Wpisy użytkownika maks158
Łącznie 535 wpisów w archiwum, pokazane od nr 63 437. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Żeby wygrać trzeba coś rostrzaskać - moje liczby na duży 3,20,27,30,35,40
W naszej kolekturze totalizator zasponsorował nagrodę suzuki grand witara .Aby wygrać ten samochód należy zagrać obojętnie w co każdy kupon ma kod który będzie brał udział w losowaniu za 7 dni ,fura jest niezła ładnie prezentuje się przed lotto i jeszcze z czerwoną kokardką u was też tak jest
Lila ale to jest w Dresden jutro tam z nowu szoruję los 2 euro , ale może mi się uda i wrócę nową furą do Polski
No i po numerku jedna wygrana 1 stopnia szczęśliwy grający zgrał metodą chybił trafił w kolekturze coś tam coś tam Poznań, serdecznie gratulujemy.Ale mamy jeszcze zdrapki ,drapcie aż wam skóra zejdzie z opuszek .
Sory Opa wpis ,mi się zdublował ,ja w numera trafiłem numera też ,no i jeszcze jedną liczbę
ph 2008 skoro wymyślili rakiety dalekiego zasięgu które trafiają do celu z dokładnością do 1 centymetra ,to nie mają żadnego problemu żeby wskazana kulka w padła do maszyny ,kto by pomyślał 15 lat temu że będziemy rozmawiać przez telefony komórkowe ,a już niewspomne o wszystkich pierdołach jakie posiadają teraz samochody.Usa posiada skanery budynków że potrafią znależć mysz w wieżowcu .Także zrobienie maszyny losującej dla nich to pryszcz
Kumulacja w numerku ,zastanawia mnie jedna rzecz jest kumulacja a wypłaty na inne stopnie wygranych maleją im większa kumulacja tym mniej na wygrane
Pytam się kolektorki jaka jest wygrana w numerku sprawdziła i mówi że 3.700.000 a na stronie lotto jest 3.800.000 od dwóch ostatnich losowań pula nie podniosła się stoi w miejscu chociaż nikt numerka nie rozbił a i jeszcze kosztuje 2,50 zł za takie gówno
Jakiś profesor rotrzaskał mój sposób a byłem blisko dobrze szło a teraz klapa
Zawsze staram się nie grać w jednej miejscowości bo z czają o co chodzi, zresztą mam taki zawód że sobie jeżdżę i cały czas wysyłałem liczby z prostych obliczeń ,a teraz lipa
Do wpisu 64517 muszę skorygować nie 3 mln tylko 4 mln , chodziło mi o tą różnicę 100 tys u kolektorki a na stronie lotto sorki
Shokvawe skreślając liczby o tak sobie to możesz grać do bólu ,potrzebne są mapy i odpowiednie obliczenia bez tego ani rusz sprawdzone
shockwave w tym roku miałem 2 piątki w dużego no i w multii trochę się zarobiło także nie mów że losowania nie są ustawione to nie był przypadek sam siedzę nad liczbami ,bo jak bym skreślał na pałe to bym miał wielkie g
SHOCKWAVE- kolejna osoba która pojawiła się po raz pierwszy To pewnie znowu jakiś profesor z obsługi lotto żenada jak sam powiedział
Ale w huja tną z numerkiem nie było znów wygranej 1 stopnia . a na pozostałe stopnie wygranych spadły, jeśli chodzi o kasę
A mi nie idzie podejrzewam że babka w lotto powiela moje kupony ,patrzy się na nie jak wysyłam jak w talizman
Expres - rozwiązanie tej zagadki jest takie, babka dała ci przez pomyłke stary kupon który gdzieś tam sobie leżał a twój został w kolekturze ,lub zrobiła to specjalnie
Mają kumualować duży - aż do początku pażdziernika przed podwyżkami na 3 zł,żeby ludziska wiedziały za co te 3 zł
EXPRES -po zawarciu zakładu, a przed opuszczeniem kolektury należy sprawdzić zgodność kuponu z wydaną dyspozycją.Zawarcie zakładu jest równoznaczne z wyrażeniem przez grającego zgody na warunki regulaminu danej gry liczbowej - TAKŻE NIC CHŁOPIEC NIE ZDZIAŁA
Ikenmario- chłoptaś cały czas wysyła te same liczby ,tylko się pomylił a głupio mu się przyznać teraz
Ja mam kupon w dużego z 6 trafieniami -tylko minoł termin ważności na wypłatę za póżno się obejrzałem ,wystawiłem go na allegro może komuś się przyda
Zeby zobaczyć jaka jest wygrana w zdrapkach bez drapania -potrzebny jest skaner plazmowy może kobitka go ma
O której dzisiaj losowanie bo znowu jakiś mecz dzisiaj -bo nie wiem czy iść do kolektury bo jak będzie po 22 to niema sensu grać
Dzisiaj numerkiem będzie liczba 24 jeśli ktoś chce zarobić na większego browara niech zasuwa do kolektury
A jutro - w tą gorącą noc poczuj reflektorów błyski ,poczuj zapach whisky
Może ktoś wie jaka będzie wysokość następnej kumulacji w dużego ,bo w sobotę tak ustawią dużego że nikt nie trafi -to jest pewne na 100%
nie da ci tego ojciec nie da ci tego matka co twoja sąsiadka prawda Madzia
Dziękuje ci Magdaleno tylko jak tam dojechać, za bagienkiem w prawo?
Kto skorzystał z liczb Madzi wpis -65377 miałby 3 ,jakby jeszcze podumał miałby 6
Powiem wam jedno komputer w centrali nie pobiera informacji o liczbach, tylko o układzie na kuponie .dlatego zmienili nazwę multi mulii a co za tym idzie zmianę kuponów do skreślania , tak samo będzie z dużym nie chodzi im o nazwę bo to przykrywka tylko o zmianę kuponów do kreślenia oraz maszyny losującej dalej nie będe tłumaczył kto kumaty to wie oco chodzi ps.informacja od informatora
Jetem ciekway jakie kary dostaną jak wyjdzie najaw oszustwo a to niedługo nastąpi
Jest podobno sposób ,tak samo jak bankomaty bgż nie rejstrowły wypłat o 3 01 nad ranem można było brać kasę a nic nie ubywało z konta ale się z czaili
Prezes lotto powiedział że jak duży będzie po 3 zł to kumulacje sięgną do 50 ml. fakt że to oszustwo ale dlaczego do 50 ml a nie więcej tak więc w swojej wypowiedzi ujawnił ustalanie kumulacji
Następna sprawa tych którzy niby trafili 6 ,kto to sprawdzi w puszczą do danej kolektury która im się spodoba trafione liczby przez net,kolektorka przyjdzie rano w łączy maszynę i oczy w słup.Zaczepi wywieszkę że tu padła szóstka ,potem ,przyjedzie radio ,tv i SPRAWA ZAŁATWIONA .Ludzie zaczną sie drapać po głowie kto to mógł wygrać pewnie to ten gość bo ma nową brykę
Jutro nie gram - szkoda kasy zagram sobie w czwartek kumulacja gwarantowana chyba jakieś 65 mln
Zastanawiam się czy nie zagrać systemem na 12 liczb ,ale jak w topię 1400 zł to zaprzestane granie na pół roku
A to moje liczby na duży z których będę korzystał 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49