo teraz ciężko się odczytuje...a co i kto na dzis proponuje w dl.są odważni czy nie ma takich jak jest kumulacja.
ekstra toto o tym nie pomyślałam ale na dziś wybrałam 5,11...jak myślisz maja szanse .co sadzisz. dziekuje
i właśnie w takim stylu ta nasza mini chata powinna wyglądać wymiana spostrzeżeń doradzanie i wspieranie ...jeszcze raz toto dziękuje ,
kochani Panowie kogucik19 i edi8 jesteście solą mini czatu co będzie jak sól zwietrzeje ,
więc od dziś zaczynamy typować własne pewniaki na dl.ja stawiam na 38 a jeżeli się mylę to mnie poprawcie to zmienię tok myślenia.