Wpisy 2 968 783 – 2 968 882
8 września 2017 00:00 → 8 września 2017 03:04, 100 wpisów
a co do 62 mam ją już na karteczce na jutro łącznie z jej lusterkiem
no chyba ze viltom znow na 4 polu od konca nie trafi rano a 66 nie pojdzie w dol ale to juz szczescie, blizej nie podejdziemy przyszlosci jeszcze nie widac
tylko czuc
tylko czuc
a to sie okazalo ze bylo z pitbulla
byl na tym kuzyn ze wsi przyszedl po filmie nas odwiedzic, opowiada jakies kawaly
a o tych z filmu cisza, chyba nie uwazal
byl na tym kuzyn ze wsi przyszedl po filmie nas odwiedzic, opowiada jakies kawaly
a o tych z filmu cisza, chyba nie uwazal
chowajcie sie zdrowo, w sob niedz wiecej czasu na rozpykanie multi bedzie dobrze
witaj kubus no ladna dzis rozmowke prowadziles z Pasko
ja,k tam grasz juz w te mini czy jeszcze w multi
aha to ladnie no ja od dzisiaj mini na 4 losowania 1 okienko, dzis wpadly mi tam 2 liczby 5i 12 jutro moze bedzie lepiej
ja nie gram w wynalazki unijne mi starczy narazie mini, tutaj chcialbym trafic te 5z 5 tu w realu w mini za jednego jackpota masz 10 minil lotkow
,
,
i szybsze szanse ze tu cos trafisz jak tam w tego jackpota,
Witam!!!
Dziś Dies irae
Ale to nieważne
Istotne jest to,że na kolejne brak jakiegokolwiek pomysłu!!!
Dziś Dies irae
Ale to nieważne
Istotne jest to,że na kolejne brak jakiegokolwiek pomysłu!!!
wiem wiem-tylko ze nie patrze na to jak na unijny wynalazek,co wygrane posrednie-12 stopn
widzisz nasz przyjaciel SNIEZYNEK1544 tez był taki napalony na ta czeska loterje i co chyba tam polegl co, nie wiwsz jak mu tam poszlo w tej grze? trafil cos czy nie?
witaj gonzaga
na co niemasz pomysłu gonzaga?
jeszcze raz gonzaga witam serdecznie
na szmal to ja dzisiaj przedchwila slyszalem sposob, ze znow jakis dwoch gosci rozwalilo bankomat gdzies w polsce i ukradli tylna sciane z bankomatu wraz z kasetka kasiory, ciekawe ile skrojili?
widze ze oni niegraja w lotto ani w jacpota tylko w bankomaty
kto i le rozwali i skroji mankomatow
kto i le rozwali i skroji mankomatow
nie kubus nie widzialem tego a gdzie to wrzuciles bo bardzo ciekawy temat cidekawy
?
?
dzieki kubus za linka przejrze to jutro o widze ze juz baxter sie dolaczyl typer mini lotto
Arczik
litość nad pijakami - to zbrodnia
za mało miałeś do czynienia z pijakami
Żona pijaka po smierci powiedziała że jej błąd był że meża kryła w pracy
q...a Artur wygrajmy cos
makler-znam temat alkoholizmu -masz racje
makler-znam temat alkoholizmu -masz racje
Makler
B.ciekawą podałeś wiadomość
Tylko powiedz -komu się po śmierci ukazała
B.ciekawą podałeś wiadomość
Tylko powiedz -komu się po śmierci ukazała
pijacy alkoholicy Własną matkę ojca sprzedadzą za wóde brynde
end
end
Też miałem grać w Eurojackpot ale stwierdziłem że szkoda tyle kasy dawać lepiej grać w Lotto i Lotto Plus lub Mini Ekstra Pensja i Multi Multi dużo dużo taniej a tak samo łatwo wygrać jak w Eurojackpot
Żona ukazała się żonie,po śmierci męża???
Chyba spojrzała w lustro
Chyba spojrzała w lustro
"ustaliłem"że pewniakiem dziś będzie>>>[49]
Ponieważ brak mi innych pomysłów -puszczam stały zestaw +49
Ponieważ brak mi innych pomysłów -puszczam stały zestaw +49
pewniak TO że Gonzo będzie za 24godziny na czacie,,chyba że Jemu KOT zdechnie
makler znam takie srodowisko alkoholickie nie od dzis widzialem juz wiele roznych przypadkow ludzi ktorzy sie ztoczyli przez alkohol,wiem na ten temat duzo zeczy, co ludzie potrafia sobie wyobrazic i do czego sa zdolni po pijaku,tez, wiadomo nie tlumaczy tez ich za zbrodnie powinni poniesc zasluzona kare tez, ja tu wcale nie bronie FRANKA tylko prubuje go nawrocic na dobra droge , chcialbym mu pomoc w jakis tam sposob chocby przez wsparcie go , duchowe, aby poczol ze niejest tu sam, rozumisz i ze nie tylko on ma klopoty z tym, piciem, on sam podaje ze jest ulomnym czlowiekiem nie dorozwinietenmym a raczej niedorozwojem, szkoda mi jest go jako czlowieka wiesz ,bo jest jednym z nas aco on poradzi ze wszyscy z niego dra lacha bo jest chory, on w alkoholu szuka ucieczki od problemow a le to mu wcale nie pomaga a wprost przeciwnie pograza jeszcze gorzej,tak tu sie z toba zgadzam co do zon pijakow zawsze robia bledy ze ich nie tylko kryja w pracy ale tez i po za nia,rodzice tez to robia, prawda co do tego co mowiisz ze pijak sprzeda wlasna matke za butelke wodki, a wiesz dlaczego tak robi,poniewaz dla niego liczy sie tylko to aby wypic i zapomniec o klopotach czlowiek zdesperowany i naduzywajacy alkoholu zachowuje sie tak samoo jak narkoman ktory jest na glodzie narkotykowym, gdy niema dzialki trudno jest mu normalnie funkcjonowac on jest na zbyt slaby zeby to zroyumiec ze zle robi, taki czlowiek jesli niewezmie dzialki potrai nawet i zabic tez druga osobe poniewaz zyje w tzw,amoku i jakby stanie nieswiadomosci, ja nie bronie pijakow,oj nie, ja uwazam ze oni to robia ze swojej i nie przymuszonej woli ,pija bo chca,i nikt i nic nato nieporadzi im, jesli oni sami niezechca przestac pic to ani ja ani ty im niepomozesz,
wielu doradzało Jemu pozytywnie , i miał to w d.upie
czas najwyższy że dostał bana,,bo to jego dalsze pisanie nie miało sensu
czas najwyższy że dostał bana,,bo to jego dalsze pisanie nie miało sensu
kubus pogramy troche to i wygramy cos ,kto nie gra nie wygrywa
pogramy troche i ustrzelimy te 5z5 tylko musimy na lezycie i dokladnie obserwowac ruch pileczek i wypadanie ich co i kiedy i obrac sobie te liczby ktore wypadaja najwiecej razy i na nich graci zmieniac je co jakis czas ,powiedzmy wybieramy sobie jakies 5 liczb ktore nam najbardziej sie widza i grac nimi przez okolo 3 miesiace za podstawowa stawke,nie jakies tam systemy jak TS namawia , bo oni na tych systemach kasiorke trzepia tez z nas, i niezawsze tez kazdemu ten system wchodzi, jasobie ostatnio przykukalem niedaleko swojich sasiadow z miasta obok mojego w ktorym juz 3 razy wpadly 3 razy 6z6 w lotto i 3 razy 5 z5 w mini lotku wtym jedna gra mini lotto byla systemem zagrana na 8liczb jak dobrze pamietam, zauwazylem tez ze w 1 i 2 jakby kuponie i liczbach powtarza ja sie 2 takie same numery, i podejrzewam ze jest to jedna i ta sama osoba ktora raz trafila dane liczby i pozniej za pare lat znow zagrala tymi numerami i znow wygrala nowe 5z5 tylko wyslala w innej kolektorze niz wczesniej, cos w tym jest jednak nie czy to jest przypadek akurat nie wiem podejrzewam ze ta osoba ma nie tylko szczescie ale tez dobra passe
pogramy troche i ustrzelimy te 5z5 tylko musimy na lezycie i dokladnie obserwowac ruch pileczek i wypadanie ich co i kiedy i obrac sobie te liczby ktore wypadaja najwiecej razy i na nich graci zmieniac je co jakis czas ,powiedzmy wybieramy sobie jakies 5 liczb ktore nam najbardziej sie widza i grac nimi przez okolo 3 miesiace za podstawowa stawke,nie jakies tam systemy jak TS namawia , bo oni na tych systemach kasiorke trzepia tez z nas, i niezawsze tez kazdemu ten system wchodzi, jasobie ostatnio przykukalem niedaleko swojich sasiadow z miasta obok mojego w ktorym juz 3 razy wpadly 3 razy 6z6 w lotto i 3 razy 5 z5 w mini lotku wtym jedna gra mini lotto byla systemem zagrana na 8liczb jak dobrze pamietam, zauwazylem tez ze w 1 i 2 jakby kuponie i liczbach powtarza ja sie 2 takie same numery, i podejrzewam ze jest to jedna i ta sama osoba ktora raz trafila dane liczby i pozniej za pare lat znow zagrala tymi numerami i znow wygrala nowe 5z5 tylko wyslala w innej kolektorze niz wczesniej, cos w tym jest jednak nie czy to jest przypadek akurat nie wiem podejrzewam ze ta osoba ma nie tylko szczescie ale tez dobra passe
widziałeś Kuba to na koncu co pisze Arczi,,nie tylko ja tak mysle
a teraz to naprawde spadam
a teraz to naprawde spadam
makler wiem ze mu duzo osob doradzalo wiem ze ion to olewal tez i moze ale jak byscie nie zauwazyli kazdemu przyznawal racje i dziekowal za pouczenie go i za tzw. dobre slowo, wcale nie jest czlowiekiem zupelnie wykolejonym tylko poprostu chorym, to czy dostal bana czy nie tego niewiem, bo w to nie wnikam wcale poprostu szkoda mi tego chlopa jest poniewaz pomimo jego choroby i uposledzenia pewnego, on potrafil sam sie do tego przyznac i potrafil to powiedziec o sobie jaki jest z czym ma problemm itak dalej, wiuesz ile jest takich ludzi wkolo ktorzy dusza to w sobie , swoje przezycia i swoje problemy ktorzy opomimo tragedji w swoijim zyciu sie usmiechaja, i pokazuja ze ich ten problem nie dotyczyty wcale a za zamknietymi drzwiami kiedy ich nikt niewidzi placza co noc i jedyne oczym mysla to o smierci swojej, na zewnatrz nieokazuja swojego zarzenowania i innych problemow poprostu sie w sobie zamykaja i dusza sie tym, franekk zas tu pisal jawnie o tym jak i co widzi ,niewiem to moze miec tez i jakies zachwiania umyslowe i jest nadpobudliwy w dodatku jeszcze pije przytym,jego psychika nie pracuje tak jak nasza nieraz jest agresywny nieraz potulny jak baranek , wystarczy sie zniego niesmiac i go zrozumiec dokladnie pokazac mu ze sie go nieodzuca i wszystko bedzie dobrze wtedy on sie tez i uspokoji, co prawda ja tu na czacuie nikogo niechcialem zrazic do siebie tylko prosilem aby sie zniego niewysmiewac inierobic sobie zartow z niego jesli sie komus tu narazilem lub obrazilem go czyms to bardzo przepraszam niechcialeem aby tak wyszlo ,ja dlanikogo niejestem wrogiem i co zlego to nie ja
galik3 wiem wiem o czym mowisz, juz to nie raz slyszalem ze zaduzo pisze, kiedys pamietam w szkole sredniej profesor od jezyka polskiego powiedzial mi ze dziekuje mi za streszczenie mu przedwiosnia zeromskiego przed matura i powiedzialkl mi ze kilka razy moja prace czytal i zawsze przy niej usypial nigdy nie mogl do konca docztac bo zasypial,i wtedy powiedzial mi ze napisalem druga powiesc bardziej interesujaca jak sam autor tej ksiazki, on zazartowal zemnie ale ja wiem ze duzo pisze ale juz tak mam inic nato nieporadze to jest moja jedyna wada duzo mowie i duzo pisze
to musisz szybko pisać,bo ja jednym palcem tyko,nawet esemesów nie lubię pisać
galik nie musisz poprawiac bledow w wyrazach ja niezwracam uwagi na bledy tez nieraz i pisze z bledami ,poniewaz nie kozystam z polskiej klawiatury w laptopie tylko mam amerykanskiego laptopa lenovo z IBM z niemiecka klawiatura i przez to tez i mam tu pare liter poprzestawianych i wychodza moze i tez dziwne wyrazy jak powinny za co bardzo przepraszam tez wszystkich kto np,to czyta, takiego laptopa niedawno dostałem nowke z niemiec, od rodzinki, mam w domu porzadny komputer stacjonarny ktory samm sobie zlozylem ,ale dostalem laptopa w prezencie nowego i pancernego i narazie zniego korzystam przywyczajam sie pomalu do niego poprostu nigdy niepreferowalem laptopow bo sa zbyt awaryjne i iczesci sa do nich bardzo drogie w porownaniu do czasci komputerow stacjonarnych tez ,ale to tylko tyle w sprawie komputerow nie to zebym tu sie tym chwalil comam a czego nie?
jesli zas chodzi o telefon komorkowy czy smartfona to niekorzystam z takich gadzetow poniewaz do internetu mam laptopa i stacjonarke, w niemczech mam kuzynow i ich dzieci ktore np nie korzystaja wogole z komputerow tylko ze smartwonow dlanich w niemczech laptop to juz jest historia tam liczy sie sprzet juz nmowoczesny typu palmtop, smartfon iinne kosmiczne gadzety
galik probowalem tu juz wszystkiego w tym laptopie windowsa 7 mialem po niemiecku juz tea osoba ktora mi fundnela tego laptopa zapytala sie mnie czy chce miec windowsa w nim 7 czy windowsa10 juz i dysk normalny czy ssd ,powiedzialem ze moze byc windows 7 i zwykly dysk do 500gb starczy taki mi , poniewaz w stacjonarnym komputerze mam dysk 2,5TB tu mi taki nie potrzebny,
galik probowalem tu juz wszystkiego w tym laptopie windowsa 7 mialem po niemiecku juz tea osoba ktora mi fundnela tego laptopa zapytala sie mnie czy chce miec windowsa w nim 7 czy windowsa10 juz i dysk normalny czy ssd ,powiedzialem ze moze byc windows 7 i zwykly dysk do 500gb starczy taki mi , poniewaz w stacjonarnym komputerze mam dysk 2,5TB tu mi taki nie potrzebny,
ta osoba sie uparla zebym mial 2 tzw awaryjny komputer, wrazie godziny W , ja nie jestem zwolennikiem laptopow, wiele tez roznych marek naprawialem kolegom tez i tez testowalem kilka miesiecy windowsa 10 ktory jakk dlamnie jest tak samo skopany jak niektore tu gry w TS, wszystkie lapki sie psuja sa zbyt awaryjne i czesta przyczyna awarji sa matryce jak i plyty glowne, niema jak komputer stacjonarny to jest dopiero maszyna jeszcze teraz te na nowych juz podzespolach i te ekrany 27cali w 3d tio juz jest bajka lub 4k,
dobra ale juz niezameczam widze ze joz wszyscy chyba pousypiali z mojego powodu okej dobranoc wszystkim ikolorowych snow zycze wszystkim , makler, galik3,gonzaga kuba jesli juz tez spi i wszystkim innym guten nacht
dobra ale juz niezameczam widze ze joz wszyscy chyba pousypiali z mojego powodu okej dobranoc wszystkim ikolorowych snow zycze wszystkim , makler, galik3,gonzaga kuba jesli juz tez spi i wszystkim innym guten nacht
guten nacht
Kuba,,dopiero teraz wpisałem w giełdy,,liczba 44 w jednej giełdzie była diamentem oszlifowanym-tylko trzeba bylo to potwierdzic w innych gieldach i w następnej gieldzie diamentem zwykłym. To juz pewniak był na 100%
Kuba,,dopiero teraz wpisałem w giełdy,,liczba 44 w jednej giełdzie była diamentem oszlifowanym-tylko trzeba bylo to potwierdzic w innych gieldach i w następnej gieldzie diamentem zwykłym. To juz pewniak był na 100%