Wpisy użytkownika mila
Łącznie 569 wpisów w archiwum, pokazane od nr 6 776. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
witam pozytywnych mój pewniak to32. a to do rozpisania.1,927604.pozdrawiam
gratulacie matycz masz super osiągnięcia tylko takich ci życzę...zawsze...
witam to jest do rozpisania.12,612672.tylko szczęścia .wszystkim grajacym życzę.
depesz ty całkiem ładnie sobie radzisz tylko nikt nigdy nie jest liderem,pomału ,wszystko w swoim czasie.[cierpliwośći]powodzenia
nowinka a do swoich kratek zobacz czy nie pasował by ci ten rozpis pozdrawiam
podam ci od samego poczatku zapisz to do końca mnożenia.podkresl 6 i 12 rzad i zobaczysz czy pasuja o twojego rozpisu.0,0017565....razy 6.zobacz no i jak możesz to odpisz.
z tego co i jak wysuwasz propozycie to tylko buki. i na to wyglada ze buki są tylko w lotto ,i to oni wygrywaja a inni nie mają szans ,
witam czy moż ktoś spisał już te nr. co chodziły ostatnio w Niemieckim lotto.
witajcie.szok w dl pod rząd trzy razy 56 w pionie mamy zbyt inteligentne maszyny losujące.czy to można już zaliczyc do rekoru Ginesa???
wiem moi mili w co i jak gram ,ale to miłe jak inni też wiedzą i myślą
witajcie i cyferki wybierajcie a to wam podpasuje.2,1555072. pozdrawiam.
witam.mam pytanko ???kto jest odwarzny do połączenia sił i pomysłów do DL.co dwie głowy to nie jedna.
dziekuje za odwage i prosze o namiary wszystkich chętnych.pozdrowionka
są są tylko o DL.myślą a ciebie bacznie obserwują.jesteś bystrym obserwatorem .gratuluje.
witam..te wiekowe panie 80 mają szanse na trzy dni ,tylko jak pion czy poziom. sami zadecydujcie powodzonka.
nigdy jeszcze nie gralam w profie i nie wiem jak to tam się gra i obstawia .czy ktoś krok po kroku by mi to doradził?jaki kupony no i co dalej.pozdrawiam
depesz złość jest złym doradcą alkochol nie pomaga ,jutro, nowy dzięń i nowe pomysły ja trzymam za ciebie nawt pięśi oby ci się poszczęściło,powodzenia.
Na świecie dziwów tyle dookoła i zobaczenia wszystko jest warte.Tylko mieć trzeba ,,uszy i oczy szeroko otwarte.1,9285776.powodzenia.
witam. 2,1901104 .a w dl,kto gra niech podpowie czy pierwsze będzie 14 czy 24.a może gracze dziś po jednej odkryją na dl.??????????
co taka cisza nikt nie podpowie na ten dl, ja podałam dwie a co z wami nie bać się jeszcze nie jedna kumulacja będzie
Z Narodzinami CHRYSTUSA powodzenia i zdrowia wesołych świąt i samych wygranych.
Szczęścia w Nowym Roku samych wygranych,wszystkim lotto graczom . a pewniak to 15
witajcie czy ktoś wie kiedy w ml. była cała 10 trafiona czy to już się nie trafia?
a szkoda już za długa przerwa powinni uwolnić troszkę tych 10 bo biedne sie męczą.
witam wszystkich przemiłych graczy.to na dwa dni,4o,49,59,69,39,38,71,25,52,powodzenia
dziękuje matycz to miłe z twojej strony.życzę samych 10.tobie i wszystkim tylko z chaty....
do arka 76 gratuluje pierwsza trzy idealne oby i dl.tak się sprawdził powodzenia
matycz pamiętaj że co drugi głupi ma szczęście. powodzenia ty pierwszym i ty drugim.
matycz raz nie masz raci milości nie mylimy z loterją pokochaj raz a prawdziwie i sam się przekonasz co lub kto ma większą szansę ja cenię miłość a ty.
niechaj w Walentynki spełnią się mazenia tym zakochanym i tym rozegranym niech ten dzień będzie milszy od wszystkich nie spełnionych dni.powodzenia
http://www2.picturepush.com/photo/a/395650/img/Anonymous/6c4f1ff51838839e.jpg teraz mały relaks wszystkim się przyda ,pozdrawiam
nuda dzis choć pogoda nie dopisuje to niech trzyma się nas chumor a nie nuda ,bo to źle się odbije na naszych typach UśMIECHNIJ SIę.POWODZENIA.
witaj opa ta 10 jest extra, a może ktoś rozpisze ,tak jak zawsze,0,0001366-,0,0002039-0,0002712
dziekuje zonk ja w ml. nie gram tylko tak sie przygladam [mam stalowe nerwy]ha ha bawie sie tylko w dl.
Smacznego jajeczka mokrego dyngusa,obfitego typowania dla wszystkich lotto graczy.
witam wszystkich maniaków ml. dl. itd. wszystko jest pięknie ale ja próbuje lekko oszukać rachunek prawdo podobieństwa ,a co wy nie.
witam ja z pytaniem do wpisu19728 powiedz gdzie można pobrac to demo i jak sama nie znalazlam ha ha ,
dziękuje za ignorowanie to jest bardzo miłe to nic za to mój nr.18 plusem.powodzenia.
Opa nie ja gram tylko w dl.ale jak widzę pewniaki to aż korci podpowiedź .
witam Opa mam pytanko proszę jak myślisz czy np.9,15,26 mogą mieć szanse w dl,ale poważnie ,cenie twoje zdanie powodzenia.
witam szczególnie matycza i ty wreszcie się odezwałeś miło cię witać w progach mini chaty ,pozdrawiam .może teraz wróci normalność.
och kogucik kogucik wszyscy lotto maniacy jesteśmy tacy sami po prostu cyfer maniacy, nie wszyscy potrafią posługiwać się zdrowym humorem sam dobrze wiesz co tu się nie raz wypisuje,nikogo nie obraziłam ale przepraszam i pozdrawiam WSZYSTKIE LOTTO DZIECI Z MINI CHATY
A ja też z szaloną propozycją do lotto na dl.2,9,19,33,47,49.czekam na pozytywne losowanie tylko tych liczb.proszę pamiętać o meczu wszyscy kibicujemy ,pozdrawiam.
Panowie nie piwkować tylko kibicować ,bo coś mamy coraz to mniejsze szanse na wygranie .
a tak powaga to 67,68,39,41,35, [ 20,40 lub 2,4]a wy sami zobaczcie jak to wam pasuje powodzenia.