🔍 SzukajTo jest archiwum tylko do odczytu. Aktualna dyskusja na żywo: multipasko.pl/czat

Wpisy 30 587 – 30 686

26 października 2008 00:02 → 26 października 2008 22:17, 100 wpisów

30 587. typer szostek 2008-10-26 (00:02)
poszukuje osoby która trafia 2,3 liczy systematycznie w duzego lotka
30 588. kogucik19 2008-10-26 (00:02)
Wlasnie liczac kulki i piszac na jutro wysylke ogladm DYZME i nasuwa mi sie porownanie jego z pewnym chloptasiem,pseldo doktorkiem,wszyscy mysleli ze on geniusz a on glupi jak but dopiero zaczeli mu sie przygladac blizej i okazalo sie ze to gluptak nad gluptaki,ale slizgal sie na czyjejs wiedzy,sam nic nie umiejac.Takie mi sie zaraz nasunelo podobienstwo,bo mamy takiego DYZME,oj mamy,i skonczy tak jak ten na filmie ,szkoda chlopa,ale zasluzyl na to ,prostak jeden.Prawda chloptasiu,pseldo doktorku,jutro wszyscy graja twoimi typami ,z taka skutecznoscia,ho ho wszyscy zarobia,beda cie chwalic chloptasiu.
30 589. kogucik19 2008-10-26 (00:05)
TYPER SZOSTAk nie ma takiego w Polsce co by systematycznie typowal nawet jedna liczbe a nie dwie,ale sa tacy ktorych czestotliwosc trafien jest wysoka,ale nie systematyczna.Pozdrawiam
30 590. typer szostek 2008-10-26 (00:11)
ja dwie liczby jestem w stanie trafic
30 591. typer szostek 2008-10-26 (00:25)
moze to brzmi banalnie ale tak własnie jet
30 592. kogucik19 2008-10-26 (00:30)
Moze potrafisz ale napewno nie systematycznie czyli co losowanie ,bo wytypowac,a wytypowac systematycznie to jest roznica,,ja rozumie ze 3 x w tygodniu wytypujesz bezblednie 2 liczby,a nawet 1 liczbe.Powiem ci ze nie wierze ale nie mowie ze klamiesz moze tak jest ,wiec zrob probe na przyszly tydzien,zoaczymy ,systematycznie oczywiscie nie na jkis czas np. co 4 losowania.
30 593. kogucik19 2008-10-26 (06:53)
Witam.Dzis sadny dzien dla lotto bo chloptas pseudo doktorek poda nam dzis 10 pewniakow do skreslenia i dzieki jego wydatnej pomocy wszyscy sie odkujemy a ja nawet troche zarobie.W zamian za to chcial cos polizac to moze mu sie uda,nie napisal co,ale niech sobie wybierze.W krakowie bylo slychac jak mu sie mozg lasuje i kombinuje w pionie ,poziomie i na wskos juz jedna pani tez kombinowala ale z korytarzami w poziomie i pionie chyba przy sprawie Rywina.Tak ze za oknem piekny dzien nalezy sie gdzies przejechac i nie martwiac sie o nic przyjsc na gotowe,przepisac wyslac,i zaczac balangowac,bo skutecznosc wzrosla do 40 %i zniszczymy lotto przy wydatnej pomocy chloptasia pseldo doktorka,a,co niech wie ze wiara czyni cuda,tyle razy nam pomogl wygrac to dzis po takiej przerwie to klekajcie narody jak napisala jedna z kulkowiczek.Tak wiec pseldo doktorku chloptasiu wszyscy czekamy zebys ty nam podal liczby o wszystko wiedzacy chloptasiu pseldo doktorku.KONKRETY,KONKRETY chlpotasiu KONKRETY.
30 594. TOTO 2008-10-26 (06:58)
Czyli byłoby 4/10 jakby wziąć liczby z DL i EL z poprzedniego losowania dla DL. Chyba trzeba zagrać tak jakimś systemem skróconym.
30 595. edi8 2008-10-26 (07:41)
Witam.
Patrząc na wczorajsze wpisy, to widzę iż wczoraj w 2 miejscach w Polsce, równocześnie wybiło szambo ( w głowach ) u 2 userów...

Nic to! - jak mawiał Michał Wołodyjowski.

Psy niech sobie podszczekują - bo to ich zajęcie, a karawana jedzie dalej!

Pozdrawiam ( jakże już nielicznych tu! ) przedstawicieli gatunku HOMO SAPIENS, czyli ludzi myślących....
30 596. kogucik19 2008-10-26 (07:59)
Chloptasiu pseldo doktorku mnie mozesz obrazac,bo mnie to wali taki nicpon jak ty sie dla mnie nie liczy,bo ani z ciebie gracz ani nijak pomocny nie jestes,ale nie obrazaj tylu wspanialych kulkowiczow,ktorzy maja ogromna wiedze i doswiadczenie ktorego tobie brakuje,braklo ci konkretow,ok to idz ta karawana na inna stronke i tam pokluc sie ze wszystkimi,a szmbo faktycznie wybilo ale w twojej glowce gdyz miejsce po rozumie nalezy czyms wypelnic .Ty TCHURZU jeden ,bez zadnej ambicji zadufany w sobie psycholu ty sie lecz,chloptasiu pseldo doktorku,.Wszyscy czekaja na konkrety ,chloptasiu KONKRETY,bo po mnie zastaly wpisy w ktorych ty sie grzebierz jak robak w g......Sam zaczoles wojne ze wszystkimi i juz cie opuscili, wszystkich juz wyobrazales,a KONKRETOW jak nie ma tak nie ma ,chloptasiu pseldo doktorku,zal mi ciebie bo na poczatku zapowiadales sie jako tako choc powielales innych,ale mozna bylo ci to wybaczyc,ale jak zaczoles wierzyc w swoja nieomylnosci dominacje a przy okazji obrazac wszystkich,wyszlo jakim chlptasiem jestes.Juz nie masz obroncow bo dzis reszte kulkowiczow obraziles,KONKRETY,chloptasiu KONKRETY.Przegrales ta wojne ktora sam wywolales,brak odpowiedzi na forum dla tych ktorzy zadali ci pytania,bo nie wiesz jak sie obronic a wiedzy ci brak.Nasmiewasz sie z ludzi ktorzy graja i czasem wygraja a czsem przegraja,to takie perfidne,i chamskie oraz plytkie,dales sie poznac jako cham i prostak,Bylo juz wielu co myslalo ze zawojuja lotto ale po czasie zrozumieli ze nalezy wspolpracowac miedzy soba i dali rade.Tylu fajnych kulkowiczow przez ciebie obrazonych odeszlo,az zal bo mieli wiedze i wspolpracowali miedzy soba,a ty zniszczyles wszystko.Jestes TCHURZEM,chloptasiu i pseldo doktorku.
30 597. kogucik19 2008-10-26 (08:27)
Chloptasiu pseldo doktorku napisales ze przeczytales ale napisz czy zrozumiales to co przeczytales bo to dwie rozne sprawy,czytac i rozumiec.Jak bys czegos nie zrozumial to zapros jakiegos studenta to ci wytlumaczy chloptasiu pseldo doktorku.Pamietaj ze czytac to nie znaczy rozumiec,KONKRETY chloptasiu KONKRETY.
30 598. edi8 2008-10-26 (08:30)
Ha,ha,ha...

Uderz w stół, a jeden z tych , którzy patrząc na ich wpisy, mają tylko szambo w głowie - już się odezwał, bo się SAM w tym opisanym szambie odnalazł.Nie powiem, bystrzak a nawet "yntelygent"...

Zdalnie sterowana zabaweczko!
Wystarczy ,że ja gwizdnę a ty reagujesz - bo jesteś przeze mnie prowadzony jak po sznurku w kierunku cmentarzyska dla wiekowych gratów , czyli na szrot!
Dobrze cię wyszkoliłem i teraz jak pokorny piesek na mój gwizd reagujesz!!!

Rozkazuję ci teraz robić tu wpisy!!!

Więc skundlony "koguciku19" przynieś Panu to ci rozkazał...

"Koguciku19" - aport!
30 599. luka 2008-10-26 (08:34)
iloraz może macie odpowiedni,ale chyba w waszych myślach.Dosc tego mości inteligencjo.
30 600. bella34 2008-10-26 (09:00)
już się zaczyna....a u mnie zapowiada się piękna niedziela przewiduję że dzisiaj padnie 2,13,66,69,74
30 601. kogucik19 2008-10-26 (09:07)
KONKRETY,KONKRETY,i jeszcze raz KONKRETY.Chloptasiu ale w polityce bys kariere zrobil jestes leprzy od Kurskiego,a moze samoobrona by cie zatrudnila.Ty wszystko pod siebie umiesz przekrecic a tu chodzi o KONKRETY,Jetes TCHURZ nie podniosles rzuconej rekawicy,chloptasiu i juz wszyscy wiedza jaki jestes chloptasiu,pseldo doktorku,oceniaja cie porzadni kulkowicze i dochodza do wniosku ze przez ten twoj pobyt na stronce wielu sie przekonalo ze nie tylko nic konkretnego nie wniosles dla kulkowiczow to jeszcze wszystkich poobrazales, i odeszli bo z takim butelirem nie beda walczyc ,tylko jeden kogut chwast sobie nie pozwolil,i udowodnil ci zes ty miekim robiony niestety,chloptasu,pseudo doktorku.KONKRETY,KONKRETY tu jest stronka na KONKRETY z zakresu gier liczbowych,obiecales wszystkim 10 liczb pewniakow i juz wszyscy sie cieszyli a ty co ,KONKRETY,chloptasiu,KONKRETY.
30 602. edi8 2008-10-26 (09:19)
LUDZIE!

"Kogucik" to jednak zwykły , skundlony piesek z Krakowa - ale na gwizd ( nawet z daleka ) reaguje prawidłowo i rozkazy wykonuje prawidłowo!

Co znaczy ręka mistrza tresury, który go do posłusznego spełniania poleceń układał i w Polskę następnie wysłał...

Następny etap szkolenia, to będzie przynoszenie Panu gazety w pysku , więc już dziś zacznij myć sztuczną szczękę, bo strasznie ci śmierdzi z tego pyska.Idź się też odrobaczyć, bo z czterech liter wychodzi ci soliter!

A teraz PISZ ,PISZ bo to jest mój rozkaz i masz to robić nadal.

Więc "koguciku19": APORT!

Kazałem ci kundlu pisać, więc teraz MUSISZ być posłuszny.

APORT,APORT!
30 603. kogucik19 2008-10-26 (09:33)
Chloptasiu ,pseldo doktorku wszystko bede wykonywal co zechcesz tylko podaj KONKRETY bo wszyscy czekamy a ty tylko w pusku mocny jestes,I rozumie ze potrzebujesz gazety tylko ze nie do czytania bo nie zrozumiesz co napisali a do celow chigienicznych,otorz prostoto w sklepach jest taki papier co toaletowym sie zwie taki nawijany w rolkach,i tym sie nalezy poslugiwac a nie gazeta,wstyd ze tego nie wiedziales .KONKRETY,KONKRETY mistrzu KONKRETY.
30 604. Monet 2008-10-26 (09:42)
edi i koguucie,czy jeszcze wam nie zaświtała w te wasze zawzięte pały,że obydwaj przeginacie?
Obelgi,wyzwiska,czy napewno to właściwe miejsce na wasze antagonizmy?
Szczypiecie się wzajemnie,upupliczniając wzajemne animozje licząc na poklask i szukacie stronników,którzy opowiedzą się za którymś z was w tej durnej polemice?
Myślę,że Pasko powinien interweniować,bo już jest chamówa na tym chacie.I to dzięki wam panowie.
30 605. OPA 2008-10-26 (09:47)
Halo,dajcie już na luz,bo nikomu to nic nie pomaga,z tych parek trafić jedną też dobrze,bo nic pewnie więcej i tak się nie osiągnie :
33,48
53,69
7,15
31,40
no i można dodać również:
13,54
30 606. edi8 2008-10-26 (09:55)
W związku z tym , że zakłamane bydlę o nicku "kogucik19" napisał tu coś, co może być mylące dla nowych użytkowników tej strony - więc wyjaśniam , iż NIGDY nikomu nie obiecywałem tu żadnych liczb!

Wchodząc na to forum informowałem jedynie , iż będę jako czynnie w gry losowe sam nie grający ( w ramach swojego projektu przyjrzenia się grze ML ) analizował kilkaset metod doboru typów , a także dzielił się publicznie swymi spostrzeżeniami w tym względzie.

Spełnieniem mojego założenia-projektu będzie wybranie z ogromu w/w możliwych metod doboru typów ok. 12 z nich , które osiagając na przemian swoje maksima i minima - dadzą średnią skuteczność na poziomie od 40% do 50%.

Taka właśnie skuteczność jest bowiem dla mnie wystarczajacą , aby generować zadawalające mnie zyski - przy wykorzystaniu rozmaitych technik gry , a zwłaszacza zaprezentowanej tu już metody grania zakładami wielosystemowymi.

Nigdy też nie podawałem tu liczb a jedynie metody ich doboru , wcale na liczbach nie bazujące , a na układach graficzno - lokalizacyjnych , czyli na każdorazowo losowo zmiennych finalnych wartościach , typami na dany dzień się dopiero stających.

Każdorazowe późniejsze wykazanie efektywności danej metody - odnosi się do któregoś poprzedniego mojego wpisu , wskazującego na tę właśnie metodę , wg mnie wartą obserwacji na przyszłość.

Mój projekt jest nadal otwarty i dziś także podzielę się swoją kolejną obserwacją , która może być warta uwagi - jako element składowy tego w/w ZBIORU wielu metod doboru typów.

...................................

To tylko wiecznie pijane bydlę o nicku "kogucik19" ,mający stres po kolejnej bolesnej swej wpadce i kompromitacji - widział białe myszki w liczbie 10...

Pozdrawiam.
30 607. kogucik19 2008-10-26 (09:55)
MONET w 100% masz racje tylko ze to nie ja tym razem wywolalem ta durna burze.OPA wszystkie wymienione przez ciebie liczby dzis posylam za wyjatkiem 40 ktora albo pominolem,ale jakos nie mam zaufania do pelnych liczb a praktyka wykazuje jak bardzo sie myle.Ale 30 posylam dzis,i dodaje 17,16,56,74,75,
30 608. edi8 2008-10-26 (10:08)
Powtórzę tylko wpis dokonany przez "deprima" , który najlepiej oddał i podsumował tę patologię , zwaną "kogucik19" :

"23372. Gościu,ty chyba jesteś chory,czego ma ci zazdrościć normalny człowiek?
-Stresu?
-Spolegliwości?(proszenie się o puszczenie zakładów)
-tracenia czasu?-na myślenie P czy NP
-wygranych rzędu kilkunastu złotych?
-ciągłego odgrywania się jak to miało w przeszłości(styczeń 10000 zł)
-angażowania całej rodziny w puszczanie zakładów.
-a może siwych włosów?
Zastanów się przez te 2 miesiące,zanim do końca się pogrążysz w tym co cię tak zauroczyło.
I nie truj nigdy o zamrożonym kapitale,tylko pisz wsadzone,a nie odzyskane".

deprim 2008-06-15 (22:59)

Nic dodać - nic ująć!!!

30 609. kogucik19 2008-10-26 (10:17)
Chloptasiu jaki ty spostrzegawczy jestes,haha metody,no na 20 roznych metod po losowaniu zawsze mozna dopasowac liczbe do jednej z metod,to takie proste,ale wszystkim chodzi aby liczby i metoda doboru znana byla przed losowaniem dokonaj tego pseldo doktorku,pamietaj losowanie jest o 22 wiec przyspiesz prace zeby podac metode i cyfry wedlug tej metody wyselekcjonowanej,a o skutecznosci 40% to mozesz zapomniec,bo nikomu sie to jeszcze nie udalo a % mozna tak manipulowac ze jak trafisz 1liczbe z 1 liczby wytypowanej to skutecznosc wynosi 100% jakie to zludne jest.Juz nie jestem taki stratny wiec sie nie stresuje ani nie stresowalem i wiem ze nie raz jeszcze przegram bo nie mam takiej skutecznosci jak ty mistrzu,tylko ze ty masz skutecznosc po losowaniu a ja przed losowaniem.Obiecuj dalej a moze by tak dodawac czyli sumowac liczby ktore sa plusem,od 1 do 4 dziesiatki dodawac jak oba beda sie w tym zakresie miescic a pozniej wynik dzielic przez 2 i zaokraglac w gore do pelnej wartosi,sprawdz ta metode maze raz na tydzien trafisz ale zawsze juz o 1 metode masz wiecej i zawsze mozna dopasowac liczbe do metody.Jaki ty kit wciskasz ,na szczescie nikt na takie dyrdymaly sie juz nie nabiera. Skoro szukasz metody to po to zeby znalesc liczbe a ty piszesz ze liczb nie bedziesz podawal to jakies jaja sa bo to sie kupy nie trzyma.Wytypowac liczbe i jej nie podac ,zaczynma byc ciekawie,a moze kazdy ma sobie dobrac jedna z twoich genialnych metod i sam policzyc co chce i na dwoje babka wrozyla moze sie uda.Bede czekal na ta twoja genialna metode i liczbe tylko przed 22.KONKRETY,KONKRETY.
30 610. kogucik19 2008-10-26 (10:24)
Podobno lotto ma o 9.00 przeprowadzac losowanie wedlug ktorej metody znalesc liczbe,i wszyscy beda szczesiwi juz skoncza sie myslenice co tu wytypowac ,oni za nas to zrobia czyli o 9.00 losowanie metody,a potem o 22 wylosowanie tej liczby ktora sie uzyskalo dzieki tej metodzie.Wspaniale nas czekaja perspektywy juz nalezy zarezerwowac miejsce na wyspach kanaryjskich zeby wydac tak znaczny przyplyw gotowki jaki nas czeka ,BRAWO chloptasiu pseldo doktorku tak trzymac.
30 611. edi8 2008-10-26 (10:29)
PASKO:
proszę abyś zrobił weryfikację użytkowników swojej strony i przy ponownej ich rejestracji robił test inteligencji oraz badanie alkomatem.

Oba w/w zrobią selekcję i debilni półanalfabeci i alkoholicy typu "kogucik19" się tu nie będą więcej panoszyć i zrobią to co niedawno deklarowali :otworzą swoją własną stronę www.
o " progresi ".

PASKO: uważaj!
Będzie miał ha,ha,ha konkurencję. :):) :)
30 612. kogucik19 2008-10-26 (10:46)
Chloptasiu pol intyligencie znow nie zrozumiales co czytasz nie wlasna strone www o progresi bo ta gra prosta jak drut nie nadaje sie do takiego az komentowania zeby otwierac nawa strone.Ja przymierzam sie zalozyc swoja stronke na forum taka zeby tylko konkrety byly pisane,i zeby pseldo doktorki chlptasie tam nic nie mogly napisac ,bo wtedfy bym prosil administratora o wycinanie wpisow takiego mutanta.No moze juz teraz zrozumiales jak przypuszczam znow zagladniesz do histori i przytoczysz moj wpis taka to twoja metoda,prostacka ale i nieskuteczna.
30 613. OPA 2008-10-26 (10:57)
Liczba 54 w ML nie wystąpiła od 22 losowań.
30 614. edi8 2008-10-26 (10:58)
"koguciku19":

Sam o swoim debiliźmie n-ty raz zaświadczasz!

Kiedyś odsyłałeś z mini czatu do "swego bloga" i ludzie wciąż pytali o jego adres , a to ty w swej ciemnocie - forum multipasko "swoim blogiem " nazywałeś...

Teraz ogłosiłeś planowane otwarcie własnej strony - a to się jedynie wątkiem na forum okazuje...

Taki tęgi łeb , taki geniusz zarabiania kasy i tylko własny wątek...

Ty zwykły kogucie, czyli ptaku-głuptaku!

Zabij się własną pieścią , to przy niedzieli jakiś pożytek w formie rosołu będzie.
30 615. kogucik19 2008-10-26 (11:00)
Chloptasiu,pseudo doktorku,nie obrazaj innych uzytkownikow,mnie mozesz bo juz repertuar ci sie wyczerpal i szukasz pomocy u Pasko.Wstyd zamiast zmienic swoj zadufany w sobie sposob myslenia,Pasko nie ma powodu do interwenci bo ja nie uzywam wolgaryzmow i nikogo nie obrazam z pozostalych kulkowiczow a ty juz wszystkich obrazieles ja chcialem juz przestac pisac to mnie sprowokowales to teraz nie szukaj ratunku u Pasko.Nie intresuj sie ani moim pijanstwem,ani moja kasa ktora ma sie dobrze a nawet lepiej niz dobrze,tylko pisz konkrety i nikt ci nie bedzie przeszkadzal a tych co maja inne zdanie traktuj z godnoscia a nie wyzywaj,bo tak sie nikt tutaj nie zachowywal.Przemysl sobie jestes 2 miesiace i juz wszystkim zalazles za skore,nawet ci co byli na poczatku po twojej stronie odsuneli sie od ciebie,a ty szukasz ratunku u Pasko,wstyd ty szukaj rarunku u psychjatry,on tylko ci moze pomoc i to w dlugim okresie czasu.
30 616. TOTO 2008-10-26 (11:06)
Dzisiaj w tramwaju znalazłem 2 kupony DL jedne na 6 drugi system 7 skreśleń, co ciekawe wszystkie liczby na obu kuponach były poniżej 31. Zawarte zostały metodą chybił trafił.
30 617. edi8 2008-10-26 (11:24)
To co ty piszesz , to jest zapis postępującego klinicznego przypadku - niezbędnego do odizolowania od reszty społeczeństwa.

Jakieś budowanie sobie z wirtualnych osób ( pod nickami skrytych )"swoich przyjaciół , zwolennikow lub wrogów " - to jest właśnie w/w objaw choroby.

Mnie żadni wirtualni zwolennicy nie są wcale potrzebni - bo to absolutnie wpływu na to , co chcę tu przekazać nie ma.

Nie zacząłem tu pisać w oczekiwaniu zbudowania jakiegoś towarzystwa wzajemnej adoracji , lub otzymania od kogokolwiek czegokolwiek...

To ja mam tu coś do przekazania i to ty wielokrotnie do mnie się o różnoraką pomoc zwracałeś i ją zawsze dostawałeś!

I to ty oczekujesz nadal " złotego przepisu" na liczby , aby się z dołu wyciągnąć po kolejnej swojej "czarnej serii" , która ponownie cię zgolasiła.

Mylenie światów: realnego i wirtualnego i ich spłaszczenie do jednego i tego samego wymiaru , które ty właśnie stosujesz , to już trzeba leczyć...
30 618. kogucik19 2008-10-26 (11:24)
To gratuluje ci TOTO i moze warto by bylo wyslac pare kuponow zakreslajac liczby powyzej liczby 31 moze to jakis znak,sam fakt ze znalazles swiadczy o tym ze szczescie cie szuka daj mu szanse i to nie tylko dzisiaj przez 3 dni powinienes zagrac za wiesza kase bo jednak to jakis znak jest.Ja zycze ci powodzenia i napisz po losowanku jak to sie skonczylo.Pozdrawiam
30 619. bella34 2008-10-26 (11:24)
OPA liczba 54 wystąpi dzisiaj
30 620. edi8 2008-10-26 (11:25)
TOTO:
ale to są wciąż jeszcze ważne kupony?
30 621. kogucik19 2008-10-26 (11:32)
Nie pochlebiaj sobie chloptasiu,pseldo doktorku i nie powielaj moich pomyslow,i tyle.Sam robiles glupie umizgi do ktorejs z kobiet,nie tak dawno a one na wierzy czekaly,biedne na swojego rycerza , a moze na zakutego lba,i ty mowisz ze nie szukasz .Wstyd ,bo i na tym polu masz odchylki i Starowicz ci jest potrzebny od zaraz,jak dobrze pamietam to ty chciales cos polizac,a to juz sa skojarzenia chorobliwe.
30 622. TOTO 2008-10-26 (11:39)
Nie to są już zakłady nie aktualne, chciałem tylko powiedzieć, że dziwne te chybił trafił. Wziąłem je bo pomyślałem, że niektórzy gubią zakłady albo wyrzucają je bez sprawdzenia. Może i wyśle z kilka zakładów bazując na tych liczbach. Ze 2 zakłady po 6 z tymi liczbami co znalazłem i ze 2 zakłady powyżej 31 jak mi poradziłeś koguciku19.
30 623. edi8 2008-10-26 (12:55)
"Mądremu to dwa słowa wystarczą , a głupiemu to i referatu mało" - jak mówił bohater kultowego serialu...

Czytaj ponownie durna pało "koguciku19" , skoro jako jedyny nie rozumiesz niczego.

Jesteś bowiem dowodem nieskuteczności "globulki Zet" i jakości wyrobów typu kondomy ( w komuniźmie powstających ) i powodem , że dzięki w/w ich niskiej jakości możesz tu jak kura pazurem cokolwiek bredzić...

To co ty piszesz , to jest zapis postępującego klinicznego przypadku - niezbędnego do odizolowania od reszty społeczeństwa.

Jakieś budowanie sobie z wirtualnych osób ( pod nickami skrytych )" swoich przyjaciół , zwolenników lub wrogów " - to jest właśnie w/w objaw choroby.

Mnie żadni wirtualni "zwolennicy" nie są wcale potrzebni - bo to absolutnie wpływu na to , co chcę tu odnośnie metod doboru typów lub samych różnorakich systemów gry przekazać - nie ma.

Nie zacząłem tu pisać w oczekiwaniu zbudowania jakiegoś towarzystwa wzajemnej adoracji , lub otrzymania od kogokolwiek na polu gier czegokolwiek...

To ja akarut mam tu coś do przekazania i to ty do mnie , bucu i ciulu wielokrotnie się o różnoraką pomoc zwracałeś i ją zawsze dostawałeś!

I to ty oczekujesz tu na forum od jego różnych userów nadal " złotego przepisu" na liczby , aby się z dołu wyciągnąć po kolejnej swojej "czarnej serii" , która ponownie cię zgolasiła.Nie jesteś bowiem w stanie CIEMNA MASO , niczego zrozumieć co tu ludzie piszą aby samemu sobie pod to liczby podstawić i dlatego wciąż powtarzasz debilku swoją mantrę : KONKRETY,KONKRETY.

Bo nawet posumowanie czegokolwiek przekracza zakres twojej wiedzy z wiejskiej 3-klasowej szkoły wyniesionej.
Kto ci , analfabetyczny matole kanały zmienia w telewizorze? Do tego trzeba znać cyfry...

Mylenie światów: realnego i wirtualnego i ich spłaszczenie do jednego i tego samego wymiaru , które ty właśnie stosujesz , to już trzeba leczyć...

30 624. kogucik19 2008-10-26 (13:19)
No chloptasiu ale cie ruszylo juz ci nerwy puszczaja,konkrety chloptasiu konkrety twoja pomoc to psu na buty byla mi potrzebna a moze tak napisz jakiej to geniuszu pomocy mi udzieliles takiej zebym z niej skorzystal wysil sie zboczony matole na to zeby udowodnic swoja wyzszosc .Proponowalem ci zdrowe zasady ale wymiekasz ,szukasz tego co dawno zostalo juz wynalezione nie takie glowy nad tym pracuja ,wkurzasz sie ze ogolocilem cie ze zludzen twojego geniuszu dopominajac sie o konkrety mutancie jeden,tylko tymi jak nazywasz konkretami mozesz cos udowodnic a jak nie chcesz nic udowadniac to probuj sobie 36 swoich metod doboru liczb,nie dajesz zadnego przykladu konkretnego zeby udowodnic mnie kogutowi ,chamowi,chwastowi,i zdoloszonemu ze masz racje,ja dzis posylam kuponiki za 2682 zeta jako bankrut tylko tyle dzis uzebralem pod kosciolem,wiem ze nawet ta przenosnie bedziesz mogl kiedys wykorzystac bo tak cie nauczyli grzebac sie w histori jak robak w g......jestes TCHURZEM chloptasiu i nie tlumacz sie ze nie grasz bo co tu robisz tu sa ci co graja a ty jak ten przydupas sie przyplatales,bez honoru,ambicji i jeszcze zboczony,myslac ze zablysniesz ,radzac komus gdzie grac zeby podatek ominac ,straszna rada i wielkie rozeznanie cechuje twoja rade,na miare twego geniuszu,i KONKRETY ,KONKRETY,a nie pisanie bzdur dlaczego nie zamieszczasz konkretow, na to wszyscy czekaja a ty sie glupim kogutem zajmujesz wstyd.Chyba juz ci nie bede odpisywal bo nie ma sensu i wiem co zaraz napiszesz jaki to wielki sukces odniosles ale tylko ja z toba pisze bo bylbys samotny ,a mnie juz sie nudzi takie pisanie wiec pracuj nad metodami i skutecznoscia 40%(haha)i pamietaj zebys zdazyl oglosic metode przed 22 a potem to sami bez twojej pomocy bedziemy madrzy.
30 625. stanisław 2008-10-26 (14:36)
Widze panowie ze napierdalacie sie caly czas na okraglo,moze ktorys by zmadrzal i skonczyl z ta komedyją
30 626. edi8 2008-10-26 (15:06)
"koguciku19"

Ale posłuszny z ciebie i karny , bo dobrze przeze mnie wyszkolony kundel!

Padł rozkaz: masz pisać!

I "kogut" MUSI pisać , bo bym mu na pysk kaganiec założył.

Wystarczy zagwizdać a psiak tak reaguje , jak mu Pan każe.

I to są właśnie te KONKRETY!Tak właśnie KONKRETNIE masz się zachowywać jak ja sobie KONKRETNIE tego życzę!!!

Tak jak ja ci wskażę , tak MUSISZ niegdyś rudy ( obecnie siwy ) kundlu robić...Pies bowiem to jest pies , nawet ten na emeryturze...
30 627. kogucik19 2008-10-26 (15:10)
A swistak zawija kuleczki w sreberko.To ostatnie slowa do tego chloptasia pseldo doktorka.I jeszcze jedno,nie obrazaj psa,to madre zwierzaki a kundle sa najwspanialsze.Nara
30 628. prośba 2008-10-26 (15:17)
pasko, zbanuj tych dwóch panów ponieważ cały czas się tylko kłucą.
30 629. edi8 2008-10-26 (15:24)
"prośba":

Mam nadzieję iż pijane bydlę , które mnie tu niczym wściekły pies zaatakowało - poszło już spać...

I nie było tu żadnej ( z moim udziałem ) kłótni , a jedynie odganianie w/w pijanego bydlęcia , które tu jako "kogucik19" jest znany...Bo gdy chamstwo i prostactwo łokciami się rozpycha - to ja nie widzę powodów , aby mu jego miejsca nie pokazać.

Pzdr.
30 630. Mimi 2008-10-26 (15:36)
Chamstwo i prostactwo wyszło z Ciebie Edi8.
30 631. malaiwona4 2008-10-26 (15:49)
Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości.Z pozdrowieniami dla edi8 i kogucik19
30 632. malaiwona4 2008-10-26 (15:50)
Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości.
30 633. Mimi 2008-10-26 (15:56)
Edi8 i Koguciku19 Czytam te Wasze utarczki i nie potrafię zrozumieć jak możecie robić sobie takie przykrości .Po co? I o co ? Proszę Was nie róbcie tego więcej bo przykro czytać .Każdy z Was ma swoje racje ,ale nie musicie tego w ten sposób udowadniać szkoda na to Waszego zdrowia .Pozdrawiam serdecznie obu Panów.
30 634. prośba 2008-10-26 (16:11)
proponuje zebyście się unikali i poprostu jeden drugiego niech olewa.BĄDZCIE LUDZMI.
30 635. edi8 2008-10-26 (16:37)
Niedawno był tu taki wpis na mini czacie:

"24758. I znowu jakiś wielce inteligent wyskoczył...przeszkadza że pan EDI sobie przelicza,ale to normalne w naszym kraju,sam nie weźmie i nikomu nie da,tego nie zwalczymy-niestety,przykro i się mówi trudno...

OPA 2008-07-19 (11:58
..............................

To jest tylko potwierdzenie , że najwięcej oczekują od innych ci , którzy sami TOTALNIE NICZEGO nie wnoszą i dlatego "kogucikowi19" tzw.gul skacze , że będąc zgolaszony swoją ,jak w jego przypadku , grą progresją - nie dostają na tacy , tak oczekiwanych i podliczonych owych swoich "KONKRETÓW" , czyli gotowca do zagrania i manka w kasie wyrównania.
To właśnie przykład tego , jak może zachowywać się ktoś , kto patrzy na świat z perspektywy kolektury , a to czy dzień był dobry czy też nie zależy dla niego od tego , czy mu 2 czy 3 kulki akurat wypadły...Straszne!
30 636. edi8 2008-10-26 (16:47)
"kogucik19" dopominał się choć jednego wpisu od kogoś , kto grając przedstawionymi tu przeze mnie metodami wygrał choć 1zł.

Oto jeden z takich wpisów, który do dziś jest tu w archiwum:

"24830. 15.07 wg 5 sposobów typowań Ediego8 padła piątka. Nie chwaląc się skreśliłem te liczby, pzdro

wilkkk 2008-07-20 (23:56)

................................................

Tak więc oczekuję teraz odszczekania przez "kogucika19" ( po wytrzeźwieniu lub po detoksie ) tego wszystkiego co tu bezpodstawnie mi odnośnie efektów gry zarzucał i co sam zaprezentował , czyli tej niespotykanej i w nim skumulowanej koncentracji chamstwa i prostactwa , którą musiałem odpierać.
30 637. kogucik19 2008-10-26 (17:05)
porownac daty i godziny i odpowiedz jest gotowa.
30 638. edi8 2008-10-26 (17:07)
"kogucik19" :do budy!
30 639. edi8 2008-10-26 (17:11)
"koguciku19":

skoro nadal jesteś pijany to wyjaśniam , iż ten kto dokonał wpisu , INFORMUJE w nim o swojej wygranej 5z5 ML sprzed 5 dni!!!
30 640. hosia 2008-10-26 (17:30)
Chłopaki PROSZĘ schowajcie swoje zęby jadowe i przestańcie już. Atmosfera stała się zbyt toksyczna .
Zmieniam temat. Nie mam dziś przekonania do 54 więc nie zakreślam. Wszystkim którzy na nią postawili życzę powodzenia. Jak Ci OPA wczoraj poszło ?
serdecznie pozdrawiam
30 641. edi8 2008-10-26 (17:30)
"koguciku19" :

"30632. Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości.

malaiwona4 2008-10-26 (15:50
..................................................................
30 642. edi8 2008-10-26 (17:38)
Witaj "hosia"!

Jak wypadło ostatnie liczenie NUMERKÓW?

Czy TYP okazał się dobry?

Czy po zakończonej całej GRZE coś jeszcze sama musiałaś robić aby dojść do finału i postawić PLUSA ?

Pozdrawiam Cię!
30 643. kogucik19.. 2008-10-26 (17:59)
edi ,przepraszam już się nie kłućmy
30 644. edi8.. 2008-10-26 (18:00)
ja też cię przepraszam.
30 645. kogucik19 2008-10-26 (18:00)
Prosze sie nie podszywac
30 646. prośba 2008-10-26 (18:03)
kogucik19 ,nie możecie się nawzajem unikać
30 647. hosia 2008-10-26 (18:05)
Witaj Edi Przerażona czarnowidztwem kogucika, że nie ma już rycerza, który byłby skłonny wgramolić się za mną na wieżę musiałam to sprawdzić.Jeden TYP się znalazł. Zagraliśmy w KULE i KULECZKI (ale bynajmniej bilard ;-D)Wydrapałam Mu na zbroi PLUSA ;)
30 648. edi8 2008-10-26 (18:06)
"prośba":

ależ my się wcale nie unikamy!

Wręcz przeciwnie...
30 649. prośba 2008-10-26 (18:07)
w przypadku nie dostosowania się do prośby,poprosze Pasko o zbanowanie waszych kąt.Co wy na to inni co czytają ich wypociny?
30 650. prośba 2008-10-26 (18:11)
pasko ,ale najpierw ostrzeżenie.
30 651. edi8 2008-10-26 (18:12)
"hosia":
wow..................

Ale mu dałaś ( czadu! ).

Wiesz jak to jest :

kiedyś byli rycerze bez skazy a teraz są ( jak kogucik19 ) bez zbroi , bo ta ostatnia coraz częściej w lombardzie , a niedługo to na szrocie się już znajdzie...

Czyli tego ew. rycerza spod kurnika to szukaj w łaźni , bo on w środowisku GOLASÓW teraz przebywa!

Pa!
30 652. edi8 2008-10-26 (18:18)
"hosia":

zaraz , zaraz ...

Z tego co napisałaś to jasno mi wynika ,że Ty chyba hymenowy wianek postradałaś.

Sprawdź proszę i zdaj mi tu relację z efektów owego sprawdzania.

P.s: czy to na owe chirurgiczne przywrócenie tego , czego po wizyciwe rycerza już nie masz zbierasz ten podany tu niedawno grosz?
30 653. edi8 2008-10-26 (18:27)
"prośba":

znając charakter tego dupka żołędnego , to się już tak szybko tu nie zacznie ponownie produkować - wobec przedstawionych mu powyżej tak oczekiwanych KONKRETÓW co do tego ,że grając podawanymi tu moimi metodami ludzie grosz też zarobili.

Usiłował jeszcze warczeć , ale go do budy zamknąłem!

..................................................

"prośba" napisał:

"30649. w przypadku nie dostosowania się do prośby,poprosze Pasko o zbanowanie waszych kąt.Co wy na to inni co czytają ich wypociny?

prośba 2008-10-26 (18:07
...................................................
otóż "prośba":
nie wiem jak jest w Twoim przypadku oraz "kogucika19" , ale ja mam akurat KONTO a nie KĄTO...

Ale nie będę w tej sprawie pisał do PASKO , aby Ciebie zbanował - najwyżej niech da Ci tylko ostrzeżenie...
30 654. mila 2008-10-26 (18:50)
kochani Panowie kogucik19 i edi8 jesteście solą mini czatu co będzie jak sól zwietrzeje ,
30 655. hosia 2008-10-26 (18:55)
Edi PROSZĘ nie zaczynaj znów.Wyssij z siebie ten jad nienawiści;D
Hymen gdzieś mi się zapodział po drodze ale nie opłakuję straty :) Wręcz przeciwnie ;D Kasiorka jest mi potrzebna na poważną operacje . Life is brutal :(
30 656. edi8 2008-10-26 (19:22)
mila:

racz proszę zauważyć , iż ja ziarnko pieprzu też tu niekiedy wprowadzam...szczególnie gdy tu "hosia" zawitała , a ja stałem się Jej ( tu! ) pierwszym facetem...
30 657. edi8 2008-10-26 (19:26)
"hosia":

czy mogę liczyć , iż pokażesz mi co i jak z tym wyssysaniem i to nie na modelu takim jak kurze jajo , a na takim jak ja jestem ( czyli łagodnym dla normalnych a niezbyt dla chamów i prostaków ).
30 658. Aga28 2008-10-26 (19:41)
Witaj Hosia ; Panowie może wspólnymi siłami pomożecie wygrać ''hosi''kasę na poważną operacje bo przecież po to tu jesteście aby pomagać potrzebującym.
30 659. TOTO 2008-10-26 (19:45)
Hosia, powiem Ci jedno. Lotto to nie jest coś takiego, że jak o to poprosisz to dostaniesz. Nie pomogą modlitwy do Boga o wygraną bo to narzędzie raczej szatana. Proszę Cię graj ostrożnie i zbieraj na to operację, odkładaj i nie licz na wygraną w lotto. Ta gra może Ciebie rozleniwić bo chcesz wygrać, masz ważny cel, uratowania zdrowia albo życia. To może zgubić, bo myślisz, że wygrasz. Pamiętaj, że masz nikłe szanse na wygraną powiedzmy,że 1:14000000. Zdrowie jest ważniejsze. Pamiętaj, że może lepiej zaoszczędzić te kilka złotych i zwiększyć swoją szansę na życie. Życzę wysokich wygranych i zdrowia przede wszystkim.
30 660. kogucik19 2008-10-26 (19:53)
AGA 28 chetnie pomozemy tylko to zaraz wyssie kto inny. Hosia zastosuj sie do rad TOTO.Najpierw zbierz na ratowanie zdrowia a potem jak juz bedziesz zdrowa zagraj,nic nie stracisz jak odwrocisz kolejnosc a zyskac mozesz wiele.
30 661. kogucik19 2008-10-26 (20:13)
HOSI moze pomoc tylko ten ktory osiaga 40% skutecznosc typowania liczb,wiec niestety na mnie nie moze liczyc,ale inni napewno sie postaraja sa podobno facetami,a tacy nigdy pomocy nie odmowia.
30 662. hosia 2008-10-26 (20:15)
Dzięki Kochani za wsparcie duchowe. Gram rozsądnie - góra 5 zeta. Na więcej mnie nie stać. A swoją drogą chciałabym mieć nawet taką forsę co niektórzy inwestują w jednorazowe zakłady. Takie 3 czy 6 tys o których piszecie to dla mnie majątek. Niedawno wygrałam 900 zl . Nie spałam dwie noce ze szczęścia. Odłożyłam 800 a stówę przeznaczyłam na granie. Jeśli ją stracę przestanę . Do tej pory nie miałam za dużego szczęścia. Nawet za 4 w lotku parę lat temu tylko 34 czy 37 zł.Ale wierzę,że los się odmieni. No ale dość smutasów na dziś.
Czy życzysz sobie Edi wyssać ten jad z języczkiem czy bez ???;)))
30 663. mila 2008-10-26 (20:21)
więc od dziś zaczynamy typować własne pewniaki na dl.ja stawiam na 38 a jeżeli się mylę to mnie poprawcie to zmienię tok myślenia.
30 664. edi8 2008-10-26 (20:37)
"kogucik19" napisał niedawno na forum:

" jestem tak ustawiony ze nie boje sie nikogo i niczego a nie prowadze takiego trybu zycia zeby komus zaszkodzic,wrecz przeciwnie,pomoglem juz nie jednemu czlowiekowi."
..............................................................

No comment....
30 665. OPA 2008-10-26 (20:41)
Witam,u mnie cienko,TOTO dobrze napisał,nie liczcie że totalizator uratuje wam życie.W stolicy,w większych miastach ludzie mają kasę,tam kolektorzy zarabiają nie złe pieniążki,a my możemy tylko pomarzyć...pozdro
30 666. kogucik19 2008-10-26 (20:50)
Tak to prawda co napisalem ale nigdy moja pomoc nie polegala na chzardzie.Moge ci w Krakowie zalatwic wizyte u kazdego specjalisty,lekarza i co wiecej potrzebujesz to napisz ale nigdy nie pomoge ci poprzez gry liczbowe.Pierwsza zasada to nie szkodzic.Nawet jak potrzebujesz kasy jestem w stanie ci pomoc i mowie to publicznie,ale nie pomoge ci w grach liczbowych to tylko specjalista od typowania z 40% skutecznoscia.
30 667. OPA 2008-10-26 (20:57)
Jeszcze godzina,zobaczymy co tam nam wylosują.
30 668. KOCIO 2008-10-26 (21:18)
czy może ktos wie jakie kolory mają poszczególne kulki w dużeg???
30 669. hosia 2008-10-26 (21:20)
Dzięki koguciku za dobre chęci.Ja muszę tą forsę wygrać lub zarobić bo zwrócić nie będę w stanie. Dlatego proszę o wędkę a nie o rybę. NIE MA SYSTEMU NA WYGRYWANIE Ale czasem ktoś ma silne przeczucie co do jakiejś liczby i może to zasygnalizować na czacie a my możemy lub nie z tego skorzystać .Ja nie widzę dziś 54 i to napisałam. A czy to prawda czy nie to możecie mnie przegłosować. A poza tym fajnie jest się wspierać duchowo ;-)))
30 670. kogucik19 2008-10-26 (21:21)
Niektorzy chyba beda mogli magisterke zrobic z tematu "kogut-wypowiedzi i gra progresja"tak uwaznie sie mnie ucza ze nawet wiedza co gdzie jest napisane jestem dumny z siebie ,zebym wiedzial ze bede kiedys tak dokladnie cytowany pisal bym o wiele wiecej ,to dla mnie zaszczyt.No zaczynam rosnac oby mi woda sodowa nie uderzyla do glowy.Widze ze niektorzy sie bardzo staraja ,i to mi sie podoba tak byc powinno,ile wiedzy komus przybylo jak zaczol mnie czytac ,no teraz to klekajcie narody ,z taka wiedza mozna zawalczyc o 40% skutecznosc.
30 671. kogucik19 2008-10-26 (21:28)
Droga Hosiu mnie kiedys przysnily sie 4 liczby,gralem nimi przez 3 dni w fortunie na wszystkie mozliwosci i ukaldy,i przez 3 dni ani jedna powtarzam ani jedna liczba nie wyszla,z tych co sie przysnily.Wiec widzisz jak to jest z liczbami np.20 chodzi jak szalona a ja ani razu na nia nie zagralem i co wieczor sobie obiecuje zagrac i dzis tez jej nie puscilem,tak ze widzisz ja sie na wrozbite z zakresu liczb nie nadaje.Moja skutecznosc w przeciwienstwie do innych jest tak marna ze strach pomyslec jak bym mial ja komus zaproponowac.
30 672. lilia 2008-10-26 (21:37)
witam! kogucik mógłbyś podać swoje gg mam do Ciebie pytanie...Pozdrawiam wszystkich i życzę wysokich wygranych!!!
30 673. piterex 2008-10-26 (21:39)
KOCIO...o ile się nie myl to:
1-9 różowe,
10-19 niebieskie,
20-29 żółte,
30-39 zielone,
40-49 pomarańczowe
30 674. edi8 2008-10-26 (21:42)
Ci potencjalni magistranci , to zapewne studenci psychiatrii lub pedagogiki specjalnej...
30 675. mila 2008-10-26 (21:44)
34,7,43,46,24,25
30 676. hosia 2008-10-26 (21:51)
EDI PRZESTAŃ A było już tak STOSUNKOWO dobrze ;)
30 677. hosia 2008-10-26 (21:53)
Mila czy to są propozycje na jutro ?
30 678. edi8 2008-10-26 (21:57)
"hosia": jakem rycerz ( i to nie ten spod kurnika! ) to zapewniam Cię ,iż jeno połowa mego miecza tkwi obecnie w POCHWIE , więc nie panikuj , bo tu się nie ma co pieścić i TO się musi dziś zmieścić ( w pierwszym lub drugim zakresie oraz P bądź N/P )...
30 679. mila 2008-10-26 (21:58)
tak na jutro i dodała bym jeszcze 3,8 ////a kto wie czy i dziś nie padną.
30 680. kogucik19 2008-10-26 (21:58)
Droga LILIO juz podaje moje gg 6918272.Pozdrawiam.
30 681. piterex 2008-10-26 (22:05)
54 się obudziło.......
30 682. edi8 2008-10-26 (22:06)
"hosia":

Ty nie puszczaj do mnie "bawolego oka" , bo podłoga jest zakurzona i nastąpi zatarcie...i to wcale nie skazania!
30 683. kogucik19 2008-10-26 (22:12)
Kochani kulkowicze co za wspaniale losowanko na 15 liczb ktore wyslalem to 7 wpadlo i 54 tez dzis wylosowano jak sie ciesze,szkoda tylko ze HOSIA dzis nie wyslalas 54 tak jak pisalem chyba wczoraj to zapewnialem ze do 2-4 losowan 54 wyjdzie i wyszlo,ktos napisze ze fuks ,czy przypadek i bedzie mial racje ze to byl i fuks i czysta kalkulacja z map bo 54 mialo max przerwe 14 losowan,wiec przyjmujac drugie tyle mamy pewnosc.Pozdrawiam.
30 684. OPA 2008-10-26 (22:13)
Kurde miałem zagrać na 1000 stawek...
30 685. kogucik19 2008-10-26 (22:15)
OPA chyba dzis mielismy nosa wyszlo prawie wszystko co pisalismy rano jestem bardzo zadowolony,pozdrawiam cie sedecznie.
30 686. OPA 2008-10-26 (22:17)
W pionie z moich parek weszło 4/5.