Wpisy 1 167 050 – 1 167 149
14 października 2012 00:01 → 14 października 2012 06:49, 100 wpisów
W niemieckim lotto.de chyba dziśiaj diabełki losowały, bo takie dziwne padły liczby.. .
9, 10,
36, 37,
42, 43. Dodatkowe: 20, 8
------------------------
9, 10,
36, 37,
42, 43. Dodatkowe: 20, 8
------------------------
Wedrowcze a masz cos z tych analiz i szukania tajemniczych zwiazkow ?
Lottomat.. .
Ja to traktuje jako ciekawostke.. .
-------------------
Ja to traktuje jako ciekawostke.. .
-------------------
lottomat..czy tobie nie szkoda czasu na siedzenie na czacie ?
złoty
złoty
Jocia.. .
---------------
---------------
Znikam.. .
-----------
-----------
ale ja malo siedze, wieczorem zawsze dluzej bo do 1 musze i tak siedziec i czekac ewentualnie na telefon od ludzi z pracy
Wędrowca netowy ma takie zadanie..wedruje po necie
jak nick na to wskazuje
jak nick na to wskazuje
Złoty.. .
.......
.......
pojawiam sie tylko kolo poludnia jak wracam z inspekcji siedze ale nie na stronie tutaj ... patrze co sie dzieje wracam wieczorem bo jakby wam to wytlumaczyc nie siedze na stronie multipasko tylko mam okienko czatu na kawalku monita cos przerobione ala irc i widze jak ktos cos pisze nie siedzac na stronie a jak mam 3 monitory i pracuje to zaden problem byc aktywnym ...
do 1 w nocy zawsze czekam bo albo czlowiek zadzwoni albo hurtownia albo to gdzies musze wyskoczyc
to pytanie raczej do was co robicie o 1 w nocy bo ja albo pracuyje albo ogladam filmy albo pdf czytam albo materialy przegladam albo robie milion innych rzeczy
przyzwyczailem sie zawsze ze i tak godzina 6:59 rano to wstaje
jezeli pracodawce nie stac na to zeby pracownikowi dac umowie o prace to albo jest c***owym pracodawca albo sie chce dorobic ...
nie kwestionuje ,, ale wkorza mnie ze masz firme i ci tak dobrze idzide
nie chwale sie tylko pisalem pewnej osobie a jak Ci slabo idzie to zmien biznes albo poczyn zmiany na lepsze
jestes w polsce ,, a wiec troche skromnosci LOTTOMAT bo na kazdego jest bron ,,,
dlatego sie zastanawiam czasem czy jeszcze nie porobic z 10 lat i wyjechac z tego kraju bo tak to u nas jest ze kazdy by Cie z siodla wyjebal gdyby mogl
na szczescie zaraz bede mial przyjemnosci i mozliwosc pojscia spac
Lottom.Ty mi tu nie wyjeżdżaj na Rodaków,każdy ma takich na jakich zasłużył(a,że trochę zawistni-cóż każdy ma wady)
GOnzu taka prawda ze trzeba sie troche mocno orientowac w dzisiejszym swiecie
Widzę,że jak zwykle zostaliśmy sami(My starzy veterani)Gwardia umiera,ale się nie pddaje!-Ja już umieram-więc żegnam.
Oj lepiej ,lepiej.Czasami mi się wydaje,że na studiach byłem b.bogaty niż teraz.Cześć
Oj lepiej ,lepiej.Czasami mi się wydaje,że na studiach byłem b.bogaty niż teraz.Cześć
ja stuydiow nawet nie zaczynalem
Pozdrawiam dobranoc ide spac )
Pozdrawiam dobranoc ide spac )
witam z rana
wczoraj 3/5 w mini było blisko czwórki
w lotto i multi grałem na sucho
wczoraj 3/5 w mini było blisko czwórki
w lotto i multi grałem na sucho
niezle tylko czy wejdą moja pięcio latka była blisko w lotto po jednym do dołu i pewna 6 gdy miała 4.5 roku trafiła 9 z10 w multi
ktos wygrał te ostanie
30 mil i nie odebral jak to mozliwe cos tu nie tak
30 mil i nie odebral jak to mozliwe cos tu nie tak
rano sprawdzam w dni pracy i tez myle co skreślic w piatki puszczam 6 losowan i na koniec sprawdzam