Wpisy 1 701 689 – 1 701 788
6 września 2013 00:00 → 6 września 2013 01:02, 100 wpisów
jak widze czasem ludzie grają za 3zeta w lotto to widac,ze trudno bedzie im wydac az 10 na zdrapkę:
ktos co zarabia dóżo to możne sobie pozwolić na taka zdrabke
jociu wyjdzie coś jutro 8-16-38-48-68
a slyszałem,ze wiele ludzi ktorzy mają duzo pieniążków to skąpcy i załuja na wszystko więc ich nie skuszą takie zdrapki:
lottomat jak masz więcej pieniążków to mozesz coś wymysleć jakiś sposob na ts by wygrac:
hipopotan wiem cos o tym mam takich w podworku swoim skapcow co kolega pozyczyl pieniadze na rozwiniecie firmy splacal w ratach a teraz ludzi nie widza i to rodzina
hipcio mi az tak na wygranych nie zalezy bo nie narzekam na dochody
jedynie 10 mln bo moglo sporo zmienic
jedynie 10 mln bo moglo sporo zmienic
tak jocia w nocy jest cisza i mozna bardziej się skupić,tylko potem rano człowiek niewyspany i moze rozbolec głowa:
czytałem ze podobno we wloszech w 2020 zabraknie pieniązków na emerytury,widac w kapitalizmie te nie potrafia rozwiązac problemy z budzetem a jedynie pozyczają z banków a w koncu bedzie bałagan jak w grecji:
jocia ale dzisiaj madzia szalała na czacie dopiero było spokojnie jak pasko ją zablokował,to dziwne dlaczego ona ciagle wchodzi z powrotem na multipasko jak tu się zle czuje:
Dobrej nocki Pa wszyskim
jocia bałwan wolny odstawiony od słodyczy,dopiero jak wygram wstawię mu zeby:
ulka ..dobrej nocy
hipcio widzialam ... to obsesja moim zdniem i bedzie wracała
hipcio widzialam ... to obsesja moim zdniem i bedzie wracała
ale to dziwne,ze ona prosi o bana a pozniej znów wraca i obraza pasko i innych uzytkowników zamiast zachowac spokoj i pisac o liczbach albo o czyms innym bez denerwowania innych:
kto pojawi się na tej stronie zawsze juz bedzie wracał z powrotem:
na rura w bebnie masyzny losujacej mm mnie niesamowicie w***ia
maszyna to maszyna, zawsze dziwnie ludzie na nia patrza, a to sie zepsuje ... a taki losujacy czlowieczek ? jedynie co przeszkodzi to to ze umrze w trakcie wyciagania
sam kiedys losowałam ..komus samochód wylosowałam..jak byłam mała dziewczynką
swoja droga po co podpisywac kontrakty na maszyny losujace i ich obsluge za grube miliony rocznie jak mozna recznie losowac :|
asiu..nie do końca. bo samochód miał byc wylosowany, tylko kwestia była taka,ze trzeba było wyłonic szczesliwca
Tobie nie..ale im tak..moga manipulowac
Asiu tak.. mialam chyba 2,5-3 lata musieli mnie trzymac na rekach, bo nie siegałam do bębna
Asiu tak.. mialam chyba 2,5-3 lata musieli mnie trzymac na rekach, bo nie siegałam do bębna