Wpisy 15 542 – 15 641
23 lutego 2008 02:42 → 24 lutego 2008 12:19, 100 wpisów
witoma was nie było ie trocha ale widza zescie sie zamną stesknili jo tyz za wami i zaczynom typowac to tak wala na dzisioj czyli sobota dl 2 6 23 25 27 34
teraz piekno 10 w ml 1 3 6 23 33 45 46 55 57 67 i osemka 23 25 29 34 36 45 67 68 to są na dzisioj pewnioki to by była na tyla ida spac bo zech z roboty przyszol i mi sie oczy zamykoją ahoj
teraz piekno 10 w ml 1 3 6 23 33 45 46 55 57 67 i osemka 23 25 29 34 36 45 67 68 to są na dzisioj pewnioki to by była na tyla ida spac bo zech z roboty przyszol i mi sie oczy zamykoją ahoj
SMUTNA dzięki ,raczej nie będę udzielać się na czacie tylko typować.Po ostatnich wpisach jestem przerażona.Są kobiety ,które radzą sobie z chamstwem ,ale nie ja.Pozdrawiam wszystkich .Opa za 80 z pulsem ile płacą 84zł tak
Mercedes pospiewaj .
....wypijmy za błędy.....;...powiedz stary ,gdzieś Ty był....
....wypijmy za błędy.....;...powiedz stary ,gdzieś Ty był....
Witaj hanys myślałem że cie tam przywaliło na tym śląsku ,cieszę się że jesteś z nami.eeelllaaaa ale nie będziesz mi miała za złe jak nic nie wpadnie? moim zdaniem powinny dzisiaj ,najwyżej jutro .julca olewaj cymbałów sikiem prostym przecierz ogulnie jest fajnie nie odchoć ,mogę Cię zapewnić że odemnie i od większości na tym czacie nic obrazliwego nie usłyszysz.Życzę Ci iwszystkim udanego dnia i trfnych typowań ...grut to dobry pogodny nastrój.
jendrus ja nigdy nie mam za złe no co Ty :)Pozdrawiam:)
jendruś mnie sie podobają te 5,21,28,54,56,73 ale czy one wejdą hehe :)
jak ktoś chce się bawić to liczby z nich pochodne czy jak to sie nazywa,dla mnie to odwrotnosci...dodać do tamtych :
57,63,65,76
57,63,65,76
pusciłam tą twoją parke 1,73 i takie 18,64\\28,54.Chybił trafił mi takie trafiły17,22,31,45,78 nie podoba mi się.I duzy chybił trafił 3,5,21,28,41,43\\\6,11,12,30,42,49.Expres chybił trafił-2,4,17,21,35 i pusciłam mecze 8 kuponów po 2zł i tyle:)
ja dopiero jutro będę miał możliwość wysłania więc muszę dokładniej przeanalizować knkretne chyba obstawie piątki irozpiszę na 9 lub 12 zakładów,jak to nie wyjdzie to będę grał na parki i trujki x stawkę nie widzę innej obcji
>>>> zjawiłaś się nagle jak chmórka na niebie
choć Cię nie ma tęsknię do Ciebie
gdzie wiatr Cię przegnał Syrenko ma
bo ja po nocach o tobie wciąż śnię
i spać już nie mogę bo szukam Cię wciąż
a ty bez znaku odeszłaś bez słów
wróć ma muzo ..miłości śladem...a milion w lotto będzie mój...
choć Cię nie ma tęsknię do Ciebie
gdzie wiatr Cię przegnał Syrenko ma
bo ja po nocach o tobie wciąż śnię
i spać już nie mogę bo szukam Cię wciąż
a ty bez znaku odeszłaś bez słów
wróć ma muzo ..miłości śladem...a milion w lotto będzie mój...
Witam ... Wiecie co, przedwczoraj to i w sumie było ciekawiej na tej stronce. Wskoczyło parę oszołomów, trochę zcenzurowali Nas i było się można pośmiać do rozpuku a dzisiaj smutki . Tylko parki czwórki dziewiątki i.t.p. Na razie humor może człowiekowi poprawić tylko wpis nr: 15553 i 15499. A pozatypowaniami to smutno
Mercedes moja lubiona
...IS THIS LOVE...
BOB MARLEY
ŻYCZĘ DUŻYCH WYGRANTCH
...IS THIS LOVE...
BOB MARLEY
ŻYCZĘ DUŻYCH WYGRANTCH
dziś w multi
5/{ 71,72,73,75,77}
7/{19,22,33,71,73,75,77}
5/{ 71,72,73,75,77}
7/{19,22,33,71,73,75,77}
Mercedesie Kochany, ale ojca czy syna? :) Ja do snu Jadźce mojej puszczam w kółko "Daj mi tę noc" grupy Bolter. A Jadwiga mi (się!) puszcza "Józek, nie daruję ci tej nocy" 2,17,19,40,42. Jadwiga! Nie puszczaj mi już! (się) Bo od tej muzyki już mi się totalnie w typowaniach myli!
http://dmz125.wrzuta.pl/audio/aEYZqaRfPa/bajm_-_jozek_nie_daruje_ci_tej_nocy
Jadźka, wróć!!!!!
http://dmz125.wrzuta.pl/audio/aEYZqaRfPa/bajm_-_jozek_nie_daruje_ci_tej_nocy
Jadźka, wróć!!!!!
...a ja tak samo Bolkowi nie daruję, Jadźka!
JOZIN Z BAZIN-sorki Matycz co proponujesz na dziś w dużego ? jakie pareczki?pozdrawiam
A ty opa ? jqk utarg dziś w kolekturze pewnie nie zły co? taki duży chłopczyk i gwiezdne wojny ogląda? he he he
MARIO co kto ogląda to jego sprawa ...jak typy??? u mnie ok,ludzi aż przesada,bardzo szybka obsługa,najważniejsze,no i szczęśliwe miejsce...młyn,ale daje się radę POZDRAWIAM
O Ukochana MARIO moja! Moje 6 pareczek możesz zobaczyć w dziale Typowania, bo kumulacje takie jak dzisiejsza działają na mnie bardzo stymulująco-kumulacyjnie-podniecająco, i postanowiłem zagrać. A nóż się trafi:)? Powodzenia:) Pozdrawiam:)
37 dopiero za 4 razem,ale niestety niepuściłem...
julciu trzy pewniwki z 5
wpis 15574 jutro może twoja 1 pozdrawiam
wpis 15574 jutro może twoja 1 pozdrawiam
ttp://kingsize.wrzuta.pl/audio/7ldUCKnacf/ryszard_rynkowski_wypijmy_za_bledy
mamy wygrana szczesliwy zaklad zostal zawarty w centrali glownego kompa przy ktorym siedza informatycy, serdecznie gratulujemy i dziekujemy za tak wysokie przychody Zapraszamy naiwniakow
I wreszcie padł tekst (wpis 15597) na, który powinni się przypatrzeć wszyscy z tej sttronki. dajcie się tak bujać dalej. I piszcie o miłościach od A do Z...
Zrobili sobie -premię- . A co im też się należy. Za użeranie się z nami
O ku...wa. To ja wygrałem. Ale jaja.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................sobie robię, a już byłem blisko. Wszystkie cyfry obok. Jak ONI to robią???
czy ktos wie ile placa za czworke?
za czworke w duzym lotku
137 zl kurde myslalam ze wiecej...:)
było ponad 13 600 czwórek dlatego mało lepszy rydz niż nic na grę masz
Nie to ja wygralem BZYKU szukam toreb na kasiore zastanawiam sie czy lepszy bedzie plecak ze stelazem
0/10 w Multi [puściłem sobie bo mnie natchnęło], 0/5 + 0/5 + 0/5 + 1/5 w Express, dwie dwójki w dużym [zaczynało się super, bo 8 i 12, potem już gleba...].
A tyle było nadziei ;)
A tyle było nadziei ;)
już za tydzień kolejna kumulacja... kolejne emocje, kolejne typy i kolejna wypłata
na żuki nie zabierzesz a kamazy wszedzie wjadą i do tyłu wykiprują
Ale moj dom jest w centrum stoi zakaz3.5 t niewiem czy kamza wpuszcza sa jakies mniejsze z kiprem procz zukow
uzgodnisz z polcją to ci konwój stworzą nie martw się i TIREM pozwolą
przecierz ci pisalem ze ja wziolem kase BZYKU rozwazam teraz plan transportu PSYCHOl mowil zebym wziol bilonem
Mam juz plan podjade kilkoma nyskami te mocniejsze wersje ,zeby niezucac sie w oczy caly bilon powinien sie zmiescic poco te ciezarowki to nie sto tylko 9 po podatku
bilonem to nie będzie kilka ton ale kilkadziesiąt a więc nyski odpadają
A skad ja ci taka syrene wynajde masz do wyboru zuka ,nyse ,albo tarpana w picapie z tym mocniejszym motorem 2,3 dolnozaworowy skrzynia4
no do jutra bo sanitariuszka woła muszę apadać bo inaczej jutro sala bez klamek a tam kompa nima
A co ty , wygraną bierzesz w bilonie żeby ją przerąbać w jakimś, tam kasynie, lub automacie. Chcesz niema sprawy przyjeżdżam z własnym konwojem. 1% od transporu. Co Ty na to
PAMIETAJ jak wezmiez bilonem to cie tak latwo nieokradna bo to warzy a co do twojego transportu za 1% niewiem czy by ci sie to oplacalo bo moja dziupla jest poza terenem pl
tyle siedziałem wczoraj i tylko 3/5 w expresa i 3/6 w dużego kuzwa !!!nie wiem czy pokryje iwestycjie ? jebał to pies
Nie poddawaj sie MARIO dzi siaj niebyl twoj dzien a co do tego przyslowia jebal to pies i cala wies
Jak grac to za konkretne pieniadze DROGIE PANNY a zdrobnymi to po lizaki
konkretne pieniądze to wygrywać, nie przegrywać. czy grasz za 1000 zł czy za 10 zł to i tak zawsze 60% przegrywasz. a po główną nagrodę to w obu przypadkach musisz mieć niezłego farta.
Jak poślesz w dużym 8000 zakładów za systemowych za 2000 zł to masz 50% szans na główną wygraną... n/c
Jak poślesz w dużym 8000 zakładów za systemowych za 2000 zł to masz 50% szans na główną wygraną... n/c
Mercedes ...typ niepokarny...Pozdrawiam Wszystkich.Matycz śpisz??????????
Mercedes 1 swoją drogą ale co będzie z 10,18,13,80?
Mercedes 1 swoją drogą ale co będzie z 10,18,13,80?
...hahah, licho nie śpi:) Gratulki Julciu, szczególnie za drugą parkę z rzędu. Oby tak dalej:)
Mercedes, typie niepokarany :)-pozdrawiam także:)
Typowania Jozina -to dowód na to, że należy w pewnych okresach grać stałymi liczbami, odpowiednio dobranymi, i być cierpliwym...Powodzenia
Mercedes, typie niepokarany :)-pozdrawiam także:)
Typowania Jozina -to dowód na to, że należy w pewnych okresach grać stałymi liczbami, odpowiednio dobranymi, i być cierpliwym...Powodzenia
witom a jo jak zawsze kaplica pierony niewiem co je w dużym była juz ta 6 mi pewno a tu nic normalnie zalomka jakis skubany wygrol tyla kasy na co mu tyla by mi fudnyl z milion
hanys kiedyś ty mi podałeś niezłą trujkę teraz może zagraj na moją myślę że powinna wejść 80 77 1 a do tego podobieraj 28 37 10 50 i22 możliwei73 z tego musi coś wejść ,powodzenia.eeelllaaaa 50 \50 może dziś? Pozdrawiam miłego dnia
15629. tyle siedziałem wczoraj i tylko 3/5 w expresa i 3/6 w dużego kuzwa !!!nie wiem czy pokryje iwestycjie ? jebał to pies
#########################
Mario,chyba mi poczta wysiadła,żadnej wiadomości od Ciebie nie dostałem.
#########################
Mario,chyba mi poczta wysiadła,żadnej wiadomości od Ciebie nie dostałem.