Wpisy 2 975 386 – 2 975 485
14 września 2017 00:05 → 14 września 2017 08:29, 100 wpisów
dobranoc PAN Jocia, ja sie z ta liczba 91 tez juz spotkałem co PAN pisze ale odwracajac kolejnosc liczb daje ci liczbe 19
50,51,52,53,54,55,56,57,58,59
48
Ssz
06
99
parki
5,50
17,71
trójki
23,24,25
48
Ssz
06
99
parki
5,50
17,71
trójki
23,24,25
galik3 no zgadzam sie z toba co do wygranych i to prawda, ale ja gram dalej ,a nuz trafie na przyszla emeryture bo w ZUS i rzad niewierze ze od nich cos kiedykolwiek dostane
arczibalik73 ,życzę ci wygranej nawet bardziej niż sobie,bo ja kasę mam,najlepiej teraz w Eurojackpot,tylko czy wysłałeś?
galik3 pozwol ze nie podziekuje Ci bo niechcial bym zaprzeczac szczesciu swojemu, jesli zas chodzi o gre z nowym wynalazkiem to niegram w to uwazam ze szkoda kasy na to jest lepiej grac w nasze tutaj gry jak w jakies tam w swiecie,i gram tylko w gy polskie euro jack pot mnie niie interesuje wcale za tego 1 euro jecka mam 10 losowan mini loto, jesli mam wygrac to i tu wygram, jesli zas nie wygram to bedzie gorzej, a trzeba wierzyc ze sie uda i grac na male stawki a nie wyzucac ful kasy w lotto , ja wszystkim tez zycze zawsze wygranych i duzoi zdrowka przedewszystkim bo to jest najwazniejsze, zdrowia i zycia, nie kupisz za zadne pieniadze chocbys niewiadomo ile mial tych pieniedzy, a le dziekuje za mile słowa GALIK3
zycie i zdrowie jest najwazniejsze zadna kasa ci tego nie wynagrodzi chocbys niewiaomo ile jej mial
z tym życiem i zdrowiem to masz rację,ale lepiej być zdrowym i żyjącym z kasą niż bez niej
tak galik lepiej miec jak nie miec tej kasy o to jest prawda dlatego gram aby miec cos na starsze lata lub chocby na leki w przyszlosci , trzymaj sie cieplo dobranoc i tez zycze ci wysokich wygranych jesli kiedykolwiek bedziesz jeszcze chcial w cos zagrac
niestety w dzisiejszych czasach dochodzi do tego,że zdrowie kupuje się za pieniądze,co nieraz widziałeś w telewizji i nie tylko,a więc życzę ci wygranych w tym tesiku,chociaż uważam,że to przekrętasy
czyzby juz wszyscy spali
no to jutro powtoreczki w MM beda z tego co widze
fajnie czyli stale stary sklad pewnie jeszcze powiedz kubus ze w pracy jjestes na nocce co? a cos trafil te 160tys zł bonusu
rozumie w domku, a co ktos trafil 10z10 i zgarnol bonus?te 160 tys,zł?w MM
spokojnie nastepna to my trafimy?
tylko miusimy poczekac az bonus urosnie tak do 200 tys zł i wtedy damy ognia w MM
Pewnie .ale co moge powiedziec sledzilem niemieckie keno i tez tabela podobna...tylko dla stawki podstawowej 1
wiesz ja sie nigdy nie sugeruje w grach liczbowych grami i ukladami liczb ktore wychodza gdzies poza polska, bo tam inaczej chodza liczby i wypadaja i unas inaczej jest,mnie bardziej interesuja tutaj wychodzace liczby i stawki tutaj do wygrania jak tam oni maja np .w deutchlibanieoni teraz musza tam dzielic sie z muslinami wygrana bo jak nie to zrobia im harakiri a niewymyslili jeszcze nowej gry muslijackpot
tak bombowe wygrane to deutschlibanie beda niedlugo musieli polsce zaplacic za reapatryjacje wojenne jak innym krajom, podejrzewam ze deutschliban sie nie dlugo rozleci i beda tak samo w czarnej d...e jak francuskiislamabad,i ewuropa sie rozleci, ciocia angela juz d..a trzesie bo nikt od nich niechce dziczy z musli kulti, i zobaczysz szybko zmienie nazwe tej gry eurojakpota
kuba a słyszales takie cos ze ci ,uchodzcy z islamabadu chca sie dostac do ABWERY i chca słuzyc w jednostkach wojskowych niemieckich bo chca niemcy rozwalic od srodka,, tylko niemcy sie zastanawiaja czy im na to pozwolic czy nie, bo jak sie okazuje to wieksza polowa z nich to sa analfabeci ani nie pisati ani nie czytaci tez i nicht sprechen deutsch ,ciocia Angela myslała ze jak zaprosi ich do siebie to oni beda arbeitet na gospodarke niemiec a oni to maja gleboko w po warzaniu i twierdza ze oni przyjechali na wakacje tutaj i im sie to nalezy, teraz nie dlugo beda wybory do bundestagu az jestem ciekawy kto bedzie kanclerzem czy dalaj ciocia Angela, czy kto inny?
popatrzcie,niemcy 4 razy bogatsi,a płacą 2 EURO za Eurojackpot,a my musimy płacić 12,50,no to co to jest jak nie złodziejstwo,czy wy tego nie rozumiecie,że to złodzieje?
Nie grajcie wogóle w tesika,bo to przekrętasy,dają za mało na wygrane,jak ludzie przestaną grać to może otworzą im się oczy i zaczną więcej dawać na wygrane,ja tylko tu typuję,a na real w ogóle nie gram,bo jakbym policzył ile bym przegrał,to się po prostu odechciewa
galik3 oni tam placa dlatego mniej za eurojackpota po 2 ejro, bo oni utrzymuja jeszcze dzicz z islamabadu, ci z multi kulti zadaja od niemcow po 400euro na zycie,dlatego oni teraz musza ostro grac i trafiac aby wspomoc i uchodcow i tez polakow i wyplacic im odszkodowania za 2 wojne swiatowa, poczekaj a zobaczysz co bedzie nie dlugo sie tanm dziac, juz wszyscy beda sie tam modlic do ALLAHA, i niemcy beda kaput
popatrz,że w 10 najwyższych wygranych aż 5 jest niemców,a czemu,bo mają niskie stawki,no co to jest dla niemca dwa euro,nic i dlatedo aż tylu mają wygranych
wejdź sobiev na tą stronę i się zapoznaj dokładniej
https://www.eurojackpot.org/pl/
https://www.eurojackpot.org/pl/
z tego co słyszalem to juz kilka panstw zarzadalo ods nich zadosuczynienia za 2 wojne swiatowa i pomalu ich ssa z kasy, teraz czas na polske jeszcze,i bedzie komplet, niemcy niemaja takich pieniedzy zeby splacic krzywde ktora wyrzadzili polsce podczas 2 wojny swiatowej poniewaz zadne pieniadze nie przebija zycia ludzkiego bo zycie kazdego czlowieka jest poprostu bezcenne, i ile byc tych pieniedzy niedostal to zawsze bedzie ich malo jesli zas chodzi o gre, to powiem ci szczerze ze oni maja tam dlatego ze sa bardzo chytrzy dla niemca wydac 2 euro to wcale nie jest tak malo jak ci sie wydaje oni sa bardziej skapi jak my polacy, i dlatego maja wiecej, niemiec kazdego centa sobie liczy przy euro, aby czasem za duzo nie wydal,podejrzewam ze w tym losowaniu tez i teraz w eurojack pota zaden polak nie trafi golwnej wygranej szybciej w niemczech ktos trafi,niewierze w to ze te 17 krajow da trafic komus z polski, czym wiecej bedzie do gry dolanczac sie krajow tym bedzie trudniej trafic w ta gre poniewaz ludzie ze wszystkich krajow beda wysylac kupony z cyferkami i kto natym wYgra tylko osoby i tworcy TEJ gry bo jak zobacza np, ze ktos tam wygrywa to tak beda mieszac w tej grze liczbami ze nikt nie bedzie mogl trafic nic wiekszego
a nie uważasz ,że w tesiku też się tak dzieje?popatrz na inne kraje ile dają na wygrane,a tylko u nas jest takie zdzierstwo
ja na pewno osobiscie nie bede sie dokladal do tej gry,eurojakpota i wole wyslac sobie tu w polsce 10zakladow np,mini lotka jak 1 eurojakpota, i powiem ci GALIK3 ,ze niejestem przeciwny nikomu aby niegral tu w polsce w jakie kolwiek gry a nich sobie ludzie graja i sie dobrze bawia i niech i wyrywaja jesli im tez szczescie dopisze,i zycze wszystkim aby wygrywali, ja tez gram tytlko z czystej przyjemnosci a jesli cos wygram to okej jak nie to druugie okej ,ale jak mozna grac moc trafic to czego odbierac sobie tej przyjemnosci a pozniej zalowac ze sie niegralokiedys mnie tu ktos zapytal na stronce czy bede gral w ta nowa gre odrazu odpowiedzialem ze NIE bo gram tylko w rodzime gry i te tu realnne a nie jakies miedzynarodowe gry, powiem Ci tak co kraj to obyczaj, unas sa mniejsze wygrane unich wieksze wygrane, ale pomysl ile bredzie trzeba zaplacic podatku od tej wygranej np, np w ejro, unas podatek od gier jest chyba 10% chyba nie a ile pobieraja w niemczech podatku od wygranej?wiesz moze,? no unas w polsce jest takie zdzierstwo tylko dlatego ze tu sa inne obtyczaje i kazdy na kazdym to tylko patrzy jakby go wyrolowac i jaki by tu ukrecic biznes bo tu liczy sie tylko biznes inic pozatym,
arczibalik73 fajny jesteś gościu i fajnie się z tobą pisze,ale niestety nie masz racji
jeszcze raz wszystkim to napiszę
Nie grajcie wogóle w tesika,bo to przekrętasy,dają za mało na wygrane,jak ludzie przestaną grać to może otworzą im się oczy i zaczną więcej dawać na wygrane,ja tylko tu typuję,a na real w ogóle nie gram,bo jakbym policzył ile bym przegrał,to się po prostu odechciewa
popatrz galik3 czy w polsce podaja gdzies jakies statstyki ile w danym dniu ludzi zagralo w gry liczbowe ile osob w danym dniu zagralo np ,w MM czy w mini ,i ile kuponow i kto i wyslal o danej godzinie, widziales gdzies cos takiego w necie albo gdzies indziej? bo ja sie z takim czyyms jeszcze nie spotkalem, bynajmniej moze gdzies takie cos i jest,a ja otym niewiem, i zobacz tez ile w tym czasie wplynelo kasy do tesika i jaki jest przychood za ta gre i ile np osob w danym dniu trafilo ta glowna wygrana i ile mozna z tego wyciagnac, to jest tylko biznes, ja sie tylko spotkalem z statystykami tych OBP partji rzadzacych kto ile i ma glosow i kto prowadzi tch rankingow w TV jest coraz wieceja nic konkretnego one naprawde niewnosza, bynajmniej dla nas szarych myszek tu na dole,
dziekuje galik3 za mile słowa uznania, ale nierozumie niby w czym niemam racji w grach liczbowych czy chodzi ci o chytrosc niemcow i i to ze kazde przez nich wydane euro to sie liczy jakby wydawal majatek
nie masz racji co do podejścia do gry,czy lubisz jak ktoś oszukuje cię na grze?,no chyba nie,a ja jak widzę jak ktoś mnie oszukuje to nie gram ,a w karty to dałbym mu w mordę i tyle tak to jest z polskim lotto
galik3 mi z toba tez sie fajnie pisze i uwazam cie za spoko goscia, i fajnie jest z toba popisac ale, nie odradzaj nikomu gry w lotto czy jakies gry liczbowe,TY jak niechcesz grac to niegraj, bo niewiem czy cie ludzie tak posłuchaja , ja gralem, gram i bede gral jesli bede mial za co,bo wierze w to ze moze i mi sie jeszcze za zycia uda cos trafic,moze ale to wymaga czasu, i pewnie wiekszosc ludzi mysli tak jak ja, a moze inie niewuiiem tego, pytasz czy lubie jak ktosmnie oszukuje nie nie nawidze tego bardzo poniewaz ja z kazdym jestem uczciwy, jesli widze ze ktos mnie oszukuje to tez niegram, a w karty niegram bo nielubie grac w karty wcale, ja gram tylko tutaj w tesiku, nigdzie wiecej ,ja cjuz raz pisalem ze gre ta traktuje jako czysta przyjemnosc izabawe jesli mam wtgrac to wtgram ,jesli niemam wygrac to niewygram ale probowac zawsze trzeba bo kto nie gra ten nie wygrywa proste i logiczne jest , raz sa dobre dni raz sa gorsze i niema co narzekac tu na wygrane,sa jakie sa itez niewiolno byc pazernym na kase i chtrym bo jak powtarzam, chytry zawsze 2 razy tracidobranoc wszystkim
a jesli chodzi o reklamy czegokolwiek to mnie nie ruszaja wcale i uwazam ze firmy to tylko dlatego reklamuja bo nie moga czegos sprzedac i uwazaja ze reklama dzwignia handlu jest i trzeba jak najwiecej ludzi zachecic i naciagnac aby sie na rynku sprzedac i przebic a ludzie nie sa glupi i sami wiedza czy to kupia czy nie, i dlatego zawsze powtarzam biznes to biznes i nic pozatym,ja np niechce grac w eurojackpota,to nie gram i zadna reklama mna nie bedzie rzadzic dlatego tez i kazdy z nas ma wolna reke chce grac w to to gra, nie chce w to grac to nie gra, proste jak drut,ja w to niegram i koniec w tym temacie, nie swoich marnych pieniedzy jakiemus gebelsowi czy dunczykowi pochal do kieszeni jesli np on wygra
Mogłam obstawiać na wieczór niskie chociaż by się za zakład zwrocilo
@forsami co tam 6mln względem 120 w eurojackpot ja zagram jutro