Wpisy użytkownika maks158
Łącznie 535 wpisów w archiwum, pokazane od nr 66 437. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Madzia 77 napal sobie lepiej w kominie bo ci dupsko zmarżnie ,do lasu po chrust
Madzia 77 - zażyj rutinoscorbin bo jakaś niewyrażna jesteś .To u was są bary czy chodzi ci o tą ławkę pod sklepem?
Madzia 77- nie bardzo wiem o jaki wulgaryzm ci chodzi, słowo Dupsko ugryzło twoje komleksy ,to zmieniam je na pupcie Niemki
Lilka - ja jeszcze się uczę na naukę nigdy nie zapóżno .Podejżewam że Ty zakończyłaś edukacje na zawodówce ale może te forum cię trochę dokształci
Madzia 77 - tak najbardziej mi zależy na dyskusji z tobą ,codziennie ma doczynienia z takimi Madziami ,przewija się ich 100, czasem więcej dziennie także ,żaden z Ciebie autorytet żeby dalej polemizować .Czytam teraz te twoje wpisy , i zastanawiam się czy wiesz co piszesz ,może tylko po -to żeby dostać tego emotikona od Pasko he he
madzia 77- musisz walczyć bo bez walki nie ma nic ,Tak więc napisz coś do administratora czatu znasz gg wczoraj korzystałaś
A takie mam pytanie czemu akurat Madzia a nie Magda -czegoś ci brakuje ?
Madzia -jak chcesz do mnie coś napisać PIERW- wyluzuj bo jeszcze raz i będziesz pisać do siebie
Zostanie - te słowo jest powszechnie używane ,lepiej się zapytaj o sowoje słowa dzisiaj użyte
lila - czy zablokuje czy nie nie zależy mi na tym forum - odkąd pojawiły się dwie szmondy
lila -tak patrzę na twoje zdjęcie blondynka jesteś to już dużo o twojej inteligencji mówi, a tak poza tematem chyba mąka ci się wysypała na twarz czy tak masz zawsze
« Poprzednie 100Kolejne »