Wpisy użytkownika mila
Łącznie 569 wpisów w archiwum, pokazane od nr 30 929. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
gg jak by nie było systemu w życiu to i ty byś nie istniał wszystko co nas otacza to system powodzenia.
no i właśnie tylko w tym jest problem a nie z systemem .bo lotto to lotto sobie lotto
opa brawo gratuluje .jak najwięcej i jak najczęściej trafiają ci się takie wygrane.
witam ja na dl stawiam na pewniaka 44 a co stawiają tak bardzo nie tej samej myśli panowie edi i kogucik może i wy zamiast sporów po jednej dla zgody wytypujecie ,a w ten sposób udowodnicie własne racje , nich zamiast słów typki pogodzą pozdrawiam wszystkich i zwaśnione strony.powodzenia.
no i jak panie i panowie może tak ja wczoraj po jednym pewniaku na dl.
Kogucik i Grom WASZE Są BARDZO CIEKAWE ZESTAWY.życzę powodzenia tylko nie wiem któremu .
opa ja jedną ale trafną ja lubię się przyglądać i myśleć co tu wpadnie.ty też świetnie typujesz.jak się tak na wglądam na wglądam to nic nie trafiam.
witam kochanych graczy co do dl.. to słynne powtórki z poprzednich losowań dają do zrozumienia że na jutro reż przypadną ja myślę o 3,27,47 co wy na to?/?/no chyba że przypadek trafi w lotto i jeszcze jedna 32 .
wcale się nie naprawiło ja sama chyba coś skopałam tylko nie wiem co ha ha a podziękowałam bo teraz wiem że to nie z sieci .
Grom czy i ja mogła bym liczyć na małe podpowiedzi ,bardzo mnie to zainteresowało.8928245 dziękuje
tak ale ta 17 była już pod rząd trzy razy a 20 dwa razy yo już chyba odpada [a kto to wie ]
grom coś w twoim wpisie jest dużo prawdy a może by ten okres powrócić od początku mc,powodzonka
witam wszystkich graczy Grom czy i rybki w tym mc,maja dobre dni ,dziękuje za podpowiedź ,
witam kochanych graczy lotto mam wściekły humor sama na siebie i też z własnej głupoty wczoraj na dl,typowałam 8,11,16,19,26,28 oczywiście na brudno i pomyślałam to nie realne są taki i pozmieniałam ,,,a to pech pocieszcie mnie choć ciut ,
tak tak hosia ta 11 to była przewidywalna jak widzę jesteś świetnym obserwatorem trzymaj tak dalej ,"kto ma oczy"to wie na co zwracać uwagę.
witam czy ktoś wie czy istnieje program symulator liczb ale nie lotto .chodzi mi o bardzo obszerny zasięg.
murphy ślicznie dziękuje tak naprawdę to właśnie mi chodzi o symulowanie liczb .samemu . zaraz sprawdzę czy tego szukałam
murphy a czy ty byś poświęcił chwilkę przez gg 8928245 potrzebuje porady osobistej .
witam wszystkich graczy.ja dziś na dl,wysłałam takie 15,31,38,39,41,46,zobaczy gdzie wejdą.
witajcie na dl.20,33,37,42,44,49 a ex.11,14,16,17,22 zobaczymy czy znajdą swoje miejsce.
witam wszystkich graczy, niechaj jeszcze w starym roku zakopiemy wszystkie troski, niepowodzenia,a z NOWYM ROKIEM przyjmijcie samo DOBRO, jak najwięcej WYGRANYCH,i oby lotto więcej kulki uwalniało.
witam. moi mili tyle sporów i zawiści zupełnie nie potrzebnych chcę wam pokazać jeden z wielu fragmentów co do dl. 2258
0183354 to tylko potwierdzenie i ja z takimi zestawami nie umie sobie poradzić ha ha mam ciągle wrażenie że to ja układam zestawy bo wyprzedzam o cały tydzień i ostatnio karmie się tylko parkami.
0183354 to tylko potwierdzenie i ja z takimi zestawami nie umie sobie poradzić ha ha mam ciągle wrażenie że to ja układam zestawy bo wyprzedzam o cały tydzień i ostatnio karmie się tylko parkami.
SKRYBA a czy w tym wszystkim nam nie oto chodzi żeby pokonać tą mile.już pierwsze kroki są,prawda
witaj edi. dziękuje że odpisałeś właśnie testowałam na dl. i nie wychodziło mi to tak jak ty opisywałeś ,wszystkie mi się moje pewniaki rozjeżdżają .jak byś mógł to na gg opisz mi to troszeczkę jaśniej,dziękuje i pozdrawiam.
edi. tamto już przeszłość a tutaj ja nie wiem jak to wytłumaczyć o co mi chodzi jeżeli mogłabym prosić to na GG 8928245.
witaj Wezyr na stronce Pasko i tutaj świeża krew i nowe pomysły są zawsze mile widziane,powodzenia ,ps.czy tylko ml.masz na myśli.
kogucik19 brawo, jesteś skromny to zaleta ale i tak masz wielu co twoich podpowiedzi słuchają .gratuluje
Witam graczy.
gratulacje dla Sowa za pierwsze miejsce w rankingu na DL.brawo brawo.
gratulacje dla Sowa za pierwsze miejsce w rankingu na DL.brawo brawo.
kogucik 19 to jest oferta specjalna dla użytowników multi pasko taka reklamę mam na wejściu.
Josef a nawet wcale nie miałam takiego zamiaru już sie odzywać ale skoro sam kusisz to czemu nie,ha ha a propo od 40 lat jestem kobietą .
po roku przerwy w wysyłaniu ML. dziś wysłałam takie 8,18,20,47,49,może ta piąteczka wpadnie.
mam pytanie jak typujemy 5 liczb w ML, to od jakiej płacą,jedynki, dwójki trójki czwórki i piątki ? czy tak czy inaczej
witam graczy Arek 76 czy spisać czołówkę z Ml,DL & EL: 1,3,5,7,9,11,14,20,22,35,39,42 - na 30.05.09 :)to to miało by być wiarygodne coś nie tak , ja na wczorajsze Dl właśnie takie wytypowałam i pech padły w Ml,
witam może ktoś wie dlaczego nie można typować na NR.cały czas pokazuje mi taki wpis ,,,,Nie podałeś żadnych liczb lub typowanie jest błędne. Pamiętaj, że liczby należy podać po przecinku!,,, a ja podaje prawidłowo.
lila i arczi dziękuje za za odpowiedź ale ja tak robie ostatnia bez przecinka kurcze i dalej nic, chyba moje wejdą ha ha i nie chcą pokazać.
witam a kto ma na dziś parkę pewniaków na lotto może byśmy tak coś wspólnie wymyślili po parce .
witam Nowym Roku i pozdrawiam wszystkich.
mam pytanie czy ktoś zna ostatnie dwa losowania Włoskie.
mam pytanie czy ktoś zna ostatnie dwa losowania Włoskie.
,,Przecież to jest przestępstwo,,...ALE nie dla LOTTO.,To tylko mała pomyłka,
witam graczy a ja zastanawiam się nad 15,25,55 ale to sie okaże .życzę szczęścia wszystkim.pozdrawiam.
hosia nie żartuj nigdzie nie uciekaj zostań i bądź dalej taka wspaniała ,.powodzenia.,
witam wszystkich .hipopotan 15 jeszcze nie ma końca jeszcze poleci razem z 45.
nie gram w MM ale małe obserwacje i jak podałam wcześniej poleci parka 15,45 to było pewne,
witam wszystkich, no to jak poleciała kumulacja to chyba koniec z 4 co tak pięknie przez 5 losowań poleciały.
bass a szkoda że tak ciut wspólnymi siłami nie dobraliśmy tych kuleczek bo ja miałam pewniaka 4,9
hosia jest jeden wniosek po prosu więcej rozmawiajmy i więcej na wzajem wymieniajmy poglądy i spostrzeżenia bo ja 4,5 postawiłam w poziomie,i to mój błąd.
witam wszystkich cieplutko czy od początku jokera była już cała wygrana czy i tu nie ma szans
witam no chwalmy się ile i co kto trafił bo ja mam też parkę 7,14 na tyle było mnie stać
witam wszystkich, Wędrowca netowy cytuje
''osoba której śnią się liczby, daty, pieniądze, coś kupuje/płaci jest DOBRYM medium.''co noc męczą mnie liczby ale nie wiem czy to się może tyczyć i do mojej osoby bo w lotto nie mam jakoś trafnych cyferek i jak to wykorzystać.
''osoba której śnią się liczby, daty, pieniądze, coś kupuje/płaci jest DOBRYM medium.''co noc męczą mnie liczby ale nie wiem czy to się może tyczyć i do mojej osoby bo w lotto nie mam jakoś trafnych cyferek i jak to wykorzystać.
to może zaczniemy małe zestawy tworzyć ja stawiam na powturkę 14 i dokładam 8
witam wszystkich nic już mnie nie zaskoczy jak w mini teraz będzie 30,29,40
Witam wszyskich graczy dzis po długiej przerwie w graniu mini puścilam 5\5 i napisze wam cos a sami zobaczycie jak morzna typować
58747719
35248631
211449178
12689506 i z tego ukladu mialam tylko 4\5
58747719
35248631
211449178
12689506 i z tego ukladu mialam tylko 4\5