Wpisy 17 889 – 17 988
14 marca 2008 00:02 → 14 marca 2008 22:34, 100 wpisów
Nigdy nie wchodzi sie do tej samej wody. A z progresją trzeba uważać!!! Bo rośnie strasznie szybko !!!
Można analizować głębiej.
Trend z 10 ostatnich losowań w ilości nieparzystych to:
10 - 11 - 12 - 10 - 10 - 11 - 11 - 09 - 08 - 12
Najbardziej zbliżony trend w historii to:
10 - 10 - 12 - 10 - 10 - 11 - 09 - 09 - 10 - 12 (09.07 - 18.07.2006)
Po tym trendzie wystąpiło 19.07.2006 - 8 liczb nieparzystych.
Pozdrawiam
Trend z 10 ostatnich losowań w ilości nieparzystych to:
10 - 11 - 12 - 10 - 10 - 11 - 11 - 09 - 08 - 12
Najbardziej zbliżony trend w historii to:
10 - 10 - 12 - 10 - 10 - 11 - 09 - 09 - 10 - 12 (09.07 - 18.07.2006)
Po tym trendzie wystąpiło 19.07.2006 - 8 liczb nieparzystych.
Pozdrawiam
Panie Pasko – Czemu masz dziury miedzy datami do 2000 r. Myszy kuleczki ci podkradają …???
Fart - losowania Multi Lotka nie zawsze odbywały się codziennie. Losowania niedzielne wprowadzono o wiele później...
Nie jest fanem tejże gry .. wiec zaskoczyło mnie to ,jak rozgryzę DL… to się wezmę za ML . Z poważaniem
ja czy rozgryzę DL czy ML czy cokolwiek innego - jak tylko wygram min. milion to daję sobie spokój z jakąkolwiek dalszą grą.
hehe
hehe
witam was ja gram tylko na dwie liczby i czasami jak jestem do przodu posylam 10 ale po za 7 wiecej nie mialem.a dwojki dobieram z niesortu losowan i jest okej
No ale jak sobie to przekalkulujesz na np. 100 losowań to dalej jesteś do przodu? Bo teoretycznie gra na małą ilość liczb nie ma żadnego sensu [chyba, że progresja] - nigdy nie wygrasz tyle, żeby móc dalszą grę sobie odpuścić, a wg statystyki nawet, jak zdarzy ci się wygrać kilka razy pod rząd to i tak w ogólnym rozrachunku będziesz miał zysku ok 30-40%.
Gra na wysoką liczbę skreśleń [czy o duże wygrane, jak w przypadku DL, EL] daje ci minimalne szanse na to, że zanim wpłacisz więcej niż można wygrać to wygrasz główną nagrodę o takiej wysokości, że nie będziesz już musiał grac dalej [albo przynajmniej będziesz mógł grać mniej, bo nie będziesz miał dużej potrzeby wygrania pieniędzy].
Gra na wysoką liczbę skreśleń [czy o duże wygrane, jak w przypadku DL, EL] daje ci minimalne szanse na to, że zanim wpłacisz więcej niż można wygrać to wygrasz główną nagrodę o takiej wysokości, że nie będziesz już musiał grac dalej [albo przynajmniej będziesz mógł grać mniej, bo nie będziesz miał dużej potrzeby wygrania pieniędzy].
oczywiście zysku rzędu 30-40% WPŁAT, żeby była jasność, więc prawdziwego "zysku" -60%
Ps. Może niewielu z was wie, ale największy stopień zwrotu w TS mają... zdrapki. Wynosi on ok. 45-50% wpłaconej kwoty. Co ciekawe, nie zależy to od tego, czy zdrapka kosztuje nas 1 czy 2 zł.Policzyłem wprawdzie tylko dla trzech, ale pewnie sprawdza się to w większości przypadków.
I tak, za każde wpłacone 2000 zł statystycznie wyjmujemy:
- z Fortuny [1 zł] - 944 zł = 47,2%
- z Szybkiego 50 - 994 zł = 49,7%
- z Viva Las Vegas - 870 zł = 43,5%
Przypominam, że dla DL % zwracalności [liczony na liczbie zakładów za 10 000zł] wynosi ok 24%, dla EL - 32,5%, dla ML na 10 skreśleń 33,7% a dla
ML na 5 skreśleń - ok. 37%.
Tyle statystyka. Patrząc na trzeźwo to nikt, kto gra nie wybiera gry mając na uwadze, by mniej przegrać a patrząc na to, by więcej wygrać [bo tylko wygrywając dużą sumę pieniędzy jest się zwycięzcą nad TS]. Tutaj zdrapki odpadają w przedbiegach - wspomniane już Viva Las Vegas oferuje tylko dwie wygrane po 100 000zł, a na każdą jest szansa 1:3 000 000 [porównywalna z 9+/9 w ML+, który przypominam jest najmniej opłacalną grą totalizatora sportowego, a i tak za wspomnianą 9+/9 wygrywa się 300 000 zł, a więc 3 razy więcej]. Wygrane w zdrapkach po 1 zł prezentują się jeszcze gorzej [np. szansa 1:2 330 000 na wygranie 30 000 zł w fortunie - porażka, na wygranie 50 000 zł w ML+ mamy szansę ponad sześciokrotnie wyższą].
Trzeba jednak pamiętać, że każdemu z nas prawdziwa, wysoka wygrana jest pisana raz na kilkadziesiąt tysięcy lat i tylko nieliczni szczęśliwcy mogą się cieszyć z tego, że stanie się to w czasie ich życia.
I tak, za każde wpłacone 2000 zł statystycznie wyjmujemy:
- z Fortuny [1 zł] - 944 zł = 47,2%
- z Szybkiego 50 - 994 zł = 49,7%
- z Viva Las Vegas - 870 zł = 43,5%
Przypominam, że dla DL % zwracalności [liczony na liczbie zakładów za 10 000zł] wynosi ok 24%, dla EL - 32,5%, dla ML na 10 skreśleń 33,7% a dla
ML na 5 skreśleń - ok. 37%.
Tyle statystyka. Patrząc na trzeźwo to nikt, kto gra nie wybiera gry mając na uwadze, by mniej przegrać a patrząc na to, by więcej wygrać [bo tylko wygrywając dużą sumę pieniędzy jest się zwycięzcą nad TS]. Tutaj zdrapki odpadają w przedbiegach - wspomniane już Viva Las Vegas oferuje tylko dwie wygrane po 100 000zł, a na każdą jest szansa 1:3 000 000 [porównywalna z 9+/9 w ML+, który przypominam jest najmniej opłacalną grą totalizatora sportowego, a i tak za wspomnianą 9+/9 wygrywa się 300 000 zł, a więc 3 razy więcej]. Wygrane w zdrapkach po 1 zł prezentują się jeszcze gorzej [np. szansa 1:2 330 000 na wygranie 30 000 zł w fortunie - porażka, na wygranie 50 000 zł w ML+ mamy szansę ponad sześciokrotnie wyższą].
Trzeba jednak pamiętać, że każdemu z nas prawdziwa, wysoka wygrana jest pisana raz na kilkadziesiąt tysięcy lat i tylko nieliczni szczęśliwcy mogą się cieszyć z tego, że stanie się to w czasie ich życia.
Swoją drogą - dzisiaj wyczytałem, że im więcej ludzi pragnie jakiegoś konkretnego wyniku zdarzenia losowego tym większa szansa na jego uzyskanie.
Oczywiście tym zajmuje się parapsychika i niektórzy się z tego śmieją, ale czemu by nie spróbować?
Wytypujemy wspólnie jakąś jedną dziesiątkę na multi z plusem [inna gra nie ma sensu, bo trzeba by się dzielić pulą :P] i każdy, bez wyjątku ją wyśle.
Tylko typujmy jakoś o sensownych godzinach, bo ja do kolektury mam kawałek i nie zawsze np. o 17 czy 19 mam jeszcze czas pójść... Hehe, zastanawiam się, czy jakby jednego dnia ludzie się zmówili i padłoby np. 80 x 10/10 z plusem, to co by zrobił totalizator. Wypłaciliby? Jak myślicie? A może zamknęli kogoś pod pretekstem wyłudzania pieniędzy od państwa?
Oczywiście tym zajmuje się parapsychika i niektórzy się z tego śmieją, ale czemu by nie spróbować?
Wytypujemy wspólnie jakąś jedną dziesiątkę na multi z plusem [inna gra nie ma sensu, bo trzeba by się dzielić pulą :P] i każdy, bez wyjątku ją wyśle.
Tylko typujmy jakoś o sensownych godzinach, bo ja do kolektury mam kawałek i nie zawsze np. o 17 czy 19 mam jeszcze czas pójść... Hehe, zastanawiam się, czy jakby jednego dnia ludzie się zmówili i padłoby np. 80 x 10/10 z plusem, to co by zrobił totalizator. Wypłaciliby? Jak myślicie? A może zamknęli kogoś pod pretekstem wyłudzania pieniędzy od państwa?
Sprawdzalem przed chwila strone ilinois lottery ,gdzie podaja ile osob nie odebralo wygrane.najwieksza wygrana nieodebrana81,500.000 wygrana 12 grudnia 2007z 13 po 250000 i troche mniejszych.Po co ci ludzie graja jesli nie sprawdzaja wynikow.Kupon lotka jest tu wazny przez 1 rok,apozniej wszystko bierze lotto,jest nad czym myslec prawda?
Nie wydaje mi się żeby było nad czym myśleć,przecież to nie twoje,ani nasze pieniądze.Przecież są ludzie dla,których kwota 250000 to kwota niegodna podniesienia.hehehehehehe.
witam panstwa mam pytanko do kogucik19 ile wygrywasz w miesiacu na czysto z tych nieparz skoro grasz tylko w nie?aha gratuluje wygranej tak duzej bo ja gram tak obstawiam parz za 100 niep za 100 w pierwszy dzien a dzis niep za 280 a parz za 100 i tak robie kase a ci wszyscy niedowiarki to nimi sie niewarto przejmowac bo to zazdrosc nimi kieruje kazdy w to moze grac wiec na h... im udowadniac pokazywac itd.kogucik19 zycie jest zbyt piekne by sie nimi przejmowac.A mi to loottoo paka
No to mamy kumulację
4000000 PLN do wzięcia.T.S już wygrał.Cieszmy się!!!
4000000 PLN do wzięcia.T.S już wygrał.Cieszmy się!!!
Hej! potrzebuję system na multilotka 5x15x21, macie może coś takiego. kupiłem już jeden taki ale wcale się nie sprawdzał.
mstankiewicz2@onet.eu
mstankiewicz2@onet.eu
Witam i dziekuje za wiele pytan na gg zacytuje pare:czy moglby pan napisac na czym ta gra plega nastepny pisze niech mi pan napisze jaka metoda pan gra zeby ciagle wygrywac. nastepny pisze bardzo prosze zeby pan przeslal mi wypelniony kupon ja go wysle a wygrana sie z panem podziele. to tylko kilka przykladow moge zrozumiec brak wiedzy wtedy wskarze gdzie ja szukac bo ja ciagle czytam i ja uzupelniam ale nie moge zrozumiec bezczelnosci przyslac kupon a moze podaj nr konta to ci wplace po co bedziesz sie meczyl chodzeniem do koletory. widze ze bardzo duzo ludzi czyta ta stronke ale duzo ludzi nie wie o co chodzi i mysli ze tu sa sami tacy co tylko wygrywaja.Ci ktorzy pisza na tej stronce sa ludzmi madrymi z bardzo duzym doswiadczeniem i to ich nalezy sluchac wczoraj moj drogi matematyk zadal mi pytanie "co by bylo gdyby przez kolejne 3 losowania wypadaly parzyste i rownowaga" jak ochlonolem to sie zastanowilem i on ma racje po koguciku by zostaly tylko piorka i skulony ogonek wiec wszystkim mowie nie mam metody na wygrywanie a to co robie jest strasznie ryzykowne i nie polecam nikomu grac za duze stawki progresja mialem do tej pory szczescie bo nie bylo dluzszych przerw w nieparzystych ale taka sytuacja moze wystapic i grajac za poczatkowa stawke 2 zeta czy 5 zeta jestesmy w stanie przerwac za 5 czy 6 razem i kwota nie bedzie kosmiczna.ja wczoraj na tej drobnicy czyli Duzy P/0/NP numerek P/NP i 3 zakresy w tipsporcie wygralem 49,50 ale wygralem a tu nic nie wygralem odbijam straty prosze o tym pamietac pisze to do tych ktorzy sa zachlysnieci tak jak ja bylem ze mi szlo i nalezalo juz dawno zmniejszyc stawke ale madry Polak po szkodzie te wszystkie informacje pisze dla tych ktorzy nie zdaja sobie sprawy z zagrozen mozna duzo stracic i tyle w tym temacie dla tych co wczoraj do mnie pisali jedyna rada czytac zdobywac wiedze i sluchac madrzejszych bo nie ma metody jest szczescie albo go nie ma i koniec tajemnicy gry. A teraz przyszla mi do glowy taka mysl gdyby ludzie zaczeli grac na te wszystkie zdarzenia a olali multilotka cyferki to moze to zmusilo by ich do podniesienia wygranych grali bysmy na zdarzenia ktore maja wieksza sanse wygrania niz trafienie cyferek niech to przemysla madrzejsi ode mnie ja sie zbieram bo moj puniolot czeka i pileczki tez znow bedzie swietna zabawa dzis chyba zrobie przerwe w grze ale jeszcze nie jestem zdecydowany poki nie zrobie zdjec kuponom nie moge isc do kolektory wszystko zalatwie bede po poludniu pozdrawiam i wysokich wygranych zycze i szczescia bo bez niego najlepsze systemy padna.wylosowane cyfry przez mojego pieseczka podam jak wroce kolo 16-17 pozdrawiam.
Brawo Beezqp i Koguciku za wypowiedz interesujące .Nie szkoda wam energii na te wypociny . Mówi się trudno a człowiek i tak umiera głupi .Co niektórym interesującym osoba to umkną te wypowiedzi . Znajdzie się As przestworzy który się o to samo zapyta niebawem… . Ciekaw jestem jakie numery wybierze psina . Pozdrawiam
Panie Panowie nadejszła wiekopomna chwila i dzisiaj wysyłamy kupony z numerkami psiny kogucika 19 ale będzie ubaw jak położymy totalizator
KOGUCIK powiem ci jedno...można miec nadzieję i humor,ale pomyśl że ja mógłbym wyciągnąć dużo kasy z totalizatora...i na razie nie widzę możliwości...
OPA -Wejdź w układ z szejkiem naftowym i obstawiaj jedną liczbę za każdym razem zwiększaj zakłady trzy krotnie . I nie ośmieszaj się taką wypowiedzią ze nie ma możliwości .Miłego dnia.
Obstawiam Na nie parzyste w ML.
Obstawiam Na nie parzyste w ML.
Fart,i co z tego masz? pewnie w granicach zbliżonych do dolnych stref lub zbliżonych do zera.Na pewno nie będziesz wygrany na większą kasę
Jak przeliczysz do 10 losowania zakładamy ze wpadnie . to zobaczysz na czysto 1 048 576,00 zł.
Skoro liczyć nie umiesz to nie mój problem.
.a teraz 3 krotni
Jak przeliczysz do 10 losowania zakładamy ze wpadnie . to zobaczysz na czysto 78732,00zł.
Wczesniej wyliczyłem jak bys zwiekszał 4
Jak przeliczysz do 10 losowania zakładamy ze wpadnie . to zobaczysz na czysto 78732,00zł.
Wczesniej wyliczyłem jak bys zwiekszał 4
Dlaczego,fart nie odpowiesz ile ty z tego masz tylko teorytuzujesz.? Wstydź sie!!!!
Może Ktoś podał by mi typy na dzisiaj.Kogucik19 podobno Wygrałes wiekszą sumkę.Podiel sie swoja Intuicją.
-teklo-kogucik19 stworzył swoją filozofię gry w ML--chcąc z tego korzystać-najpierw ją poznaj dokładnie .!!
Ogólnie to nie idzie wygrać nie ma zadnego skitecznego sposobu ani strategi trzeba liczyc na szczescie to co wypisują niektórzy to żal i ściema...Grałem w multi jakis rok analizowałem planowałem liczyłem i nic nie idzie wygrac taka jest prawda to tylko kulki...
Witajcie wrocilem i juz podaje cyferki wylosowane przez psiaka ale tylko 2 zestawy bo corka zaczela robic obiad i tlukla lopatke wieprzowa i pies z pustym zoladkem nie bedzie pracowal na niepewne miliony ciesze sie ze sronka zaczela zyc. tym wszyskim co nazywaja mnie glupcem mowie macie racje tylko napiszcie to z chumorem bo to tylko zabawa i nic wiecej i tak do tego podchodzic czeba wiec podaje w kolejnosci przynoszenia . Pierwsza 10 to 19, 22, 1, 26, 80, 14, 73, 12, 39, 44, Druga 10 to 25, 74, 8, 79, 34, 26, 20, 6, 31, 60 teraz musze wyjsc a co do mojej gry dzis odpuszczam i nie podam zadnego typu bo wydaje mi sie ze dzis to albo parzyste albo rowno bedzie ale to moje dodczycia wszystkich pozdrawiam i piszcie z chumorem a nie tylko "kogucik jestes glupi".no i uzasadnij acha zdjecia kuponow juz sa w kompie wiec kto chce sprawdzic podac poczte i wysle nara.
kogucik zamiast trzymac w rece kulki chwyc za slownik ortograficzny!!!!
Diif byś się nie krył pod ta ksywką - stary graczu.
Koguciku gdyby nawet tak był to na dzi ja byśmy np. obstawili za 2 zł równowagę kurs 3,30 =5,90 zł. ze wygramy do tego Nieparzyste za 3 zł kurs 2,10 wygrana 5,70 zł
Jeśli by wpadło jedno z nich co obstawiliśmy to na czysto 70 gr lub 90 gr. Lub w plecy 5 zł. jeśli wpadnie parzyste.
Koguciku gdyby nawet tak był to na dzi ja byśmy np. obstawili za 2 zł równowagę kurs 3,30 =5,90 zł. ze wygramy do tego Nieparzyste za 3 zł kurs 2,10 wygrana 5,70 zł
Jeśli by wpadło jedno z nich co obstawiliśmy to na czysto 70 gr lub 90 gr. Lub w plecy 5 zł. jeśli wpadnie parzyste.
FART a widziałeś zeby ktos grał na 1 liczbę...moze gora 10 losowan,a co potem...masz telefon do kulczyka,może pozyczy na procent???
juz przy 10 losowaniach masz ponad 19000 stawek,zaczynajac od 2,50 i co??? czekac do momentu az liczby nie bedzie 20 losowan???
i wtedy grac...??? moze 35 losowan nie bedzie lub 50 i co...pistolet kupic...
Napisałem na samym początku post 17914.
Dla przeciętnego śmiertelnika to jest samobójcza metoda. Lecz skuteczna.
Dla przeciętnego śmiertelnika to jest samobójcza metoda. Lecz skuteczna.
A ja tam gram na jedną liczbe i nie narzekam:) cały knif polega na tym by wybrac dobrą liczbę i w pore reagowac.Zresztą puszczam tą liczbe co typuje na pewniaku wiec widac jak to wygląda.
Ale szczerze wam powiem ze jest to bardzoooo stresująca metoda gry no i trzeba miec kase oczywiscie dlatego nikomu nie polecam.Zresztą kazdy gra za ile chce i jaką metodą chce;)
sandacz no mam cie na uwadze próbuje cie przegonic ale se neda dobry jestes hehe:)Co do grania jesio na jedną liczbe ja tez zaliczyłam wpadki nawet 3 w lutym i odkuwałam tydzien kase ale odkułam troche sie nauczyłam na błędach i wiem jakich juz nie poełniac:)
Na dobra sporawe można w podobny sposób grac i obstawiać P, Np, Równowagę
U buków .trzy rzeczy naraz i masz 100 procent ze wygrasz a tamte pozostałe zwiększasz odpowiednio co do kursu.
U buków .trzy rzeczy naraz i masz 100 procent ze wygrasz a tamte pozostałe zwiększasz odpowiednio co do kursu.
sandacz ja wczoraj w meczach to myslałam ze krew mnie zaleje obstawiłam te bosnie ze wygra bo miałam jakies przeczucie a tam taka stawka wysoka! wygrali mi a dodałam sobie jesio jeden mecz po stawce 1,7 i te cholery mi przegrały!ale sie wkurzyłam.
zastanawiam się ostatnio nad czeskimi kulkami mają dobry przelicznik oczywiście jak się trafia
A tak jesio na marginesie co wy wszyscy z tymi parzyste nie parzyste tam wcale nie jest taki wysoki kurs mozna znajsc mecz o wyzszym kursie pewniejsze to chyba i wiecej płatne niz te parzyste nieparzyste.
postawiłem na mecze wygrane a tu same remisy jak człowiek chytry to tak jest a trzeba było postawić na wygraną i remis
sandacz ja puszczam ten czeski czekam tam na okazje w drugim progu progresji trafiłam tam pare pojedynczych liczb.I brałam na chybił trafił 3 liczby w tym 3z21 pare razy mi trafiło 2z3 szkoda ze nie rozbiłam na parki tego bo tam parka wychodzi prawie 80zł za 2zł wkładu.
Ela te parzyste i nieparzyste to dobry pomysł tylko w fortunie tego nie ma a bym se postawił
sandacz no własnie a ja skazana tylko na fortune jestem hehe ale kurs słaby jest na tym.A z tym czeskim jesio tez przekichane bo te boroki nie mają takiego pasco co ma tak swietną stronke nie ma statystyk i nie wiadomo czego sie trzymac tam mozna tylko samemu jakies wnioski wyciągac ogladając wyniki ostatnich losowan:)
właśnie w 3/21 dobrze płacą za jedną liczbę 1/5 jak dobrze pamiętam to 6 nie było dawno
tak teraz tam 6 najdłuzej stoi ja je dzis wypusciłam po minmalnej stawce tam nie musisz codzien az dzwigac o tyle bo jest kurs wysokiza jedną liczbe za 4zł postawione wygrywasz 18zł to jak w naszym parke złapac:)
KURS 1,9 na każdy handicap jest lepszy niż każde z zdarzeń gier losowych bo trzy tej samej szansie 1 do2 kursy są albo 1,8 - podatek albo 1,75 bez podatku nigdzie nie ma aż tak wysokiego kursu jak 1,9 a na handicapach są kursy nawet 1,92.
To chyba jest widoczna różnica na niekorzyśc gier liczbowych a P/NP/R w multi to przy szansie 1 do 2,55 kurs na poziomie 2 stanowi to samo co dla handicapu przy kursie 1,6.
To chyba jest widoczna różnica na niekorzyśc gier liczbowych a P/NP/R w multi to przy szansie 1 do 2,55 kurs na poziomie 2 stanowi to samo co dla handicapu przy kursie 1,6.
INACZEJ DLA P/NP/R W ML KURS NA P I NP POWINIEN WYNOSIC 2,3 DO 2,35 BY PORóWNAć GO Z HANDICAPEM 1,9 CZY 1,92
adams no własnie o to mi szło :)mozna znajsc zdazenie bardziej pewne i o wyzszym kursie niz parz\nieparz:)Tylko trzeba dobrze poszukac troche poanalizowac a np w sob iniedz jest z czego wybierac meczy masa:)
Ok ja mykam powodzenia na dzis wszystkim:)
Witam wszystkich znajomych graczy dziś postawiłem w profie 20 zł na czwórke {4,10,21,30} by weszłą to 2700 na reke i 5/{7,19,25,43,71}tez za 20 zł też nie zła sumka by była jak bym miał szczęscie dziś w nie dziele pierwszy wyścik formel 1 postawie na kubice jest typowany jako 4 dobre kursy są na niego w totalizatora dzis 8/{4,7,9,19,25,30,43,71} no i starczy i tak za dużo !!! obym dziś trafił jestem pewny tylko tej 4 w profie na 99 %
wiecie co...sorki jak kogoś obraziłem(dziś FART) ale nerwy czasem niosą,bo ja na matematyce się znam...ale teraz z innej beczki...
Sandacz ja ja narazie experymentuje z profem prubuje rózne stawki rózne obcjie i nie bawie się w drobne za bardzo wkurzające jak cos to trzeba odczuc wygrana chodz wczoraj rozważałem czy nie grac na parki powiedzmy każda po 5 zł bym obstawił i suma sumaru w miesiacu też bym był do przodu bo w totalizatora w multi to tylko tyły
przyglądałem się jak chodzą P,NP Remis i dałem na luz jak zobaczyłem że czegoś nie było chyba ze 20 dni...
ale grałeś systemem czy normalnie zagrałem ze musze trafic wszystkie 5 wtedy dostane kaske systemem płacą bardzo mało nie opłaca się
lepiej wyszłoby na progresję puszczanie numerków ,tylko gorzej z wejsciem-trafieniem
tak własnie gram ! jak piszesz!
lub wybrać które numerki najczęściej padają i na nie grać podnosząc ilość numerków,może to i nie głupie
właśnie numerki płacą 1/3 tylko trzeba trafić na taki co wpadnie góra do 6 losowania
OPa - od dawna takiej mapy szukam tez bym chcił !
Może matycz ma ten co mi do kucza na chacie he he ! pozdrawiam matycza!!!
to nic...sie zobaczy MARIO,a MATYCZ taki jest bo coś go boli...może samotny,coś musi być,człowiek szczęśliwy zazwyczaj nie dokucza,może o tym nam napisze...
Opa nic się nie stało każdy wypowiada się na różne tematy z różnymi poglądami … A ze miewam chęci czytania postów to wiedze że jesteś w temacie nie określiłeś się zbyt dokładnie. Wiec wypowiedziałem błyskotliwie .
Od krótkiego czasu interesuje się bukmacherami ,a wystarczająco dużo czasu można poświęcić jedne grze… .
Wiec się nie dziwcie ze P/NP./Ró . udziela się bo dopiero tu się dowiedziałem od któregoś z was … Hahaha śmieszne bardzo ale prawdziwe . Teraz dochodzi HANDICAPY żebym miał jeszcze czas na to wszystko aby pojąć. Wiec wrzucam się w wir poszukiwaniu …
Powodzenia życzę
PS. O co ,jakie chodzi z profem … ??? bo nie rozumie gdzie jak lecz ciekawy jestem Dzięki.
Od krótkiego czasu interesuje się bukmacherami ,a wystarczająco dużo czasu można poświęcić jedne grze… .
Wiec się nie dziwcie ze P/NP./Ró . udziela się bo dopiero tu się dowiedziałem od któregoś z was … Hahaha śmieszne bardzo ale prawdziwe . Teraz dochodzi HANDICAPY żebym miał jeszcze czas na to wszystko aby pojąć. Wiec wrzucam się w wir poszukiwaniu …
Powodzenia życzę
PS. O co ,jakie chodzi z profem … ??? bo nie rozumie gdzie jak lecz ciekawy jestem Dzięki.
PROF to profesjonal obecnie Fortuna. http://www.efortuna.pl/content.php?node=642
A Handicap to rodzaj zakładu dwudrożnego (czyli jak P lub NP) tylko że z kursem nie 1,8 a nawet 1,92.
A Handicap to rodzaj zakładu dwudrożnego (czyli jak P lub NP) tylko że z kursem nie 1,8 a nawet 1,92.
Chicago Bulls - Philadelphia 76ers
handicap NBA -3.5
1.91 +3.5
1.91
tj przykład , jezeli byki wygrają 3pkt to tak jakby przegrały i wygrywa wtedy Filadelfia, a jak wiecej niż 3 pkt to wtedy wygrywają byki.
handicap NBA -3.5
1.91 +3.5
1.91
tj przykład , jezeli byki wygrają 3pkt to tak jakby przegrały i wygrywa wtedy Filadelfia, a jak wiecej niż 3 pkt to wtedy wygrywają byki.
1 2
1.62 2.33
więc na byki jest 1,62 a w handicapie jest 1,91 ale muszą nie tylko wygrać ale i muszą wygracć minimum 4 pkt.
Dziękuje ślicznie Adams właśnie czytam cos na ten temat na forum http://www.dobretypy.pl/forum/viewtopic.php?t=81
witam i nie wiem czy o to chodzi ale kurs w milenium jest 20 na numerek 1 z 36 ale nie polecam pomimo wielkiego kursu 42 dni czekalem na 17 bo jak chodzila to potem znikla ale nie wiem czy o to chodzi a nie chce sie wcinac
Do wpisu 17925-Młody człowieku,ja nie muszę sie kryć pod żadnymi ksywkami.Moje poglądy na forum wyrażam odważnie na tym forum i wielu ludzi je podziela.Zauważ,że wielu z was gra SYSTEMEM PARYSKIM,który jest mojego autorstwa.Zanim przypiszesz komuś niewłaściwy nick,poważnie sie zastanów.Pozdrawiam
O.K.
kiedys Pasco chiales grac w dlna 12 liczb za okolo 9.000zl,a ja ci proponuje i
pozostalym,ktorzy chca powaznie grac w dl.system na 12 liczb,132 zaklady a gwarancja to:przy 3 trafnych min.12x,przy 4-traf.4x4 i 32x3,przy 5 traf 1x5 ,15x4 i 50x3 natomiast przy 6traf.1x6
45x4 i 40x3 lub6x5,30x4 i 60x3 to tyle kto bedzie chcial przetestowac mailem wysylam system
ps.pasco mam pytanie czemu naszych wpisow nie ma na forum a glupoty tam mozna czytac chcemy powaznie rozmawiac o grach
pozostalym,ktorzy chca powaznie grac w dl.system na 12 liczb,132 zaklady a gwarancja to:przy 3 trafnych min.12x,przy 4-traf.4x4 i 32x3,przy 5 traf 1x5 ,15x4 i 50x3 natomiast przy 6traf.1x6
45x4 i 40x3 lub6x5,30x4 i 60x3 to tyle kto bedzie chcial przetestowac mailem wysylam system
ps.pasco mam pytanie czemu naszych wpisow nie ma na forum a glupoty tam mozna czytac chcemy powaznie rozmawiac o grach
DO 17973.
kurs 20 za zdarzenie o szansie 1 do 36 jest bardzo mały o nie duży!!!
20/36x100%=55% Śmiech nie kurs.
kurs 20 za zdarzenie o szansie 1 do 36 jest bardzo mały o nie duży!!!
20/36x100%=55% Śmiech nie kurs.
dobry wieczor dobrze ze dzis odpuscilem bo przewaga parzystych ale dumny jestem ze swojej psiny w pierwszej dziesiatce 4/10 ale w drugiej dziesiatce psina wybrala 6/10 wiec jak na psine to rewelacja pozdrawiam i do jura.
No psina wybrała bardzo dobrze a jak na pierwszy raz to rewelacyjnie
fiolka gratki;) Ja dzis tez zadowolona 2 parki i liczba 26 mi wpadła w profie prawie 50zł wpadło:)36liczby brakło by 270zł wpadło:(
stary graczu ---- mozesz mi wysłac SYSTEM PARYSKI na mejla tomiin@vp.pl i jesli mozesz to poprosze pare wskazówek jak sie gra i czy jest to ołacalne dzieki pozdrawiam
Witam no nie te liczby to chyba oszalały 40-stka przez 6dni pod rząd pewniak jak ta lala,a ja w sumie tylko trzy dni obstawiałem ale i tak dobrze bo na plusie jestem....Pozdrawiam
chyba siwe włosy pana rysie się poprzyklejały do maszynki,a 40 najlżejsze