Wpisy użytkownika maks158
Łącznie 535 wpisów w archiwum, pokazane od nr 18 045. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
HEJ FIOLKA jak tam spisz juz ja dzisiaj 6/8 z tasemca w ostatniej chwili zrezygnowlem widze ze podobnie typujemy jak ci poszlo
Czesc FIOLKA ja obtsawiam dzisiaj piotke 1/6/7/73/80 podejzewam ze tasiemiec bedzie w pierwszej dziesiatce
Gzie to mozna zobaczyc o obnizce tego kursu bo niewiem skad macie ta wiadomosc
W HUJA graja caly czas to ja otym bardzo dobrze wiem wczoraj niemogli policzyc to bylo o 22.04 ale ja na pelnej dyszce niegram nie dam sie obegrac i pomyslec ja przeciwko grupie informatykow i programie zabespieczajacymm USA jestem caly czas do przodu
Na cos znowu musza zbierac bo spadly wyniki wygranych w multi az szkoda gadac mam nadzieje ze wpadnie im super trojan do systemiku i bedzie pare konkretnych wygranych DRANIE
ABECADLO MI SIE SNI A TOBIE CO WOGLE MASZ JAKIES SNY CZY LAZISZ PO TESCO I CZYTASZ KSIAZKE BARAN
A wiesz co to jest robienie w huja to ci koniunkcja wariacja niepomorze a ta teorie matematyczna mialem w liceum 1 klasie teraz juz jest wyzsza technika niz jakies kreslenie cyferek z podanego wzoru 21 wiek chlopie lepiej sie zastanow jaki maja program albo pogadaj z informatykami i powiedz cos w tedy sensownego to nie kamien lupany ADAMSIE
Tak czytam twoje wypowiedzi GRZESIU sadzac po pisowni cieniko z ortografią piszesz ze wat skonczyles a moze to bylo OHP
Druciki przy pileczkach sa naladowne elektrycznym ladunkiem kazdy o innej czestotliwosci i jak np .ma byc kumulacja losuja sobie wybrane kuleczki proscizna zuwazcie jak jest kamera oddalona od maszyny ale i tak widac te druty dopiero jak sa liczby wylosowane jest zblizenie
Witaj FIOLKA ja dzisiaj niewysylam robie obserwacje bo cos zaciekawie wczoraj bylo moze byc 8 powtorek ale to dezyzja kazdego jest inna
Dopiero sie dowiedzialem ze mamy nowy zarzad w ts moze teraz sie cos zmieni na lepsze ladnie zaczela maszyna w ml liczby wybierac zobaczymy ile to potrwa
WITAM O WIDZE ZE IDIOTA GRZESIO WAKCJI WYPUSCILI CIE Z OHP NA SIWETA CZY ZWIAłES ALE DUREN
To nie do ciebie Grzesiu to do drugiego TEGO CO CALY CZAS WSIA MASZERUJE
Hej buraku grzesiu pedzadzy przez wioche z koncz juz pierdzic twoimi modrasciami i ztym ino weż ksiazke i poczytaj troche np. Chlopska Droga
NA dzisiaj piaątka 4/7/10/15/18/ ,ósemka na dzis 4/7/27/29/41/46/53/60
Dumałem ,dumałem i wymysliłem mam sposob na Ml nie sa to wielkie sumy ale jest duzo do przodu kto by pomyslał ze to takie proste
Lotto caly czas manipuluje gra ale wpadłem na super pomysł skoro mnipuluje ta niema zadnego prawdopodobienstwa i daje ludziom wygrac male stawki zeby mnieli nadzieje na glowna ale doszłęm dotego ze na ml lotka lotto podaje liczby niechodzi tu o tropienie w statystykach kto duzo gra moze sie domysli jest to takie proste
Powiem tak Psychol niezdradze ci tego bo zaczna ludzie grac i obstawiac stawka razy10 i z nowu ts pozmienia wszystko pomysl chlopie niezagłebiaj sie daleko
Nie nawet otym niemyslałem potrafie nawet mniec trzy cztery liczby pewne na losowanie ale stawka nieswiruje zdaza sie ze czasem niewchadza ale to zadkosc podejzewam ze wtedy jak jest duzo grajacych i duzo kombinacji cyfr ts wtedy zmienia i zmoich np czterech w chodza 2
Czesc Fiolka jak ci idzie wygrywasz troszeczke ja to 50 zl ,100, caly czas do przodu
Ale w huja tną z tymi liczbami jaki zbieg okolicznosci 3 tasiemiec dziady
Co jest z tymi liczbami czemu sie niewyswietlaja z dzisiejszego losowania
A ja znowu drobne 50zł do przodu szlak mnie trafia depcze im po pietach albo o 1 zabraklo albo o 1 zadużo
wszystkie szyfry do komputerow totalizatora lo robi WAT moj znajomy tam pracuje powiedzial mi tylko tyle niegraj w to gówno dalło to do myslenia a zabezpieczenia systemow chroni firma z usa biorą zato niezła kasę
To niesą żadne wały tylko dofinansowanie polskich stadionów na 20012
Rozpiszcie sobie liczby dzisiejsze dużego co za zbieg okoliczności oszukaństwo 100%
Na dzisiaj multi lotek 5,8,20,25,38,42,44,58,60,72 Gratulacje póżniej
to na dzisiejsze losowanie multi 1,4,8,18,19,27,53,62,73,80 podziękujecie póżniej
ICEMARIO to po cholerę te druciki w kulkach jak jest losowanie dużego widać je jak w puszczą kulki do maszyny sterczą jak psu na .......snę
Wysłałem teraz należy być pozytywnej myśli i 2100 zł do odebrania , będzie na sobotę na duży i 4 ml się przygarnie aj wesołe będzie życie
Mam Kawał przyjeżdża Jasio z Anglii po dwóch latach pracy do domu.Ojciec do niego na drugi dzień Jasiek wyrzuć gnój a on na to Wot, wot konia i wot krowy
A to moje liczby na ml wylosowane przez mój własnoręcznie zrobiony program zobaczymy jak dzisiaj pójdzie 4,7,13,23,35,46,54,65,73,74 jeszcze trzeba wziąć pod uwagę ołów totalizatora
4 weszło a reszcie zabrakło o 1 wyżej albo jeden niżej zagrałem stawką razy 10 sporo kasy by musieli mi wypłacić i dlatego poprzestawiali o 1 ale jutro duży zobaczymy jak programik się sprawdzi
Nie mogę ci go podać jeszcze chcę udowodnić że lotto jest grą ustawioną a wiecie że nad bezpieczeństwo lotto chroni USA oraz akademia WAT w warszawie
Majster nic nie poradzę że ci dzisiaj nie poszło i że jutro znowu to samo piasek ,wapno ,cement
Masz wszystko zapisane na kartce tzn . czego, ile ? no wiesz żeby była klejąca zaprawa czy zdołałeś już zapamiętać
Witam moje liczby na dzisiaj ml 3,7,15,25,34,41,52,54,46,65 POZDRAWIAM WSZYSTKICH GRACZY
A to liczby na duży lotek też wylosowane przez mój program 3,9,22,23,32,33
Zapomniałem dodać że w dużym bankowo wejdzie sześć nastąpiła pomyłka ale to tylko jedna liczba
Narazie mam jedną na jutro w ml. to 2 jak komuś pasuje to niech ją kreśli
Mati nie przejmuj się pamiętaj o tym że twoje zainwestowane pieniądze w lotto idą na budowę stadionu to tak jak byś był udziałowcem
Witam jutro 35 mln euro do wygrania w niemieckim lotto czy ja też mogę zagrać jeśli jestem teraz w polsce jeśli tak to gdzie bo tylko grałem w polskiego lotka
Nic nie wspomnieli o wczorajszej wygranej w ml pewnie to blef ,a jakie liczby wyssane z palca dobrze że nie zagrałem na wtorek kumulacja bankowa
Spójrzcie na tabelę wygranych w multi aż płakać się chce wczoraj podobno ktoś trafił 10 /10 tylko nic o tym nie mówili, a dzisiaj musieli się odegrać
Witam będzie chyba tasiemiec w 1 dziesiątce tak mi obliczenia wskazują albo dzisiaj albo jutro
Rychu to ty nie wiesz o co chodzi tak samo jak z kryzysem na świecie tak i w lotto wszystko jest ustawione rozpisz sobie dzisiejsze liczby na kuponie np .z dużego i niech mi ktoś w mówi że to przypadek
Nie bardzo mam kiedy ,bo na te pieprzone liczby trzeba poświęcić trochę czasu a wygrane nieduże
Narazie nie gram czekam na kumulację może trafię 5, bo w multasa ta zabawa na parę liczb mnie wkurza
Tak trafiłem tylko najgorsze jest to że nie wysłałem bawiłem się wczoraj wieczorem i wytypowałem 9/10 jak bym wysłał to by było 5/10 bo zawsze gram stawką razy 10
Szykuję liczby na duży na walentego może teraz w końcu trafię chyba mi się należy 9 lat pracy nad liczbami
Wychodzi na to że będzie ale ciekawe ile ludzi skreśli 14 ale będzie bankowo