Wpisy 1 184 006 – 1 184 105
24 października 2012 00:06 → 24 października 2012 08:42, 100 wpisów
ja myszkuję
no i pomyszkowałem pomyslałem a teraz lulu moze jakis system sie przysni , kto nie spipa pa
rooballl....wygrane w profilu mini lotoo 5/12 ..ja nie wygrałem ..nic nie grałem TS ..tak zawsze typowałem..albo zobacz www
-------
http://old.rapidimg.org/images/6QpGD.jpg
---
-------
http://old.rapidimg.org/images/6QpGD.jpg
---
krzysio744
jesteś ?
Patrzę właśnie - ciekawe, że drugi raz, w niedalekim okresie czasu niezły w sumie wynik na taki, zbiór, nieprawdaż ? i szkoda trochę, że nie w realu ... Bo taką ilość można bez systemu pełnego - 'jakoś', a i w miarę nawet tanio, z odrobiną szczęścia, dość sensownie rozpisać
Tylko nie mów mi, że 'gdybym wysłał - wylosowaliby inne'
plisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
jesteś ?
Patrzę właśnie - ciekawe, że drugi raz, w niedalekim okresie czasu niezły w sumie wynik na taki, zbiór, nieprawdaż ? i szkoda trochę, że nie w realu ... Bo taką ilość można bez systemu pełnego - 'jakoś', a i w miarę nawet tanio, z odrobiną szczęścia, dość sensownie rozpisać
Tylko nie mów mi, że 'gdybym wysłał - wylosowaliby inne'
plisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
mam jeszcze na kilka losowań lotto+ i mini puszczone te same liczby
Witam wszystkich w ponury depresyjny poranek gdy zimno, mokro a do powrotu do domciu jeszcze ponad 7 godzin
a w dużym dalej kumulacja nie grałam bo tak myślałam że nie będzie 6
tesa
Jestem tylko, że mam teraz takie trochę szalone dni z mnóstwem zajęć więc pojawiam się i znikam
Jestem tylko, że mam teraz takie trochę szalone dni z mnóstwem zajęć więc pojawiam się i znikam
witajcie
no i jak zwykle 2/5 w mini i 3 obok ja 19 oni 18...i tak co tydzien...a mm masakra...
no i jak zwykle 2/5 w mini i 3 obok ja 19 oni 18...i tak co tydzien...a mm masakra...
wróżko cos ugrała???
andromeda
islandorka
Niestety nie a fundusz na wykończeniu czyli dzisiaj no może jakieś dwa zakładziki, ale chyba raczej na 22.15 bo szans na puszczenie zakładów o 14-stej raczej nie widzę
islandorka
Niestety nie a fundusz na wykończeniu czyli dzisiaj no może jakieś dwa zakładziki, ale chyba raczej na 22.15 bo szans na puszczenie zakładów o 14-stej raczej nie widzę
medea
cos chyba wspominalas ze dzis pusty ksiezyc???
cos chyba wspominalas ze dzis pusty ksiezyc???
.
Uważajcie w sklepie meblowym:
http://www.youtube.com/embed/9wm-Ge8LL7o?rel=0
.
Uważajcie w sklepie meblowym:
http://www.youtube.com/embed/9wm-Ge8LL7o?rel=0
.
islandorka
Było jak zwykle grałam cyframi 5,9,13,50,51,53 przez kilka losowań a jak je sobie odpuściałam to wpadły.
Tak dzisiaj jest pusty kurs księżyca i dzień przejściowy więc jeśli coś puszczę to raczej dla sportu i jednak tylko jeden zakładzik
Było jak zwykle grałam cyframi 5,9,13,50,51,53 przez kilka losowań a jak je sobie odpuściałam to wpadły.
Tak dzisiaj jest pusty kurs księżyca i dzień przejściowy więc jeśli coś puszczę to raczej dla sportu i jednak tylko jeden zakładzik
senna
A to jak ja ostatnio w typowaniach lotto i lotto+ za to w mini 3/12 pod rząd
A to jak ja ostatnio w typowaniach lotto i lotto+ za to w mini 3/12 pod rząd
Ania70
Astrologiczna zasada by nie grać gdy Księżyc ma pusty kurs może i nielogiczna, ale portfel na pewno ją docenia
Astrologiczna zasada by nie grać gdy Księżyc ma pusty kurs może i nielogiczna, ale portfel na pewno ją docenia
medea76 sie nie znam na wróżneiu z Księzyca, powątpiewam w te zaleznosci między graniem a pustym Księzycem
u nas by była !@#$%^&* i 'o żesz !@#$ mać'
a 'gdzieś' w sklepie i omajngot
Ania70
To nie wróżenie tylko astrologia czyli sposób w jaki kiedyś ludzie radzili sobie ze strachem przed przyszłością. U mnie się zazwyczaj sprawdza, że w takie dni w kalendarzu księżycom moja intuicja do liczb jest w zaniku.
Zresztą nieważne jaka metoda byle skuteczna a tu bywa różnie czego nie ukrywam
To nie wróżenie tylko astrologia czyli sposób w jaki kiedyś ludzie radzili sobie ze strachem przed przyszłością. U mnie się zazwyczaj sprawdza, że w takie dni w kalendarzu księżycom moja intuicja do liczb jest w zaniku.
Zresztą nieważne jaka metoda byle skuteczna a tu bywa różnie czego nie ukrywam
wczoraj osoba jedna w żb nie potrafiła ogarnąć , o co kaman z tym plusem, kurde kilka osób powtarzało i ogonek się zrobił i w końcu, ' to ja tego nie chce '
obserwatorzy, p Maćku / przy okazji oczywiście, ale b.e.z.a.l.k.o.h.o.l.o.w.e
nazwa niefortunna jest - zbytnie podobieństwo do tego gdzie -można nawet dwadzieścia pięć
obserwatorzy, p Maćku / przy okazji oczywiście, ale b.e.z.a.l.k.o.h.o.l.o.w.e
nazwa niefortunna jest - zbytnie podobieństwo do tego gdzie -można nawet dwadzieścia pięć
jak ktos urodził się pod zassrrana gwiazdą to żadne fazy Księzyca mu nie pomogą, takie moje zdanie
nie, nie przecieka a i dla ryb
zresztą, jak paczysz z fona, to sam zerknij później
zresztą, jak paczysz z fona, to sam zerknij później
Witajcie. Hej!
Ania70.
Masz rację.
Masz rację.
Ania70
przeznaczenie ? może i tak , ale
są chyba też i jakieś 'punkty przesiadkowe', że tak powiem ...
a nie, że coś jest zdeterminowane absolutnie - takie jakieś cykle, fazy, szanse na zmiany, na 'przesiadkę'
przeznaczenie ? może i tak , ale
są chyba też i jakieś 'punkty przesiadkowe', że tak powiem ...
a nie, że coś jest zdeterminowane absolutnie - takie jakieś cykle, fazy, szanse na zmiany, na 'przesiadkę'
Senna.
Senna.
ania70
według mnie każdy ma trochę pecha i trochę szczęścia w życiu bo równowaga musi być zachowana
według mnie każdy ma trochę pecha i trochę szczęścia w życiu bo równowaga musi być zachowana
Medea.
Senna różnie to bywa, niektórym się nieszczęsci przez całe życie
A70
sranie w banie /bez urazy/ wszystko się przenika - jest
- dobro i zło, ciemność i jasność, yin yang...
dobrego wszystkim wysokich
sranie w banie /bez urazy/ wszystko się przenika - jest
- dobro i zło, ciemność i jasność, yin yang...
dobrego wszystkim wysokich
Ania70
Skoro tak uważasz to oczywiście masz do tego prawo. Problem w tym, że umysł ludzki ma trudności ze zrozumieniem dlaczego komuś prawie wszystko się udaje a komuś innemu czego się nie dotknie i nie wiem jak się starał nic mu nie wyjdzie. A wtedy astrologia jest jak znalazł
Skoro tak uważasz to oczywiście masz do tego prawo. Problem w tym, że umysł ludzki ma trudności ze zrozumieniem dlaczego komuś prawie wszystko się udaje a komuś innemu czego się nie dotknie i nie wiem jak się starał nic mu nie wyjdzie. A wtedy astrologia jest jak znalazł
niech mi ktoś powie, co za pizdzielec losował te liczby wczoraj?
z drugiej strony trzeba rozważyc pojęcie "szczęscie" co to słowo oznacza
-------
-------------------------
Dzień dobry.. .
-------------------------
Dzień dobry.. .
trafiłem 3 w mini -myślałem że będzie z 40 zł a tu aż 17 zł były 2-5piątki