Wpisy 2 317 – 2 416
15 września 2007 09:48 → 15 września 2007 22:37, 100 wpisów
Wczoraj po odpowiednim "przetworzeniu cyfr w liczby a wyszło tego 25 z tego co podała mila weszło 10.
Bardzo przyzwoicie.
Zyczę udanej soboty.
Bardzo przyzwoicie.
Zyczę udanej soboty.
każdą od i do każdej liczby dodajesz,odejmujesz i wyjdzie kilkanaście cyfr i można na nie grać-widzisz jaka to głupota...
mila podała wczoraj nr, GG jakiegoś TOBIASZA 4900112
i tak jest w kółko,może siedzi w jakimś szpitalu i się z nas nabija,co nie?
i tak jest w kółko,może siedzi w jakimś szpitalu i się z nas nabija,co nie?
nie do końca tak,ale przy rozpisaniu kilku dni układa się w większą całość
Kod da Mila, kod da Vinci -obyśmy wszyscy byli zdrowi,bogaci i "uśmiechninci". Pozdrawiam, rymarz
Jak się denerwuję-też rymuję.
Za "80" dzisiaj,czapki śliwek bym nie dał.
Ale,ze 22,73,23,60.(minimum dwie)- krolestwo całe.
Za "80" dzisiaj,czapki śliwek bym nie dał.
Ale,ze 22,73,23,60.(minimum dwie)- krolestwo całe.
obserwuje od kilku tygodni te cyfry i powiem ze warto ich pilnowac byc moze dzis :2,13,28,64../
28,52,58,78.../
25,58,60,75.../
20,38,67,54.../ zawsze mozna sprawdzic w testerze , zycze wysokich wygranych
28,52,58,78.../
25,58,60,75.../
20,38,67,54.../ zawsze mozna sprawdzic w testerze , zycze wysokich wygranych
dzisiaj to jestem bardzo miły,bo liczby to też mogę podawać jakieś tam...ciągi liczbowe,co tylko chcecie,a może chodzi o to żeby ktoś zaczął dyskusję,no tak...
kilka lat temu była taka 8-ka w multi :
15,17,51,55,57,59,71,75
może znowu się powtórzy
15,17,51,55,57,59,71,75
może znowu się powtórzy
było to 12.04.2002,piszę dlatego gdyż ją wysyłałem...pozdrawiam i za wszystko przepraszam !!!
SLICZNALOGICZNA JAK TE TWOJE 100 ZAKŁADÓW A TY PĄCZUŚ DAWAJ TE SWOJE S-R TYPY I ROZWALMY IM BANK PUSZCZĘ OD RAZU ZA 100 KROTNĄ STAWKĘ I NIE BĘDĘ CHCIWY STARCZĄ MI 8/8
Kaczorku kochany, myślę,że śliczna ornitologiczna zabrała wygraną i poleciala już za ptakami do ciepłych krajów:) A Ty wytłumacz mi czemu nie ma takiej opcji,że wśród 20 wylosowanych liczb w ML będzie pierwsza dziesiątka? pozdro
a sprawdzałeś czy taka opcja wystąpiła kiedykolwiek?z autopsji wyszło kiedyś 7/10 i to nie z pierwszej 10-ki ale do rozpisu na plus
6 maja 2002 i 22 lutego 2005 wypadly 7-mki, a oprócz tego do tej pory 42 szóstki z układu 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10.
Drobna korekta matycz.
2034 razy trafiono 5 z 6 liczb,suma wygranej 244 080,00 zł
56 razy trafiono 6 z 6 liczb,suma wygranej 72 800,00 zł.
Pozdr.
2034 razy trafiono 5 z 6 liczb,suma wygranej 244 080,00 zł
56 razy trafiono 6 z 6 liczb,suma wygranej 72 800,00 zł.
Pozdr.
Cześć kaczor. Trochę cierpliwości.Jak już wcześniej pisałem podam całą 10 liczb super pewnych.Może na początku przyszłego tygodnia gdzieś około 20 tego.Pracuję już nad tym.
To się pączuś uwiarygodnił tymi "super pewnymi".
I to cała 10!
Z choinki się kolega urwał,czy co?
I to cała 10!
Z choinki się kolega urwał,czy co?
Pozdrawiam Human, ale nie wiem o co chodzi. Zastanawiamy się z Kaczorem czy jest prawdobodobne, ze wypadnie 1-wsza dziesiątka. Kiedyś pan K. napisał, że nie ma takiej opcji,a ja chciałem wiedzieć po czym tak wnioskuje, bo chyba nie po kodach Mili?
Ala11, kaczor,matycz ,śliczna logiczna i inni multimaniacy.Szykujcie się do wyjazdu na Kanary .
Dziękuję Pączusiu -ja już pakuję się powoli tylko obawiam się, ze ślicznie logiczna juz tam jest:) pozdro
Matycz,korekta odnśi się do ilości trafień 5 i 6 z zakres liczb od 1 do 10 z wszystkich dotychczasowych losowań.
Napisałeś,że weszło 42X6,
a ja tylko zauważam,że takich losowań było 56.
I tyle.
Napisałeś,że weszło 42X6,
a ja tylko zauważam,że takich losowań było 56.
I tyle.
NIE ŚLEDZĘ KODÓW GRAM NA INTUICJE PLUS SWOJE 20 STAŁYCH CYFEREK REZULTATY GWARANTOWANE 7 CO MNIE ZADAWALA CO PRAWDA NIEJEDNOKROTNIE KASA PRZESZKODZIŁA W SUPER ROZPISIE /300/ I PRZEZ TO CHYBIONE W CIĄGU 5 MIESIĘCY OK 12 DZIESIĄTEK OBECNIE ODKŁADAM NA TAKĄ GRĘ KOSZT MIN 9000
Mam prośbę, czy mógłby ktoś zweryfikować, ile do tej pory było 6/10 z pierwszej dziesiątki? tzn.jakby ktoś gral na 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10. Może mam błąd?
Dzięki Sowa.Ale to nie ma większego znaczenia. Chciałem Kaczorowi udowodnić,że to, że wypadnie 1-wsza dziesiątka jest tak samo PRAWDOPODOBNE, że wypadnie jakakolwiek inna. A my tylko ze swoich statystyk,obliczeń, reguł możemy domniemywać, że jest mniejsza szansa na taki układ.
...przecież to są zwykłe zestawy kul,z namalowanymi na nich liczbami co jakiś czas zmieniane, a losowania nie odbywaja się w próżni...
TYLKO TRZEBA CZASU ABY TAKA DYCHA SIĘ ZESZŁA DLATEGO GRAM NA 9 MAX TRAFIENIE Z INNEJ TAKIEJ 10 KTÓRĄ GRAŁEM TO BYŁO 8/10
Jeszcze raz sprawdzałem.
I znowu mi wychodzi 56.
Więc chyba,ja mam błąd w CADie.
I znowu mi wychodzi 56.
Więc chyba,ja mam błąd w CADie.
Human, dzięki -to nie jest ważne, Totalizator podaje,że "15" padło 1001 razy, "48" też, mnie w Excelu troszkę inaczej.Najważniejsze to ROZSĄDNIE GRAĆ, bo będziemy mieć próżnię, ale w kieszeniach:)
Matycz 15 wypadła 1001 razy. Ale ważne jest to gdy ją typujesz kiedy wchodzi :) Pozdrawiam
witam wszystkich dopiero mogłam do Was dołaczyc (obowiazki) jak ida typowania .Paczusiu jak woje postepy bo wiesz ja dzisiaj duzo kasy wydałam i jestem prawie na dnie .Licze na Twoja madra głowe i na szczera pomoc
Napewno mam babola!
U mnie 15 ma 1002 wypadnięć.Oszust jeden.
To terz trzeba to dokładniej sprawdzić.
A ja mu tak wierzyłem.
Buuuu,,,(płacz).
U mnie 15 ma 1002 wypadnięć.Oszust jeden.
To terz trzeba to dokładniej sprawdzić.
A ja mu tak wierzyłem.
Buuuu,,,(płacz).
CHCECIE KASY TO ODKŁADAJCIE NA MULTIPLUSA TAM BĘDZIE MOŻNA OGRAĆ LOTTO 10 KROTNA STAWKA 10/10 PLUS 25 000 000
Pierwsza dziesiątka liczb dała
2x 7/10,
42x 6/10,
180x 5/10,
557x 4/10,
bardzo, słaby wynik,w temacie poniżej "Dziesiatki MULTI LOTKA" wkleję takie kombinacje które dały 11~12x więcej czyli od 22~25x7/10
2x 7/10,
42x 6/10,
180x 5/10,
557x 4/10,
bardzo, słaby wynik,w temacie poniżej "Dziesiatki MULTI LOTKA" wkleję takie kombinacje które dały 11~12x więcej czyli od 22~25x7/10
Dzięki LEO, ja osobiście "śledzę" od pewnego czasu to 2,13,17,29,31,40,51,62,64,73. A to ciekawe. Pozdrawiam i życzę szczęścia.
Leo z kąd bierzesz te kombinacje i jak je rozpisujesz?? Skoro trafiasz tyle 7/10,6/10itp i gdzie podasz te lepsze dziesiątki? POZdrawiam.
witam,czy wiecie jak była wczoraj ostatnia losowana liczba w multilotku ???
obserwuję,coś mi w multi cienko ostatnio idzie,wiesz jaka była ostatnia wczoraj ?
NIE SPISUJĘ TYLKO CHODZĘ DO KOLEKTURY DAJE KUPONY I CZEKAM NA NIESPODZIANKI SYSTEM BEZSTRESOWY A ,MOGŁEM TAK SKREŚLIĆ
a gram różnie,za kilka dych,ale nie gram liczbami tymi samymi,raczej zmieniam na drugi dzień,jak zostawiałem jakiś zakład to i tak nic nie wchodziło nawet za kilka dni...
TO SPRAWDZ Z KAZDEGO LOSOWANIA WYBIERZ 3-6 CYFR Z ROZNYCH DZIESIĄTEK DOPISZ INTUICYJNIE PUŚĆ NA 2-3LOSOWANIA I DOPIERO SPRAWDZ JA TAK ROBIE BO LUBIE NIESPODZIANKI
ja też lubię niespodzianki,ale nie sposób mi codziennie nie sprawdzać,bo to moja robota
A PO ZA TYM MAM SWOJE LICZBY KTORE ROZPISUJE ALE NA MAX 30 ZETA CHYBA ŻE SPODZIEWAM SIE SWOJEJ KOMBINACJI D0 50 ZETA
może i tak,ja tam robię kombinacje z jakiś 50 losowań i przestało coś wchodzić...
TO WAM WSZYSTIM PODPOWIEM JAK WYGRYWAĆ NA 100 PROCENT PO LOSOWANIU
PUŚCIŁEM SIĘ TYLKO NA DZISIAJ A JUTRO MAM ROZPIS NA TRZY LOSOWANIA
elwis napisał-
"Leo z kąd bierzesz te kombinacje i jak je rozpisujesz?? Skoro trafiasz tyle 7/10,6/10itp"
elwis,pomyśl trochę,wszystko co podałem to statystyka,
nie zaprzeczę że zdarza mi sie trafienie 7/10,bo bym skłamał, ale nie jest to częste zjawisko ,nawet dla mnie,a odrobinę w grze multilotek się orientuję.
"Leo z kąd bierzesz te kombinacje i jak je rozpisujesz?? Skoro trafiasz tyle 7/10,6/10itp"
elwis,pomyśl trochę,wszystko co podałem to statystyka,
nie zaprzeczę że zdarza mi sie trafienie 7/10,bo bym skłamał, ale nie jest to częste zjawisko ,nawet dla mnie,a odrobinę w grze multilotek się orientuję.
Nowy"Pan lotto",też rymuje.
Chyba bierze coś na uspokojenie ,ale nadpobudliwośc ruchowa (ADHD} jest jeszcze trudna do opanowania.
W TV Mango zrobiłby karierę.
Chyba bierze coś na uspokojenie ,ale nadpobudliwośc ruchowa (ADHD} jest jeszcze trudna do opanowania.
W TV Mango zrobiłby karierę.
WCZORAJ PISAŁEM ŻE WYSTĄPIĄ W NAJ BLIŻSZYCH LOSOWANIACH OD 11-14 LICZB PARZYSTYCH WCZORAJ 11 DZISIAJ 13 KTO POSŁUCHAŁ TO I COŚ TAM WYGRAŁ PZDR.
Co mnie podkusiło żeby na Wisłę postawić pewniaka.Przecież wiem,że jedyna drużuna ktora im nie leży to Odra Wodzislaw.Mozg mi odcięło?
Pazernośc i 1380 w plecy.
kurka wodna.:-(((
Pazernośc i 1380 w plecy.
kurka wodna.:-(((
DZIĘKI A TERAZ PIERWSZY Z SEKRETÓW UWAGA NA LICZBY POCHODNE NIEKONIECZNIE JUTRO
46 60 61 21 77 78 DLACZEGO PRZPSZCIE DZISIEJSZE LOSOWANIE PODPIŚCIE MOJE TYPY I OCEŃCIE TYM SPOSOBEN WYGRYWAM
No cześć Ala11.Jestem już.Cały czas pracuję.W dzisiejszym losowaniu w 4 liczbach pomyłka o1. Muszę to dopracować.Niebawem podam 2 piątki,bo tak analizuję losowania.Cierpliwości.
KACZOR wcześniej robiłem w multi tak:
opcja ostatnie wystąpienia liczb...i nie zle mi wchodziło,dziennie miałem ok. 100zł zysku i coś sie urwało...
opcja ostatnie wystąpienia liczb...i nie zle mi wchodziło,dziennie miałem ok. 100zł zysku i coś sie urwało...
no witaj Paczus ciesze sie ze pracujesz i naprawde jestem cierpliwa wierze w ciebie
te liczby które są wylosowane zaraz większość znowu się powtarza-z tych 20-tu danego dnia,często wchodziło przy 8-9...4-5 trafień
DO WSZYSTKICH UWZGLĘDNIAJCIE W ROZPISACH LOSOWANIE Z 1 DNIA DANEGO MIESIĄCA UWZGLĘDNIJĄC TE LICZBY W ROZPISACH ILOŚĆ WYSTĄPIEŃ OD 2-9