Wpisy użytkownika kamyk21
Łącznie 495 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 915 631. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
mam do ciebie Janusz pytanie jak wygrany kupon typowłeś swoje liczby czy chybił trafił
mam pytanie czy można co 2 co 3 dzień trafić 3/3 54 zł multi multi
ja myślę że TS przed losowaniem wie jakie skreślamy i losuje cyfry jakich nie wybraliśmy
witam graczy jakie typy na 21 40 multi multi tylko jedno losowanie może zmienić życie
3/3 Pan Marian sprzedaje teraz za 160 zł https://www.youtube.com/watch?v=E6gPrA08D4w zobaczcie film
Witam graczy ile potraficie wydać na grę z TS w liczby a ile wygraliście Napiszcie czy macie jakieś system na 2 lub 3 liczby multi multi
witam graczy trzeba mniej liczb skreślać aby częściej trafiać 3/3 4/4 5/5
powiem wam że jeden zestaw puszczać liczby puszczać na wiele losowań bo nie mamy wpływu jakie wylosują
analizuje losowania mam kilka układów co często się powtarzają 3/3
opracowałem system na 3 skreślenia lepiej się trafia na większość losowań
niestety trzeba wtedy grać na 28 losowań koszt 70 zł ale jak jedna 3 wpadnie to 16 w plecy jak 2 to 38 zysk plus wpadnom 2/3
raz zagrałem trafiłem dwie trójki czyli 108zł 4 2/3 czyli 8zł razem 116-70=46zł zysku
to też właśnie jest dziwne że tak mało 3/3 bo w telewizji był 1999 roku i na stronie talegazety Polskiej telewizji ogłasza się na stronie 543
ale musi mieć kase aby ogłoszenie płacić co miesiąc do telewizji Polskiej
Czy w Czechach więcej płacą za trafienie jest taki jak u nas multi multi ?
Witam graczy jak myślicie czy ludzie wygrywają w lotto minilotto czy multi multi bo jak tak to bogatrzy kraj by był więcej zakładów pracy itp itd??????????
zakłady sportowe sport trzeba SIĘ ZNAĆ NA SPORCIE i grać na to co się lubi
Witam graczy jak grać samemu czy na chybił trafił? chodzi o 3/3 5/5 samemu nie wiadomo co skreślić a później po losowaniu wyrzuty sumienia dlaczego takiej liczby nie trafiłem? jak uważacie jak gracie proszę o odpowiedż
7/10 jest trudno trafić 6/10 też a 5/5 3/3 troszkę łatwiej ale też nie
Witam graczy w piątek mecz Polska Dania w Kopenhadze Dania 2,45 remis 3 Polska 3 kursy w STS Remis albo Polska
Witam w graczy dzisiaj nikt nie wygra w lotto za to w czwartek będzie komulacja 30 28 milionów i ktoś trafi
gry liczbowe trzeba traktować jako zabawę nie jako żródło dochodu bo to jest hazard prędzej czy później przegrasz
samemu na chybił trafił bo maszyna losuje takie aby nikt nie trafił
Czy plus wpada bo ja ani razu nie grałem z plusem bo 5 zł kosztuje wole puścić drugi zestaw liczb
eurojackspot nie wypał nie grajta ludzie bo za drogo 12,5 zł to 10 mini lotto to 5 multi multi 3 lotto i lotto plus
euro przekret w kolekturach do 2250 zł a większe wygrane w odziale TS
Zastanawiam się czy ludzie tak wygrywają ???? w mini lotto multi i lotto czy da się wogóle wygrać czy to ściema Czy wygrał ktoś z multipasko chodziaż 1000zł chce znać wasze zdanie gracze na ten temat proszę o odpowiedż dziękuje wszystkim za odpowiedż gracze jestem z zwami i kiedyś wygramy i wydoimy TS
Witam graczy ja typować 2 lub 3 liczby w multi multi? puszczać na 10 losowań trójki czy 10 trójek puścić na jedno losowanie gdzie prawdopodobieństwo jest większe co lepsze proszę o odpowiedź
Witam graczy proszę pomóżcie lepiej jest wysłać 10 zakładów na 3 skreślenia na jedno losowanie czy jeden zestaw 3 liczbowy na 10 losowań doradcie
zaletą jest to że nie trzeba latać do kolektury większa nadzieja wadą jest większy koszt
Witam graczy czy wygraliście coś kontentego w gry liczbowe proszę o dyskusjie