Wpisy użytkownika mariucha
Łącznie 2 021 wpisów w archiwum, pokazane od nr 140 834. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
nie sluchaj NIGDY tych którzy ci oferują system który ci da 100% skutecznosci.Jeśli systemy są takie pewne to dlaczego ten matoł który je podaje nie wygra na nich mega kasy??? dlatego że sam jest głupi i szuka głupszych od siebie by zdobyć łatwe pieniądze.
na jakiej podstawie konstruujesz systemy w które wierzysz że zadziałają na dłużej dając ci stałe zyski bo pewnie o takich marzysz??

ja nigdy nie grałem żadnym systemem i wiesz co? kiedyś trafiłem 8/9 miałem 1000 gdy MM byl po 1,25 samskreślelem byle jak.
graj na ch-trafil.lub sam skreslaj liczby wejdz na lotto.pl wez 10 ostatnich losowan i kombinuj ja tak robie.
jak wygram to pokaże napewno wszystkim wygrany kupon.przecież on nie zdradzi moich danych.
dobra..ja nie chce się sprzeczać w tym temacie nie lubię kłótni wszystkich tu lubie i szanuję ale swoje zdanie mam.
nie ma sprawy Ricardos...Katyhy>>> słyszałem tu już kiedyś że miałaś taki przypadek...mnie chodzi tylko o sam kupon.
Właśnie..porostu nie mam szczęścia ani tu ani w miłości więc mit powalony na kolana.

ty Boguś jesteś z wrocka ja z Brzegu za tydzień bede w tym fajnym mieście.Dam ci te 12 zł.a nagrode 6 z 10 niech se wsadzą.
szpicbródka>>> wiesz co??? ja nigdy nie wygrałem an loterii Ts wiecej niż 100 zł.a mam w domu taki sam wydruk jak ty jak to możliwe??
no może nie taki doskonale sam ale z wygraną na tysiąc.taki wydruk jak ty masz to ja też mam.Każdy zaprzyjazniony kolektor ci go podaruje.To nie świadczy jeszcze tez o twojej wygranej ale wierzę ci że miałeś ten tysiąc.
jeśli śni się że się wygrywa pieniądze to oznacza to jakąś stratę to sen na odwrót.
ostatnio niejaka malina pytała o sen gdy sie kąpie w czystej wodzie podalem jej tez dwie liczby przypisane do snu było to 7 i 10 i byly one o 22.15 ale czy ona cos wygrała tego nie wiem.
Zrobimy eksperyment...do twojego snu o wygrywaniu przypisane sa liczby 06 i 14 zobaczymy czy dziś będą.
wychodzi na to iż twoja owa koleżanka bedzie miała jakieś kłopoty.
Może wędrowca by pomógł...jesli są to duchy czyste to nie masz się czego bać istotne jest tylko to byś pamietała co do ciebie mówią.Jak jest w niebie powiedz co mówili ci znajomi?
Rozumiem....jednak nie potrafię ci wytłumaczyć dlaczego tak się dzieje i co oznacza jeżeli śnią ci się duchy żyjących osób.na pewno nie wróży to złego.
ogólnie gdy widzisz samolot-sukces płonący lub katastrofa-straty nieuniknione a z helikopterem to chyba podobnie

ja też ale się tym nie przejmuje i nie zamierzam nikogo tutaj adorować jak żuraw czaplę także i ty sie tym nie przejmuj.
widzisz maleństwo robal pozdrawia prawie wszystkich.masz przykład.
czy kombinuje? nie wiem...kazdy kto tu typuje ma takie domysły...to jest poprostu tak obliczone matematycznie by jak najmiej ludzi wygrało.
na pocieszenie jest to iż we włoskim lotto na przykład 6 liczb zwycieża a 84 zostają w bebenku.
gdyby zwiększyli szanse dla szarego gracza co zawiera 1 zakładzik to ci wielcy kombinatorzy którzy wysyłajapo 100 zakładów dziennie chodziliby bogaci.
jeśli coś ci się będzie sniło to powiedz często moje liczby przypisane do snu się psrawdzają.
ostatnio podalem Tolesławie liczby 6 i 14 o14 było 6 a o 22.15 14 nie wiem czy coś wygrała ale raczej nie.
wczoraj do twojego snu też podałem ci liczbę 55 i też zapewne jej nie skreśliłaś wcześniej dałem ci 6 14 wczoraj 55 ty naprawdę marnujesz szanse jakie podsuwają ci znajomi z forum.
jeśli śniły ci się cyfry to prawdziwe liczby przy tym snie to 14 i 73 ale nie skreslaj ich zobaczę czy dziś wejdą.pozdrawiam
pozatym nie narzekaj jesteś krócej ode mnie a już dorobiłaś się komentarzy na swojej stronie a ja ich jeszcze wcale.
ciekawe czy malina wykorzystała wczoraj te 58 które je podałem od snu?

cebulą.