Wpisy 32 947 – 33 050
13 listopada 2008 10:16 → 14 listopada 2008 13:35, 100 wpisów
Malagorzka jestes k czy m? Doda imie dorota :).Dods wie jak mam na imie?????? odp? Doda ubranie ostra podobne jak sex
biedny k. Ja nie wiem czy Doda wie jak Ty masz na imie. Zapisz się do jej fun clubu to może uda Ci się ja poznać osobiście.
ok. Gdzie fun clubu? Mam na imie L....k.....sz.Przeciez wiesz. Ja chce poznac d..d...a. Doda to zapisz moj e-mail: magic123@op.pl
biedny wpisz w google.pl doda to znajdziesz oficjalna stronę Dody i tam pewnie będzie fun club.
Maksiu78 poznajmy się Gosia, a teraz DAWAJ TYPY ;)
Maksiu78 poznajmy się Gosia, a teraz DAWAJ TYPY ;)
biedny czy coś Ci mówi nick pedal? Bo ja znam tego maila ;>
ahaha tak 123.Mam znak zodiak 'wodnik" tez doda :).Znam doda data urodzenia :)
W zwykłym Multilotku?
4 zł.
A w Fortunie
4 liczby 1 : 7 000
12 600,00 zł
4 zł.
A w Fortunie
4 liczby 1 : 7 000
12 600,00 zł
EJ LOOKNIJCIE NA TEN WPIS:
"
32884. 15-13=2,27-25=2,37-35=2 fajnie nie.
look 2008-11-12 (11:23)
"
gdyby zagrac wszystkie dziesietne liczby z jego wpisu byla by 6 w DL :D
"
32884. 15-13=2,27-25=2,37-35=2 fajnie nie.
look 2008-11-12 (11:23)
"
gdyby zagrac wszystkie dziesietne liczby z jego wpisu byla by 6 w DL :D
Miło mi Gosia! :-)
Rafał
Nie podam nic,bo po wczorajszej porażce,zmieniam sposob gry.
Ewentualnie,jesli chcesz,to zerknij na "Progresja itp itd." jak dzis typuje.
Ale rewelacji w tym nie ma. :-)
Rafał
Nie podam nic,bo po wczorajszej porażce,zmieniam sposob gry.
Ewentualnie,jesli chcesz,to zerknij na "Progresja itp itd." jak dzis typuje.
Ale rewelacji w tym nie ma. :-)
Kopyr
Sorki!
Podałem Ci wygraną za 4 w DL w Fortunie,zamiast w ML.
Za 4 liczby w ML w Fortunie to 1 : 200 czyli 360,00 zł za 2 zł,bo biorą 10% podatku z kwoty,za jaką grasz.
Dzieki Kogucik ;-)
Sorki!
Podałem Ci wygraną za 4 w DL w Fortunie,zamiast w ML.
Za 4 liczby w ML w Fortunie to 1 : 200 czyli 360,00 zł za 2 zł,bo biorą 10% podatku z kwoty,za jaką grasz.
Dzieki Kogucik ;-)
Nero 26 mozna grac.
4/7 to 35 zakladow prostych czyli grajac za 1 zl za zaklad w przypadku trafienia 4 liczb wyplacaja ci 180 zl.
Jesli natomiast trafilbys 5 liczb to masz wtedy 5 platnych czworek po 180 zl.
4/7 to 35 zakladow prostych czyli grajac za 1 zl za zaklad w przypadku trafienia 4 liczb wyplacaja ci 180 zl.
Jesli natomiast trafilbys 5 liczb to masz wtedy 5 platnych czworek po 180 zl.
Z tego,co wiem,w Fortunie można skreslisc w DL do 5 liczb,a w ML do 6.
Ale moge sie mylic,czy czasem nie wiecej w ML.
Ale moge sie mylic,czy czasem nie wiecej w ML.
Maksiu mozesz skreslic 8 liczb w ML ale tego czeskiego 20/80 czyli losowanie FORTUNA a oprocz tego prowadza gre 3/21 i 9/49.
pozdr.
pozdr.
Dody jaka str...? Doda ma prywatna e-mail? Ja chce pozna doda,ale kiedy?
Malagorzka mam pytanie czy to prawdziwy 9 liczb 9,19,28,34,45,52,70,78,80 w ML.Wczoraj wieczor w telewizji lotto na zywo i losowanie liczb 2,7,11,20,25,29,30,32,40,45,47,48,49,59,60,72,73,76,77,79 w ML.To jest nie prawdziwe 9 liczb
siemka i jak tam po wczorajszym losowaniu ? do przodu czy w plecy ?
biedny te 9 liczby które napisałeś to może są czyjeś typy. Liczby wylosowane wypisałeś później. Z resztą możesz je zobaczyć na górze strony po prawej.
Ja wczoraj 4/7.
Ja wczoraj 4/7.
...czy ktoś z Państwa może podać kto dzisiaj poprowadzi losowania DL.ML
Kogucik19 dzięki za spostrzeżenia. Ja trafiłam u buka 4 z siedmiu typowanych po kursie 3,2 :)
tomcio1972
Dzieki.
Nie wiedzialem.
Malagorzka
3,2 ale bez podatku ?
Dzieki.
Nie wiedzialem.
Malagorzka
3,2 ale bez podatku ?
tak 3,2 kurs bez odliczania podatku. Jak chcesz liczyć z podatkiem to stawka x2,88.
Chyba napisałam to mało zrozumiale. Kurs u buka 3,2, na czysto wychodzi 2,88 :)
A ja tez trafilem dwie trojki w DL i nie chcieli mi zamienic na jedna 6.
A przeciez powinni bo 3+3 to 6.
usmiechnij sie.
A przeciez powinni bo 3+3 to 6.
usmiechnij sie.
znajdziesz w niej numery,ktore warto obstawic w Duzym lotku w ciagu najblizszych trzech miesiacy ( poczawszy od przyszlego miesiaca) naprzyklad: 1,24,5,16,2,9 znajdziesz w niej dni,w ktorek warto grac w Duzego Lotka naprzyklad: 1-3 12-14 23-29. Mam pytanie gdzie 6 LICZB zakreslonych na kupon lotto w DL I DNI,BO NIE ROZUMIEM?
kupilem w gazecie ksiega wrozb i magii.Mam pytanie czy to prawdziwy Poznaj swoja szczesliwa liczba??? Znasz Malgorzata Walicka. Wrozka atis napisala ze czy czeka cie wygrana? Mam pytanie czy to prawdziwe wygrana?
Juz mam bylo dawno ja 6 liczb zakreslonych na kupon lotto w dl i kolektur w miejscowosc.Ja wygralem malo trojke,czworke.Nie ma wygrane 6 liczb.Dzis ja napisalem ze wybierac np: 1,24,5,16,2,9
HEJ HOSIA! CO SŁYCHAĆ !HE DZISIAJ POWINIENEM COŚ WYGRAĆ HE A TO DLA TEGO ŻE DOSTAŁEM DZIS JEDNO RTG W SZPITALU GRATIS HE HE
8-me urodziny strony. Zapraszam odwiedzających do wpisywania życzeń :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Wszystkim wszystkiego naj naj naj z okazji 8 urodzin stronki :))) Pozdrooooo!!!! Szczególnie dla ciebie Pasko :)
DZIŚ PO WYJŚCIU OD STOMATOLOGA UDAŁEM SIĘ DO KOLEKTURY I ZAGRAŁEM 7 DL NA 10 LOSOWAŃ
Pasko; Nie chcąc robić falstartu z tymi urodzinami WSZYSCY czekamy cierpliwie do 15.11
Później dostaniesz od każdego z nas po jednym TRAFNYM pewniaku i jedziesz na Karaiby.:DDD OKi? Pasuje Ci ?
Później dostaniesz od każdego z nas po jednym TRAFNYM pewniaku i jedziesz na Karaiby.:DDD OKi? Pasuje Ci ?
KOCIU : DZIŚ PODOBNO JEST MÓJ DZIEŃ ALE NIE JESTEM SKNERĄ I PODZIELĘ SIĘ Z TOBĄ WYGRANĄ.A może jakoś skromna wyprawa dookoła świata ? ;)))
KOCIU: Rozumiemy Cię doskonale! Po wizycie u stomatologa człowiekowi po prostu chce się żyć ;)
witam wszystkich dzisiaj widzę w szklanej kuli 12,26,50,61,78 w ML
Właśnie mowili w Panoramie o gosciu z Kielc,co trafił z 7 meczy o wysokich kursach.
Kuponik za 50 gr,a wygrana 180 tyś,jak sie nie myle.
No to book obniżył mu stawke do 20 gr. czy nawet mniej.
...i wygrana stopniała do 9 tyś.
Nie słyszałem calości tej informacji,niestety.
Kuponik za 50 gr,a wygrana 180 tyś,jak sie nie myle.
No to book obniżył mu stawke do 20 gr. czy nawet mniej.
...i wygrana stopniała do 9 tyś.
Nie słyszałem calości tej informacji,niestety.
To dlaczego mu tak buki przygrali..?taki jest regulamin,że robią co chcą ???
Podobno mogli tak postąpić,gdyż taki mają zapis w "wewnetrznym regulaminie"
Więc każdy potencjalny klient-grający powinien mieć wzgląd do tego regulaminu
w/g mnie jest to granie w ....
w/g mnie jest to granie w ....
Tutaj TS ma przewagę,bo jeśli się wygra to nikt w balona nie zrobi...pozdro
"...53 letni gracz z Kielc z jednego z serwisów bukmacherskich postawił zakład o kursie ogólnym 189.659.38 zł i wygrał - pochwalili się przedstawiciele Betsafe..."
Szczegoły na:
http://di.com.pl/di24/24426,0,Polak_potrafi_-_bukmacherski.html
Czyli wygrał...ale nie tyle,co powinien.
Szczegoły na:
http://di.com.pl/di24/24426,0,Polak_potrafi_-_bukmacherski.html
Czyli wygrał...ale nie tyle,co powinien.
Witam. Hm, 8-ka to magiczna ponoć liczba, kojarzona z finansami.Może Ktoś z Nas wreszcie trafi 10/10 z okazji 8 urodzin stronki?
Życzę tego wszystkim .
Pozdrawiam.
Życzę tego wszystkim .
Pozdrawiam.
Miło mi donieść że pod okiem Kogucika zaczynam odnosić sukcesy. Nie porażają na razie wielkością ale.....jestem do przodu ;)
PASKO.znasz się na rzeczy,wytłumacz dlaczego twoja stronka otwiera się migiem,a lotto.pl tak wolno,wiadomo,że zależy od ilości wejść w danej chwili...o co tam chodzi ??? czy siedzą tam jakieś kacapy czy co ???
A dokładać to powinni do EXPRESSA,bo normalnie przesada,żeby 6 piątek było...masakra
Ja płacę za dobry serwer :)
Też jest obciążenie bo od 22 do 23 miewałem w ciągu godziny po 5000 wizyt jak była mega kumulacja. Ponadto ciągle generujecie rankingi, mapy, tester liczb, forum i wiele innych rzeczy, które generują się dynamicznie na każde żądanie. Bardzo mnie cieszy, że serwer to sprawnie obsługuje...
Też jest obciążenie bo od 22 do 23 miewałem w ciągu godziny po 5000 wizyt jak była mega kumulacja. Ponadto ciągle generujecie rankingi, mapy, tester liczb, forum i wiele innych rzeczy, które generują się dynamicznie na każde żądanie. Bardzo mnie cieszy, że serwer to sprawnie obsługuje...
Witaj hosiu,bardzo się cieszę,że Ci się udaje,,u mnie również,zresztą jak zwykle same sukcesy,,do przodu ,do przodu i to bardzo.Tak jak zresztą przewidziałem,że listopad będzie świetnym miesiącem.powodzenia wszystkim i pozdrawiam.
NO ładnie, a u mnie od tygodnia kompletna klapa. Nawet 2 zł zwrotu z ML nie trafiłem. W EL widać, że zostały trafione czyjeś daty urodzin bo liczby są poniżej 30 oraz jest 6 wygranych.
dzisiaj 52 na stowke nie ma innej mozliwosci, a poza tym chyba wysyp piecdziesiatek sie szykuje
Powinien być ten wysyp w końcu bo już 2 dziury w mapach są od tych 50
Driver...we wpisie nr.32939 podałem 10 liczb i z tego padło,a raczej nie zostało wylosowanycg 9 liczb.BO o to właśnie chodziło by wytypować 10 liczb ,które nie będą wyłosowane.Więc udało mi się tą 9 kę.trafić.a jeśli chodzi Ci o moją metodę na typowanie liczb,któer mają paść, to mogę Ci coś poradzić jak to cię interesuje.pozdrawiam.
Witam
Zacząłem grać na zdarzenia głównie sport z różnym skutkiem -). Czy mogłby mi ktoś podpowiedzieć jakis sposób rozpiskę itp dzięki
Zacząłem grać na zdarzenia głównie sport z różnym skutkiem -). Czy mogłby mi ktoś podpowiedzieć jakis sposób rozpiskę itp dzięki
grom jak mozna sie ciebie poradzic??w sprawie liczb?? moglbys mi napisac na mial?o ile to nie problem pozdrawiam
shiks@interia.pl
shiks@interia.pl
czesc dobrze ze nic nie wysylalem bo znowu bylbym w plecya tak dzisiaj na sucho znowu cos poskreslam. Pozdrawiam
witam .. Grom ja tez dolaczam sie do tej prosby jesli mozna oczywiscie.. ma8rek@tlen.pl albo napisz w ksiedze gosci w typowniach.. pozdrawiam i dziekuje z gory..
Driwer oraz shiks...co mogę WAm poradzić,zagrajcie na numery związane z liczbą ,,7,,.a na pewno coś traficie.dzisiaj np.takie jak,,,52.63,14,43,61,21.Pozdrawiam.
moje liczby na dzisiaj to 8,10,17,22,52,69 przynajmniej tak mi ze sredniej wychodzi;) skreslilem 2 tabelki jedna dla liczb od groma druga dla moich zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdrawiam
Driver,,wszystkie liczby ,które CI podałem mają związek z siódemką,zapewniam Cię że tak jest.pozdr.
Grom
Dobrze kombinuje z ta 7 ?
52 (5+2) dodawac?
63 (7*9)
14 (7*2)
43 (4+3) dodawac?
61 (6+1) dodawac?
21 (7*3)
Dobrze kombinuje z ta 7 ?
52 (5+2) dodawac?
63 (7*9)
14 (7*2)
43 (4+3) dodawac?
61 (6+1) dodawac?
21 (7*3)
Maksiu78,,No i o to chodzi,zaczeliście myśleć głową a nie nogami.Właśnie w ten sposób gram,ot i cała tajemnica,pozdrawiam
Grom
Policzyłem na palcach u nog. ;-)
Na razie poobserwuje,jak te 7-ki wypadają.
W tej chwili gram liczbami Kogucika,bo moje typowania "z glowy" prowadziły mnie powolutku do bankrutctwa ;-)
Dzieki i pozdro! :-)
Ps.
Możesz mi ułatwic życie i napisać ile jest tych 7-ek w 80-ce?
Lenia mam dzisiaj. :-(
Policzyłem na palcach u nog. ;-)
Na razie poobserwuje,jak te 7-ki wypadają.
W tej chwili gram liczbami Kogucika,bo moje typowania "z glowy" prowadziły mnie powolutku do bankrutctwa ;-)
Dzieki i pozdro! :-)
Ps.
Możesz mi ułatwic życie i napisać ile jest tych 7-ek w 80-ce?
Lenia mam dzisiaj. :-(