Wpisy 3 782 – 3 881
8 października 2007 01:23 → 8 października 2007 23:37, 100 wpisów
Super sprawa, to sposób na zbiorowe szczęście. Niech kazdy zapamięta te numerki, łącznie z 69 :)i liczby i ile razy przed snem, też te dodatkowe o których śnił.Taka zbiorowa gra wstępna, skumulowana numerkowo potęcja o duże stawki może spowodować potężny orgazm... szczyt... tj 10/10 ;)
Witam!
Poszukuje programu do multilotka, ktory typowalby 60 liczb w ktorych co najmniej 17 byloby trafionych.
Wiecie moze gdzie cos takiego znalezc.
Z gory dzieki
Poszukuje programu do multilotka, ktory typowalby 60 liczb w ktorych co najmniej 17 byloby trafionych.
Wiecie moze gdzie cos takiego znalezc.
Z gory dzieki
witam....tez sie pobawie w typowanie zbiorowe,bo mysle ze szsanse sa wielkie...mozna jeszcze zrobic cos takiego:zobaczyc jakie liczby obstawiamy najczesciej,i przed 18 ulozyc z nich dziesiatke...co wy na to??....ja podaje dwie liczby,ktore chodza za mna juz od paru dni...bedzie to :2 i 18 .Pozdrawiam-w jednosci sila,co wiele glow to nie jedna!!
...o,i jeszcze tak sobie mysle:ze moze warto taka wspolna dziesiatke poscic na 7 losowan?!...od dzis do niedzieli,i zobaczyc co wyjdzie?wiec...do dziela...typujemy!!
gdzie padla wygrana w DL z soboty?? nigdy nie moge obejzec losowanai
Czy ktoś wie, jak to jest z plusem, czy liczby są losowane z tej samej maszyny co ML i czy jeżeli kiedyś z 10 liczb wpadło 9 , to jakie jest prawdopodobieństwo, że szybko wpadnie 10?
w moim pomysle o zbiorowj jednosci chodzi oto aby nie gonic kroliczka/typowanie liczb/ tylko go stworzyc
skoro jest troche osob tym zainteresowanych to dogramy szczegoly jak to fachowo na pol mozgowo na pol szalono rozegrac ale poki co Was zegnam bo jeszcze niestety pracuje bede po 20- stej ,Pozdrowienia
maniek50 szóstka padła w oddziale opolskim totalizatora sportowego, nie powiedzieli w jakiej miejscowości - gracz zagrał na chybił trafił
dołanczam się do zbiorowego typowania myśle że jest to super pomysl .
zdarzało mi się że gdzieś zobaczyłem jakąś liczbe i coś poczułem że ona dzisiaj wpadnie i tak się stało .
To może się udać i coś wspólnie zgarniemy.
zdarzało mi się że gdzieś zobaczyłem jakąś liczbe i coś poczułem że ona dzisiaj wpadnie i tak się stało .
To może się udać i coś wspólnie zgarniemy.
dla magnoli,jesli moge,liczby na dzis,5,56,71-cos w nich jest.pozdrawiam.
A mi się sniły dzisiaj...7,9,10,20,30,50...może coś pomogą...pozdrawiam
piterex a o czym byl ten sen bo u mnie jak niekiedy śnią się liczby to dopiero wchodzą wszystkie po paru dniach
W sumie taki zakrecony byl...siedzialem sobie w ławce szkolnej...skreslaem kupony..i mialem trafione 3 10tki, 7ke,5ke...i głownie sie te liczby przewijały...ale np w 10 tce to bylo 3x9 ...9,9,9...itd...zamotany sen..ale sny bywaja prorocze lol
Zaszalałem, dwa zakłady na multilotek plus oraz trzy na multilotek...
3500642 to moje gg prosze o napisanie bo nie wiem jak grac tego plusa pliska
Kaczor, wczoraj z Twoich liczb bylo 4/6 juz jest niezle. Puscilem do czwartku wiec mysle, ze 6 jest blisko:) Pozdrawiam :)
Witam.
Proponuję na dziś
6.23.33.58.72.73.--z plusem
Pozdrawiam.
Proponuję na dziś
6.23.33.58.72.73.--z plusem
Pozdrawiam.
ej mam pytanie do multi lotka plusa postawilem dzis 10 liczb multi lotka plus co jesli trafie 2 liczby (zadna nie bedzie plusem)
Opa30 - przykro mi, ale plusem będzie dziś 17. Pozdrawiam.
pingu4 wg tabeli nic nie wygrasz....jak żadna nie jest plusem to zeby wygrać min. 2 zl musisz trafic 4..dlatego dobrze miec plusa.
ja mam taką piateczkę:
22,23,33,36,37. Trzy wejdą minimalnie (przynajmniej z moich obliczeń)
22,23,33,36,37. Trzy wejdą minimalnie (przynajmniej z moich obliczeń)
No trudno nici z wspólnego wytypowania skreśliłem taka 10- 2,3,5,13,21,39,51,52,58,79
Witam ,czy czesc osob jest nastawiona na wspolne przedsenne myslenie ?Wczoraj wieczor ustalone zostaly na razie te liczby 47 53 67 i cwiczymy przez tydzien byloby super gdyby robila to spora liczba osob
...to moje liczby,i cały czas przed oczyma mam to 69,:) ale idę spać po północy:) Mam nadzieję,że do łóżka położę się już jako człowiek bardzo majętny, nie dziś to jutro:) pozdrawiam
...Magnolio co robić dalej,żebyśmy wszyscy po tygodniu kładli się spać bogaci?
Dzisiaj pełne szaleństwo 5 zakładów na plusa. Mam nadzieje że wejdą wkońcu te liczby.Magnolia ja będę ćwiczył. Możemy dodać 22,23,36,37 są to proste liczby do zapamiętania i maja siłę.
na razie musimy sie skupic na malej ilosci liczb a dopiero po pewnym czasie podnosic poprzeczke
Broda szaleństwo dopiero będzie na "tangu" w Krakowie:), na razie mamy 22,23,36,37,47,53,67,69 i co dalej? Pozdrowienia dla Ciebie i wszystkich amatorów "przechytrzenia" Totalizatora czy innych "ściągaczy podatków".
Proszę o większe zaangażowanie w pomysł Magnolii. Tylko razem tworzy się prawdziwą siłę rażenia. Jeżeli wszyscy się postaramy, skreślimy te same liczby to wygramy!!!!!!!!! Trzeba się tylko zaangażować.
Poprzestańmy może na tych 7 liczbach i jutro zagrajmy nimi a dzisiaj o nich myślmy przed snem.
...na razie razem, co możemy Broda zrobić, to wcześniej poskreślać liczby, potem "zakraść się" do budynku Polsatu, zgasić światło w studio lotto, związać tego pajaca Wielebę,żeby skończył z czarami,... i "pomóc" maszynie losującej "wykluć" nasze liczby:) he,he
i jeszcze jedno postarajcie sie przy mysleniu jak nabardziej zrelaksowac nic na sile to wowczas bardziej dziala
magnolia a ty już tak puszczałaś liczby skupiając się na noc .
chce spytać czy coś w ten sposób wygrałaś
chce spytać czy coś w ten sposób wygrałaś
Dobre Matycz!To byłoby niezłe. Ale narazie uwieżmy w siłę sposobu Magnolii a jak z tego nic nie wyjdzie czego nie dopuszczam do myśli to pomyślimy o pajacu Wielebie.
trenuje z przyjaciolmi ale nie w dziale LOTTO i sa efekty potrzebuje sie sprawdzic w grupie zapalencow
chcialabym bysmy wygrali w multi bo tu nikt nikomu kasy nie zabiera
Magnolia mam pytanie czy to tak wszyscy o jednej porze muszą myślec o tych liczbach?? Czy to jest raczej bez znaczenia??
trzeba myslec przez 3 ostatnie minuty przed zasnieciem no moze na poczatek przez 6 ostatnich minut zebyscie mi w trakcie nie usneli
co do zbiorowej terapi to najskuteczniej było by gdyby wszyscy o jednj godzine pięć minut przed losowaniem sami wyłączyli sie od jakich kolwiek myśli codziennych ale intensywnie myślami być w studio i ustawiać swoje cyfry ,jak tą aure uda sie przebić wtedy są szanse, w NAS SIłA. Pozdrawiam
kurde ja trafiłem, ale pierwszą "31" nic nie wygrałem i 5 zł poszło się paść !!!
Brawo Menox, niedługo pewnie wprowadzą,że pierwsza będzie minusem:) Ja tylko trafiłem 47 no i 69:) to chyba przez to,że przysnąłem myśląc o liczbach:)
mam 5/5
jeszcze wszystkich nie sprawdziłem ale podaje te co mi weszły i mam 700 zł na +
9,11,47,50,69
jeszcze wszystkich nie sprawdziłem ale podaje te co mi weszły i mam 700 zł na +
9,11,47,50,69
tyle zesmy gadali wczoraj o 69:) ze od razu wskoczyla gratulacje i dzieki Patlot ,,typowanie 1 i80 przez Kaczorka tez super
Ja trafiłem dzisiaj 2/10 w tym plusa 68 czyli 1 zł do tyłu, ale przyznam że miałem dużą radochę z trafienia tej ostatniej liczby :)
Gratulacje Patlot, widzę, że jest 47 i 69 :) seanse potęgi podświadomości będą pomagać:) Też zaczniemy wygrywać:)
wedlug mnie jutro lub pojutrze znowu wejdzie liczba 68 bo jest wokol niej duzo szumu ale oczywiscie nie jako ostatnia
...69 -czyli nawet liczby z Kamasutry są przydatne:) a to ciekawe, jednak nie tylko z kalendarzy:)
w sumie mam 706 zeta pije piwo i się cieszę
jutro puszczamy i wygrywamy bo to sprawia ogromną frajde a robota to głupota pomyśle troche i podam liczby na jutro
jutro puszczamy i wygrywamy bo to sprawia ogromną frajde a robota to głupota pomyśle troche i podam liczby na jutro
Gratulacje Patlot. pomyśl bo to Ci bardzo dobrze wychodzi. Czekamy na Twoje typowania. Oby były tak celne jak dzisiaj.
Matycz Tobie też gratuluje tej "69".Jest to pierwszy krok do dziesiątki. Jak tam myślimy o tych liczbach?
nie wiem czy euforia dobrze robi ale tak jakoś mnie naszły liczby 2 , 79
Matycz Tobie też gratuluje tej "69".Jest to pierwszy krok do dziesiątki. Jak tam myślimy o tych liczbach?
Podsumowując myślimy o liczbach a jutro wysyłamy:
22,23,36,37,47,53,67,69.
Niech napiszą osoby które będą myślały o tych liczbach bo musimy wiedzieć jaką mamy siłę rażenia.
22,23,36,37,47,53,67,69.
Niech napiszą osoby które będą myślały o tych liczbach bo musimy wiedzieć jaką mamy siłę rażenia.
Broda ja Tobie też gratuluję tej 23:), ale w tym cały jest ambaras, żeby właśnie takich 10 trafić na raz:)...albo 6 w DL. Jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz -ja myślę o liczbach, zapominam o pościeli :)...
jezeli co najmniej 100 osob sobie powtorzy kilka razy liczby 2 i 79 to na 100% wejda
Dzięki Mila -coś czuję, że niedługo WSZYSCY będziemy sypiać na królewskim łożu z baldachimem:)
...a jak Kochana Magnolio np.100 pielęgniarek pomyśli sobie o podwyżce, to też dostaną? Nie będzie "białych miasteczek"? :)
Myślmy o tych ośmiu liczbach i nie kombinujmy więcej bo się robi zamieszanie.
Dziękuję Magnolio, ja jeszcze zanim zasnę, będę próbował "awaryjnie władować" kilka innych.:)
oczywiscie ze masz racje Broda ale tak to wlasnie wyglada wspolnota znowu kazdy mysli ze sam jest w stanie przechytrzyc
nie wiem czy euforia dobrze robi ale tak jakoś mnie naszły liczby 2 , 79
Paramatematyka,parafizyka,parapsychologia...
Para...to ja napisałem-są rzeczy na tym świecie, które się nawet filozofom nie śniły...GOOD NIGHT AND GOOD LUCK .
pewne na jutro 2,6,10,31,32,34,36,73,74,75 a plus (36)pozdro dla multiludzi
Magnolia myślmy intensywnie a jutro będzie wynik tylko jeszcze potrzeba troche osób.
widze ze wychodzisz z takiego zalozenia ze jak padlo wczoraj to jutro nie padnie tak??a dlaczego tak myslisz ??
MOŻE WPAŚC TAKŻE.... 25 45 65 61.....PRZYJEMNYCH SNÓW PA magnolia kwiat uroczy niech parkami na 100% nas zaskoczy
musle ?że jutro padnie wiecej parzystych i to sĄ DOBRE LICZBY BARDZO DOBRE DUŻO DOBRE
lepiej grac jest na 8i9 czy caly czas na 10 ??? co jest bardziej oplacalne ?? wiem ze ciezko jest trafic 10 a moze by tak na 6 caly czas grac ??
JEŻELI GRASZ WIECEJ NIZ 1 ZAKLAD TO MOJA RADA 1 -10 RESZTA ZAKŁADOW OD 7 - 9 SKRESLEN
reklamują ze można wygrać nawet 25 mln.,a kto będzie grał za 5 dych,dla mnie 2,5 mln starczyło by
widzicie ile dzisiaj wpadł niparzystych liczb 15/5 wczoraj 13/7
w tym dzisiaj nie wpadła żadna liczba kończąca się na 4 - ja już analizuje a przed snem pomyśle
w tym dzisiaj nie wpadła żadna liczba kończąca się na 4 - ja już analizuje a przed snem pomyśle