Wpisy użytkownika hosia
Łącznie 3 567 wpisów w archiwum, pokazane od nr 32 680. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Koguciku mam dziś jakiś kłopot z GG. Napisz bardzo proszę na zortha@gmail.com Z góry Ci dziękuję
Witam wszystkich cieplutko a KOCIA szczególnie gorąco.Nie grałam wczoraj i dobrze bo byłoby w plecy. Typowałam zupełnie inne liczby. A dziś zobaczę czy kolektura otwarta Trzymam kciuki za Ciebie
KOGUCIKU nie bądz taki podejrzliwy na GG TO NAPRAWDĘ JA - HOSIA :)
KOGUCIKU nie bądz taki podejrzliwy na GG TO NAPRAWDĘ JA - HOSIA :)
Bella ! Ja bym na Twoim miejscu złożyła reklamacje na tą maszynę i zażądała zwrotu pieniędzy. To skandal!;)
Cześć KOCIU Pozdrawiam Cię serdecznie. Właśnie siadłam do kompa. Dziś gram tak jak poradził mi Kogucik. Humorek lepszy. I chęć do życia tak jakby większa :) Jutro ma być mój WIELKI DZIEŃ Ano zobaczymy ;)
Pasko; Nie chcąc robić falstartu z tymi urodzinami WSZYSCY czekamy cierpliwie do 15.11
Później dostaniesz od każdego z nas po jednym TRAFNYM pewniaku i jedziesz na Karaiby.:DDD OKi? Pasuje Ci ?
Później dostaniesz od każdego z nas po jednym TRAFNYM pewniaku i jedziesz na Karaiby.:DDD OKi? Pasuje Ci ?
KOCIU : DZIŚ PODOBNO JEST MÓJ DZIEŃ ALE NIE JESTEM SKNERĄ I PODZIELĘ SIĘ Z TOBĄ WYGRANĄ.A może jakoś skromna wyprawa dookoła świata ? ;)))
KOCIU: Rozumiemy Cię doskonale! Po wizycie u stomatologa człowiekowi po prostu chce się żyć ;)
Miło mi donieść że pod okiem Kogucika zaczynam odnosić sukcesy. Nie porażają na razie wielkością ale.....jestem do przodu ;)
Z okazji urodzinek ściskam Cię PASKO baaaa....rdzo cieplutko. ;)Obiecane " pewne typy" podeślę jak tylko obudzi się we mnie tzw kobieca intuicja. Ostatnio niestety zaczęłam wątpić w swoją płeć ;D
Witam Cię OPA.
Zdradź mi proszę z jaką najwyższą wygraną zetknąłeś się w swojej kolekturze
Zdradź mi proszę z jaką najwyższą wygraną zetknąłeś się w swojej kolekturze
CIEKAWE!!! DOKŁADNIE te same dzisiejsze liczby typowałam przedwczoraj. Czy Wy też macie wrażenie, że wytypowane numerki wchodzą po paru dniach?
Witam wszystkich 6,7,36,40,41,42,50,51,52,79 nie grałam ale obstawiam :)
Gromie:
A w jakie dni i o której ma grać pewna przemiła SKORPIONICA tak, żeby nie mieć w plecy tylko raczej od przodu - TYLKO BEZ ZBĘDNYCH SKOJARZEŃ ŚWINTUSZKU ;P
pozdrawiam cieplutko
A w jakie dni i o której ma grać pewna przemiła SKORPIONICA tak, żeby nie mieć w plecy tylko raczej od przodu - TYLKO BEZ ZBĘDNYCH SKOJARZEŃ ŚWINTUSZKU ;P
pozdrawiam cieplutko
dzięki GROMIE To ja myślałam, że właśnie jestem w dołku a to moje szczęśliwe dni ;)po prostu JEST SUPER Rozstałam się z facetem,52 nie wchodzi, inne kulki też w plecy NO ALE JEST SUPER Hosia tak trzymaj bo to Twój pomyślny okres :PPP Za tydzień będzie znacznie gorzej :-( Buuuuu...........
A ja GROMIE wyszłam z kolektury, i widząc żebraczkę wyłuskałam ostatnie parę złociszy prosząc ją o wsparcie tam na górze i tego dnia wygrałam 9 stówek.Więc kto wie.....;)
Witam wszystkich cieplutko a KOCIA szczególnie gorąco. Pod okiem Kogucika uczę się grać progresywnie. Małymi kroczkami aby do przodu :)Humorek też jakby lepszy. Świat nie kończy się przecież na jednym facecie ];-> !
no to rumun przebił nas wszystkich razem wziętych :((( Ja postawię na 52 dyszkę pojutrze a jak będę miała jakieś przeczucie to jutro.
Witam wszystkich cieplutko choć za oknem chłodno. Miło mi donieść ,że grając pod okiem Kogucika wyrwałam wczoraj 46 zeta NA CZYSTO !W sumie ok 55. Nie jest to może powalająca kwota ale zaczęliśmy tydzień temu skromnie od stówki . DZIĘKUJĘ CI KOGUCIKU :)
Kochany PASKO bardzo Cię prosimy UAKTUALNIJ STATYSTYKI Było ostatnio w tej sprawie parę głosów ale zginęły na puszczy :(
W DL KOCIU zdaję się na automat. Ale gram tylko przy kumulacjach i to za 2 - 6 złociszy bo jak to powiedział kiedyś Grom albo OPA : jeśli faktycznie masz mieć tego dnia szczęście to jeden kupon wystarczy
Mnie Bella USZCZĘŚLIWI 25 - 30 tys Ja nie myślę nawet o milionie. Ale to Ty ostatnio miałaś szczęście i parę trójeczek w DL. Życzę Ci z całego serca aby pewnego dnia spotkały się wszystkie razem.
TOTO , Bella , OPA i ci wszyscy co ostatnio mają pieskie szczęście podajcie proszę swoje numerki które wydaje się wam, że NIE wejdą - z tych wybierzemy doborową 10 - oraz te co wejdą na pewno - te będziemy omijać szerokim łukiem ;)
OPCIU : To naprawdę nie było ani złośliwe ani ironiczne z mojej strony.Takie wypowiedzi byłyby sprzeczne z moją naturą.Czy naprawdę sądzisz że mi odbiło bo wyrwałam 20 zeta? Zwróciłam po prostu uwagę że biedna bella na 7 liczb nie miała żadnej trafnej a TOTO jedną na dziesięć.I pomyślałam że można by to wykorzystać w drugą stronę. Jeszcze parę osób o wyjątkowym ostatnio niefarcie podałoby swoje typy - zostałoby ze 30 liczb a z tego wyjątkowi farciarze wytypowaliby doborową 10 - 15 i....kto wie.To wszystko i nie ma się o co obrażać. Daj łapę na zgodę OPKU-ROZTROPKU
33921. Hosiu a jak u Ciebie z trafieniami.? mimo to dziękuję.
pozdr.
Grom 2008-11-23 (15:06
Hosiu ,przepraszam,że pytam,przecież jesteś pod dobrym okiem fachowca,,czytałem,że zaczynasz już wygrywać.gratuluję i pozdrawiam .
Mimo CZEGO Gromciu ??? ;)
Czyżbym wyczuwała jakąś nutkę ironii ?
Tak Gromie . Jestem pod okiem Człowieka - Człowieka przez DUŻE C, który jako jedyny, publicznie, tu na tym forum, zaofiarował mi swoją KONKRETNĄ pomoc począwszy od kontaktów medycznych na pomocy finansowej kończąc. Przyjęłam jego wyciągniętą rękę z wdzięcznością. Zaczęłam się stosować do jego wskazówek z początkowym wkładem 100 złociszy. Nie obiecywał mi złotych gór, ukrócił chęć szybkiego pomnożenia kasy, pokazał twarde realia.Swój system gry opisuje na forum więc nie jest to żadna tajemnica Zaczęliśmy skromnie od zakładu za 2 zeta . Zapytałeś mnie o rezultat więc Ci odpowiadam : zyski z poszczególnych zdarzeń są różne od 5,59 do 35,16 W sumie od 10.11 - 99.45 zł czystego zysku. W grze mam w tej chwili 42 zł więc jeśli chcesz to odejmij od 99 i będzie to najczystszy zysk. Zwracam tylko uwagę,że gdyby operować większymi wkładami zysk byłby adekwatnie większy. Może kiedyś.... czego oczywiście Tobie również bardzo życzę i cieplutko pozdrawiam
pozdr.
Grom 2008-11-23 (15:06
Hosiu ,przepraszam,że pytam,przecież jesteś pod dobrym okiem fachowca,,czytałem,że zaczynasz już wygrywać.gratuluję i pozdrawiam .
Mimo CZEGO Gromciu ??? ;)
Czyżbym wyczuwała jakąś nutkę ironii ?
Tak Gromie . Jestem pod okiem Człowieka - Człowieka przez DUŻE C, który jako jedyny, publicznie, tu na tym forum, zaofiarował mi swoją KONKRETNĄ pomoc począwszy od kontaktów medycznych na pomocy finansowej kończąc. Przyjęłam jego wyciągniętą rękę z wdzięcznością. Zaczęłam się stosować do jego wskazówek z początkowym wkładem 100 złociszy. Nie obiecywał mi złotych gór, ukrócił chęć szybkiego pomnożenia kasy, pokazał twarde realia.Swój system gry opisuje na forum więc nie jest to żadna tajemnica Zaczęliśmy skromnie od zakładu za 2 zeta . Zapytałeś mnie o rezultat więc Ci odpowiadam : zyski z poszczególnych zdarzeń są różne od 5,59 do 35,16 W sumie od 10.11 - 99.45 zł czystego zysku. W grze mam w tej chwili 42 zł więc jeśli chcesz to odejmij od 99 i będzie to najczystszy zysk. Zwracam tylko uwagę,że gdyby operować większymi wkładami zysk byłby adekwatnie większy. Może kiedyś.... czego oczywiście Tobie również bardzo życzę i cieplutko pozdrawiam
Aaaaa! Jak tak Gromciu to w porząsiu ;) i sorki. Widocznie zmyliło mnie to " mimo to" ;PPP
Gratulki MARIO Czy mamy przez to rozumieć, że posłuchałeś icemario i złotą rybkę postraszyłeś czajnikiem ? ;D Czy w czwartek też będziesz miał dzień dobroci dla nas biednych kulkowiczów? Potraktuj to jako delikatną sugestię a TOnZ niczego się nie dowie ;P
Pozdrawiam Wszystkich cieplutko
TOTO Czemu nam się nie pochwalisz jak wyszedłeś na tych 40 ? Obyś swoje złe dni miał już za sobą.
PASKO Zmiłuj się I kto nam teraz poda pewniaki na jutrzejszego DL skoro Grom zbanowany ? Sam MARIO nie da rady.
MARIO : Jak tam czuje się złota rybka ? Zaczęła już sypać ? ;D
TOTO Czemu nam się nie pochwalisz jak wyszedłeś na tych 40 ? Obyś swoje złe dni miał już za sobą.
PASKO Zmiłuj się I kto nam teraz poda pewniaki na jutrzejszego DL skoro Grom zbanowany ? Sam MARIO nie da rady.
MARIO : Jak tam czuje się złota rybka ? Zaczęła już sypać ? ;D
3,4,11,18,41,46,50,53,62,68,70,71 typuję że coś z tego wejdzie . Część z nich wysłałam
Wysłałam ale oczywiście nie te co trzeba :( Belcia masz rację Ja też wyciągnę jakąś butelczynę i oddam się zgubnemu nałogowi No bo co mi pozostało po wczorajszej śmierci mojego ukochanego psa W góre serca!!! Na pohybel pieprzonym kleszczom :(((
Znalazłam Belciu w barku żołądkową gorzką Mała rzecz a cieszy. Zaczynam myśleć nad jutrzejszym typem
TOTO się nie odzywa. Pewnie po wczorajszych czterdziestkach wszystko mu lotto i siedzi już na Hawajach :) OBY !
YES, YES, YES !!! Przegladałam dziś nie sprawdzone kupony z przed dwóch dni 4/10 z plusem stawka 2 i 7/10 z plusem stawka 3 Nadzieja napełnia moje serce.Koguciku mamy czym grać !!!
Dziękuję Maksiu :) zazwyczaj nie gram z plusem i pojedynczą stawkę ale tego dnia Wyrocznia kazała mi iść na całość. Miałam puścić 10 x ale leczenie psa uszczupliło mocno moje fundusze. Szkoda
Nie jest murphy tak źle. Grając wg sugestii Kogucika mam do przodu 194 zeta . Nie jest to może dużo - Grom zarobił znacznie więcej, ale ja zaczynałam od 2zł polskich ;) A ta wygrana siódemka jest niezależna , puściłam ją sobie dodatkowo :D Pozdrawiam wszystkich cieplutko i pędzę na Andrzejki. Do jutra
ps. Dzisiejszego DL zawierzam maszynie
ps. Dzisiejszego DL zawierzam maszynie
Są dwie możliwości: albo nam się TOTO zmenelił po tych wylosowanych czterdziestkach i leży sobie gdzieś pod stołem albo leży gdzieś na Bahamach z dwoma laseczkami u boku ;) Osobiście jestem za tą drugą obcją :D
Masz rację Realisto Nie można się zatracać i ryzykować zbyt dużych sum. Ale 2,5 można zaryzykować. Wysyłam kiedy mam przeczucie że coś wejdzie. Uwierz mi że JESTEM NA PLUSIE :)Pozdrawiam
Bella na pocieszenie powiem Ci że u mnie też dziś niespecjalnie - 3/10 i tylko parzyste Drugiego kuponu 5/10 nie wysłałam :(
PASKO jak mogę zobaczyć jaką 10 typowałam ? Głowę bym dała, że kilka liczb trafiłam.
Dziś typowałam dziesiątkę Widocznie za słabo nacisnęłam TYPUJ. PSIA KREW teraz sprawdziłam na kuponie którego NIE puściłam 6/9 z plusem ale wysłałabym BEZ plusa i 5/8 też z plusem .NIECH TO DIABLI :(((
rysia: jeszcze się nie zastanawiałam Napiszę jutro ok 17.Jeśli chodzi o dużego to 1,19,....
PASKO mógłbyś powiedzieć coś wiecej o Viltomie Nie ma go wśród grających
PASKO sorki ale znów zatypowałam 10 a wyników znów nie ma. Zdaje się, że Grom ma ten sam problem :(
Zuza: Ostatnio wpakowałam Kogucika w niezły pasztet i przysięgłam sobie,że NIGDY, NIC, NIKOMU nie będę sugerowała ani radziła Sorki. Zapytaj lepiej Mario lub Groma. Oni idą jak burza ;)
Koguciku: odezwę się wieczorem na gg.Cały czas mam psychicznego doła :( Jak trafię coś większego to Ci to wynagrodzę.
Gromie i Soohy : dzięki za wsparcie psychiczne. A już myślałam , że wysłanie 10 liczb przedzielonych przecinkami przekracza TYLKO MOJE możliwosci ;)
Bella: Podróż do Laponii z dziadkiem Mikołajem po 22 ? ;DDD He,he nie bądź naiwna !!! My kobiety znamy takie nawijki.Upewnij się najpierw czy ma aż 7 worków - w tylu podobno mieści się 35 banieczek wypłaconych stówkami ;)))
Gromie i Soohy : dzięki za wsparcie psychiczne. A już myślałam , że wysłanie 10 liczb przedzielonych przecinkami przekracza TYLKO MOJE możliwosci ;)
Bella: Podróż do Laponii z dziadkiem Mikołajem po 22 ? ;DDD He,he nie bądź naiwna !!! My kobiety znamy takie nawijki.Upewnij się najpierw czy ma aż 7 worków - w tylu podobno mieści się 35 banieczek wypłaconych stówkami ;)))
Witaj Mario Ale jesteś szczodry ;)za 350 milionów to wspólnymi MULTIPASKOWYMI siłami stworzylibyśmy jakiś trafny system :DDD czego oczywiście wszystkim nam życzę
Mila : Jeśli Cię to pocieszy to miałam takie samo odczucie w stosunku do 28 i 19. Za to 11 i 26 jest u mnie na każdym kuponie I co z tego ?
Mila : to nie obserwacja - To wewnętrzne przekonanie graniczące z pewnością ;D szkoda że się nie potwierdziło co do 19 i 28
Belcia: nie mam dziś wewnętrznego przekonania ale moze 62,77,17,49,69,71
Belcia: nie mam dziś wewnętrznego przekonania ale moze 62,77,17,49,69,71
Widzę Belcia że miałaś dziś parcie na 80.Szkoda że nie posłałaś jej parę razy .Taką podpowiedz intuicji należy wykorzystać. Ściskam i życzę szczęścia jutro.
Zapomniałeś Gromciu o KOCIU, którego też od jakiegoś czasu nie widać. A jeśli chodzi o wypowiedz Kogucika to o ile podanie "pewniaków" każde z nas traktuje raczej z przymrużeniem oka to pytanie o kogoś kto wygrał większą sumę nie jest pozbawione sensu zwłaszcza w kontekście ostatniego komunikatu Lotto. Po czymś takim odechciewa się inwestować w większe wygrane.
Stawiam dziś bez przekonania na 69,37,45,14,5,23 ale kto wie !
Na to że nie wejdzie 1,2,31,48,61,55,59,8,44,41
Na to że nie wejdzie 1,2,31,48,61,55,59,8,44,41
Złapałam się w jednym typowaniu na tym, że postawiłam przecinek po ostatniej liczbie i....NIE WESZŁO Może to TO
Podoba mi się słowo honoru to typowanie na NIE. Bezstresowo i tylko 1/10 Gdyby to rozbić na piątki byłabym do przodu ;P
Super kochani ale daliście dziś po bandzie a szczególnie Wyrwigrosz WOW
Typer szostek: Dobrze, że się odnalazłeś bo już się martwiłam, że wprowadzisz w czyn swoje groźby ;) 5/6 w DL SUPER !!! Szczerze gratuluję . Wysłałeś tak jak wspominałeś 150 kuponów ?
Korzystając ze sposobności pragnę tu na tym czacie podziękować bardzo Kogucikowi za to, że wziął mnie pod swoje opiekuńcze skrzydła ,za to,że hołubił i opiekował się mną przez cały miesiąc , za Anielską wręcz cierpliwość w wyjaśnianiu zawiłości typowań i za 235 zł 90 gr jakie dzięki niemu zarobiłam . Dzisiaj przecięliśmy pępowinę . Dalej przez chaszcze i krzaczory fortuny będę przedzierać się sama zaopatrzona przez Kogucika w małą łyżeczkę do jedzenia tortów.Obiecałam, że NIGDY nie zamienię jej na chochlę. DZIĘKUJĘ CI KOGUCIKU :)
Witam wszystkich cieplutko :)
OPA specjalnie dla Ciebie na dzisiaj parka 10,45 ; do tego dodałabym 5,49,40,69,71,72,77 i może 37 lub 31,61
A na NIE dla Kogucika : 8,13,30,46,48,58,63,64,68,80 Ale jak zwykle mogę się mylić ;) Będę około 21
OPA specjalnie dla Ciebie na dzisiaj parka 10,45 ; do tego dodałabym 5,49,40,69,71,72,77 i może 37 lub 31,61
A na NIE dla Kogucika : 8,13,30,46,48,58,63,64,68,80 Ale jak zwykle mogę się mylić ;) Będę około 21
OPA a może 3,4,5,wiem ze były wczoraj ale..coś w sobie maja , do tego 10,12,17,19,45,49,50 Puść ale tylko jeśli czujesz że wejdą :)
lub 3,8,10,11,24,32,36,37,39,49,50,78 cos z tego tak jak ci intuicja podpowiada
Koguciku nie jestem wcale pewna tej 8 i 63,80 na NIE . Będę za godzinę
lub 3,8,10,11,24,32,36,37,39,49,50,78 cos z tego tak jak ci intuicja podpowiada
Koguciku nie jestem wcale pewna tej 8 i 63,80 na NIE . Będę za godzinę
Nie pisz NIGDY, że wysyłasz moje typy bo mnie to stresuje jak cholera :) Czuję potworny ciężar odpowiedzialności ;PPP
Gdzie moge odebrać wygraną? ;-)
SPOKO MAKSIU PASKO WSZYSTKO SPONSORUJE Czy były jeszcze jakieś piątki ? ;DDP
SPOKO MAKSIU PASKO WSZYSTKO SPONSORUJE Czy były jeszcze jakieś piątki ? ;DDP
Witam wszystkich cieplutko :) TAK PISAŁAM WCZORAJ :
A na NIE dla Kogucika : 8,13,30,46,48,58,63,64,68,80 Ale jak zwykle mogę się mylić
Przepraszam Cię OPA Ta parka i cztery inne liczby weszły dzisiaj a nie wczoraj. :(
Kogucikowi też bez ósemki z której się wycofałam weszłoby 9 . Kiedyś już pisałam tu na czacie że jak mam silne przeczucie a nic nie wejdzie to zazwyczaj wchodzi następnego dnia
A na NIE dla Kogucika : 8,13,30,46,48,58,63,64,68,80 Ale jak zwykle mogę się mylić
Przepraszam Cię OPA Ta parka i cztery inne liczby weszły dzisiaj a nie wczoraj. :(
Kogucikowi też bez ósemki z której się wycofałam weszłoby 9 . Kiedyś już pisałam tu na czacie że jak mam silne przeczucie a nic nie wejdzie to zazwyczaj wchodzi następnego dnia
A gdyby OPCIU parkę i pięć następnych to 5/7
Bartnik GRATULUJĘ :)A dałeś choć znak na czacie co typujesz ?
Bartnik GRATULUJĘ :)A dałeś choć znak na czacie co typujesz ?
Edi pisałeś o tym systemie 3z5 za 2 zeta Ile zarabia się za trafienie tych trzech ? Aha i jeszcze jedno. Piszesz że Fortuna ma najwyższy kurs za 3/3 - 50 zeta. TS o ile się nie mylę daje 54 ??? Pozdrawiam ;)
Dzięki Edi Myślałam że uwzględniłeś wszystkie zakłady TERAZ WSZYSTKO GRA !