Wpisy 32 872 – 32 971
12 listopada 2008 00:55 → 13 listopada 2008 11:59, 100 wpisów
Witam.Kocio prosił,więc odpisuję.Zastanowiła mnie jedna rzecz w książkach z systemami wydanymi kilka latek wstecz przez totalizator,a mianowicie,-po podstawieniu cyfr prawie nigdy nie wchodzi większa wygrana.Jest to ustawione w ten sposób aby nie trafić.Nie sprawdziłem wszystkich starych losowań i wszystkich systemów zawartych w tej publikacji,i nie potrafię tego zrobić na kompie.Wszystko robiłem "na piechotę".Dobry matematyk lub praktyk pewnie by dał rade.Jest kilka wniosków które mi się nasuwają,a gram od kilku lat.Na razie nie będę zamulał.Pozdrawiam.
BRAZIL istnieje system,ale nie na 100%,może na 60-70%,przyglądam się może coś z tego wyjdzie...
Trzeba tylko te liczby troszku przerobić...:
19,21,39,53,54,58,76,80 tzn :
zrobić wszystkie o 1 do dołu oraz o 1 do góry,ta ósemka składa się z 2 czwórek:
39,53,58,80 i 19,21,54,76 nie muszą one dziś paść,ale mogą...jeśli np. przerobić pierwszą czwórkę to wyjdzie :
40,54,59,79 ewentualnie za 79 będzie 1
19,21,39,53,54,58,76,80 tzn :
zrobić wszystkie o 1 do dołu oraz o 1 do góry,ta ósemka składa się z 2 czwórek:
39,53,58,80 i 19,21,54,76 nie muszą one dziś paść,ale mogą...jeśli np. przerobić pierwszą czwórkę to wyjdzie :
40,54,59,79 ewentualnie za 79 będzie 1
rok temu chyba pan ryszard rembiszewski prezenter lotto byl w wieliczce kolo niepolomic
Akwizytor Mądrości ogłosił swą wygraną!!!
CHWAŁA ZWYCIĘZCY !!! :-)))
Niech Moc będzie z Toba o WSPANIAŁY!
(psychiatria w Twym przypadku jest bezsilna)
CHWAŁA ZWYCIĘZCY !!! :-)))
Niech Moc będzie z Toba o WSPANIAŁY!
(psychiatria w Twym przypadku jest bezsilna)
Dla uatrakcyjnienia losowań mogliby czasem prowadzić je w plenerze...wśród ludzi,szczególnie podczas dużych kumulacji...
...Losowanie komentowała by Doda,a potem wszyscy by zatańczyli i zaśpiewali...
Maksiu 78,, Dałbyś mi darmowe bilety na koncert Dody,??? nie dziękuję Ci bardzo ,szkoda czsu,Co ty w Niej widzisz.???Tego nie można słuchać a co dopiero oglądać.pozdrawiam
Biedny z tego co widzę to nie będzie Dody w małopolsce chyba do końca listopada ale jakbym coś wiedziała to na pewno dam Ci znać!
Maksiu78 Akwizytor mądrości nawet nie wie jak słono przegrał ;) ...tak niech moc będzie z nim ;) a dla Ciebie pozdro!
OPA nie prowokuj Ty wiesz co by się działo? Każdy by dmuchał na swoje kulki żeby je wessało. Masakra ale mógłby być fajnie heheheh
Mila gg u mnie działa, bez zastrzeżeń.
Moje typy 19, 30, 76, 23, 28, 72, 20.
Maksiu78 Akwizytor mądrości nawet nie wie jak słono przegrał ;) ...tak niech moc będzie z nim ;) a dla Ciebie pozdro!
OPA nie prowokuj Ty wiesz co by się działo? Każdy by dmuchał na swoje kulki żeby je wessało. Masakra ale mógłby być fajnie heheheh
Mila gg u mnie działa, bez zastrzeżeń.
Moje typy 19, 30, 76, 23, 28, 72, 20.
Cześć Grom szkoda, że tylko jedna liczba nam się pokryła ale na szczęście losują 20 więc mam nadzieję, że nam wejdą :)
Grom.
Ja ją wszedzie widze-NIESTETY!
W kazdym programie.
Swieci tą swoja mądroscia itp.
I te programy..."Gwiazdy" tańczą,śpiewają,na lodzie,na parkiecie,solo i w duecie...
Blee...
Taki żarcik to był.
:-)
Ja ją wszedzie widze-NIESTETY!
W kazdym programie.
Swieci tą swoja mądroscia itp.
I te programy..."Gwiazdy" tańczą,śpiewają,na lodzie,na parkiecie,solo i w duecie...
Blee...
Taki żarcik to był.
:-)
Nie slyszalem.W polsce ludzi wie,ze nie lubili o aktor...prezenter lotto.Np: Daniel wielema ma aktor,teatr idt i skad pieniedze milioner w dl tez katarzyna w lotto?
Sorry, że się wtrącę, ale widze, że Wam się pokryly 3 liczby, pozdrawiam
Malagorzka
Dziękuje za pozdro DLA MNIE! :-D
Jak mi miło! :-D
Ja też Cie pozdro!
...a "o z '" na urlopie chyba... ;-)
Dziękuje za pozdro DLA MNIE! :-D
Jak mi miło! :-D
Ja też Cie pozdro!
...a "o z '" na urlopie chyba... ;-)
Nie tylko ty dla mnie.Np:falszywy list,ksiazka,wiadomosc itd.Pierwsza pytanie do mnie,bo nie lubie pytanie itd.dANIEL KIEDY WYGRALES W dl? a ja kiedy?
Małagorzka..3 liczby Nam się pokryły...19,28,72. U mnie gg działa, Maksiu78,no tak myślę,że był żart,,,,Małagorzka,,,zagraj na takie oto liczby,,,,19,52,80,28,34,70,9,45,78.,nawet,jak stracisz 2.50 zł,to nic się nie stanie,ale spróbować warto.pozdrawiam.
wcale się nie naprawiło ja sama chyba coś skopałam tylko nie wiem co ha ha a podziękowałam bo teraz wiem że to nie z sieci .
Ja duzo czytam w ksiazke itd.Kiedy ja wyjezdzac za zagranic np:wlochy,nowy jork,londyn itd?
Biedny: na Sylwestra masz do wyboru Multi Lotek i Twój Szczęśliwy Numerek :)
ahahhahah
BIEDNY musisz po prostu wygrać...nie ma wyjścia,ale czy ty w ogóle grasz???Wtedy z SYLWESTREM nie ma problemu...
Dzisiaj cuda się dzieją. Rano wszedłem na forum i skrolem mogłem powiększać i pomniejszać stronę, do granic absurdu. Teraz gdy wchodzę na forum to mam je pomniejszone tak, że nic nie mogę przeczytać.
Bardzo kocham milioner tez kocham Duzy Lotek.Jutro bede na czat.Pozdrawiam
TOTO: jak przytrzymasz lewy klawisz Control(CTRL) i jednocześnie pokręcisz scrollem myszki, to takie rzeczy się właśnie mają dziać :)
Dzięki Pasko poradziłem sobie juz z tym. Myślałem, że to jakiś wirus, a to widać moja klawiatura ma się nie najlepiej.
po dodaniu cyfr liczb w DL wychodzi:
4,6,7,9,8,10 Teraz będę szukał jak było wcześniej
4,6,7,9,8,10 Teraz będę szukał jak było wcześniej
Może to jest jakiś sposób?? który zwiększy chociaż trochę szansę na wygraną?????????
Wyrzucam skrajne grupy i tak metodą chałupniczą robię filtrowanie :)
Na jutro na DL z tej metody 1 zakład:
13,15,17,32,34,36
Na jutro na DL z tej metody 1 zakład:
13,15,17,32,34,36
piterex,,,poprostu ściągnąłeś,poszedłeś na łatwiznę,no dobra żartuję,bardzo dobrze,trzeba próbować,a może właśnie co ś wejdzie.powodzenia.pozdrawiam.
hej kto sie podejmie wytypowania liczb ktore nie beda wylosowane w multi.chodzi mi o 10liczb.lub 15.
Cześć KOCIU Pozdrawiam Cię serdecznie. Właśnie siadłam do kompa. Dziś gram tak jak poradził mi Kogucik. Humorek lepszy. I chęć do życia tak jakby większa :) Jutro ma być mój WIELKI DZIEŃ Ano zobaczymy ;)
master...oto liczby,które nie powinny być dzisiaj wylosowane...31,62,23,54,35,26,57,37,59,69,,,chyba,że będzie odwrotnie.Po losowaniu porównaj czy coś będzie się zgadzało.?pozdr.
PASKO,czy wiesz co to za CUDOWNY MEDALIK,który reklamowałeś,może jeszcze reklamujesz,bo znajoma dostała uczulenia...(czerwone plamy).
Wczoraj weszła 1/20 z moich liczb, więc może dziś też tak będzie. Oczywiście chciałem aby weszły.
Ja myślę, że PAsko nie ma wpływu za bardzo co tam sie pokazuje w tych reklamach Googla, ale może sie mylę???
no grom dzieki jedna niestety nie weszla ale wytypowales lepiej odemnie.pytalem sie o te liczby bo u buka niezle mozna wyjsc jesli sie je trafi wszystkie.a mozesz powiedziec czym sie sugerowales przy typowaniu.pozdro dla wszystkich i dzieki za odp.
Wziąłem dziś na chybił trafił 3 ML i dostałem 11,44,60..ehh nie mogło to być 45 ;p
Ładnie weszło mi 4 z 7 wysłanych. Teraz liczenie kasiorki:).
MASTER jeśli się wtrącę,musisz grać kilkoma sposobami-jeśli to się opłaci,zauważ że 59 była prawie na samym końcu...a wcześniejszych byś żadnych nie trafił.
master oo1.Wziąłem numery z 5 rospisanych kartek,kiedyś o nich tu pisałem,no i intuicja też się przydaje.9 trafnych na 10 to niezle mi wyszło.A czy u buka za 9 trafnych nic nie dostaniesz,bo nie wiem ,tam nie gram.pozdr.
hmm znów kicha , jakoś nie umiem skreślić(zawsze 3 z 7 i nic więcej)
dzięki za informacje,jutro spróbuje jedną liczbe za 20 zł
nie jest zle na 5 liczb jest jakies 30procent ze stawki.a na 10liczb no to juz sumka rosnie.probowalem rozne sposoby.ale zawsze jakies 2,3 mi nie wejda.juz myslalem podac liczby wylosowane dzien wczesniej ale tez kilka sie powtarza.
kto chce niech sobie zobaczy,wystarczy wpisac MILENIUM w google.tam jest wszystko opisane tylko zaklady na multi beda dopiero od rana teraz jest zamkniete chyba.
Dzisiaj kubeł zimnej wody,na moją rozgrzaną głowe. :-(
Może to i dobrze...
Może to i dobrze...
Malagorzka jestes k czy m? Doda imie dorota :).Dods wie jak mam na imie?????? odp? Doda ubranie ostra podobne jak sex
biedny k. Ja nie wiem czy Doda wie jak Ty masz na imie. Zapisz się do jej fun clubu to może uda Ci się ja poznać osobiście.
ok. Gdzie fun clubu? Mam na imie L....k.....sz.Przeciez wiesz. Ja chce poznac d..d...a. Doda to zapisz moj e-mail: magic123@op.pl
biedny wpisz w google.pl doda to znajdziesz oficjalna stronę Dody i tam pewnie będzie fun club.
Maksiu78 poznajmy się Gosia, a teraz DAWAJ TYPY ;)
Maksiu78 poznajmy się Gosia, a teraz DAWAJ TYPY ;)
biedny czy coś Ci mówi nick pedal? Bo ja znam tego maila ;>
ahaha tak 123.Mam znak zodiak 'wodnik" tez doda :).Znam doda data urodzenia :)
W zwykłym Multilotku?
4 zł.
A w Fortunie
4 liczby 1 : 7 000
12 600,00 zł
4 zł.
A w Fortunie
4 liczby 1 : 7 000
12 600,00 zł
EJ LOOKNIJCIE NA TEN WPIS:
"
32884. 15-13=2,27-25=2,37-35=2 fajnie nie.
look 2008-11-12 (11:23)
"
gdyby zagrac wszystkie dziesietne liczby z jego wpisu byla by 6 w DL :D
"
32884. 15-13=2,27-25=2,37-35=2 fajnie nie.
look 2008-11-12 (11:23)
"
gdyby zagrac wszystkie dziesietne liczby z jego wpisu byla by 6 w DL :D
Miło mi Gosia! :-)
Rafał
Nie podam nic,bo po wczorajszej porażce,zmieniam sposob gry.
Ewentualnie,jesli chcesz,to zerknij na "Progresja itp itd." jak dzis typuje.
Ale rewelacji w tym nie ma. :-)
Rafał
Nie podam nic,bo po wczorajszej porażce,zmieniam sposob gry.
Ewentualnie,jesli chcesz,to zerknij na "Progresja itp itd." jak dzis typuje.
Ale rewelacji w tym nie ma. :-)
Kopyr
Sorki!
Podałem Ci wygraną za 4 w DL w Fortunie,zamiast w ML.
Za 4 liczby w ML w Fortunie to 1 : 200 czyli 360,00 zł za 2 zł,bo biorą 10% podatku z kwoty,za jaką grasz.
Dzieki Kogucik ;-)
Sorki!
Podałem Ci wygraną za 4 w DL w Fortunie,zamiast w ML.
Za 4 liczby w ML w Fortunie to 1 : 200 czyli 360,00 zł za 2 zł,bo biorą 10% podatku z kwoty,za jaką grasz.
Dzieki Kogucik ;-)
Nero 26 mozna grac.
4/7 to 35 zakladow prostych czyli grajac za 1 zl za zaklad w przypadku trafienia 4 liczb wyplacaja ci 180 zl.
Jesli natomiast trafilbys 5 liczb to masz wtedy 5 platnych czworek po 180 zl.
4/7 to 35 zakladow prostych czyli grajac za 1 zl za zaklad w przypadku trafienia 4 liczb wyplacaja ci 180 zl.
Jesli natomiast trafilbys 5 liczb to masz wtedy 5 platnych czworek po 180 zl.
Z tego,co wiem,w Fortunie można skreslisc w DL do 5 liczb,a w ML do 6.
Ale moge sie mylic,czy czasem nie wiecej w ML.
Ale moge sie mylic,czy czasem nie wiecej w ML.
Maksiu mozesz skreslic 8 liczb w ML ale tego czeskiego 20/80 czyli losowanie FORTUNA a oprocz tego prowadza gre 3/21 i 9/49.
pozdr.
pozdr.
Dody jaka str...? Doda ma prywatna e-mail? Ja chce pozna doda,ale kiedy?