Wpisy 2 949 623 – 2 949 722
20 sierpnia 2017 00:00 → 20 sierpnia 2017 06:08, 100 wpisów
wiec jakbys trafil 6 to maksymalna stawka by wyniosla nawet 5000
ale w nierownych przerwach raz np. co 2000 losowan raz co 1000 i progresja wykonczysz swoj budzetkoniec
zgrywus ty masz 4 x 3/3 w 216 losowaniach czyli
216 / 72 = 3 czyli jestes lepszy o 100 * 4 x 72 / 216 = 133 % twoja efektywnosc na 3/3
teraz bedziesz powoli zmierzal do 100% czyli trafisz za jakies 72 losowania kolejna 3/3
216 / 72 = 3 czyli jestes lepszy o 100 * 4 x 72 / 216 = 133 % twoja efektywnosc na 3/3
teraz bedziesz powoli zmierzal do 100% czyli trafisz za jakies 72 losowania kolejna 3/3
mozna tak typowac ze miec zalozmy 72 oczek i ktora wypadnie to wykluczac i wybierac z tej reszty wtedy niby szansa sie zwieksza, ale dochodzi do momentu srodka ze trafiaja sie powtorki i nowe mozliwosci w rownych proporcjach mimo ze jeszcze nie wszystkie kombinacje wystapily
a w 835 losowaniach jedna pewnie najlepsza wystapila ze 20 razy
qbam zwykle ludzie tak typuja raz gorzej raz lepiej ale srednio 1/72
lece
lece
535 milionów dolarów dziś do wygrania w amerykańskiej loterii Power Bowl. W Stanach Zjednoczonych ruch przy kolekturach jest z tego powodu zdecydowanie większy niż zazwyczaj.
może przynajmniej się przyśni
może przynajmniej się przyśni
tak jest hardkor o to on dla najwiekszych twardzieli
03,13,23,33,43,53
03,13,23,33,43,53
bylo 32 bedzie 36
bylo 63 bedzie 57
bylo 09 bedzie 12
bylo 76 bedzie 74
bylo 31 bedzie 28
i tyle mam dla was na kazanie
bylo 63 bedzie 57
bylo 09 bedzie 12
bylo 76 bedzie 74
bylo 31 bedzie 28
i tyle mam dla was na kazanie
nie moge zasnac przez te nocki
https://wiadomosci.wp.pl/alarm-na-slasku-policja-apeluje-do-mieszkancow-6157042107136129a
https://wiadomosci.wp.pl/alarm-na-slasku-policja-apeluje-do-mieszkancow-6157042107136129a
https://teleshow.wp.pl/alicja-ruchala-zaspiewala-w-sopocie-dala-rade-6156992726382721g
Niestety jak co dzień,o 14 6/10 w wieczornym 4/10 i 3/6 w lotto+,czyli nic.
czesc kuba jestem jestem, dopiero wszedlem na forum teraz
To jest nałóg,niestety lubię grać a dzięki ts/g-tech nie ma już kasyna w moim mieście,automatów nie tykam i zostaje tylko ts.
nie wysylałem dzisiaj nic bo nigdzie nie bylem, maluje mieszkanie dopiero teraz skonczylem malowac pokoj duzy u matulki,jeszcze mi została kuchnia ,lazienka i moj pokoj, ale pomalutku wszystko zrobie do konca wrzesnia, poniewaz w niektore dni mam rozne sprawy do po zalatwiania,strasznie nie lubie przerywac roboty jak cos robie ale niestety musze, dzis od 18godziny malowalem [pokoj takie wykonczenia juz wiesz pomylem okna odrazu [p powiesilem firany zaslony,teraz jem kolacje dopiero i wszedlem na czatapowiem ci zer 5 ka mi przeszla kolo nosa dzis w mini,ale coz bedzie nastepna kiedy indziej
Marek to powazna sprawa.ja naszczescie mam re zachowania kompulsywne w roznych dziedzinach nie w jednej. Probowales ugryzc yemat?
Sorry ale ja zupełnie nie rozumiem typowania bez grania na te liczby-jaki to ma cel.
Ja nawet wyrzucam niewyslane blankiety jesli to nie sa stale liczby
dlatego tez niebylo mnie na czacie , jutro przerwa bo w niedziele trzeba odpoczac troche , w poniedzialek moze sie za kuchnie wezme jeszcze niewiem jak bede sie czol bo dzisiaj mialem jakis atak podczas malowania myslałem ze juz zejde z tego swiata, taki bool w klatce piersiowej i kolo serca, ale chwilke polozylem sie i przeszlo, i dalej zaczelem malowac
Ja tam lubię wszystkie "złe" nałogi-piję,palę,gram i to czwarte.
Oj Artur uwazaj na zdrowie ja tez mam takie rzeczy ale wiem od czego
ja jestem od urodzenia astmatykiem alergikiem i teraz doszla jeszcze pieprzona cukrzyca, a ty z czego to masz
Szkodzi,doskonale o tym wiem bo jakieś tam sporty uprawiam jeszcze i widzę gorszą wydolność.
Gra w marnych grach ts stresuje,bo wygrane marne i niezgodne w występowaniu z prawdopodobieństwem (oprócz lotto i +),a siły zabiera palenie głównie bo z alkoholem mam problem taki,że żałuję sobie na dobrą whisky i opijam się winem i piwem.
no ja tez mam nerwice , ale sie nie denerwowalem dzis wcale poprostu poczolem laknienie wody, i sie napilem mineralki gazowanej zreszt\a jak zawsze i nagle mnie taki bol chwycil ze szkoda gadac, klatka piersiowa, serce i watroba i do tego brak oddechu,wzzystko naraz myslalem ze mi moze cukier moze spadl po chwili zmierzylem ale niestety niespadl i byl 275mg,to jest wysoki,te cukier przy pracy powinien spadac nie stety nie spadal ,polezalem chwilke i samo wszystko przeszlo
pije tylko wode od zawsze ,alkohol dla mnie nie istnieje, nie lubie nawet piwa, nie pale tez zadnego gowna,i ani fajek ani nic innego,zdrowo sie oidzywiam tez zadnych d fastfudow zadnej coli ,nic takiego tylko woda mineralna z sokiem od czasu do czasu ,jakas maslaneczke zarzuceczy herbatke ziolowa jesli chodzi o wiode gazowana to lubie najbardziej tylko ze lekko gazowana, nie zywiec zdroj mocna gazowana
dobra ide zobaczyc co w multi wyszlo wieczorem bo mini juz widzialem
a u ciebie jak kuba trafiles cos? dzisiaj?
Są wody naturalnie lekko gazowane/nie odgazowywane i tylko te warto kupować-żadnych sztucznie gazowanych.
wiem no ja teraz lece albo na cisowiance chociarz teraz wyczailem taka bystry zdroj, dobra jest ta woda przypadla mi do gustu nawet,wiadomo jako cukrzyk duzo pije tez, dlatego pije tylko wode bo sokow mi slodkich niewolno pic chociarz uwielbiam,ale nie moge,wsztstko co slodkie niewolno, kiedys byly jogurty,owocowe lody, iinne smakolyki teraz pozostaje tylko woda i maslanka naturalna ,nawet mleka niewolno,normalnie horror
kurde pala się zakłady azotowe w Chorzowie Policja jeździ i kaze okna zamykac skazenie terenu
Już mam po spaniu a wcześniej mi kuzynka dzwonila ja pikole
dobra uciekam trzymajcie sie , zycze milej nocy wszystkim ,dobranoc wszystkim
tyle co wszedłem arczi ucieka no nie
Grasz w Czechach-ich multi jest fajny ale nie rozumiem wysokości wygranej 7/10,jest bezczelnie niska.
marku gdzie co nisko
Marek m62
w czeskiej fortunie zakłady multi sa tylko gora na 8 liczb i wygrana wynosi 171 tys na nasze
w czeskiej fortunie zakłady multi sa tylko gora na 8 liczb i wygrana wynosi 171 tys na nasze
widmo na 5 liczb możesz zagrac
odpowiednik multi multi 1700 za 5
i 9 z 49 za 5 ok 14 tys
odpowiednik multi multi 1700 za 5
i 9 z 49 za 5 ok 14 tys
ja podaje co można w czeskiej fortunie co mam
https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/ciselne_hry/index.html
ja podalem to co wiem
i to co ja gram
a oplaca się skreslac 4ki 9 z 49
z 8 nr robic 8 czworek i tam duże szanse wskoczenia i dużej kasy
a oplaca się skreslac 4ki 9 z 49
z 8 nr robic 8 czworek i tam duże szanse wskoczenia i dużej kasy
No tak,większość gier lotto i bukmacherskich w innych krajach są dużo bardziej uczciwe i opłacalne dla graczy niż gry ts i polskich bukmacherów-weż i zagraj jak te styropiany od 28 lat chcą tylko brać na maxa od Polaków-nie można swobodnie dysponować swoją kasą.
Chyba tylko w przenajświętszej rp nie można zapłacić kartą za gry czy zdrapki,i nie chodzi mi o kartę kredytową,chociaż kiedyś w hipermarketach real można było grać w gry ts nawet kartą kredytową.
arczibalik73 nie pij wody boś nie koń,pij tylko piwo i będziesz zdrowy,ja piję wodę gazowaną,ale tylko jak nie mam piwa