Wpisy 6 301 – 6 400
9 listopada 2007 21:40 → 10 listopada 2007 23:13, 100 wpisów
Wygral ktos z was jakas konkretna kase w DL.Macie jakies numery na jutro??
No u mnie cos drgneło w koncu 36 zł w Ml:)))
TAK wygrałam w DL 5,3czwórki i 3 trójki jednego dnia w marcu 2006r potem bryndza
dzisiaj w ML bryndza do kwadratu nie tracę nadzieji .MAM świetny pomysł na wygranie wML ale potrzebny mi jest dobry programista sprawdzanie tego wszystkiego na piechotę to niewykonalne na forum nie da się wszystkiego wyjaśnić trzeba trochę prozmawiać i pokazać na papierze może ktoś chętny się zgłosi ,Chętnie podzielę się ze wszystkimi zainteresowanymi mam dość przegrywania dobrze mnie wnerwiło to,że nic nie mam
z 3.11 nie podałem trójki
16,31,52,ale i tak pewnie nikt nie zwraca uwagi...jak widzę
16,31,52,ale i tak pewnie nikt nie zwraca uwagi...jak widzę
tylko prowadzicie jakieś filozofie,które nic nie dadzą,zamiast pomyśleć nad pewniakami...
GORĄCO POZDRAWIAM
GORĄCO POZDRAWIAM
gratulacje OPA 4z+ to łądny wynik ( jeśli dobrze zrozumiałam) oby tak dalej powodzenia
Zajebiście mnie męczy już to codzienne myslenie nad liczbami ale mam pomysłą na jutro ! Coprawda od dawna moim kierunkiem jest duży lotek mój kamień milowy i mam w nim lepsze wyniki niż w multi lecz trzeba w dużym się dzielić wygraną! dlatego na jutro skromniutkie 2 zakłady w multi oto one !5/{29,38,49,70,78} i 7/{1,5,9,21,33,56,63} pozdrawiam i śnijcie o jutrzejszych 10 miln w dużego ale tylko śnijcie bo ja je zgarne ja chopak z WARMI Z OLSZTYNA he he he .
Drogi OPA nic innego przez pół dnia i nocy nie robię tylko myślę i ślęczę nad statystykami masz inny pomysł
i co myslicie ze te 10 mln to można wygrać??? można sobie pocieszyć się,że może coś wejdzie,goście grają systemami po 12 i jak im dorównać
ja podałem,może coś wejdzie,a na dużego to skreślajcie swoje daty,ile macie lat,nr. domu,mieszkania,może to coś da
Marzeno jeżeli masz GG lub skypa, to podaj numer. Mam w rodzinie programistę i mam też ciekawy program do Lotto, to może wspólnie coś wymyślimy. Skontaktowałabym sie z Tobą jutro ok.9-tej.
Witam.
Opa-zasłużone gratulacje dla Ciebie--każdy się przykłada--ale po losowaniu ostatnimi czasy-ciężko jest to strawić--wspólnymi siłami nie daje się uzbierać tez .Ale sądzę ze....już słychać grzmoty przed burzą i jesteś dobrym zwiastunem odmiany.Życzę piorunujących wrzutek.
Opa-zasłużone gratulacje dla Ciebie--każdy się przykłada--ale po losowaniu ostatnimi czasy-ciężko jest to strawić--wspólnymi siłami nie daje się uzbierać tez .Ale sądzę ze....już słychać grzmoty przed burzą i jesteś dobrym zwiastunem odmiany.Życzę piorunujących wrzutek.
Ja też jestem programistą :) Ta strona również jest zaprogramowana... z czasem mam nadzieję będą pojawiać się na niej inne ciekawe funkcjonalności. Póki co jednak przepraszam wszystkich, ale nie mam na tyle czasu wolnego, aby tworzyć coś extra. W roku 2008 mam nadzieję że powstanie MultiPairs 2008, a także wiele innych ciekawych rzeczy. Póki co kibicuję marzence i nowince, bo może akurat mnie wyręczą i już żadne inne programy nie będą nigdy więcej potrzebne :) Pozdrawiam wszystkich. Trzymam kciuki, żeby kumulacja Lotto przekroczyła 20 milionów...
Trzeba tu chyba wyciągnąć jakiś większy kaliber/nie mylić koliber/ i posłać jakiegoś perschinga--a wiec ;
1.28.39.47.58.69.77.78.--do tego dopalacz czyli pluuus.
No,no --zobaczymy czy porządnie zakurzy--a jak już kurz opadnie --to może będzie całkiem ładnie.
Pozdrawiam Wszystkich.
1.28.39.47.58.69.77.78.--do tego dopalacz czyli pluuus.
No,no --zobaczymy czy porządnie zakurzy--a jak już kurz opadnie --to może będzie całkiem ładnie.
Pozdrawiam Wszystkich.
nie dziękuję za kciuki
Pasko by nie zapeszyć ale miło mi że nas wspierasz
Pasko by nie zapeszyć ale miło mi że nas wspierasz
Dzięki Pasko za wsparcie ! JUŻ MY COŚ Z WYMYŚLIMY!:))A jak nie damy rady, to Ciebie o pomoc poprosimy!(poematyczenie "widać, że jest zaraźliwe na tym czacie :D) Szkoda Pasko ,że jesteś daleko, może Tobie szybciej udałoby się zmontować "drużynę" na tych zasadach, które tu wyżej przedstawiłam..
gratulacje : to i może ta 7 będzie szczęśliwą podpowiedzią..pomyślcie powodzenia.
38,49,61,78
3,20,43,76 i 59,60
kombinujcie jak możecie
parzyste ,nieparzyste ósemka ,dziesiątka
3,43,49,wczoraj gość mnie nie posłuchał i miałby 3/3,zależy na ile stawek by wysłał-bo 10 minimum,ze trafił ok 4tys.w expresa-nie znaczy że trzeba przegrywać
3,20,43,76 i 59,60
kombinujcie jak możecie
parzyste ,nieparzyste ósemka ,dziesiątka
3,43,49,wczoraj gość mnie nie posłuchał i miałby 3/3,zależy na ile stawek by wysłał-bo 10 minimum,ze trafił ok 4tys.w expresa-nie znaczy że trzeba przegrywać
Pasko rozruszaj to nasze bractwo bo od myslenia głowy im popękają.czas na dobry żart.
Pewien Fircyk - bez krępacji
Cud obiecał całej nacji
Trafnie uznał: lud to kupi
Wielce ciemny, mocno głupi
No i młodzież uwierzyła
Do urn wartko podążyła
I we Wronkach i w Pułtusku
Dali głos Donaldu Tusku
No nareszcie, jest nadzieja
Naród wybrał czarodzieja
No i w końcu stał się cud
Czary mary... wyszedł smród.
Cud obiecał całej nacji
Trafnie uznał: lud to kupi
Wielce ciemny, mocno głupi
No i młodzież uwierzyła
Do urn wartko podążyła
I we Wronkach i w Pułtusku
Dali głos Donaldu Tusku
No nareszcie, jest nadzieja
Naród wybrał czarodzieja
No i w końcu stał się cud
Czary mary... wyszedł smród.
super,niech się naród cieszy a my lotto dzieci ,do nas smród nie doleci ..Kazda mądra głowa coś w ukryciu chowa.
OPA WIERSZYK wspaniały irewelacyjny nie mniej Donald Sknerus ma 4 lata pełnej włądzy on zrobi wszystko dla władzy
Gratulacje Pasko, życzę następnych 77 lat -teraz wiem, dlaczego u mnie dziś w Typowaniach tyle siódemek:) Co wy tak z tym premierem? hahha. Mnie bardziej interesuje nasz Kaczor Donald 001 -generał -czy też miał dziadka w Wehrmachcie, czy trafne strzelanie nie oddzieczył czasem po nim:)hahha, no i czy tak jak obiecał Marzenie ustrzeli to 9/9.:) Aha panie generale -do wpisu 6296 -zawsze przecież można także zbadać kod DNA -wątpliwości na pewno by to rozwiało:) hahhah A swoją drogą Kaczor chyba żonie możesz bardziej ufać niż liczbom Multi Lotka. Hahahh. Pozdrawiam
Jeśli chodzi o wybory to mnie najbardziej rozbawiło hasło wyborcze "URATUJ POLSKĘ - schowaj babci dowód w dniu wyborów". No ale zobaczymy jak to będzie... :)
Dear Pasko -I hope, że w przyszłym roku będziemy mogli sobie potypować całe 10-tki w Typowaniach. Pozdrawiam. (Marzena sprawdź, czy masz już dowód, bo nici z członkostwa w spółdzielni:) Jak nie będzie Irlandii Pasko -sami sobie ją stworzymy...trzeba mieć nadzieję.
dosc KACZYSTANU MAM NADZIEJE ZE DONALD POSTAWI TA HUJNIE RZECZPOSPOLITA NA NOGI BO NARAZIE TO KUPA WSTYDU NA SWIAT BYLO I POSMIEWISKA POZDRAWIAM MULTIWARIATOW
Depesz, dla mnie to bez znaczenia. Wiem tylko jedno -każda świnia to inteligentne zwierzę, jak dorwie się do koryta, trudno ją oderwać. Bardziej interesują mnie liczby ML niż polityka. Pozdrawiam
Mnie tez to tam ale jak pisza na temat polityki tez dorzuce 5 groszy na tace.Pewniaczki siadaja ale zrezygnowalem z 77 jakies mam uprzedzenie ze to niewypal.Ogolnie nienarzekam cos tam koci sie z tym naszym multibiznesem
...wszędzie Depesz są jednak ludzie uczciwi, prawi, dobrzy - w polityce też. Masz rację chyba,że zrezygnowałeś z 77. Na pewno większe szanse mają te ,które ostatnio częściej występują. Oprócz 77 jest przecież 79 innych liczb, na które można stawiać. Powodzenia
Mam swietna strone od nich biore pewniaki i mam naprawde takie zaskoczenie ze niewierzylem ze mozna na 1\1 miec zyski.najgorsze jest to ze kusi mnie zwiekszyc podstawowa stawke na 50zl.Tyle ryzykowalem wiec zaryzykuje
Życzę Ci Depesz,żeby wchodziły. Niestety nie ma takiej strony,żeby zawsze wchodziły pewniaki. U nas widzę jest rekord 19 pewniaków w 29 typowań, Iskierka.(gratulki) Może zacznij typować z "naszej" stronki.
WITAM WSZYSTKICH - smutny dzisiaj KACZOR jest ZŁOTKA niestety przegrały typy tylko w dziale typowań nie mam głowy :-(( co zaś się tyczy marzenki słowo się rzekło a więc jeżeli będzie tylko 9/9 publicznie na łamach chatu się przyznam i słowa dotrzymam a z drugiej strony matycz śmiesz wątpić - u mnie słowo droższe od pieniędzy a tym bardziej iż wypowiedziane publicznie
Nie no Kaczor, tamten wpis był humorystyczny, nie śmiem wątpić w Twoją szczerość i dobroć, nie jesteś politykiem tylko generałem Multi Lotka:) No ale na razie choćbym napisał,że też się podzielę, jak dzielić coś czego nie mam, i wiem jak trudno to osiągnąć? Ale może wspólnie będzie łatwiej. Nie wiem co Nowinka z Marzeną już ustaliły, może coś pomożemy?
...niestety Kaczor już nawet między 8/9 i 9/9 jest taka różnica jak w słowach Marzena i marzenia:) Jedna liczba, jedna litera -a robi duża różnicę.
Wróciłem z nocki. Poszedłem spać. Śniło mi się że dostałem sms-a, z trójką liczb: 56,79,80.
Matycz co do koryta i swini to widac masz ten sam problem co do tej pory nasi rządzący ze władza to koryto i dlatego wychodza takie chore tematy.ja mam nadzieje ze wlasnie teraz zjawił sie tam czlowiek który wyleczy Polske z koryt,fanatyków,nieuków u wladzy
9,21,23,33,35,55,56,63,49,77:)z tych najczęsciej teraz latających porobiłam parki i trójki.Wczoraj sie udało moze dzis tez:)Depesz ja juz z 10 losowan rezygnuje z 77 i jakos nie umie zawsze mnie kusi hehe:)dzis też ja powciskałam gdzie niegdzie;)
Patryss, też mam taką nadzieję, to koryto to było ogólnie do dużej części polityków. Ale znając historię, nie tylko losowań), wiem że niestety statystycznie historia lubi się powtarzać. Oby nie:) I aby była u nas przynajmniej ta Irlandia.Najwyższy czas po tylu latach demokracji. Pozdrawiam, za naszą Irlandię też trzymam kciuki.:)
...a ten człowiek nie zjawił się znikąd... To nie Tymiński, chociaż naród temu z teczką tez dziwnie zaufał. Nie wystarczy pięknie gadać...
Depesz... zachęcam do podawania tych pewniaków tutaj w typowaniach. Wszyscy będziemy je mogli wtedy podziwiać. Typowania dziesiątek będą - faktycznie zostawiłem to w połowie pracy i ostatnio nie miałem kiedy. Pozdrawiam.
Dzięki Pasko -oby to już było w naszej Irlandii:) Właśnie Depesz -przepisuj u nas te pewniaki:) będziemu mieć szczęście częściej:)Pozdrawiam i powodzenia
oczywiscie zgadzam sie ale trzeba dac człowiekowi czas na działanie i efekty a nie krzyczec jak nasz na szczesie BYŁY premier cytat "chodzi im o to aby dostac sie do koryta i rozkras Polske" czyli sma to robil skoro ma takie zdanie i na dodatek nas osmieszał w swiecie. Bóg istnieje wyrawał nas po czesci z kaczyzmu da im na duze wygranie w lotto. Pozdro! Powodzenie!
no wojownicy trochę żal po przegranej naszych złotek minął dlatego podaję taką sobie wymyśloną 10 - ę ,,,,,,2 3 25 28 41 50 58 76 77 80,,,,,kto chce niech gra hahaha :-)na dwa dni chodzi
Patryss, wszystkim dobrym i uczciwym dobrze życzę. Nie jestem za żadną opcją polityczną. Interesuję się jednak polityką dłużej niż losowaniami Multi Lotka. Trzeba jednak troszkę znać historię, aby lepiej móc przewidzieć co może zdarzyć się w przyszłości. Wszystko jest możliwe.
I TAK NA NIĄ TERAZ PATRZĄC MYŚLĘ ŻE JAKIEŚ 5/10 PĘKNIE /STATYSTYCY DO DZIEŁA /WART CZY NIE WARTO ZAGRAĆ :-)
oczywiscie zgadzam sie ale trzeba dac człowiekowi czas na działanie i efekty a nie krzyczec jak nasz na szczesie BYŁY premier cytat "chodzi im o to aby dostac sie do koryta i rozkras Polske" czyli sma to robil skoro ma takie zdanie i na dodatek nas osmieszał w swiecie. Bóg istnieje wyrawał nas po czesci z kaczyzmu da im na duze wygranie w lotto. Pozdro! Powodzenie!
witam,\podaje swoje typy:
7,19,28,35,37,45,56,68,70,78
9,17,21,33,39,44,56,63,64
zycze wszytskim wysokich wygranych!!!!!!!!!!!!!1
7,19,28,35,37,45,56,68,70,78
9,17,21,33,39,44,56,63,64
zycze wszytskim wysokich wygranych!!!!!!!!!!!!!1
na wygraną zawsze jest dobra pora morze to się przyda na dwa dni3,968576...i47,425824 nie podaje jaki to dzień pozdrawiam
no dziś 6 kuponów ML.zobaczymy co bedzie.oj coś czuje ze jak zwykle plecy.
polecą jakies dupne zestawy
polecą jakies dupne zestawy
SPIT JEŻELI ROZPISAŁEŚ TO CO W TYPOWANIACH TO GŁOWA DO GTÓRY POWINNO COSIK WEJŚĆ TYLKO MAM NADZIEJĘ ŻE NIE PUŚCIŁEŚ WSZYSTKICH ZAKŁADÓW 10/10:-)
no oczywiście niekoniecznie dziś ale mam nadzieję że to dzisiaj bo wypuściłem cosik podobnego
Ależ oczywiście drogi Kaczorku,że niekoniecznie dziś:) Ja od 18 marca 1996 roku czekam na moją czwóreczkę 1,6,33,43. :) Kocham Cię Kaczor jak Irlandię:) Gdybyś został doradcą premiera, choćby nawet miało jej szybko nie być -to i tak milej by mi się na nią dzięki Tobie czekało:) Z optymizmem trzeba się urodzić, ja niestety jestem raczej pesymistą. Jest tego jeden plus -rzadko kiedy bywam "zły" po losowaniu.
SĘK TKWI ŻE NALEŻY TRKTOWAĆ GRANIE JAK ZABAWĘ WTEDY TO MA SENS JEDNAK NIECH PRZEWODZI NUTKA OPTYMIZMU A WTEDY SUKCES PRZYJDZIE -- CZEKANIE JA NA 6 W DL.CZEKAM OD SZKOŁY PODSTAWOWEJ NIESTETY JESZCZE NIE WYSZŁA CHOCIARZ BYŁY 5 4 3 ALE MOŻE WŁAŚNIE DZIŚ????:-)
Całkowicie Kaczor się zgadzam z pierwszym zdaniem. Co do oczekiwania na jakieś liczby np. w DL -wystarczy jakąkolwiek kombinację sprawdzić w jakimś programiku -i od razu wiesz kiedy i ile miała wystąpień. To właśnie te statystyki. Może te Twoje 6/6 wystąpiło akurat jak byłeś w przedszkolu:) Łatwo sprawdzić. hahah
...CIESZMY SIĘ GRĄ MIMO PORAŻEK WIERZMY W MARZENIA A LOS NAM JE ZEŚLE...
NIESTETY MATYCZ TAKA 6 NIE WYSTĄPLŁA ANI RAZU WE WSZYSTKICH GRACH LICZBOWYCH PO ZA ML.SPRAWDZAŁEM W TAKEJ JUBILEUSZOWEJ BROSZURCE GDZIE BYŁY WYNIKI ZE WSZYSTKICH GIER
"Wszystko co zdarza się raz, może się już nie przydarzyć nigdy więcej, ale to, co zdarza się dwa razy, zdarzy się na pewno po raz trzeci." Paulo Coelho. Kaczor pewne grupy liczb częściej powtarzają się niż inne, dlatego warto grzebać w statystykach. Cieszę się,że jesteś optymistą, bo to się udziela, o to chodzi...
optymizm to wiara a jak wszyscy wiemy wiara góry przenosi pesymizm niestety przynosi zwykle więcej szkody niż porzytku dlatego trzeba wlać do pesymizmu łyk optymizmu a wszystko będzie dobrze :-)
...tak Kaczor masz rację z optymizmem, ale grając trzeba zachować rozsądek. To co napisałem bardziej dotyczy liczb ML. Dlatego jest tyle powtórek tych samych np. czwórek w ciągu jednego roku, a na inne trzeba czekać bardzo długo. Historia lubi się powtarzać. W DL o wiele trudniej o powtórki. powodzenia Tobie i Spitowi. Już rezerwuję Salę Kolumnową na Wawelu:)
TAK MATYCZ REZERWUJ NO ZLOT JUŻ WKRÓTCE A WTEDY NASZA ARMIA NAPEWNO POKONA LOTTO :-)
..wspólny wysiłek wspólna gra - jaka to siła ,jaka moc ,jaka kasa
...to byśmy wystąpili razem w "Szansie na sukces" w Kongresowej w Warszawie.:) "Grać każdy może, raz lepiej, raz trochę gorzej, ale nie o to chodzi, jak co komu wychodzi...:):):)
WYSTĄPIMY ALE W PROGRAMIE JAK POKONALŚMY LOTTO - SCENARIUSZ JUŻ POWSTAJE :-)))
...w programie "Sensacje XXI wieku" Bogusław Wołoszański -odc. pt."Jak Kaczor z matyczem pokonali Lotto" :) hahah
jak powygrywamy to co am,wynajmujemy cos latajacego i pozwozi wszystkich w ladne miejsce
no może tak ..ARMIA WOJOWNIKÓW ZE STRON MULTIPASKA DOPROWADZILI LOTTTO NA SKRAJ BANKRUCTWA
sensacja na skalę światową opisy na całym świecie a na zdjęciach ARMIA MULTIMANIAKÓW Z WYPEŁNIONYMI KUPONAMI ...
A ZLOT NA WAWELU W WIELICZCE A GRAND HOTELU A NA KOŃCU NA WYSPIE MIŁOŚCI ....
ech marzenia nic nie kosztują a ile w nich piękna..oj cosik za bardzo mataczę po kaczemu :-)))))))))
...wolałbym,żeby na tych zdjęciach jednak widać było nasze wypełnione kieszenie, a nie kupony:):) Zoom i najazd na nasze kieszenie:) hahh Czasem trzeba się pośmiać Kaczor:) Narka, powodzonka
kaczor rozpisałem na 8 i 9.na 10 nie gram.a tak sie zawsze mowi ze musi cos wejsc i zawsze wszystko obok.
moje cyferki na dziś to
61,44,27,37,32,31,41,8,38,77
69,75,76,78,16,51,43,63,36
ale ich nie wysłałam bo to(kiciuś)moja połowa ma kolej na wysyłanie a oto te cyferki
28,37,36,57,43,61,41,18,77,16
50,40,32,38,42,45,51,47,1,28
jesteśmy optymistami do kwadratu. DL wysłąliśmy jakiś stary kupon z przed kilku miesięcy
pozdrawiam
61,44,27,37,32,31,41,8,38,77
69,75,76,78,16,51,43,63,36
ale ich nie wysłałam bo to(kiciuś)moja połowa ma kolej na wysyłanie a oto te cyferki
28,37,36,57,43,61,41,18,77,16
50,40,32,38,42,45,51,47,1,28
jesteśmy optymistami do kwadratu. DL wysłąliśmy jakiś stary kupon z przed kilku miesięcy
pozdrawiam
Spit kiedyś wejdzie nic od razu. Ja jestem pełny optymizmu a gram na 10 liczb.
ooo broda jednak zyjesz:)
no i jak tam ten twój systemik i atak.ja ciagle czekam:)
no i jak tam ten twój systemik i atak.ja ciagle czekam:)
ceizko powiedziec ale liczby 11,12 byly we wtorek..wiec jak trafia to tylko na chybił trafił..no nie ma bata;p
Mam prośbę jeśli bedzie kumulacja prosze pusccie 1 sygnał na nr 067 2662423
tak jak myslałem plecy:(w tym miesiacu juz 29zł plecy.po chuju liczby.na 6 kuponów-2po2 i 2po 3trafne.
wysłane mam inne liczby mojej połowy a padły moje niewysłane i co mam się powięsić? TO TYLKO PIENIĄDZE I TOLKO GRA jak się tak dołujesz do nie graj tylko bardzo proszę zamiast wyrażać się napisz kropeczki
SPIT to nie moralizowanie tylko gorąca prożba
SPIT to nie moralizowanie tylko gorąca prożba