Wpisy 6 153 – 6 252
7 listopada 2007 01:51 → 8 listopada 2007 21:31, 100 wpisów
Marzena, osobiście najlepsze efekty przynosi mi granie na dobór kilku liczb z mapy a resztę na intuicję(też z mapy)
Moje na dzis 3,5,19,49,77,29,13,38,64,80.:)
to prawda ituicja jest ważna ale statystyk nieda się oszaukać one oszukują Ciebie.
mam coś ciekawego mogę to napisać w exclu ale nie wiem jak to tutaj przenieść albo na typach na żywo jak mi ktoś pomoże wtedy spróbuje (słabo znam się na obsłudze komutera jak to babcia)
witam,a jeśli chodzi o prof.bo piszecie że 2/3 nie ma sensu wysyłać,a mi się wydaję że jest,te same liczby wysłać po np. 2 zł 2/3 i 3/3 i tego co pisaliście powinno się zwrócić
nie wiem czy pamiętacie,ja mam zapisane na kartce
2,17,19,23,32,40,44,53,60
2,17,19,23,32,40,44,53,60
zabierając liczby ktore trafiły 2 dni temu 2,19,32,40 - zostalo tylko 7 i weszło 6/7 i to z plusem
Część Opa -tak, te liczby podałem we wpisie 6009. Miałem z nich 1/9;3/9;4/9 i 4/9. I tak porażka i tak. Dziś wypuszczam na 2 losowania-10,17,19,27,40,44,49,53,60,73. Podobnie jak River analizuję mapy, bliższą i dalszą historię i tak staram się "sklejać" długie kombinacje:) z różnym skutkiem niestety. Lucadimilano -jedynie obserwując wcześniejsze wyniki zwiększasz sobie szansę na trafienie. Bez statystyk liczysz wyłącznie na cud. Jak już pisałem kiedyś -w każdej grze potrzebna jest taktyka, strategia. Typowanie tylko z tego co mówi Ci intuicja to nie gra, to "szczęśliwa strzelnica". Pozdrawiam
moj milusińscy,tylu tutaj nas jest, i to same mądre głowy co się dzieje [pomijając szczęsie]to już dawno powinno być rozszyfrowane ,,., pogońmy to zło co nam miesza.powodzenia ,,,,
...Lucadimilano -od dziś, zakładając, że "nie ma prawdy w statystykach" mógłbym oczekiwać, że będą losowane np.same liczby z pierwszej czterdziestki, same parzyste, nie powtórzy się żadna liczba z losowania na losowanie itd - i tak będzie przynajmniej do końca roku:) Statystyki mówią co innego....Natomiast ta "prawda w statystykach" pozwala nam jedynie na zwiększenie szansy poprawnego wytypowania,a nie pewność trafienia. Nie wiem co to znaczy "szukaj prawdy w sobie" ?
Opa no kazdy gra jak chce ja sie tak uwziełam na te trójki i parki na ako ze sie nie skusze na ten 2z3bo to wszystko piknie ładnie ale na tym sie nie dorobisz poprostu bedzie ci sie wracac czasem wtopa i takie błędne koło.Za mało płatne nie warte zachodu:)
01,02,03,04,05,06,07,08,
09,02,01, , ,03, , ,
10,04,06, , , , , ,
12,08,07, , ,05, , ,
17, , , , , ,14, ,
18,15,11,16, , , , ,
21,19, , , , , ,15,
23, , , , , ,30, ,
26,24,27, , , , , ,
33,28, ,22, , , , ,
36,32, ,31, , ,38, ,
39, ,35, , , , , ,
44,34, ,42,51, , , ,
45,40,37, , ,43 , ,
53,41,47, ,59, ,49, ,
55,46,56,52,60,54, , ,
62,42, , , , ,61, ,
63,57,66, , , , , 68,70,71,64,69,76,78, ,
74,72,79, , , , ,80,
pierwsz kolumna to ostatnie losowanie ostatnie cztery kol mi się nie zmieściły jest to 5 cyfr na końcu to 77 najprostrze rozpisywanie to 1 cyfra z rzędu jak dacie radę to dobrze rozpisać to na 99% jest 10na10 preferowane rzędy to13,15,16,17,19
powodzenia jak coś wymyślicie dajcie znać
09,02,01, , ,03, , ,
10,04,06, , , , , ,
12,08,07, , ,05, , ,
17, , , , , ,14, ,
18,15,11,16, , , , ,
21,19, , , , , ,15,
23, , , , , ,30, ,
26,24,27, , , , , ,
33,28, ,22, , , , ,
36,32, ,31, , ,38, ,
39, ,35, , , , , ,
44,34, ,42,51, , , ,
45,40,37, , ,43 , ,
53,41,47, ,59, ,49, ,
55,46,56,52,60,54, , ,
62,42, , , , ,61, ,
63,57,66, , , , , 68,70,71,64,69,76,78, ,
74,72,79, , , , ,80,
pierwsz kolumna to ostatnie losowanie ostatnie cztery kol mi się nie zmieściły jest to 5 cyfr na końcu to 77 najprostrze rozpisywanie to 1 cyfra z rzędu jak dacie radę to dobrze rozpisać to na 99% jest 10na10 preferowane rzędy to13,15,16,17,19
powodzenia jak coś wymyślicie dajcie znać
chba nic z tego nie będzie bo zapisało się nie tak jak chciałam przepraszam
moi milusińscy,co się dzieje tyle mądrych głów a my nie dajemy rady ,,już dawno ten szyfr powinien być złamany to nie tylko łud szczęścia nam pomoże,jeszcze oste zęby musimy na TS wystawić ,do roboty [hasło dnia].pozdrawiam
Witam.
5.9.
15.19.
35.39.
65.69.
75.79.*--do każdego 37.38.39. lub 57.58.59.*
Mój pewniak to -59--
Pozdrawiam.
5.9.
15.19.
35.39.
65.69.
75.79.*--do każdego 37.38.39. lub 57.58.59.*
Mój pewniak to -59--
Pozdrawiam.
13,23,75
24,50,73
należy też czaić sie na
51,59,60,69-mogą pójść w najbliższych dniach
24,50,73
należy też czaić sie na
51,59,60,69-mogą pójść w najbliższych dniach
Witam wszystkich, mam prośbę do mili, ostatni twój kod z dnia 3.11, wszedł cały następnego dnia, więc co proponujesz dzisiaj? Pozdrawiam :-)
witam dzis 8{1,7,38,49,54,58,73,75}
dzisiejszy pewniak to (1)a 10 <1,7,38,49,54,58,70,73,75,79> niby liczby lipa ale to jest przedział parek z 50-100 losowań może wrucą ?kto ma wątpliwości niech zajży na http://lotto-centrum.com/lc/!statystyki.php pozdrawiam!
grając tymi liczbami codziennie przez ost 100dni za 2.50 bilans na plus 329.50pln!!!
...tak, a grając tymi liczbami od początku roku (310 los.) -bilans byłby też dodatni-jakieś 229 zeta. To wina 7/10 -aż 5x w tym roku już z tych liczb. Powodzenia
...trzeba przyznać ze ładnie sie kleją do siebie,sporo tez wchodziło po 5 i 6
Masz racje Dav79 Do Lucidimilano: po prostu Luca -zaglądając do statystyk wiedziałbyś,że taka 10-tka ma większą szansę na "sklejenie" w tym roku niż np.1,2,3,4,5,6,7,8,9,10. Dlatego,że liczby podane przez Mario statystycznie w tym roku mają większą tendencję do występowania razem. Kiedyś trafiając 8/10 to brałem pod uwagę. Statystyki mówią prawdę. Pozdrawiam
oczywiscie Matycz ja Cie w 100% popieram ,statyski są kluczowe zeby grać systematycznie i cos ustrzelić bo takie machanie na lewo prawo a nóz cos sie trafi napewno tez nie wyklucza zwycięstwa ale minimalizuje te szanse ja dzieki ,tej stronie i przygladaniu sie mapka i statystyką osiagnolem jakies tam małe sukcesy typu 4/5,5/6 i najwiekszy 6/7. Głownie dzieki tej stronie i ludzią tu goszczącym!!!Pozdrawiam Serdecznie!!!
Fajnie Dav79,że się ze mną zgadzasz, na szczęście mam tu paru zwolenników i przeciwników, inaczej nie można by dyskutować i spierać się:) Weźmy np. liczby 8,28,38,48,49,54,58,62,69 -to jedne z najczęściej wyst. w tym roku. Z tej 10-tki od pocz.roku (310 los) było już 107 razy przynajmniej 4/10 i 2x7/10. Czyli statystycznie mniej niż co 3 dni trafiamy wypuszczając te liczby przynajmniej 4/10. Pozdrawiam serdecznie Dav79 i życzę wysokich wygranych.
..sorki -tam na końcu tej dziesiątki 74 miało być.8,28,38,48,49,54,58,62,69,74.
Witam jak pracujecie mocno na 21;55 zobaczymy sukcesy.Mam pytanie tyle tu pisania wymiany zdan macie jakis system sposoby na RULETKE jakby niebylo jest podobna do losowan w lotto piszcie bo bym juz chetnie zakrecil POZDRAWIAM
pozdrawiam wszystkich .
bardzo fajna strona
sledzę wypowiedzi od 2 miesięcy i postanowiłem
poprosić uczestników o małą pomoc
szukam systemu skróconego w miarę z dobrymi gwarancjami na 40 cyfr.
jak coś z tego wyjdzie to wszystko przedstawię na tej stronie.
bardzo fajna strona
sledzę wypowiedzi od 2 miesięcy i postanowiłem
poprosić uczestników o małą pomoc
szukam systemu skróconego w miarę z dobrymi gwarancjami na 40 cyfr.
jak coś z tego wyjdzie to wszystko przedstawię na tej stronie.
Nad lotkiem siedzę już prawie 2 lata tak po dwie lub jednej godzinie dziennie swoje obliczenia wykonuję według starych książek do lotto i w oparciu na logice. ktoś napisał ostatnio na tej stronie że lotto to zaprogramowana elektronicznie gra.Skoro kasparow wygrał z komputerem w szachy to my bądźmy dobrej myśli.Trochęlogiki, kombinatoryki i może być tak jak napisał następny z uczestników forum że T.S.może wreszcie zostać rozbity.
c.d w skrócie
w Dużym lotku skróciłem pojedynczy zakład z 49 cyfr do 28 cyfr z gwarancją 3 piątek 1 lub 2 szóstek
w Dużym lotku skróciłem pojedynczy zakład z 49 cyfr do 28 cyfr z gwarancją 3 piątek 1 lub 2 szóstek
Dzisiaj zero multi ,srodki finansowe przezucone na duzego lotka konkretnie 5 zakładów na trafił:}, ale tak miedzy Bogiem a prawda licze ze na sobote bedzie w duzego 10 mln
Drogi Pasko -nawiązując do prośby Opy-wpis 6153, proszę chociaż o zamianę pierwszego zdania we wpisie 6150 "Marzeno, prawdy w statystykach nie ma więc jej tam nie znajdziesz." na "Marzeno, prawda w statystykach jest, więc tam należy jej szukać":) hahah. Z poważaniem, pozdrawiam, stały matacz
PROPONUJĘ ZJAZD WSZYSTKICH CHĘTNYCH CHCĄCYCH COŚ POWIEDZIEĆ W SPRAWIE MULTI LOTKA I TOTO LOTKA W KOŃCU MOŻNA BY SIĘ SPOTKAĆ I COŚ WSPÓLNIE WYMYŚLIĆ
FERDYNAND KIEPSKI MÓWIŁ W SERIALU "ŚWIAT WEDŁUG KIEPSKICH" - W KUPIE SIŁA
MIEJSCE SPOTKANIA DO UZGODNIENIA - JAKOŚ MOŻE WSZYSCY DOJEDZIEMY!!!
MIEJSCE SPOTKANIA DO UZGODNIENIA - JAKOŚ MOŻE WSZYSCY DOJEDZIEMY!!!
W KOŃCU ROZCHODZI SIĘ O MILIONY ZŁOTYCH WIĘC NA BILET CHYBA BĘDZIE NAS STAĆ MIEJSCE SPOTKANIA DO REFERENDUM A PÓŹNIEJ GŁOSOWANIE I.I.I.SPOTKANIE
...Na stanowisko przewodniczącego zjazdu wysuwam JAGO kandydaturę pana Kaczora001 jako jednego z najwybitniejszych generałów-strategów w historii Multi Lotka:)
KAŻDY PRZYWIEZIE JAKIŚ SCHEMAT, COŚ DORADZI, COŚ PODPOWIE,MOŻE ZAŁOŻYMY JAKIEŚ TOWARZYSTWO PRZYJACIUŁ TOTO I WRESZCIE WYGRAMY!!!
...wydaje mi się Jago, że najlepiej byłoby, gdyby każdy przywiózł jakąś reklamę, tablicę rej. lub kalendarz:) -nie bądźmy schematyczni:) Myślę, że przewodniczący zadba o kawkę z cynamonem i koniakiem -wtedy obrady na pewno będą owocne:) hahah
ZAPOMNIAŁEM O KAWIE Z KONIAKIEM I CYNAMONEM PRZEPRASZAM ALE MIAŁEM TO TEŻ NA MYŚLI TYLKO BEZ DRUGIEJ CZĘŚCI TEKSTU
WYGRALIŚCIE - WYGRALIŚMY
MINUS 2,5 ZA ZAKŁAD RAZY ILOŚĆ -ILE JESTEŚCIE DO TYŁU? NAPRWDĘ PROPONUJĘ SPOTKANIE MOŻE COŚ RAZEM WYMYŚLIMY!
MINUS 2,5 ZA ZAKŁAD RAZY ILOŚĆ -ILE JESTEŚCIE DO TYŁU? NAPRWDĘ PROPONUJĘ SPOTKANIE MOŻE COŚ RAZEM WYMYŚLIMY!
ja -5 plus wczorajsze -5 ;p ehh budujmy stadiony panie i panowie budujmy ...:)
zobaczymy co będzie jutro mam 59na pewniaka jak coś wymyślę podam potem dobranoc
Witam.
Na dziś skromnie/bo nie idzie/
10.38.44.47.52.53.58.6064.65.
Pewniakiem może być--38--
Pozdrawiam.
Na dziś skromnie/bo nie idzie/
10.38.44.47.52.53.58.6064.65.
Pewniakiem może być--38--
Pozdrawiam.
hej,najgorsze to to,że liczby się ma na kartce pamiętacie parę KACZORA z wpisu 6162 - 55,63 dwa dni z kolei byłaby 2/2 i to z plusem
He--Opa ta parka tak wygląda że jeszcze może iść.
Miałem kilka pomysłów na typowanie ale te kulki wchodzą jak im się podoba raczej nie ma na to jakiejś reguły tylko szczęście
na dziś 7[1,7,28,38,49,70,79}i 10{1,7,15,35,38,49,54,58,73,75} kto ma zyczenie niech pośle ale nie odpowiadam za skutki he he !!!pozdro !!!
pewmnak na dziś to <28> i zaprosmy do debaty kolege icemario ma dużo ciekawych pomysłów a nóz moze w koncu coś wygramy?czekamy na propozycjie !
Co powiecie na wygraną dziś wieczorem- w DL naturalnie?! Pół roku temu w mojej małej mieścinie ktoś wygrał taką sama kumulacje! Dziś JA planuje powtórzyć ten scenariusz. Potzrebuje tylko wyniki DL od 57' w zebrane w jakis plik. Najlepiej na mail kolo2212@wp.pl Z góry dziękuje
i co z tych pomyslow???jak i tak wypadna inne kulki niz podam...precz z multilotkiem;)
O widze ze wszystkim juz puszczają nerwy hehehe:) moge Cię tylko pocieszyc ze nie tylko Tobie wypadają inne kulki:):)
witam wszystkich numerkomaniaków- wszystkich ziomali po kuponie tylko spokój nas ratuje i konsekwencja w graniu
no coz, i mnie wpadaja zawsze inne cyferki niz te ktore mam na kuponie:P, generalnie jestem za zobaczeniem sie i opracowaniem planu baknructwa lotto:)
tak przyznaje eeellaaaa racjie tak apropo łądna fotka twoja .te wszystkie kombinacjie systemiki o kant d...to jest hazart albo wygrasz albo nie łod szczęscia gram juz 15 lat na wszystkie systemy i sposoby 7 dni w tygodniu w wszystkie gry lotto kokosów nie wygrałęm ale trzeba byc optymista a icemario niech coś zaproponuje a nie jakieś bzdety pisze
Witam SKAZANYCH NA LOTTO niema mozliwosci zeby tu wyleczyc sie wasza choroba dotuje lotto i tyle kazdy po ziarku a lotto zaciera rece.Nic tu po waszych chorych systemach kazdy tu jest po czesci stracony jak i ja bo tez gram i nic same straty i co dalej nawet nadzieja nie pomaga POZDRAWIAM
depesz nadzieja matka gupich ale jak kazda matka kiedys i ciebie przytuli jak i kazdego z nas w to wierzmy i grajmy
Ja pisze do tych uzalajacych sie grajcie bo czesc naszych pieniedzy z lotto idzie na dobre cele.Ja i tak wiem ze do konca mego grania bede przegrany bo juz jestem i pogodzilem sie z tym HAZARDEM
w pojedynkę nie damy rady Go ograć ale gdybyśmy założyli ARMIĘ GRACZY moglibyśmy się pokusić o wielkie tryumfy jednak tkwi w tym problem jesteśmy za bardzo rozrzuceni od siebie :-)
depesz głowa do góry zwycięstwo może nadejść w najmniej oczekiwanym momencie :-)
ja tez powoli trace cierpliwosc bo ostatnio na minusie jestem!!!!!a cholera 21 i 33 przez 5 dni pod rząd padają
tego pewnie nie opisywałem ale warto o tym wspomnieć po losowaniu wpisujemy wylosowane numerki na czysty blankiet a najlepiej z dwóch losowań patrzymy i kombinujemy metoda u mnie sprawdzana :-)
przemo88 no własnie ale to nigdy nie wiadomo co se poleci :(człowiek jest dopiero mądry po losowaniu jak juz wiemy co polecialo.Ja od tygodnia tez mam złą passe a tak fajnie mi szło i tez mnie cholera bierze ale nie poddam sie licze ze sie coś poprawi:)i wszystkim tego zycze.
wypisujemy to co nam przypadnie do gustu potem jeżeli ktoś lubi sprawdza w swoich statystykach i dopiero rozpisuje
KACZOR001 no własnie ja tez odnosze takie wrazenie jakby juz przez pare losowan lecialo wszystko wkółko to samo dzis puscilam liczby z ostatnich 5 losowan i czekam na efekty:)
Ja tylko powiem ze tu trzeba umiec przegrywac i pogodzic sie z tym losem gracza.Bo jezeli grasz i przegrywasz to hazard przemawia za tym i tyle.Tak leci nastepny dzien moze lata jak mamy plecy i co mamy poddac sie moze to nigdy nienastapi i do konca zycia przegrani bedziemy ale jestesmy biedni
W PLECY NIE W PLECY NIE TRACIĆ NADZIEI A NAJLEPIEJ PUŚCIĆ ZAKŁADZIK NA 7 LOSOWAŃ NIE OGLĄDAĆ A W PONIEDZIAŁEK ODDAĆ KUPONIK DO SPRAWDZENIA A NUŻ WYSKOCZY NIESPODZIANKA TZW. METODA BEZSTRESOWA GRA
JAK GRAM NA WIĘCEJ LOSOWAŃ TAK ROBIĘ CHYBA IŻ WYPUSZCZAM KUPON W OSTATNIM MOMENCIE NA 1 LOSOWANIE UNIKAM a mogłem tak skreślić albo o tych parkach myślałem
OCZYWIŚCIE TRZEBA TROCHĘ SAMOZAPARCIA ABY O 21:55 NIE PRZERZUCIĆ NA KANAŁ 5
ja bawie sie tak poprostu zacynam od 5zl i tak leci na miesiac 400-500zl jest
no coz, i mnie wpadaja zawsze inne cyferki niz te ktore mam na kuponie:P, generalnie jestem za zobaczeniem sie i opracowaniem planu baknructwa lotto:)
aha rozumiem że jesteś wygrana i robisz zjazd aby założyć ARMIE GRACZY PRZECIW LOTTO GDZIE KI KIEDY JESTEM ZA :-)
witam narzekających spru bój wybrać najleprzy numer od 6 losowań wybierz 6 numerów znim chodzące graj na 4 losowania stefek
Widze ze tu kolo zamyka sie ktos wtopy ma ktos wygra oczywiscie nie 6 bo by mial za dobrze i tak leci kabarecik grajta i wygrywajta POWODZENIA
ludzie!!!!!!!!!!!!!.co sie z wami dzieje?. troche optymizmu.czytam was od jakiegos czasu i oczom nie wierze.nie wygracie od razu 10/10.grajcie 2/2 systemem,ktory znajdziecie na tej stronie.to jest zabawa.ktora moze przyniesie efekty.kazde hobby kosztuje.badzcie dobrej mysli.!!!!!!!!!!!!