Wpisy użytkownika hosia
Łącznie 3 567 wpisów w archiwum, pokazane od nr 35 677. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
dziekuje wszystkim bardzo za wyjasnienia.
RATUJCIE PROSZE nie moge dzis uzywac ogonkow i kreseczek .Co sie dzieje?
w zamian wyskakuja mi np zakladki , pomoc lub historia. Wczoraj buszowalam po yahoo sciagalam tapety .Dzis pojawil mi sie nowy pasek mywebsearch i ww problem .GG dziala prawidlowo. JAK TO NAPRAWIC ? Bede o 17 -18
RATUJCIE PROSZE nie moge dzis uzywac ogonkow i kreseczek .Co sie dzieje?
w zamian wyskakuja mi np zakladki , pomoc lub historia. Wczoraj buszowalam po yahoo sciagalam tapety .Dzis pojawil mi sie nowy pasek mywebsearch i ww problem .GG dziala prawidlowo. JAK TO NAPRAWIC ? Bede o 17 -18
żżżżżóóóóóółłłłłłłłłććććććć OPCIU jesteś W I E L K I Pięęęęęknie dzięęęękujęęęęęę ;)))
Zuza; Właśnie myslę . Moze jakieś powtórki z wczoraj: 70,40,44,33,76,11,12,78,49,50,66,18,19 i może coś z 5,6,7
Na razie myslę ;))) Pozdrawiam wszystkich cieplutko
Na razie myslę ;))) Pozdrawiam wszystkich cieplutko
Belfer to nie jest czat dla ciebie. Nie podoba ci się to spadaj. Nikt cię nie zatrzymuje i nikt nie będzie po tobie płakał. My się w tym gronie lubimy i jesteśmy sobie potrzebni.
OPA znów 10,45 i znów 4 z 7 liczb które wtedy podałam.....
........OPA specjalnie dla Ciebie na dzisiaj parka 10,45 ; do tego dodałabym 5,49,40,69,71,72,77
Pozdrawiam serdecznie
........OPA specjalnie dla Ciebie na dzisiaj parka 10,45 ; do tego dodałabym 5,49,40,69,71,72,77
Pozdrawiam serdecznie
Bardzo Ci Edi dziekuję . Szkoda że taka u nas bryndza.
MARIO gorace gratulki
MARIO gorace gratulki
belfer od...czep się ode mnie !Ja w przeciwieństwie do ciebie mam odwagę wkleić tu swoją fotkę . I bądz tak dobry wypowiadać się w swoim imieniu a nie w moim. Ja nie robię sobie z nikogo jaj jak to ostatnio sugerowałeś. Posłuchaj dziadka i spadaj do książek. Polecam szczególnie poradniki jak radzić sobie z problemami zrozumienia tekstu. Niedawno bartnik pisał że dzięki czatowi PASKO trafił 6+. Nie wpieprzaj się więc w tryby pracującej maszyny i spadaj stąd. Pisałam ci juz ale nie zrozumiałeś więc wyrażę się dosadniej... jesteś na tym czacie potrzebny jak wrzód na dupie
GRACZU :proszę Cię nie czepiaj się takich szczegółów .To nie jest na tym czacie takie istotne. Kogucik jest dysgrafem i już kilkakrotnie bardzo przepraszał za błędy których jest świadomy. Zapewniam Cię - idzie się do tego przyzwyczaić :).
Serdecznie pozdrawiam
Serdecznie pozdrawiam
Belfer napisał: 35709. Bardzo dziwne, że tacy starzy wyjadacze jak edi, kogucik i OPA nie widzą tego, że część młodych dzieciaków, a niektórzy z nich z nickami żeńskimi ( co jak wiadomo zmiękcza obyczaje) robi sobie z nich po prostu "jaja"
Te same proste i beznadziejne pytania o to jak się gra, za ile, a poco? a na co?, a co ja z tego będę miała/mniał?.
Ten czat jest właśnie po to, żeby między innymi dowiedzieć się jak się gra , za ile i w jaki sposób. Powiedziałam ci już - wie podoba się to spadaj. A o mojego bana i utratę przyjaciół się nie martw. Zobaczymy czy poprą mnie czy ciebie
Te same proste i beznadziejne pytania o to jak się gra, za ile, a poco? a na co?, a co ja z tego będę miała/mniał?.
Ten czat jest właśnie po to, żeby między innymi dowiedzieć się jak się gra , za ile i w jaki sposób. Powiedziałam ci już - wie podoba się to spadaj. A o mojego bana i utratę przyjaciół się nie martw. Zobaczymy czy poprą mnie czy ciebie
Na szczęście Kogucik nie musi się przed nikim tłumaczyć a szczególnie przed belfram belfra.
belfer belfra : A może ty wkleisz jakiś dowód wywróconych flaków ? Zastanów się trochę dziewczynko co piszesz
Proszę nie testuj mnie. W obronie przyjaciół walczę na śmierć i życie
Masz rację Christo ...Gdzie te chłopy ? Ktoś pluje nam jadem na MULTIPASKO a oni udają, że pada deszcz.
A powtórki tak chodziły za mną wczoraj ! Od dziś przyświeca mi hasło : co masz puścić dziś puść jutro ;)
Belciu Ja miałam kiedyś jeden jedyny raz czwórkę w lotka . Wiesz za ile ?....36 czy 9 złoty Ale ostatnio ładnie chapnęłam w multi 900 we wrześniu i 1152 w listopadzie
To Belciu tylko zasługa naszej słynnej kobiecej intuicji. Tylko dlaczego do cholery tak rzadko działa. ;)
OPCIU BELCIU Poszalejemy jeszcze Obiecuję :) Trzymajcie uszy w górze i bądzcie cierpliwi a przede wszystkim słuchajcie swojego głosu. Przyjrzyjcie się różnym liczbom i typujcie te o których nie możecie zapomnieć ,te które za Wami chodzą a któregoś dnia KTO wie . Nie uwierzycie ale miałam dziś dużą chęć puscić 10,45 i jeszcze cztery liczby z tego co OPA podałam. Ale tego niestety nie zrobiłam
Pozdrawiam cieplutko i życzę dobrej nocy
Pozdrawiam cieplutko i życzę dobrej nocy
Chmurko ostatnio jestem wyjałowiona ze wszelkich przeczuć. Stawiam na kilka liczb i gram na progresję. Może jutro coś drgnie. Widzę ,że OPA zaczyna szczytować - tak trzymaj Opciu- może Ty coś CHMURCE wymyślisz albo może MARIO?. Jak widzę po wpisach to na dzisiejszym losowaniu nieźle wyszli Dotam i Blues .Gratuluję chłopaki. Na Groma na razie nie liczyłabym bo jak widzę na gg albo się kocha albo sprząta . STRACH SIĘ BAĆ I MU PRZERYWAĆ ;DDPP
Pozdrawiam Cię i wszystkich zwolenników PASKO cieplutko
Może mnie nie być jakiś czas bo mam kłopoty z połączeniem
Pozdrawiam Cię i wszystkich zwolenników PASKO cieplutko
Może mnie nie być jakiś czas bo mam kłopoty z połączeniem
Edi dzięki i obyś miał rację ;) A ja słyszałam że 9 po dwóch 8 jest wyjątkowo szczęśliwa. Może to dla Ciebie?
Karineczko: mnie się podoba 5,25, 33,40-nie masz!,41,44,45,49,50,58 i ->...Ameryka Środkowa ;D
Pozdrawiam wszystkich graczy cieplutko
Karineczko: mnie się podoba 5,25, 33,40-nie masz!,41,44,45,49,50,58 i ->...Ameryka Środkowa ;D
Pozdrawiam wszystkich graczy cieplutko
Koguciku Trzeba było wziąć te co w dobrej wierze podałam Karince 10 na 10 nie weszło Czy ktoś jest równie beznadziejny?
Na innym kuponie inne 10 i tylko 13 trafiona czyli 1 z 20 . JESTEM GENIALNA . A u buka na szczęście 3 z czterech UFF
1,3,9,12,62
21,23,34,60,80
12,47,50,54,58
42,48,52,61,62,63
5,11,19,21,24,40
21,23,34,60,80
12,47,50,54,58
42,48,52,61,62,63
5,11,19,21,24,40
Maksiu rozbroiłeś mnie;) Od rana palisz gańdzie ? Zmień dila bo towarek Ci nie służy ;) To już nawet ja załapałam o co chodzi z tymi bukami .Chłopaki stale o tym piszą na czacie.
Pozdrawiam Cię cieplutko i życzę pod choinkę od Mikołaja wora piniędzorów :)
Pozdrawiam Cię cieplutko i życzę pod choinkę od Mikołaja wora piniędzorów :)
O nie sorki Maksiu To ja chyba zmienię dila po rzuciło mi się na wzrok. Nie doczytałam , że chodzi o internetowego. Zwracam honor i......sama jestem ciekawa odpowiedzi na Twoje pytanie :)
Dzięki Koguciku. Wpadło parę groszy przed Świętami dzięki tym parzystym :))
mati2003
Gratuluję wyczucia 40. Dla mnie 12 była pewniakiem. Mam ją we wszystkich 3 kuponach, raz 8 i 2 x 25. 48 zamieniłam w ostatnim momencie na 47. Buuu...
KOCIU:
Gdzie się podziewasz ? A ja Cię już opłakałam na czacie ;)
TOTO:
Jak wyszedłeś na tamtych 40 ?. Podobno widziano Cię na Bahamach z fajnymi laseczkami przy boku :DDD
Gratuluję wyczucia 40. Dla mnie 12 była pewniakiem. Mam ją we wszystkich 3 kuponach, raz 8 i 2 x 25. 48 zamieniłam w ostatnim momencie na 47. Buuu...
KOCIU:
Gdzie się podziewasz ? A ja Cię już opłakałam na czacie ;)
TOTO:
Jak wyszedłeś na tamtych 40 ?. Podobno widziano Cię na Bahamach z fajnymi laseczkami przy boku :DDD
I znów przypadła mi nocka. Liczę Pasko, że niedzielno-przedświąteczna będzie extra płatna ! ;-D<-<
Pozdrawiam Cię serdecznie :)
Pozdrawiam Cię serdecznie :)
Chłopaki wyluzujcie! Dziś czuję w powietrzu zapach grzybów,ciasta i .......pieniędzy ;-)))
Dziś czuję głównie 80 w ML w powietrzu. Śledzików niestety JUŻ nie.Za sprawą przyjaciół nastąpił dziś u mnie FALSTART WIGILIJNY.Wpadli z życzeniami i....spustoszyli lodówkę. Podobno z troski o moje zdrowie ;DDD
zagrałam dziś liczbami ,które mi się przyśniły -pamiętałam tylko pięć szóstą zapomniałam a była na pewno i musiałam improwizować :)
A co u Ciebie Kociu ? Ile zakładów puściłeś? Mam nadzieje, że ostatnie przemyślenia na temat Dużego nie będą bezowocne ;)
I u mnie trójeczka.:) Gratulacje Allan .Będziesz miał szczęśliwe Święta :)
Wszyscy życzą sobie trafnych typów w Nowym Roku to i ja się podłączę pod te cieplutkie życzenia :) I żeby się za bardzo nie powtarzać dodam tylko: oby Waszym jedynym zmartwieniem w nadchodzącym roku było jak wydać tą kasiorkę :)
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie
Tradycyjnie jak co roku
sypią się życzenia wokół,
większość życzy świąt obfitych
i prezentów znakomitych,
a ja życzę, moi mili,
byście święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy.
Może cicho bez hałasu
idąc na spacer gdzieś do lasu,
może w gronie swoich bliskich
jedząc karpia z jednej miski,
może gdzieś tam w ciepłym kraju
czując się jak Adam w raju,
może lepiąc gdzieś bałwana,
jeśli dużo śniegu napada.
takie właśnie ślę życzenia w dniu BOŻEGO NARODZENIA
sypią się życzenia wokół,
większość życzy świąt obfitych
i prezentów znakomitych,
a ja życzę, moi mili,
byście święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy.
Może cicho bez hałasu
idąc na spacer gdzieś do lasu,
może w gronie swoich bliskich
jedząc karpia z jednej miski,
może gdzieś tam w ciepłym kraju
czując się jak Adam w raju,
może lepiąc gdzieś bałwana,
jeśli dużo śniegu napada.
takie właśnie ślę życzenia w dniu BOŻEGO NARODZENIA
Pędzą sanie po asfalcie
No bo śniegu ni ma.
Renifery są wqr….,
Co to jest za zima?
Nie ulepisz już bałwana
Możesz nim się ostać.
Wciąż latając po marketach
by prezenty dostać.
Co za widok!!!
Ja nie wierze!!
Nasz Mikołaj na rowerze.
Oby się nam nie wywalił,
bo się zdziebko dziś nawalił.
Renifery też nie w formie,
ale sanie są już w normie.
Co tam Miki!
Ja Ci życzę,
zdrowia,szczęścia,
nowej bryki.
Ja nie wierze!!
Nasz Mikołaj na rowerze.
Oby się nam nie wywalił,
bo się zdziebko dziś nawalił.
Renifery też nie w formie,
ale sanie są już w normie.
Co tam Miki!
Ja Ci życzę,
zdrowia,szczęścia,
nowej bryki.
Przyjemnego szumu w głowie
Wygodnego miejsca w rowie,
no i może jeszcze potem
spokojnego snu pod płotem.
Żeby pies z kulawą nogą
Cię nie oblał idąc droga.
Dużo czadu i uroku
w nadchodzącym Nowym Roku ;DDD
Wygodnego miejsca w rowie,
no i może jeszcze potem
spokojnego snu pod płotem.
Żeby pies z kulawą nogą
Cię nie oblał idąc droga.
Dużo czadu i uroku
w nadchodzącym Nowym Roku ;DDD
czak noris ty to rafał filipiuk ?
rafał filipiuk ty to czak noris? coż za chłop dwa niki ma ?
Ja nie mam nawet arachnofobi ;PPP
rafał filipiuk ty to czak noris? coż za chłop dwa niki ma ?
Ja nie mam nawet arachnofobi ;PPP
9,16,24,25,28,50,51,71,73,79/10
5,36,46,53,57,69,79/7
typowane, nie puszczone
5,36,46,53,57,69,79/7
typowane, nie puszczone
Jestem Tomnitas za 20,35,65 !
Pozdrawiam i..... oby nie wpadło bo szpetnie zaklnę ;)
Pozdrawiam i..... oby nie wpadło bo szpetnie zaklnę ;)
Jestem ZA ! Według horoskopu Groma od jutra przez 2 - 3 dni szczytuję :-O ....oczywiście metafizycznie lub jak kto woli spirytystycznie ;P
typer szostek: Czy mamy rozumieć, że trafiłeś szóstkę w Dużego ??? Cokolwiek to było to szczerze Ci gratuluję :)
Wow! Widzę, że tworzy się silny GRUPEN-SEX ;DDD
Zuza - jutro coś pomyślę :)
Zuza - jutro coś pomyślę :)
12,42,55
15,38,72
65,68,76
20,50,60
12,15,38,42,49
5,8,12,14,15,20,42,49,54
15,38,72
65,68,76
20,50,60
12,15,38,42,49
5,8,12,14,15,20,42,49,54
Dziękuję Wszystkim za gratulki. To były trójki specjalnie dla Zuzy, ale jak znam życie pewnie nimi nie zagrała. OPA też kiedyś wysłałam. Niestety z jednodniowym wyprzedzeniem ale za to później wpadały przez trzy dni pod rząd ;)
Bingo Bella . Przejrzałaś mnie. Hosia to właśnie zdrobnienie od Hossy. Rozmawiałam o tym parę dni temu z Christo ;)
Jutro też wyślę parę trójeczek Tylko błagam nie pokładajcie we mnie za wielkich nadziei i nie zapominajcie że niedawno na 20 liczb trafiłam.....jedną ;D
Tomnitas sorki ale klikałam cały wieczór z Kogucikiem i nie zauważyłam Twojego wpisu. Obiecuję poprawę ;)
Dobranoc wszystkim. Dobrze że te Święta już za nami. To były chyba najsmutniejsze Święta w moim życiu.
Dobranoc wszystkim. Dobrze że te Święta już za nami. To były chyba najsmutniejsze Święta w moim życiu.
Momencik kochani właśnie wpadłam do domu . Dajcie złapać oddech, napić się kawki i pomyśleć bo dostanę czkawki jak to mówi Christo :). Typy podam przed 16
dziś 80 na 98% 1 na 75% 66 na 60%
Typuję z tych liczb:
1,3,5,9,10,11,14,17,19,20,21,23,24,26,36
,37,40,41,50,51,61,70,74,80
Zaraz podam szczegóły
Typuję z tych liczb:
1,3,5,9,10,11,14,17,19,20,21,23,24,26,36
,37,40,41,50,51,61,70,74,80
Zaraz podam szczegóły
Na przykład coś takiego:
9,10
23,36
10,74
20,50,80
9,41,80
9,10,70
14,51,61
9,10,40,70
9,10,41,70
40,70,41,61
10,19,20,21,51,54,57,69,70,80
życzę Wszystkim powodzenia
Witam wszystkich cieplutko. Mam gości więc mniej tu teraz zaglądam. Wczoraj pisałam że 80 na 98% a 66 na 60 specjalnie dla Brazila ,żeby sobie nie robił za dużych nadziei. Takie miałam przesłanki z Dołu ;D. Co do 9,10,40,70 to w przeddzień mi się przyśniły i prawdę mówiąc spodziewałam się po nich więcej. Od dziś nie wierzę nie tylko facetom ;D
Tomnitas to nie był widocznie nasz dzień :( ale wierzę, że się kiedyś uzupełnimy i damy czadu ;D Aha i jeszcze jedno.....ja nie daje się tak łatwo podpuszczać. Zauważ że 80 zaczęłam obstawiać dopiero od wczoraj.
Brawo Zuza. 3/5 to bardzo dobry wynik zwłaszcza że ten typ podkreśliłaś.
Tomnitas to nie był widocznie nasz dzień :( ale wierzę, że się kiedyś uzupełnimy i damy czadu ;D Aha i jeszcze jedno.....ja nie daje się tak łatwo podpuszczać. Zauważ że 80 zaczęłam obstawiać dopiero od wczoraj.
Brawo Zuza. 3/5 to bardzo dobry wynik zwłaszcza że ten typ podkreśliłaś.
Nie ma za co Zuza ale wiesz ,że gwarancji i referencji dać nie mogę ;-)
Gratulacje przyjmuję po 22.15 :) Zuza mam nadzieję że tym razem wysłałaś
Dziękuję Wszystkim za gratulki .Chyba przerzucę się na trójki.
Zuza jestem cały czas na gg. Ktoś do mnie pisał ale się nie przedstawił więc nie odpowiadam
Zuza jestem cały czas na gg. Ktoś do mnie pisał ale się nie przedstawił więc nie odpowiadam
Zuza napisałaś jedno zdanie i...... ja Ci odpisałam i...... no właśnie i CO? :) Czemu nie odpisujesz?
Chwilunia kochani nie wszyscy na raz bo dotałam czkawki. Piszę z 7 osobami naraz
Widziałam właśnie . Bardzo się cieszę .Dobrze, że nie wszystkie 75 zamieniłeś na74 i wywaliłeś parę 30
Niech w Nowym Roku Wasze najskrytsze marzenia znajdą urzeczywistnienie, świat będzie dla Was pełen ciepła, radości, przyjaciół,a w Waszym domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia.
Niech każdy nowo poznany człowiek w Waszym życiu będzie przyjacielem, każda chwila radością, a miłość niech nigdy nie opuszcza Waszej duszy
Życzy Wszystkim Hosia
Niech każdy nowo poznany człowiek w Waszym życiu będzie przyjacielem, każda chwila radością, a miłość niech nigdy nie opuszcza Waszej duszy
Życzy Wszystkim Hosia
jestem panowie i panie bardzo blisko
zaczynam czuc TS :DDDDD
O tej porze nocy Typerze Szóstek brzmi to co najmniej dwuznaczne :D. Nie sądzisz Maksiu? ;))
zaczynam czuc TS :DDDDD
O tej porze nocy Typerze Szóstek brzmi to co najmniej dwuznaczne :D. Nie sądzisz Maksiu? ;))
Nie da się ukryć ;D Idę spać chłopaki. Może oszukam głód ;D Dobrej Nocki
Zrób Maksiu mały falstart. W końcu każdy może się pomylić.:)
Pozdrawiam Cię
Pozdrawiam Cię
Ricom :Już chciałam pogratulować Ci trójeczki a to był wpis z 29 Jaka szkoda! Co na dziś planujesz? Twoje typowania dobrze na mnie działają :)
OPCIU: Widzę że powoli nabierasz wiatru w żagle. Tak trzymaj. Nie zauważyłam wczoraj Twojego wpisu.Zginął pomiędzy rozważeniami o kombinacjach :(
Witam Cię Edi .Dosyć często zdarza mi się trafic 4z7 Napisz proszę jak najlepiej to zagrać i rozpisać. Jeśli już o tym pisałeś to tylko zasygnalizuj. Znajdę :)
Pozdrawiam i z góry dziękuję, bo wiem ,że nie zawiedziesz ;)
Pozdrawiam i z góry dziękuję, bo wiem ,że nie zawiedziesz ;)
Z tymi losami to było do przewidzenia. Skoro sprzedają do ostatniej chwili a przecież nie prowadzi się ścisłego zarachowania co sprzedano to jak mają losować ze sprzedanych? Ja nie kupiłam
dziś mam urwanie głowy NIE IDZIE SIĘ SKUPIĆ . A jeszcze każdy typuje co innego. Oby do Nowego Roku
Dziękuję Edi za poświęcony mi czas. Wiedziałam, że się na Tobie nie zawiodę jeśli chodzi o rozpiski.Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Oderwałam się na chwilę od gości i kieliszka ;) Edi skarbie ! Będę Ci jeszcze DOGŁĘBNIEJ wdzięczna ;) jeśli oświecisz mnie biedną bo nie kumam -jaki jest sens typowania 4 na 6 liczb przy kilkunastu zakładach ?. Toż to skórka za wyprawkę.Rozumiem gdyby było 4/4
Kociu NIC nie wysłałam bo było zamknięte i tym sposobem NIC nie straciłam i w Nowy Rok wchodzę bez uszczerbku dla kieszeni a nawet TS jest mi winien 20 zł bo przezornie nie wypłacałam . A co - JAKI NOWY ROK TAKI CAŁY ROK. NIECH BĘDĄ MI WINNI jak najczęściej i jak najwięcej !!!
You are welcome... jak mówią Rosjanie;) Gwarancji nie dam bo to nie moje dni Ale na zdrowie :D i trzymam kciuki Tomku