Wpisy użytkownika mariucha
Łącznie 2 021 wpisów w archiwum, pokazane od nr 145 380. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
to jest takie "bicie piany" codziennie bo codziennie człowiek chodzi gra-przegrywa gra-wygra 2 zł.gra-przegra potem gra-wygra 10 zł.potem gra -przegra.i taka karuzela.
nie wiem czy czasem nie jestesmy jedynym państwem nalezacym do unii ktore oferuje dziadoskie wygrane w grach liczbowych
kazdy powinien tak rzadzic by mu starczylo na bardzo dlugo nie pozyczam i nie lubie pozyczac.
denerwuja mnie ludzie ktorzy jak pozycza od kogos to to potem jak trzeba oddac to nie przychodza.
jest takie przysłowie.."jak bida to do żyda a jak po bidzie to pocaluj mnie ......żydzie.
a tak wogóle to z polską to sie ktoś liczy w świecie..chyba malo kto
tutaj sie typuje i nic sie nie ma...w toto sie gra i tez sie nic z tego nie ma.na jedno wychodzi.
4 z 5 stawka razy 2 czyli 40 zł. [chyba] 02,38,52,73-- 80 nie weszło.
51,52,53,54,55,57,58 kaktus mi wyrośnie na ręce jaśli to był wynik losowy.
Dobrze ktoś niedawno stwierdził na forum że jak ludzie wygrają coś większego w toto-lotto to im odbija....Nasza koleżanka wygrała i słuch o niej zaginął...Nie ma jej już na forum [pewnie w oddziale zakazali]
20 tyś to nie jest duża kwota w sam raz na długi 

potem się szuka przyjaciól...

potem się szuka przyjaciól...To jest możliwe tylko co wygrywają parę złotych myśląc że boga za nogi złapali a potem wracają na forum szukać przyjaciół których zostawili dla paru groszy...
Nasza koleżanka sprzedała nas za 20 tyś...wygrała,odebrała i zamilkła...
jak spadnie sprzedaż to pozwolą ludziom typować tak było z kiedys tsn
starsze pokolenie utrzymywało ten biznes młodych nie widać przy lottomatach totolotto musi wprowadzac zmiany bo....padnie 

jak poszedł od nowego roku podatek o 1 punkt to i mini lotto podniosą zobaczysz...
Gorzej naiwnych ludzi nie widzialem na swiecie..juz dawno przestalem grac w to ....
Dom waszych pustych naiwnych głów nie dociera że w to JESZCZE NIKT NIGDY NIE WYGRAŁ?
idę na lemoniadę ale do victorii.nie grałem dziś a idę bo stać mnie za wasze pięniądze.

Nie poprostu pracuję... za wasze?żartuję nigdy nie żyłem z czyichś pieniędzy
ja nie mam szczęścia w grach kasę mam z własnej pracy..Wam życzę by ktokolwiek z was w końcu trafił 10 z 10..
Nigdy..ani z opieki ani z zapomóg..tylko z tego co zapracowałem.

przez prawie rok nic poza 2-10 zł. aż do dzisiaj i też 2 zakłady na chybił
mnie się dzisiaj śniło 77 ciekawe co to znaczy.obstawiłem 1 liczbe z 4-stawką..Najwyżej przegram.
dzisiaj w bitwie morskiej miałem 30 zł.1 stateczek żółty i 1 zielony