Wpisy 65 943 – 66 042
28 września 2009 00:39 → 28 września 2009 14:48, 100 wpisów
Wszyscy śpią:)?To ja też idę:)Hej !!!!!!pozdro
Miałem piekny sen... jak trzepałem dywan he he. (człowiekowi juz nawet takie horrory się muszą śnić) Witam serdecznie wszystkich w ten poniedziałkowy poranek
cos mi wczoraj nie szlo pisanie, komunikat "blad na stronie" mnie mocno wczoraj wku....l! Zobaczymy czy teraz wejdzie wpis...
Witaj Pasko. Juz jak widac wszystko OK. Wczoraj nie moglem zamiescic na czacie zwyklego wpisu n.p. takiego jak ten. Pozdrawiam.
a mi się wydaje, że dziś:
1. nikt nie trafi w TSN
2. nikt nie trafi kumulacji w MMM
3. jutro nie padnie wygrana w DL
a co! :PPP
1. nikt nie trafi w TSN
2. nikt nie trafi kumulacji w MMM
3. jutro nie padnie wygrana w DL
a co! :PPP
szczery>>> Twój sen należy dość jednoznacznie zinterpretować jako zapowiedź rychłego tzw. "trzepania kasiorki" jak Ferdynard Kiepski zwykł mawiać...
A ja na jutro tylko jeden chybil trafil DL i juz tradycyjnie na dwa losowania siodemeczki w MM.
Czy ktoś wie czy zmienili kulki czy nie ?
Jutro juz raczej na 90% padnie wygrana. Za duzo ludzi bedzie gralo a bajonska suma 40byljonóf zlotych pobudza wyobraznie ludzi ktorzy normalnie by nie wydali na lotto nawet zlotowki. Niestety moja takoz i chyba zlame zasade i posle sobie kuponika za 2 pln bo za dwa. Wiem jednak ze to 2 pln wyrzucone w bloto :P Glupota hazard to mania a kazda mania powoduje obsesje . Matomiast duza kasa zawroci kazdemu w glowie. Bedzie to jeden kupon bo uwazam ze jak sie ma wygrac to sie i tak ma wygrac :p
hej co się dzieje ? nie ma mojego wpisu ....pytałam czy ktoś wie coś o zmianie kulek ?
W listopadzie tamtego roku tez byla kumulacja 40.000.000. Wowczas padło 8 szóstek.
jutro wiele osob wsadzi w lotto. tylko nie wiem czemu bo wszyscy wiedza ze lotto kombinuje ale ja mimo to tez pójdę zagrać
niestety kumulacje kuszą co zrobić 40 mln i to jest recepta na zysk dla TS
UWAGA: wobec w pełni zrozumiałego ( na jego szczególny bo erotyczny w zamyśle charakter ) ograniczenia dostępu do wątku , założonego przez Krasnoludkę p.t."Rozmowy nocą" wyłącznie do godzin 23-6 - osoby over 18 zainteresowane ŚWIADOMYM dostępem do tego wątku także w dzień , mogą ten dostęp uzyskać z poziomu wyszukiwarki po wpisaniu tam:Rozmowy nocą multipasko i albo zapoznawać się z tam obecnymi treściami lub zamieszczać także już w dogodnych godzinach w dzień własne , które jednak staną powszechnie dostępne dopiero od godziny 23.00.
Zrobiłem właśnie test takiej w/w możliwości i wypadł on pozytywnie.
Zrobiłem właśnie test takiej w/w możliwości i wypadł on pozytywnie.
Witam wszystkich. Proponuję zmianę tematu. Pytanie. Ile zakładów Dużego Lotka zamierzasz puścić na najbliższe losowanie tej gry?
Do Pasko
Jeden zakładzik wystarczy aby wygrać całą kwote:)..puszczam jeden zakład DL
Jeden zakładzik wystarczy aby wygrać całą kwote:)..puszczam jeden zakład DL
65940.rutra 2009-09-27 (22:54) Leżajsk
To trzeba byłoby zorganizować jakoś może przez Pasko: Dane osoby wpłaciłyby kasę na jego konto np: 18 osób po 100zł i potem zakupiłby system 12 i ewentualnie ujawniłby w artykule. W przypadku systemu 12 DL wiadomo, że, szanse się zwiększają, ale też nie jest pewne, że trafimy np. 3/6.
To trzeba byłoby zorganizować jakoś może przez Pasko: Dane osoby wpłaciłyby kasę na jego konto np: 18 osób po 100zł i potem zakupiłby system 12 i ewentualnie ujawniłby w artykule. W przypadku systemu 12 DL wiadomo, że, szanse się zwiększają, ale też nie jest pewne, że trafimy np. 3/6.
Pasko: Ja puszczę gdzieś z około 20 zakładów. Chętnie zagrałbym systemem 12, gdzie już wspomniałem, że można byłoby zrobić zrzutkę za Twoim pośrednictwem, ale raczej za mało osób byłoby chętnych tak mi sie wydaje.
zgadzam się jak najbardziej, że jeden zakładzik za dwa złocisze to jest w sam raz
no, może faktycznie dwa - jeden skreślony a jeden na chybił-trafił. większa ilość zakładów to tylko napędzanie kasy tym z totalizatora.
dokladnie
Witam wszystkich serdecznie. SZCZERY moglbys ustosunkowac sie do mojego snu? Snila mi sie duza torebka damska koloru czarnego i napisze to tak... gó..o, ktore garsciami wyciagalam z muszli (fuj,fuj).. na samo wspomnienie robi mi sie niedobrze. I co ty na to? Sorki za ten malo przyjemny opis ale tak mi sie snilo. Pozdrawiam.
do kasiulka -to co Ci sie sniło oznacza Pieniadze!-jeśli było tego duzo -graj dzisaj w mm bo pieniadze przed Toba:)
Miałem sen.
Oglądałem ruinę domu po którym oprowadzał mnie facet "z twarzy podobny zupełnie do nikogo".Nagle zatrzymaliśmy się i jegomość palcem wskazał drzwi wejściowe mówiąc:
"Kosztowały mnie 4 000 000 zł."
Obudziłem się i jedyne skojarzenie jakie się nasunęło to częste kumulacje w dużym lotku.
Na kartce przyporządkowałem litery D R Z W I liczbom.
Wytypowałem w ten sposób 7 liczb i wyrzuciłem ostatnią.
Wyczekałem kumulacji i trafiłem ..... czwórkę - 200 zł.
Zbieg okoliczności?.Oby było ich więcej w moim życiu.
Oglądałem ruinę domu po którym oprowadzał mnie facet "z twarzy podobny zupełnie do nikogo".Nagle zatrzymaliśmy się i jegomość palcem wskazał drzwi wejściowe mówiąc:
"Kosztowały mnie 4 000 000 zł."
Obudziłem się i jedyne skojarzenie jakie się nasunęło to częste kumulacje w dużym lotku.
Na kartce przyporządkowałem litery D R Z W I liczbom.
Wytypowałem w ten sposób 7 liczb i wyrzuciłem ostatnią.
Wyczekałem kumulacji i trafiłem ..... czwórkę - 200 zł.
Zbieg okoliczności?.Oby było ich więcej w moim życiu.
Witam!a ja puszcze 1 zakładzik DL z moją narzeczoną wymyślimy po 3 liczby i niech się dzieje co chce pozdrawiam.
Czarodziejko obys miala racje. Na pewno zagram i w MM dzisiaj i w DL jutro.Pozdrawiam.
DLUDZIE TO PO SZALELI TE 40 MLN ROBI WRAŻENIE NIECH GRAJĄ HE HE WEDŁUG MNIE TO JUTRO 6/6 NIKT NIE TRAFI A NA CZWARTKOWE LOSOWANIE TO55-60 MLN.ZA OFERUJĄ
...AKCJA PROTESTACYJNA NA PODWYZKE ZAKLADU W DL!!!10.10.2009. NA ZNAK PROTESTU NIKT NIE WYSYLA ZAKLADOW DL!!! TYLKO TAK MOZEMY COS ZMIENIC!!!
...I POWIADOMCIE O TYM TYLE OSOB ILE SIE DA!!!
pzdr.nara:)
...I POWIADOMCIE O TYM TYLE OSOB ILE SIE DA!!!
pzdr.nara:)
Jutro to musi już ktoś trafić. Będzie pewnie z 40 000 000 zakładów więc nie ma opcji.
pozyjemy zobaczymy bo chyba lecą na rekord wiec nie wykluczone ze 1 osoba tylko trafi
Witam Wszystkich!!!!!!!!!!
Może dzisiaj się uda;)
MM totomix godz 14
49,70,78,13
49,70,80,5
49,76,78,5
52,65,78,13
52,65,80,5,
52,70,72,13
52,76,72,5
Liczb na 22 nie będę miał bo jestem w pracy;)3majcie się ciepło Powodzenia!!!!!!!!!!Pozdro
Może dzisiaj się uda;)
MM totomix godz 14
49,70,78,13
49,70,80,5
49,76,78,5
52,65,78,13
52,65,80,5,
52,70,72,13
52,76,72,5
Liczb na 22 nie będę miał bo jestem w pracy;)3majcie się ciepło Powodzenia!!!!!!!!!!Pozdro
coś nie widzę swoich wcześniejszych wpisów?
NAPEWNO TO JUTRO JEST LOSOWANIE DL A CO DO DALSZEJ KUMULACJI TO ZAPEWNE ZROBI DUŻE WRAŻENIE JEŚLI USŁYSZĄ LUDZIE ŻE NIKT 6-STKI NIE TRAFIŁ.
Cześć wszystkim :) czy ktoś wie coś na temat zmiany kulek na nowe ?
o ktorej sa te audycje weissa w radiu zet ? bo bajze dzis mialo byc o mm dalej chyba .
Totomix 3/3 stawka za zakład 5 zł
9,27,37
9,27,40
9,37,40
9,37,65
9,40,65
27,37,40
27,37,65
27,40,65
37,40,65
9,27,37
9,27,40
9,37,40
9,37,65
9,40,65
27,37,40
27,37,65
27,40,65
37,40,65
na 14 system strefowy:
7,20,70
7,20,76
7,72,70
7,72,76
36,20,70
36,20,76
36,72,70
36,72,76
7,20,70
7,20,76
7,72,70
7,72,76
36,20,70
36,20,76
36,72,70
36,72,76
jesli sie nie myle to o 13.20 ale mam nadzieje ze pasko i tak zamiesci ta 4-a czesc tutaj odrazu po jej skonczeniu na antenie
ja juz dzisiaj posłałem jednego na chybił :D - a jutro chyba jeszcze z 3-4 zakłady -ale to już będe musiał zmontować jakieś liczby :D
I mysle że jutro musi paść !
I mysle że jutro musi paść !
na 14:00 taka piateczka: 1,9,50,76,77 za 50 zeta o ile zdaze wyskoczyc wyslac - powodzonka Wszystkim !!!
Pasko, tyle pozytywnych zmian, więc proponuję jeszcze jedną. Na stronie głównej w ramce "Najlepiej typujący" umieszczaj "pierwszego" z tej listy. Dziwię się, że nikt tego nie zaproponował, szczególnie Ci co tam na tej liście bywają.
Ranking TOP 10 na to zasługuje.
Ranking TOP 10 na to zasługuje.
Piątka na 14:00 17,28,31,53,57
Pasko myslales zeby zrobic dzial anty typy ??
W dziale tym ludzie podawaliby 5 - 15 liczb ktore nie padna w danym losowaniu. Osoba ktora wygrywa albo pierwsza 10 dostawalaby pod koniec miesiaca nowego emota na czacie na miesiac :P
Typy te przydalyby sie takze ludziom do gry bo znam takich agentow co potrafia podac do 20 liczb i nie trafic zadnej (w tym gronie znajduje sie rowniez ja)
Zastanow sie nad tym bo sprawa moglaby wielu pomoc :)
W dziale tym ludzie podawaliby 5 - 15 liczb ktore nie padna w danym losowaniu. Osoba ktora wygrywa albo pierwsza 10 dostawalaby pod koniec miesiaca nowego emota na czacie na miesiac :P
Typy te przydalyby sie takze ludziom do gry bo znam takich agentow co potrafia podac do 20 liczb i nie trafic zadnej (w tym gronie znajduje sie rowniez ja)
Zastanow sie nad tym bo sprawa moglaby wielu pomoc :)
Jutro w Dużym Lotku padną takie numery 1,2,3,4,5,6 hahaha!
Gdyby jutro nie padlo 6/6 albo co bardziej prawdopodobne z 10x6/6 to kolejnym stopniem moze byc 60-80mylionof.
Jesli takby sie stalo czesc maniakow sprzeda samochod i za zarobiona w ten sposob kase kupi kupony. Wezma kredyty i tez pokupia posprzedaja domy itp itd tak jak to bylo we wloski Lottku kiedys. Ludzie zie pozadluzali ale tam suma byla o wielebardziej kosmiczna :) Popierwsze w ojro.
Jesli takby sie stalo czesc maniakow sprzeda samochod i za zarobiona w ten sposob kase kupi kupony. Wezma kredyty i tez pokupia posprzedaja domy itp itd tak jak to bylo we wloski Lottku kiedys. Ludzie zie pozadluzali ale tam suma byla o wielebardziej kosmiczna :) Popierwsze w ojro.
MM na 14 / Totomix
12,19,25,28,30,52 - jako 5z6 i 6z6
12,19,25
28,30,72
12,19,25,28,30,52 - jako 5z6 i 6z6
12,19,25
28,30,72
no i lotto robi nas znów w balonika... strona nie działa.. u was tez?
ahh to straszne, strona lotto nie dziala
pewnie jest przeciazona ostatnimi dniami
to tez dziwne w koncu kumulacji nie ma
pewnie jest przeciazona ostatnimi dniami
to tez dziwne w koncu kumulacji nie ma
Ja skreślam w TSN też niezła kasiorka do wygrania ponad 5 milionów i większa szansa trafienia niż w DL
aj w tym YSN to sie ciagnie i ciagnie czemu nikt nie moze tego zgranac? tez dzis zagram co mi tam
znow nie padlo 65 66 ani 57 59 a uklad ktory zrobili i moje liczby na kuponach tylko swiadcza ze komputrer steruje jakie oni wybiora liczby nie ma zadnego przypadku ani losowosci liczby sa ustalane
To nie dotyczy tylko Multi-Multi tak n samo jest z DL,ExL,czy TSN wszystko ustawia maszyna
w sensie takim ze maja informacje o liczbach i ten ich sytem wyszukuje najbardziej korzystna kombinacje liczb dla TS
bo dlaczego los jest caly czas niekorzystny dla graczy to nie jest gra losowa tylko manipulowana
to,to rozumiem ale w jaki sposob wyciagaja kulki w momencie losowania z potrzebnymi im nomerami?
hipopotan >>>> gwaraantuje Ci że jak wejdzie w którymś losowaniu parka 65,66 lub 57,59 to napewno nie zagrasz tego dnia bo zrezygnujesz z tych liczb po długim wyczekiwaniu na nie.
Zawsze tak jest.
Zobacz wpis "ziuty" (65477) z 26.09 jak grał na 14.
Trafił 4 x 1/2 w parkach a do tego wystarcza 16 kuponów aby mieć 4/4 i w trójkach trafił 3/3.
W realu tego nie ma bo za szybko zrezygnował z tych liczb zmieniając co losowanie.
Wpis (65505) z 26.09 przed losowaniem o 14.
Mam tam trafione 4/4 (23,32,46,64).
I co z tego.
Tak samo zrezygnowałem z nich a one wpadły.
To są tylko 2 dni czekania(4 losowania) a nie jakieś tam 20-30 losowań kiedy liczby wchodzą.
Poczekam do dnia kiedy wpadnie 65,66 lub 57,59 i zobaczymy czy na nie zagrasz w realu.
Zawsze tak jest.
Zobacz wpis "ziuty" (65477) z 26.09 jak grał na 14.
Trafił 4 x 1/2 w parkach a do tego wystarcza 16 kuponów aby mieć 4/4 i w trójkach trafił 3/3.
W realu tego nie ma bo za szybko zrezygnował z tych liczb zmieniając co losowanie.
Wpis (65505) z 26.09 przed losowaniem o 14.
Mam tam trafione 4/4 (23,32,46,64).
I co z tego.
Tak samo zrezygnowałem z nich a one wpadły.
To są tylko 2 dni czekania(4 losowania) a nie jakieś tam 20-30 losowań kiedy liczby wchodzą.
Poczekam do dnia kiedy wpadnie 65,66 lub 57,59 i zobaczymy czy na nie zagrasz w realu.
Mają wszystkie liczby graczy z całej polski w głównej pamięci komputera potem maszyna ustawia taką kombinacje której niema zadnej szóstkowej kombinacji
Witam czy jest ktoś na forum kto wygral więcej niż 100 zl w ostatnim czasie nie wliczając gry systemowej.Bo nikt tu się nie chwali czyżby na forum sami przegrani?.Ja już nie gram od
miesiąca i teraz czuje się wygrany bo tym z TS nie dalem zarobić.Więcej takich jak ja to może TS zmięknie ,tylko jak resztę Polaków do tego namówić.
miesiąca i teraz czuje się wygrany bo tym z TS nie dalem zarobić.Więcej takich jak ja to może TS zmięknie ,tylko jak resztę Polaków do tego namówić.
Oni już wiedzą jakie liczby będą jutro w DL dotego nie trzeba jasnowidza ani wróżki hehe!
zakłady przyjmują chyba do 21,55, musieliby mieć zajebistą maszynę, która w ciągu pięciu minut wybiera taki zestaw liczb, którego nie skreślił, żaden grający. Nie wiem czy takie maszyny istnieją, ale sądzac po ostatnich kumulacjach ts ma taka maszynę :)
Eh dziwne że ludzie pytają się o tak proste rzeczy : jak oni to robią ?
Przecież to jasne że wszystkie numery wysłane są w bazie komputera i po prostu losują te wolne opcje numerów których nikt nie posłał !
Wlasnie to mnie troszke deprymuje że od jakichś powiedzmy 5-7 lat pada liczba obok liczby np,17,18 przecież przedtem tak nigdy nie było a teraz tak jest co drugie losowanie !
Ktoś powinien się bardziej przyjrzeć temu oszustwu - a dziwne że nikt tego nie robi - nawet prywatne TV !
Przecież to jasne że wszystkie numery wysłane są w bazie komputera i po prostu losują te wolne opcje numerów których nikt nie posłał !
Wlasnie to mnie troszke deprymuje że od jakichś powiedzmy 5-7 lat pada liczba obok liczby np,17,18 przecież przedtem tak nigdy nie było a teraz tak jest co drugie losowanie !
Ktoś powinien się bardziej przyjrzeć temu oszustwu - a dziwne że nikt tego nie robi - nawet prywatne TV !
komputer wybiera najbardziej korzystne liczby dla ts a pozniej kreca przy maszynach aby wypadly dobre dla nich uklady choc nie sa w stanie zablokowac niskich wygranych bo zawsze jakies liczby musa byc wylosowane czasem ustala ze padnie wieksza wygrana albo sobie odpuszcza ale zawsze decyduje mozg
profesor1980
- gówno więdzą ,dopóki nie będą mieć wszystkich numerów które zostały wysłane ,to nic nie wiedzą !
Bo może się tak zdarzyć że wszystkie opcje mogą być zajęte i zostaną te absurdalne przecież nie wylosują liczb 1,2,3,4,5,6 - bo przecież każdy by się skapcył że coś jest nie tak !
Ale czemu nikt nie sprawdza LOTTO ? - przecież jakby doszli ze to jest oszustwo to by było grubo !
- gówno więdzą ,dopóki nie będą mieć wszystkich numerów które zostały wysłane ,to nic nie wiedzą !
Bo może się tak zdarzyć że wszystkie opcje mogą być zajęte i zostaną te absurdalne przecież nie wylosują liczb 1,2,3,4,5,6 - bo przecież każdy by się skapcył że coś jest nie tak !
Ale czemu nikt nie sprawdza LOTTO ? - przecież jakby doszli ze to jest oszustwo to by było grubo !