Wpisy 63 391 – 63 512
12 września 2009 00:21 → 13 września 2009 14:13, 100 wpisów
hipopotam. Oto dziesiątka którą podałeś: "33,77,63,22,49,73,74,33,23,37"
Oczywiście nie mogła zostać przyjęta. Pozdrawiam
Oczywiście nie mogła zostać przyjęta. Pozdrawiam
Ciiiszaaa............chat spiii.............slodkih wam snow kulkowi manjaki........
=-0987654321`
hipopotam: hehehe ty jak juz cos powiesz to powiesz :P moje wymadrzanie :D tak tak to ja cie zmusilem sila perswazji zebys poszedl do totalizatora a nie do buka :D jestes MISTRZu :D
64,69 raczej nie wiejdzie
rokuje mala ilosc powtorek, a to wyklucza liczby, ktore mialyby sie powtorzyc po raz kolejny z rzedu (wiecej niz 2)
na podstawie moich ostatnich obserwacji
rokuje mala ilosc powtorek, a to wyklucza liczby, ktore mialyby sie powtorzyc po raz kolejny z rzedu (wiecej niz 2)
na podstawie moich ostatnich obserwacji
Do Pasko 12,25,39,51,70,55,59,74,21,34 takie liczby chcę zatypować na dwa losowania ale niechcę mitego przyjąć
Co tutaj tak pusto...?
Nie ma kto nakręcac tematów.
Wczoraj na 9 liczb 0 trafień.
14,42,11,20,80. // Totomix
15,21,61,72,62,80,20,50,60,66.///Ts
MM na 14
2,15,17,20,53
3,7,27,34,43
3,5,13,17,19,20,75
5,7,15,27,34,75,79
2,15,17,20,53
3,7,27,34,43
3,5,13,17,19,20,75
5,7,15,27,34,75,79
MM na 14 / totomix
3z4 i 4z4
5,10,15,20
3z3
2,14,72
3z4 i 4z4
5,10,15,20
3z3
2,14,72
dzisiaj juz sprawdzilem czy komputrer mnie zarejstrowal i w typowaniach trafilem 5z10 tak ze pne sie odrobine w gore
smieszne jest ze pierwsza trojke ktora dzisiaj zapisalem na kartzce ze statystyk byla 48 53 65 a poszlo 48 53 66
hipopotam> to dowód na to,że to wszystko to jedna wielka manipulacja 66 to bzdura -65 powinno wejść jak nic.Łączę się z Tobą w żalu i gotowy jestem świadczyc nawet przed WIELKĄ KOMISJĄ W TWOJEJ SPRAWIE.
17 może nie iść jeszcze przez wieki toć to ŚPIOCH ,a śpiochy chodzą jak chcą.Najlepiej wiedzą Ci co w realu nie chcieli w to uwierzyć.
wedlug mnie gra na jedna liczbe jest nie oplacalna moze czasem fuksem sie trafi ale na dluzsza mete bedzie minus
gra na jedną liczbę ma sen,ale trzeba dużo kasy i żelaznej dyscypliny.
Dzięki Monsiu za 10-tki i daty 9-tek. Będę wdzięczny za 8-semki i 7-demki. Patrząc na losowania, nijak nie mogę wzrokowo tego objąć.
Duży lotek; te liczby dzisiaj nie będą wylosowane; 01, 02, 14, 17, 18, 21, 24, 25, 33, 39, 44, 45 i 49.
skusili mnie na gre w duzego lotka nie gralem na te liczby 1,2,3,7,35,49
rozmawialem z bratem ktory mowil ze spotkal w kolekyurze czlowieka 5lat temu ktory twierdzil ze trafil 5 w express lotku a prawie codziennie gral na 100 kuponow multi
mozna zobaczyć na linku
http://deser.pl/deser/1,83453,7030784,Przewidzial_numery_lotto___tajemnica_rozwiazana_.html
i obejrzeć 2 filmik
jak on to zrobił
http://deser.pl/deser/1,83453,7030784,Przewidzial_numery_lotto___tajemnica_rozwiazana_.html
i obejrzeć 2 filmik
jak on to zrobił
hipopotam> z dużą kasą to siedzą w kasynach,ale tylko dopóki jej nie przegrają.
mozna zobaczyć na linku
i obejrzeć 2 filmik
jak on to zrobił
u nas i tak krzywo patrzom się na maszyne
i obejrzeć 2 filmik
jak on to zrobił
u nas i tak krzywo patrzom się na maszyne
Mysle zaczac grac w EXPRESS LOTEK, jak myslicie? warto, szanse na chocby 4/5 sa duze? latwiejsze niz DDUZY LOTEK? jakie macie z tym doswiadczenia?
Doswiadczenie jedno. Sorki ale nie chce sie wymadrzac ale powiedzcie szczerze ile razy 3/6 uda sie wam w DL trafic ?? To najmniej oplacalna gra totalizatora 16 pln za trafienie 3/6 i 140pln 4/6 nie chce nic mowic ale to jest zalosne za "5" nie ukrywajmy majatku tez nie ma nie powiem ze 5k to mala forsa ale niewspolnierna do tego co sie osiagnelo. Ludzie sa mamieni tylko bajonskimi sumami rzedu parunastu milionow zlotych w przyszlosci kilkudziesiaciu. Toćmoja prawda o lotto moze inni maja zgola inne poglady, ja jednak chcialem zaprezentowac swoj, i z tego wlasie powodu nie gram w DL juz od 2 lat.
Jak Duży lotek,to tylko w totomixie.Choc ja w dużego nie gram.Lepiej się nie rozpraszac:)
5,15,14,78,80.///Totomix
Wysokich wygranych:)w końcu:(
ha,ha,ha faktycznie:):):)
Ja się zasugerowałem ph2008:)
W ex.to samo co w dużym.Płatne o 3-ki,ok 30-40 zł chyba.Lepiej się mordowac w MM.
Zamknij się w 40 liczbach w MM i tak spróbuj pograc przez jakiś czas
Żeby wygrać trzeba coś rostrzaskać - moje liczby na duży 3,20,27,30,35,40
No wlasnie nigdy nie gralem tylko na liczby 1-40...ciekawe jakby to poszlo...i na ile skreslen najlepiej wtedy?
Zeby przegrac trzeba grac. Jak cie nie gra to sie jest wygranym? Co do gry DL i Ex jest podobne a wrecz identyczne i wygrane tez sa smiechu warte. Nie powiem ze jestem mistrzem gier bo prezentuje "DNO" jako typer. Od poczatku roku jednak udalo mi sie trafic tak z 5 razy 7/10. Zapewniam jednak ze przy duzym wkladzie i zerowych zyskach. DL jednak okupiony wylacznie stratami.
Kazdy jednak niech robi co uwaza za sluszne :)
Kazdy jednak niech robi co uwaza za sluszne :)
NIe bede gral w EL...:1,2,3 ...no szydera...ale gram teraz na piatki w MM i tego juz nie zmieniam, dobrze mi idzie, dzis dwa arzy 3/5...i moze jedna dziesiatka...tazke codziennie 7,50 zl...ale z dzis mam 8 zl takze nastepne kupony za free :) :D
Zelus
Na 1-40 lub parzyste, małego coś 4,5.
Niejako się zmuszasz wtedy do skreślania takich liczb, których byś nie skreślił grając całością.
W naszej kolekturze totalizator zasponsorował nagrodę suzuki grand witara .Aby wygrać ten samochód należy zagrać obojętnie w co każdy kupon ma kod który będzie brał udział w losowaniu za 7 dni ,fura jest niezła ładnie prezentuje się przed lotto i jeszcze z czerwoną kokardką u was też tak jest
Prawdopodobnie auto,o którym wspominasz jest już czyjąś własnością.
Potraktuj to jako reklamę firmy SUZUKI.
Potraktuj to jako reklamę firmy SUZUKI.
Lila ale to jest w Dresden jutro tam z nowu szoruję los 2 euro , ale może mi się uda i wrócę nową furą do Polski
Jeśli w Dreżnie to szanse minimalnie większe,natomiast nie zmienia to faktu,że przemysł samochodowy w Niemczech przeżywa kryzys.Dowodem na to jest sprzedaż GM.Życzę Tobie takiej wygranej.
W Lotto grze, która ma zastąpić od 10 października Dużego Lotka gwarantowana wygrana za trójkę ma wynosić 20 złotych. A czy przypadkiem nie powinno to być 24 złote zgodnie z zasadą, że to 10 krotność stawki podstawowej. Jak Duży Lotek kosztował 1,25(stawka podstawowa 1zł to trójka wynosiła 10 złotych), a jak teraz 2 zł(stawka podstawowa 1,60 to trójka 16 zł). W Lotto ma być to 3 złote (stawka podstawowa 2,40 zł) czyli nagroda za trójkę powinna wynosić 24 zł. Czyli podnoszą ceną a wygrana gwarantowana za trzy trafienia nie wzrasta współmiernie.
Dzisiaj chyba rekordowa 4 w EX(po 9.10)mini lotto,jeszcze takiej nie OPA nie pamięta :
1615 zł,normalnie szok...
1615 zł,normalnie szok...
Pęsko 6tka 8,5 mln padła też koło Wrocławia,czy wygrał to ten sam co w Multi...???
Witam. Ostatnio mniej czytam wpisy, a więcej pracuję, aby również usprawnić stronę. Już w najbliższych dniach zmiany na stronie, które pozwolą zapobiec spamowi w wielorakiej postaci. Pozdrawiam wszystkich!
MCSI: Jak widzisz lotto zmieniło zasady. W końcu to już nie będzie Duży Lotek. Pozdrawiam
MOJE spojrzenie na sprawę totolotka jest czyste i przejrzyste . KAŻDY każdego
chce oskubać .. Ale morał chyba tkwi w tym żeby nabić kasę ale do własnej kieszeni . Minister po to podwyższy opłaty
by to jego 0000 TOTOMIX czy od innych gier których jeszcze nie zablokował wpłynęło jak najwięcej pieniążków ...
ON dba owłasne pieniądze
O proszę moje ulubione w DL poszły,grając system 8 wchodzi 3:
10,11,20,22,30,33,40,44
zaraz sprawdzimy,ale pewnie rzadko takie bywają...
10,11,20,22,30,33,40,44
zaraz sprawdzimy,ale pewnie rzadko takie bywają...
WITAM!U MNIE W DL STANDARDOWO DWIE A CO DO LOSOWANIE EL TO MYŚLAŁEM ŻE MI TELEWIZOR SIE PSUJE HE 1.2.3.DOBRZE ŻE NIE BYŁO 4 I 5
1,2,3 normalna trójka jak każda inna o co biega. Sam ją ostatnio analizowałem ,ale nie mogłem ocenić nawet w przybliżeniu kiedy pójdzie.
hey wam :) ja tam sie ciesze ze w mm przezucilem sie na 73 bo 17 sie nie kwapi zeby wpasc :P :D jeszcze tuz tuz i cala wyplate bym musial stawiac :P
1). 17 zostanie wylosowana gdy zostaną zmienione kule.
2). 60- ta liczba może/lub nie/ zostanie wylosowana w MM o godz 14.
3). Malina - sny sprawdzają się w 60-70%.
2). 60- ta liczba może/lub nie/ zostanie wylosowana w MM o godz 14.
3). Malina - sny sprawdzają się w 60-70%.
3 września.
jezeli jest losowanie 2 razy dziennie losowanych jest 20 kul z 80sieciu to jak to mozliwe ze liczba 17 nie wpada przez 22 losowania hahaha
Jeżeli typujecie liczby do MM to bierzcie liczby od czwartku 3 września. Być może w tym tygodniu nastąpi zmiana zestawu kul.. .
Zmiana kul w mm występuje wtedy, gdy pewne liczby są losowane za często. Przykładem tego są liczby- 06, 47, 56, 64 i 69.
Kto zamierza dalej grać w Dużego Lotka (znaczy lotto) po podwyżce ceny zakładu do 3 złotych?
ja bede grał przynajmniej 1-3 zaklady, w przypadku ladnej kumulacji do 5 zakladow
To będzie kosztował 3złote plus podatek czy to w sumie będzie tyle wynosił 1 los??
OPA>>>
Normalne liczby to były wylosowane dnia 29.08.2007 w Dużym Lotku w los. nr 4424: 39,41,43,45,47,48. Szkoda że nie wylosowano wtedy liczby 49 zamiast 48. Ładniej by to wyglądało, ale nie byłoby wtedy aż 9ciu szóstek! ;)
Normalne liczby to były wylosowane dnia 29.08.2007 w Dużym Lotku w los. nr 4424: 39,41,43,45,47,48. Szkoda że nie wylosowano wtedy liczby 49 zamiast 48. Ładniej by to wyglądało, ale nie byłoby wtedy aż 9ciu szóstek! ;)
Gra w Dużego Lotka dla wielu osób ma sens i urok gdy wysyła się przynajmniej jeden kupon 8 zakładowy - wtedy można skreślić 48 liczb. Koszt tej gry wynosi w tym przypadku 312zł, co eliminuje większość grających z grupy emerytów, rencistów i młodzieży a ta właśnie grupa stanowi większość dawców kasy. Trudno bowiem liczyć na to, że ktoś przeznaczy połowę swojej emerytury na budowę stadionów czy wspomaganie beznadziejnej kinematografii.
...AKCJA PROTESTACYJNA NA PODWYZKE ZAKLADU W DL!!!10.10.2009. NA ZNAK PROTESTU NIKT NIE WYSYLA ZAKLADOW DL!!! TYLKO TAK MOZEMY COS ZMIENIC!!!
pzdr.nara:)
pzdr.nara:)
Witam mam pytanie gdzieś na forum czytalem ze podobno od 1.10 znika z toto-mix mozliwosc obstawiania MM ??? bodajże napsiał to tomcio1972 czy to prawda ??
Tak ja to napisałem.
Parę dni temu zadzwonił znajomy który miał informację z "góry" że od 1 pażdziernika nie będzie można grać w MM i DL w Totomixie.
Sam czekam na rozwój wydarzeń jak to się potoczy.
Ostatnio pytałem się w kolekturze Totomixa odnośnie zakończenia gier liczbowych to kobieta stwierdziła że nic na ten temat nie wie ale nie jestem pierwszym klientem który o to pyta.
STS - żadnej wcześniejszej wzmianki na stronie internetowej że od 1 września blokują liczby.
Do dziś na ich stronie nie ma żadnych wyjaśnień.
Stało się nagle.
Z dnia na dzień.
Milenium - ok 2 tygodnie temu wchodząć na ich stronę internetową ok godz 10 rano można było zrobić e-kupon na MM a 2 godziny później liczby zostały zablokowane.
Również nie było i nie ma do dziś na ich stronie żadnego wyjaśnienia.
Stało się OT tak nagle.
Fortuna - dopiero po zablokowaniu liczb napisali na stronie internetowej ze MF ich zablokowało bo działali niezgodnie z ustawą.
Również nie było żadnych wzmianek wcześniej ze coś takiego ma nastąpić.
Znam to z właśnego doświadczenia bobędąc w Fortunie ostatniego dnia przed blokadą kulek kobieta powiedziała mi że dziś ostatni dzień można nadać kulki.
Spadło jak grom z jasnego nieba.
Więc jak to będzie z Totomixem?
Nikt nić nie napisze i nie powie wcześniej bo jest dużo ludzi grających na progresjach a to oznaczało by mniej zysków do ostatniego dnia kiedy można grać na kulki.
Czekać cierpliwie co się wydarzy a wtedy się przekonamy.
Parę dni temu zadzwonił znajomy który miał informację z "góry" że od 1 pażdziernika nie będzie można grać w MM i DL w Totomixie.
Sam czekam na rozwój wydarzeń jak to się potoczy.
Ostatnio pytałem się w kolekturze Totomixa odnośnie zakończenia gier liczbowych to kobieta stwierdziła że nic na ten temat nie wie ale nie jestem pierwszym klientem który o to pyta.
STS - żadnej wcześniejszej wzmianki na stronie internetowej że od 1 września blokują liczby.
Do dziś na ich stronie nie ma żadnych wyjaśnień.
Stało się nagle.
Z dnia na dzień.
Milenium - ok 2 tygodnie temu wchodząć na ich stronę internetową ok godz 10 rano można było zrobić e-kupon na MM a 2 godziny później liczby zostały zablokowane.
Również nie było i nie ma do dziś na ich stronie żadnego wyjaśnienia.
Stało się OT tak nagle.
Fortuna - dopiero po zablokowaniu liczb napisali na stronie internetowej ze MF ich zablokowało bo działali niezgodnie z ustawą.
Również nie było żadnych wzmianek wcześniej ze coś takiego ma nastąpić.
Znam to z właśnego doświadczenia bobędąc w Fortunie ostatniego dnia przed blokadą kulek kobieta powiedziała mi że dziś ostatni dzień można nadać kulki.
Spadło jak grom z jasnego nieba.
Więc jak to będzie z Totomixem?
Nikt nić nie napisze i nie powie wcześniej bo jest dużo ludzi grających na progresjach a to oznaczało by mniej zysków do ostatniego dnia kiedy można grać na kulki.
Czekać cierpliwie co się wydarzy a wtedy się przekonamy.
Nic na to nie poradzimy jak zamkną Totomixa(kulki) tak samo nić nie poradzimy jak taki monopolista TS podwyższa sobie stawki za zakłady.
Płacimy i gramy nie płacimy to nie gramy.
Zawsze mamy jakiś wybór.
Płacimy i gramy nie płacimy to nie gramy.
Zawsze mamy jakiś wybór.
Proszę się nie dziwić to ostatnie podrygi umierającego złodzieja jakim jest POLSAT za kilka miesięcy kończy się jego koncesja na LOTTO więc popełnia swoiste harakiri.Podwyższenie składki to swoiste samobójstwo ale za wszelką cenę jeszcze chcą się dorobić kasy po trupach, dobrze ze to już agonia POLSATU.
solos>jetem pewny ,że gdyby padło 49 to 6 było by o wiele więcej.Po tym że było ich 9 widać -układ był prosty .( o ile trafić 6 jest prosto)
z ceną toto bym się tak nie przejmował bo będzie jak z papierochami -w końcu będą grali tylko w trzecim świecie.
Wędrowco .......ja wiem a jeśli pozwolisz to kiedyś jak co będe miał ze snu to Ciebie poproszę a POZDRAWIAM
wedlug mnie moga wypuscic dzisiaj 17 bo jest niedziela a czasem w niedziele kiedy malo gra osob odblokowuja niektore liczby ale tez moga dalej ja trzymac tego nikt nie przewidzi
wczoraj mialem pecha w duzym bo w przedostatnim losowaniu zakladalem ze moga powtorzyc nawet 4 liczbu a nie powtorzyli zadnej a wczoraj powtarzalem tylko dwie liczby a puscili trzy powtorki dwie powtorki trafilem ale inne liczby mi sie nie sprawdzily
boguś 2>>> A ja bym nie był taki pewny. Jednak 6 nieparzystych to jest rzadkość. Około 1% losowań DL tylko takich było a w dodatku stały odstęp liczb co dwa ...
Dzięki Monsiu za 10-tki i daty 9-tek. Będę wdzięczny za 8-semki i 7-demki. Patrząc na losowania, nijak nie mogę wzrokowo tego objąć.
Mam do was pytanie jest na forum osoba ktora potrafi, ma jakis system doboru liczb ktory jakotako sie sprawdza ??
Szukalem po necie i nie wiele osob sie dzieli sposobami doboru :/
Szukalem po necie i nie wiele osob sie dzieli sposobami doboru :/
sollos> ludki grają 10 same duże v same małe v same parzyste itd.Dlatego jestem pewny ,iż układ nieparzystych dużych byłby mocno obstawiony.
Nie dzielą się ,bo nie ma takiego systemu:( Raz działa coś ,co potem przestaje działac i na odwrót.Takie jest moje zdanie.
system jest tylko Ci co go znają nie siedzą tutej,tylko w wariatkowie.(czego i nam wszystkim życzę.
Proszę bardzo:)
4,5,8,11,18,22,28,32,36,37,44,45,48,49,57,58,60,69,74,75. {58}