Wpisy użytkownika mila
Łącznie 569 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 224. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
nie zezuj ale ja cały ,to tylko wypisałm raz, dla przykładu a wczorajszy wy sami muliście wypisać ,kto napisał ten na początek już zobaczył,
jedo mnie martwi czy liczby wybiera człowiek czy maszyna,jak wy myślicie?
jak zwykle świetnie,a ja mam takieczarne myśli ze kolektury są zamykane o określonej godz.więc jest czas wpuścić na symulator i wybrać te co naj mniej szkodzą na uszczupleniach,w lotto i wybiera człowiek bo każdy system da się rozszyfrować,
spróbujcie zobaczyć w astrologi i zobaczcie jakie gwiazdy na ten rok, widać to po cyfrch w dużym one doninują,jak napiszemy w pionie
droga Alu nikt tu się nie chali,i nikt mnie nie pytał,spiuje długo gram krótko,i z mojch opracowań miałam
. kilka 7,8,w mul a w dużym same4,gram tylko po jednym kuponie jeszcze boję się głębokiej wody.
. kilka 7,8,w mul a w dużym same4,gram tylko po jednym kuponie jeszcze boję się głębokiej wody.
nie do końca tak,ale przy rozpisaniu kilku dni układa się w większą całość
to nie była tajemnica pokazywałam całe przykłady,
więc tak samo.ja wam tylko troszkę pomagam a sama jeszcze pracuje nad całością.proszę o wymiane poglądów.
więc tak samo.ja wam tylko troszkę pomagam a sama jeszcze pracuje nad całością.proszę o wymiane poglądów.
ale z dnia na dzień sama wiesz coraz więcej,ja mocno nad tym pracuje ,dziel się też tym co zobaczysz.
nadajemy na tych samych falach,to ekstra,zmiana pogody to dla ciebie będzie pestka.
dziś na trzy dni muszę się wyleczyć z ostrej grypy.
1,8387648
1,9259856
2,0132064
pozdrawiam.
1,8387648
1,9259856
2,0132064
pozdrawiam.
witam ,nie wiem czy wspominałam ale jak jest dużo 9 to traktujcie jak yokery.
mogę podać następne ale te dwa ostatnie są naj bardziej aktualne,i z tego warto wybrac.
2,1002976 pozdrawiam
mogę podać następne ale te dwa ostatnie są naj bardziej aktualne,i z tego warto wybrac.
2,1002976 pozdrawiam
to nie mój styl ale ja boję się wiecej pisać żeby nikt nie myślał że naciągam was na koszty.ja tylko chcę waszych spostrzeżen.i tym ze mną się dzielcie.
przepraszam że wam przeszkadzam wczoraj podałam cyfry z kolejnego dnia po poprzednich,i wspomniałam że tamte są nadal aktualneaktualne,jak ktoś skorzystał z 22 to powinien dużo skorzystać,to skrut 1,9259856
matycz czy nie była bym zbyt wścibska gdybym zapytała sie o taką strone?
bo jestem zielona na necie.
bo jestem zielona na necie.
matycz znalazłam strone co się z tym robi czy się loguje i co dalej pomocy....
przepraszam matycz widze że to nie dla mnie ja znam tylko jeden obcy język rosyjski,pozdrawiam.
ja chciałam tylko założyć swoją strone ale jeszcze muszę się dużo dużo nauczyć,a nie wiem czy sama to zrozumie ten net to dla mnie czarna magia ha ha...
te 6 baniek to dla maniaków w dużego a nie Ml.powodzenia jest nad czym pomyśleć
jak ktoś przewidzi jakie cyfry powtórzą sie to już połowa sukcesu.życzę powodzenia .a kto gra w dużego
czy za wysoka stawka że brak odwagi na typowania? piszcie coś.bo smutno..
działają tylko do przodu.
a co do powtórek to ja właśnie tego się boje,i nie wiem ,tu nie mam szans
a co do powtórek to ja właśnie tego się boje,i nie wiem ,tu nie mam szans
no to co zacieramy rączki.i do pracy teraz jest gra warta świeczki.pozdrawiam
matycz nasz siły razem ..
ja typowałam 10.16.43.45. 47.49,ale jeszcze nie wysyłam .
ja typowałam 10.16.43.45. 47.49,ale jeszcze nie wysyłam .
jednak matycz ty masz o nibo lepsze spostrzeżenia,
ja jestem zupełnie malutka a może się nie nadaje do tej zabawy.
ja jestem zupełnie malutka a może się nie nadaje do tej zabawy.
ja tylko z ciekawosci bo wiesz matycz jak ja dobieram,no fakt wszystkie mogą sie trafic,ja nowe losowania jeszcze nie wysylam .obserwuje.
PANOWIE wiecej .zycia.
coś niech sie dzieje za cicho i za pusto.pozdrawiam
coś niech sie dzieje za cicho i za pusto.pozdrawiam
najmądrzejsze słowa jakie dziś padły to od matycza właśnie wszyscy co grają i typują, sami niech się podzielą swoimi spostrzeżeniami ,bo to w nas jest siła, ziarnko do ziarnka i zbirze się miarka .im więcej w nas tym więcej dla nas.pozdrawiam wszystkich ,pozytywnie zakręconych.a na dl.5,8,11,19,27,46 do małej analizy.
co do zbiorowej terapi to najskuteczniej było by gdyby wszyscy o jednj godzine pięć minut przed losowaniem sami wyłączyli sie od jakich kolwiek myśli codziennych ale intensywnie myślami być w studio i ustawiać swoje cyfry ,jak tą aure uda sie przebić wtedy są szanse, w NAS SIłA. Pozdrawiam
matycz oczywiście zawsze tak jest [siła tkwi w nas] my też jesteśmy częścią wszechświata i każdy mniej lub więcej. nawet nie wiedząc, ma nad przyrodzoną moc tylko mało z niej korzystamy więc do dzieła.
magnolja trzymaj ty na pulsie codzienne seanse,przypominaj wszystkim,Pozdrawiam.
A tak naprawde ile nas dzis mogło być razem.?
A tak naprawde ile nas dzis mogło być razem.?
odwaga mi dziś nie opłaciła , ktoś poprostu perfidnie poprzestawiał moje kuleczki pech...
za 2 zl to też gra i nie trzeba drwić z takich graczy bo nie wszystkich stać na wysokie stawki pozdrawiam
ten ogromny zapis jes tak zawiły że nic a nic z niego nie rozumie ,matycz a ty cos z tego wiesz???pozdrawiam i proszę o skrócony wykład.
dziekje ale to co widzę to za wysokie progi jak na moje nogi nie poradze sobie z tym
tytan,z tego co wysłałeś dwa razy na forum to one się już różnią to tak można cały czas mieszać.
Tytan przeszłam już wiele wymyślnych programów i jak ty sobie to wyobrażasz że to się da pozdrawiam
Matycz dziękuje,choć nie lubie gratulacij. i bardzo podoba mi się wypowiedź kj.01 wreszcie naprawdę prawdziwe wnoski.a oczy mamy wszuscy pozdrawiam
no po losowaniu,mam taką proźbę jak ktos sobie by rozpisał te cyfry to w 8 rz.znajdzie wszystkie wylosowane w dl. z dn.20bm. a całość jest wybrana z całkiem innego dnia który to jest dzień podam jutro.2,4499584.
tytan , jak widzisz masz wielu aniołów.zobacz to tak, skoro Bóg dał ci dar widzenia tego co inni nie widzą to na pewno miał w tym jakiś cel a ty musisz to wykorzystać a sam nie wpadaj w gniew ,bo to zły doradca zaufaj i czekaj ,a to co ma być dla ciebie na pewno będzie,.Od Boga mamy dary za darmo i za darmo się nimi dzielmy,bo to nie nasz plan .pozdrawiam i ufam.
macie racje moi panowie człowiek z kropelki powstał a w proch się obraca,czy to wszystko to marność nad marnościami.
Serdecznie witam pozytywnie zakręconych to jest do rozpisania,3,19677136 pozdrawiam.
moj milusińscy,tylu tutaj nas jest, i to same mądre głowy co się dzieje [pomijając szczęsie]to już dawno powinno być rozszyfrowane ,,., pogońmy to zło co nam miesza.powodzenia ,,,,
moi milusińscy,co się dzieje tyle mądrych głów a my nie dajemy rady ,,już dawno ten szyfr powinien być złamany to nie tylko łud szczęścia nam pomoże,jeszcze oste zęby musimy na TS wystawić ,do roboty [hasło dnia].pozdrawiam
a może ktoś już myśli o typowaniu tutaj na DL,kilka cyferek i coś złączymy
gratulacje : to i może ta 7 będzie szczęśliwą podpowiedzią..pomyślcie powodzenia.
Pasko rozruszaj to nasze bractwo bo od myslenia głowy im popękają.czas na dobry żart.
super,niech się naród cieszy a my lotto dzieci ,do nas smród nie doleci ..Kazda mądra głowa coś w ukryciu chowa.
na wygraną zawsze jest dobra pora morze to się przyda na dwa dni3,968576...i47,425824 nie podaje jaki to dzień pozdrawiam
piter czy to mamy uważać za komplement czy złośliwy żart wszyscy jesteśmy z innych stron Polski,a ja z wrocławia,pozdrawiam
Od serca dla Serca samych spelnionych mażeń .ty z nami my z tobą .gratulacje,nasz PASKO.
witam matycz gra to gra zaspakaja tylko nam nasze mózgi a gdzie twoje cialo ono też by coś chciało.pozdrawiam .1,7533584 do rozpisania.
ja choć nie futboluje to obstawie dziś tak sobie 2 do1 dla Polaków .a my wszyscy kciuki trzymamy.