Wpisy użytkownika kamyk21
Łącznie 495 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 112 462. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
na ile liczb najlepiej grać w multi multi proszę o odpowiedz jak wy gracie?
ale pytam się bo 2/2 jest 4 razy ławiej trafić niż 3/3 ale 3/3/ 54 zł to już jest coś
jak gracze sądzicie ile liczb typować 2, 3, 4, 5, 6, ile liczb skreślacie trafiliście kiedyś??
Jak typujesz bo ja typuję na podstawie statystyk po liczbach wystąpienie
ja gram na podstawie statystyk 2 3 razy w miesiącu jest szansa wytypowania 5 6 liczb ale trzeba mieć trochę szczęścia
ale te maszyny losujące czy nie są ustawione np algorytm wylosowania liczb na określony dzień
Witam wszystkich graczy czy gracie w mini lotto czy udało wam coś trafić 4/5
W mini lotto lepiej puścić 10 losów na jedno losowanie czy jeden zakład na 10 losowań proszę o odpowiedż
szkoda że w lotto tylko jedna osoba wygrała było co dzielić a w mini lotto 5 osób trafiło
Witam graczy gdzie jest większe prawdopodobieństwo np puszczamy 2 liczby w multi dwa losy na jedno losowanie czy jeden los na 2 losowania
uważam że lepiej grać na 2 liczby niż na 3 bo łatwiej trafić a 3 mi nie wchodzą w multi multi 1/3 2/3
stawka 2 3 bezpiecznie dalej już duże ryzyko i i większy nakład finansowy
witam gracze nowy miesiąc czas zacząć życzę wszystkim graczom wysokich wygranych
w gry liczbowe typujecie sami czy na chybił trafił kiedy więcej wygraliście typując sami czy na chybił trafił ??
dlaczego gracze gracie wygraliście czy da się wygrywać np 200 300 zł co miesiąc
co lepiej wysyłać w grze w multi 2/2 czy 3/3 czy 2/2 stawką 2 3 4
Witam Pana Pasko czy wygrał Pan w gry liczbowe w multi multi ??
Czy program multiparis będzie miał nowe opcję np wszystkie podzielone losowania na 14 i 21 40? jakie najcześciej padają o 14 w czwartek a jakie np w piątek o 21 40
Kiedyś gra w multi 2005 r jeden los kosztował 1,25 teraz w multi los kosztuje 2,5 zł Mniej osób wygrywa kiedyś opłacało się grać na wiele losowań a teraz drogo wychodzi jak Pan uważa
w keno teoretycznie łatwiej trafić niż multi np 5/5 w keno 1:781 osób a w multi multi 1:1561
czy losowania są ustawione bo zawsze brakuje 1 cyfry ostatnio miałem 4/5?
lepiej zawsze na chybił ale samemu kreślić takie jest moje zdanie
ja zawsze mam tak że np jest liczba 50 a ja mam np 49 zawsze o jeden
myślę żeby grać 2/2 i stawka 2 lub 3 mniej wygrywać ale częściej i byle do przodu
na ile liczb gracze gracie w multi czy trafiliście coś powyżej 500 zł 3 4 5 6 czy 7 liczb skreślacie
Trzeba sobie zadać pytanie po co się gra w gry TS dla rozrywki czy też na wzbogaceniu się szybkiej i łatwej kasie? Tom refleksje zostawiam do przemyślenia graczom na forum
dzięki kasie można spełniać marzenia wszystko jest za pieniądz niestety
wykształcenie aby osiągnąć tytuł naukowy jest to twoja praca setki wyrzeczeń i litry wylanego potu ale za dojazd na uczelnie za bilety za kupienie sobie coś do jedzenia musisz zapłacić
kasa się przydaje w życiu dlatego tak dużo ludzi gra w gry liczbowe
bo myśli że trafią wydają swoje oszczędności a tu nic dupa i do tyłu
jak lepiej grać i staw-kować liczby 2/2 3/3 4/4 proszę o waszą opinie na ten temat ile wysyłać oby dobrzodu
ile liczb skreślacie 2 3 4 czy 5? jaka metoda jest najlepsza do stawkowania lepiej stawkować czy więcej losów puszczać ?
https://www.youtube.com/watch?v=DTmEmsJgh0I ciągle pada zespół lizar
ostatnio jak wygrałem 120 zł 5 na 6 liczb w multi to nie chcieli mi wypłacić a co jak bym trafił 1000zł
Co sądzicie stawkować 2 liczby w multi stawka 2 3 jak uważam że lepiej trafiać mniej liczb ale częściej a wy jak sondzicie
wiem ale 4 5 liczb w multi trudniej trafić 2/2 trzeba trafić wszystkie a np 5 w multi to jest nagroda pocieszenia 3/5 4 zł
3 liczby i stawka niezła wygrana 5/5 jakoś mi nie idzie zawsze jak 2/5 3/5 4/5 raz na 3 lata