Wpisy użytkownika maks158
Łącznie 535 wpisów w archiwum, pokazane od nr 11 501. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
witam mam na dzisiaj fajna piotke grajcie i wygrajcie pewny jestem na 90%to:12,31,44,75,29jak nic nie przestawja w maszynie
Witam kto wykreslil taka piatke dzis wygrywa 12,31,44,75,29,stawkax10 i mamy 13tys,wysylajcie poki otwarte Pozdrawiam
Witam kupilem sobie niedawno duzy telewizor i zuwazylem ze kulki w duzym lotku podczas losowania maja przyczepione druciki sprawdzie sami.Poco to podejzewam ze ta gra jest ustawiona a wygrane osoby to jeden wielki blef przeciez mozna powiedziec ze ktos wygral w jakiejs kolekturze ale ludzie to chwytaja Pozdrawiam
witam graczy ale wala wciula z tymi cyframi czy jest jakas komisja zeby sprawdzic wiarygodnosc tej zabawy nabijania ludzi w butelke najlepiej zagraniczna
Multi 5 nowa gierka na wyciagniecie pieniedzy od naiwnych ludzi brakuje im pewnie kasy na budowe stadionow niech sie za drogi wezma
mamy wygrana szczesliwy zaklad zostal zawarty w centrali glownego kompa przy ktorym siedza informatycy, serdecznie gratulujemy i dziekujemy za tak wysokie przychody Zapraszamy naiwniakow
Nie to ja wygralem BZYKU szukam toreb na kasiore zastanawiam sie czy lepszy bedzie plecak ze stelazem
Ale moj dom jest w centrum stoi zakaz3.5 t niewiem czy kamza wpuszcza sa jakies mniejsze z kiprem procz zukow
przecierz ci pisalem ze ja wziolem kase BZYKU rozwazam teraz plan transportu PSYCHOl mowil zebym wziol bilonem
Mam juz plan podjade kilkoma nyskami te mocniejsze wersje ,zeby niezucac sie w oczy caly bilon powinien sie zmiescic poco te ciezarowki to nie sto tylko 9 po podatku
A skad ja ci taka syrene wynajde masz do wyboru zuka ,nyse ,albo tarpana w picapie z tym mocniejszym motorem 2,3 dolnozaworowy skrzynia4
PAMIETAJ jak wezmiez bilonem to cie tak latwo nieokradna bo to warzy a co do twojego transportu za 1% niewiem czy by ci sie to oplacalo bo moja dziupla jest poza terenem pl
Nie poddawaj sie MARIO dzi siaj niebyl twoj dzien a co do tego przyslowia jebal to pies i cala wies
Jak grac to za konkretne pieniadze DROGIE PANNY a zdrobnymi to po lizaki
Taa to bylo mozliwe za komuny jak niebylo netu ,to tak samo jak ja wygralem wczoraj w duzym lotku wierzysz
Teraz nieklam ze zainwestowales pod wawa lepiej sie przyznaj pod ktora szafa to trzymasz
sorkii a umnie na zegarku jest napis sony a pod tym japan pewnie ja sie myle jeszcze raz sorki
No ide posluchac co tam pierdza w totalizatorze gdzie padla wygrana na jakim ksiezycu
z tego co widze trafil tylko 3 z 5 PSYCHOL zle spisales liczby albo telewizor ci siada
Niema to jak nasz poczciwy ENDRJU LEPER pogonili zasrance niezlego ministra rolnictwa
O przepraszam z mojej wyplaty mi nic nie zabiora zasrance pracuje na wlasna renke
Nie jestem za stadionami dorosli ludzie biegaja za pilka co to za moda poco to komu ,Łonek w Polsce niebrakuje do tej gry niech drogi robia a nie rozgzebia pol Polski i huj wie ktoredy jechac
Pisalem ze zadna liczba z mojej dzesiatki nie padnie i prosze ani jednej TAK SIE UMIE TYPOWAC WPIS15947
odebrana ci nadzieja na zwyciestwo znasz ten temat to jest droga sukcesu 4/15/16/24/27/32/43/51/53/73
A TO MOJE 4/15/16/24/25/27/28/32/39/43/46/51/52/53/55/58/65/67/73/80 /TUTAJ ZNAJDUJE SIE SZCZESLIWA 10 DZISIEJSZA
A ja narazie niekresle tylko obserwuje ciekawe co na jutro wymysla
Mam prosbe do MANKA 50 piotke jakbys podal to byl bym ci wdzieczny
Olalalalalaolalaoooalalalll lllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllloo olallllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllll llllllllllllllooo ola
I znowu jedna osoba wygrala ciekawe gdzie teraz jaka miejscowosc wymysla
Ok to ja zaczne w tamtym tygodniu zgarnolem prawie 150tys a w tym troche cienko poszlo 30tys
Chcesz zarobic na multi lotku zrob tak wybierz sobie 20 liczb, 10 tych co pada czesto 10 co rzadziej ,ale nierzadko skresl 10 zakldow tych liczb zagraj na 10 losowan stawka razy 10 i czekaj za 10 dni powiesz mi co sie stalo
ELO TEMIDA a skad ty mozesz to wiedziec mialas juz takie doswiadczenie w zyciu,teraz przynajmniej goscio niebedzie pil taniego wina tylko łyski slodową.Chyba ci gul skacze niezaksztus sie
Tak chodzilo mi o lyski,ale ciesze sie ze mnie zrozumiales panie OROGRAF
Te drugie typowanie duzego mialem dzisiaj takie i pudlo zostawie sobie na wtorek
WLASNIE NITECZKI CZY DRUCIKI WIDAC JAK CHOLERA A NA KONCACH SA JAKIES KULECZKI OSZUKANCE
A wlascicielem jest skarb panstawa i jak ludzie maja byc uczciwi skoro tego ucza po cholere te cbs niech sami sie sprawdzaja
Zapomnij jaka wygrana nikt nie wygral podwysza pule a kasa polynie jak woda do nich ile ludzi pojdzie zagrac
Ja zbieram wszystkie kuponiki jak wyjdzie ze grali w ciula mam na nich haczyk n
MATYCZ poczytaj sobie na stornie lotto sami pisza ze przychody wzrosly o 80% a w mulitlotka ktos wygral teraz jak pare lat temu co miesiac byla wygrana
Teraz pewnie powiedza ze kupon wykreslila niewidoma babcia z parkinsonem
Jak bylo losownie zakladow specjalnych bez drutu to trafily 4 osoby a w expres lotku dawno sie nie slyszalo zeby ktos wygral
Czyli z twojego rozumowania Matycz wynika ze ludzie dawniej mieli lepsza renke do skreslania cyfr
Skoro wzrosly przychody to i w zrosla liczba grajacych wzrosla tez liczba zakladow i typowan powinni wygrywac a nie odwrotnie po huj te druty w kulkach lepiej podskakuja
Niewiem czemu masz takie rozumowanie Matycz moze miales kiedy piotke w duzego i dotej pory niemozesz sie otrzasnac
Wlasnie gdzie ta komisja ledwo siedzaca na krzeslach ,wymarlo towarzystwo czy zmienili branze spiewaja gdzies w hurze
jozin z bazin czy jak ci tam mowa jest o wygranych konkretnych miedzy np 50000 w zwyz a nie jakies tam drobne ruchy takich to niebiora pod uwage pomysl chlopie bo jeszcze troche ten czad mnie wykonczy
Czlowieku chyba poto gram zeby cos wygrac a ty mowisz chytry a takie wygrane jak ma jozin tzn 16zl, 2 to mam
Na jutro pewniak 44 stawka razy 10 wydasz 25 zyskasz 15 taka to gra zal dupe sciska
Witam wkoncu po calotygodniwowej walce 6/6 poradzilem sobie z maszyna losujaca
Witam PANA KOGUCIKA widze ze psina oglada jedna strone w necie mam nadzieje ze niezagada ludzkim glosem
« PoprzednieKolejne 100 »