Wpisy 1 383 756 – 1 383 855
9 lutego 2013 00:00 → 9 lutego 2013 01:06, 100 wpisów
moja prababcia, potrafiła przepowiadać przyszłość, wróżyła też z kart
napisze cos, za co mnie wielu tutaj znienawidzi ja wlasnie dlatego (m.in.) przyjalem strategie minimalizacji nakladow na gry ts, ze wiem doskonale, ze glowne wygrane trafiaja w olbrzymiej wiekszosci do ludzi, ktorzy je po prostu zmarnuja...
jest tak jak napisal amour... wiekszosc ludzi nie ma pojecia, co z duzymi pieniedzmi mozna zrobic... ale to temat rzeka i o polnocy nie bede go rozwijal
jest tak jak napisal amour... wiekszosc ludzi nie ma pojecia, co z duzymi pieniedzmi mozna zrobic... ale to temat rzeka i o polnocy nie bede go rozwijal
Grodzka, to dziwne...ustrojstwo.. .
Dawniej Grodzki miał...syna, a raptem zachciało mu się być...babą. Tfu.. .
..............................................
Dawniej Grodzki miał...syna, a raptem zachciało mu się być...babą. Tfu.. .
..............................................
Pod wrażeniem można być jak się spelni, wspominam taką sytuacje dosyć smieszną gdyż moje karty odkryly prawdę i wyszla cala prawda jaką kolezanka probowala przed calym swiatem skrywać ,Pracowalam wtedy z nimi we Wloszech tak że do tej pory prosi mnie o wrozbe na odleglosc ale ja tego nie robilam mi się wydaje ,ze muszę miec kontakt
unhapy , masz rację , lecz im więcej grasz tym masz większą szanse ja też ostatnio mało puszczam
Jocia o tej myśli to prawda
jocia, co ty, ona umarła jak jeszcze moja mama była mała, czy to nawet była prapra babcia, nie pamiętam za bardzo, jackwar nie wiem czy dziedziczne, myślę, że to pewien dar, który służy innym ludziom,
Wędrowca , miał żonę i syna ma dalej , chwaliła się że syn ją popiera . Nie dziwie się jak ojcomatka ma dobrą firmę i układy
Czarownico.. może i tak , ale mozna i na odlegośc miałs z nia kontakt, to mysle,ze mozesz
jocia, to juz niestety nie zalezy ode mnie... ja na polityke ts-a nie mam najmniejszego wplywu
Jocia Ty też interesujesz sie takimi rzeczami typu magia
Jackwar.. .
---------------------
---------------------
kiedyś to było popularne szczególnie w małych wioskach, teraz to niby tarot itp, ale ja uważam, że zabawa a praktykowanie tego, to jest za duże niebezpieczeństwo, bo to igranie z .........
jackwar, i wlasnie chodzi o to, by szanse wykorzystac... dlatego w ogole gram ale tu nie wygrywa ten, kto ma 'cos madrego do powiedzenia', tylko ten, kto ma szczescie...
jociu, nie mozna byc zadowolonym z gry, w ktorej do graczy wraca polowa wplaconych stawek...
czarownica , każdy się tym interesuje , kiedyś jedna dziewczyna w pracy obejrzała nam ręce , było nas z 5 . mówiła ta normalna , normalna a na moją powiedziała że takiej to nie widziała , ale nic więcej nie chciała powiedzieć
Jackwar-A jakże-Wszystkie sikały na mój widok(musiałem chodzić z parasolem
Ja z rak nie wrózylam chiromancja tak chyba sie nazywa w to nie do końca wierze
amour masz racje, trzeba miec silna wolę i sa sposoby by się zabezpieczyc odpowiednio - ochronic .
gonzaga
gonzaga
jackwar... we wszystkich regulaminowo wraca ok. 50%... na mniej nie pozwala ustawa i zdrowy rozsadek...
ja mam >40% zwrotu w lotto i ok. 60% w mm... srednie ze wszystkich gier (w tym tragicznego jokera ze zwrotem ponizej 7%) mam ok. 39%
ja mam >40% zwrotu w lotto i ok. 60% w mm... srednie ze wszystkich gier (w tym tragicznego jokera ze zwrotem ponizej 7%) mam ok. 39%
to w lotto i mini masz taki przepis w multi tak nie ma dla tego zrobili kumulacje by zachęcać
jackwar, tabelka mm jest tak skonstruowana, by wyplacac przecietnie ok. 50% stawki... z minimalnym plusem...
KAZDA gra musi byc tak skonstruowana... nakazuje to ustawa o grach hazardowych
KAZDA gra musi byc tak skonstruowana... nakazuje to ustawa o grach hazardowych
swoją drogą prosty przykład, dlaczego, nikt nie potrafi przewidzieć najprostszych rzeczy? Np 6 w totka, albo zamachów, terrorystycznych etc,
nikt nie potrafił przewidzieć 10 kwietnia, nikt nie potrafił przewiedzieć tsunami żadnego
Amour.. .
Nieprawda. Dwie osoby przewidziały liczby w grach losowych. Niedawno w Anglii, i David C..... .
.............................
Nieprawda. Dwie osoby przewidziały liczby w grach losowych. Niedawno w Anglii, i David C..... .
.............................
Art. 18.
1. Wartość wygranej w grach hazardowych nie może być niższa od ceny losu lub innego dowodu udziału w grze albo kwoty wpłaconej stawki.
2. Ogólna wartość wygranych w grze liczbowej
1. Wartość wygranej w grach hazardowych nie może być niższa od ceny losu lub innego dowodu udziału w grze albo kwoty wpłaconej stawki.
2. Ogólna wartość wygranych w grze liczbowej
amour , ja lubię czytać przepowiednie , często szukam nowych Jackowskiego . ma facet dar ale sam mówi że coś czuje ale nie do końca może przewidzieć .
Ja też czasami czuję by puścić totka ale nie zawsze trafie
ale jedno zawsze mi się sprawdza
jak czuję że chce mi się siku
Ja też czasami czuję by puścić totka ale nie zawsze trafie
ale jedno zawsze mi się sprawdza
jak czuję że chce mi się siku
Art. 18.
2. Ogólna wartość wygranych w grze liczbowej - z wyjątkiem gry liczbowej keno - totalizatorze i grze bingo pieniężne nie może być niższa niż 50% kwoty wpłaconych stawek, a w loterii pieniężnej, loterii fantowej, grze telebingo oraz grze
bingo fantowe nie może być niższa niż 30% łącznej ceny przeznaczonych do sprzedaży losów lub innych dowodów udziału w grze.
3. W grach na automatach zaprogramowana wartość wygranych w automacie nie może być niższa niż 75% kwoty wpłaconych stawek.
2. Ogólna wartość wygranych w grze liczbowej - z wyjątkiem gry liczbowej keno - totalizatorze i grze bingo pieniężne nie może być niższa niż 50% kwoty wpłaconych stawek, a w loterii pieniężnej, loterii fantowej, grze telebingo oraz grze
bingo fantowe nie może być niższa niż 30% łącznej ceny przeznaczonych do sprzedaży losów lub innych dowodów udziału w grze.
3. W grach na automatach zaprogramowana wartość wygranych w automacie nie może być niższa niż 75% kwoty wpłaconych stawek.
jackwar są ludzie którzy potrafią wróźyć z kart i odgadnąc coś, ale nie potrafi nikt dokładnie przewidzieć przyszłości,
amour , ostatnio czytałem że wróżki oszukują , potrafią opowiedzieć co człowiek przeżył co się z nim w danej chwili dzieje ale co do przyszłości zgadują
Przypomnijcie mi jak się nazywa ten "magik"co wróżył na stadionie???Ciekawe cz on grywa?
Moim zdaniem położenie planet NIE MA żadnego wpływu na wylosowane liczby.. . Wszystko to można roztłuc o kant..... wiadomo czego.. .
---------------------------------
Czarownico.. .
A jakie jest Twoje zdanie ???
-----------------------------------
A jakie jest Twoje zdanie ???
-----------------------------------
unhapy , może masz rację że teoretycznie 50% w multi powinno iść na wygrane , lecz mi się nie sprawdza w życiu
Wędrowca: skoro księżyc potrafi ocean podnieść do góry, to takiej kulki nie przyciągnie?
jackwar.. nie wszystkie , mnie wrózyła ukrainka Galina.. wszystko po kolei sie sprawdziło.. na przestrzeni lat i w takiej własnie kolejności.. jeszcze czekam na ostania przepowiednię . Sprawdził sie napad , smierc , choroba i coś jeszcze .. .
Wędrowco , wszystko ma wpływ słyszałeś o efekcie motyla ? tu machnie skrzydełkiem a w Japonii tsunami
Pasko.. .
...........................
...........................
Tak jest Pasko, my tez uzaleznieni od porzadku panujacego w kosmosie
te lata to 3 tylko..więc bardzo prcyzyjnie i szybko sie sprawdziło.
A wg mnie ma znaczenie ale kazdy ma prawo do innego sądu nie wiem czy sie zaglebiles w te cyfry fortunaty pieknie wchodzili mi tez przeszla 7 kola nosa
ocia , pewnie nam tej ostatniej przepowiedni nie zdradzisz by nie zapeszyć ale chodzi że będziesz bogata ?
2,4,5,6,9,10,11,14,24,25,26,29,45,46,49,56,59,Rozumiem ze ido mm i mini lotto
Czarownica.. .
Nie patrze na liczby Fortunaty, bo nie są mi ...potrzebne.. ..
..............................
Nie patrze na liczby Fortunaty, bo nie są mi ...potrzebne.. ..
..............................
Dzieki Czarownico
jackwar.. śmierc bliskie mi osoby.. kobiety.. okazłao sie ,ze to moja siostra..w zyciu bym nie podejrzewała 2010 rok
jackwar.. śmierc bliskie mi osoby.. kobiety.. okazłao sie ,ze to moja siostra..w zyciu bym nie podejrzewała 2010 rok
Jociu,a kiedy Ci wywróżyła 10-tkę(chyba nie zapomniałaś spytać???
jackwar, dlatego ze to jest oczekiwana stopa zwrotu przy zalozeniu, ze liczymy ja bez doplaty i z uwzglednieniem wszystkich, takze tych najwyzszych wygranych... a one padaja rzadko...
realnie bedzie dobrze, jesli bedziesz mial stope zwrotu 20-30%... wiecej to juz bedzie bardzo dobry wynik...
ja mam 60% i to wplacanej kwoty, a nie stawki... czyli liczac od 2,5 zl a nie 2 zl jako wydatku na gre... moim zdaniem jest to bardzo dobry wynik, szczegolnie ze gram tylko dziesiatkami i ze nie wygralem jeszcze nic powyzej 7/10... ale jak na okolo 500 zakladow 3x 7/10 (plus jedna juz wpisana na pukon, tylko nie wyslana) i 11x 6/10 to nie jest zle...
realnie bedzie dobrze, jesli bedziesz mial stope zwrotu 20-30%... wiecej to juz bedzie bardzo dobry wynik...
ja mam 60% i to wplacanej kwoty, a nie stawki... czyli liczac od 2,5 zl a nie 2 zl jako wydatku na gre... moim zdaniem jest to bardzo dobry wynik, szczegolnie ze gram tylko dziesiatkami i ze nie wygralem jeszcze nic powyzej 7/10... ale jak na okolo 500 zakladow 3x 7/10 (plus jedna juz wpisana na pukon, tylko nie wyslana) i 11x 6/10 to nie jest zle...
Ja jestem tu nowa a ty"stary wyjadacz "i dajesz rade sam gorzej z innymi
w horoskopie na ten rok przeczytałem że odkryje że można zarabiać duże pieniądze nie pracując ciężko To po co ja cały czas ciężko tyrałem
nie zapytałam gonzaga.. ale z kart wychodziło,bedzie biłao, wiec chyba zima.
Czarownica.. .
Ja sobie wytypuję metodą jasnowidzenia na TAK....15/20 i rozpiszę. I wyślę.. .
...................................................
Ja sobie wytypuję metodą jasnowidzenia na TAK....15/20 i rozpiszę. I wyślę.. .
...................................................
pasko, tylko ze te plywy sa wynikiem dobrze opisanych (na tym poziomie) oddzialywan grawitacyjnych... powiazania jakichkolwiek innych zdarzen z zycia czlowieka z ukladem cial niebieskich nikt ani nie opisal naukowo, ani nie udowodnil empirycznie...
No i swietnie tym ludziom tez pomagasz,pamietasz ten film bodajże jests Bogiem szybko by facet 10 wymyślil
unhapy , ja też gram samymi 10 ale puszczam przeważnie stałe liczby , tylko że nie co losowanie wysyłam , jak mam jakąś wene , wczoraj byłem 1,50 zł do tyłu , dziś 5,50 do tyłu
Ja też tak mam jak mi sie chce to idę jak nie tzn ze nic nie będzie ale wczoraj wieczorem nie uadalo i troche stracilam trudno
Czarownica.. .
Na siłę nic dobrego nie można...wytypować.. .
Na siłę nic dobrego nie można...wytypować.. .
Ide spać do jutra
Czarownica.. .
...............
...............
tak na dzis wyglada oczekiwana wygrama w mm dla kazdej liczby skreslen: http://img255.imageshack.us/img255/5898/tabelkamm20130209.png
na zolto masz oczekiwana wygrana... zauwaz, ze prawie zawsze jest to 50% wplaconej stawki (2 zl)... srednio 1,01 zl, czyli 50,5%
bez bonusa dla 10 skreslen jest to 0,98 zl i wtedy jest to najmniej oplacalny (obok parek) wariant gry
1,01 / 2,50 = 40,4% i jest to maks. oczekiwana stopa zwrotu dla kosztu gry z doplata (czyli realnego)... w praktyce bedzie to - jak juz wyzej pisalem - do 32,8%, jesli nie trafisz co najmniej 8/10... realnie wiec 20-30%... ja mam 60% tak liczonej stopy zwrotu (z doplata), czyli nie jest zle... ciekawe, jak bedzie dalej
niestety , muszę was pożegnać , bawcie się grzecznie , z rączkami na klawiaturze narka