Wpisy użytkownika herbie1976
Łącznie 166 wpisów w archiwum, pokazane od nr 27 770. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
Witam wszystkich. Co myślicie o tym, że jak pojawi sie sporo wygranych w fortunie to może oni zrezygnują z możliwości obstawiania tzw. kulek.
pewniaki na dużego na jutro: 29 i 6. trzeciego musisz znaleźć sam:) pozdro
dl na dzisiaj 6 i 29 ml 1 i 19 pozdro
Jak dzieci:)
Stoke - Arsenal 1-1
kogucik19 >>> mecz mainz-werder nie był przełożony. wynik 1-2.
Witam wszystkich i życzę miłego i trafionego(to do graczy)wieczoru. Widzę, że po banach z weekendu atmosfera zrobiła się dużo spokojniejsza.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witam wszystkich. W Bremie szaleństwo:) Można było zagrać over 7,5:)
tomcio gratulacje!!! Holandia 2 wszystko na over.
Witam wszystkich:) Tomcio grasz coś jeszcze czy dzisiaj tylko ta Austria?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
tomcio1972 >>> Malmö FF-Örebro 1 i Clermont-Ajaccio 02. Nad resztą jeszcze się zastanawiam.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Gwiazda biała znak pedała!!! Żenujące sprzedawczyki!!! Jaki "miszcz" kraju taka liga.
Jutro będą tłumaczenia, że puchary rządzą się swoimi prawami itd. ale to brednie ludzi którym się zdaje że potrafią grać w piłkę.
tomcio>>> Messi nie strzelił jako pierwszy. Bendtner zdobył pierwszą bramkę.
Expekt ma jakąś awarie. U mnie też nie działa.
Prezydent Kaczyński był Prezydentem od 5 lat i zrobił wiele dobrego ale nie przesadzajmy z tym że był jedyną osobą broniącą Polski i dbającym o prawdę. O Katyniu mówiło się oficjalnie od 1989r. więc nie obrażajmy innych którzy też o tę prawdę walczyli.
Emeryt>>> borowiki mają broń a w czasie katastrofy pojawia się ogień co powoduje wystrzały. Koniec sensacji XXI wieku
hosia trzymaj się:)
Ktoś tu już dzisiaj mądrze napisał że śmierć Kaczyńskiego zostanie wykorzystana przez brata ksero do zagrywek politycznych. Inna żenująca sprawa to taka dlaczego na zmianę kłamie i rodzina i Dziwisz kto zdecydował o pogrzebie na Wawelu. Rodzina że propozycja wyszła od Dziwisza. Dziwisz że to rodzina miała takie życzenie. Ciekaw jestem czy dostaną abonament na gratisowe wejścia na Wawel żeby odwiedzić grób. A teraz czekam na atak:)
Ktoś tu już dzisiaj mądrze napisał że śmierć Kaczyńskiego zostanie wykorzystana przez brata ksero do zagrywek politycznych. Inna żenująca sprawa to taka dlaczego na zmianę kłamie i rodzina i Dziwisz kto zdecydował o pogrzebie na Wawelu. Rodzina że propozycja wyszła od Dziwisza. Dziwisz że to rodzina miała takie życzenie. Ciekaw jestem czy dostaną abonament na gratisowe wejścia na Wawel żeby odwiedzić grób. A teraz czekam na atak:)
Brawo kaz41. Bulteriery z PISu były by z Ciebie dumne. Racja jest tylko jedna i zawsze Wasza. Nie ma dyskusji. Każdy inny to oszołom i żyd. Pewnie dzięki temu czujecie się lepszymi Polakami. Startuj do kościoła i tam wywalić swoje żale.
I jeszcze zróbcie zbiórkę kasy na rodziny niektórych posłów PISu bo ich rodziny nie mają już co jeść. Artykuł w Rzeczpospolitej. Koleś 20lat posłem pensja w wysokości 10000zł a 4 dni po śmierci znajomi muszą przynosić im jedzenie. Żenada
makaroni musisz uważać bo zaraz fanatycy poproszą o bana dla Ciebie. Pozdrawiam
Każdy z własnym zdaniem to obłudnik. Wprowadźmy cenzurę i będzie spokój.
Jak w 89 widziałeś wyborczą w kiosku to się srałeś ze szczęścia ale teraz jako że ma inne zdanie na wiele rzeczy to już zła gazeta. Gazeta Polska i Nasz Dziennik to tytuły dla ciebie. No może jeszcze niedziela.
Kogucik dałeś radę:)
luke>>> mylisz się bardzo o moją opcję bo to ani PIS ani PO. Zgaduj dalej. Gazety też czytuję inne ale w przeciwieństwie do ciebie nie krytykuję wszystkim przeciwnych mi opcji. Teraz czekam na pisowskie bluzgi.
slavo>>> odpowiadałem na zarzuty dlatego użyłem słowa pisowiec. Nie jestem tu jedyny z takim zdaniem więc nie jest ze mną tak źle jak się niektórym wydaje.
kamiwk >>> kto i kiedy miał protestować przeciw pochówkowi na Wawelu kiedy wszyscy się dowiedzieli jak jaruś dogadał się z dziwiszem i już nie było szans na zmianę. Fakt dokonany - mówi Ci to coś?
Będziemy wszyscy zapierniczać żeby rodziny posłów miały za co żyć. Inna sprawa to to jak im w ciągu 4 dni mogła się skończyć kasa skoro to podatnicy fundują te ceremonie związane z transportem i pogrzebami. I jeszcze jedna dziwna sprawa że znów rozbija się o ludzi związanych z PISem.
SirMavins>>> przyzwyczaili się do wysokiego standardu i chcą to mieć dalej. Nie ważne za czyje ważne że mi się dobrze żyje.
Może Pan Szmajdziński miał trochę oleju w głowie i zabezpieczył rodzinę na przyszłość. Inna sprawa że te ciała jeszcze nie wystygły a oni już się kłócą o kasę. Widać rodzina Szmajdzińskich jest normalna.
SirMavins>>> nie zrozumiałeś mnie. Ja jestem tego samego zdania co Ty że to jawne złodziejstwo(delikatne określenie)
Ciężko współczuć co poniektórym po tym jak się zachowują. A ten tekst o przynoszeniu jedzenia to po prostu szczyt wszystkiego.
Witam wszystkich.
I tych co chcą pogrzebu i tych co nie chcą. Tych co trafnie typują i tych co pudłują.
I tych co chcą pogrzebu i tych co nie chcą. Tych co trafnie typują i tych co pudłują.
http://www.flightradar24.com/ - Świetna stronka - polecam.
Witam wszystkich:) Kubica 5.
W reno wielkich szans nie ma ale walczy pięknie. Gdyby tak w Ferrari to mielibyśmy mistrza świata:)
Witam wszystkich graczy i nie tylko :)
Witam wszystkich :)
Hejka Lila :) widzę że tu od samego rana zabawa w najlepsze a ja utkwiłem w pieluchach :)
grunt to się dobrze bawić. Info dla amatorów dochodzenia w sprawie katastrofy: na wp jest nowy filmik na ten temat.
Dziecko wzywa. Będę Was odwiedzał :) pozdrawiam
Siema wszystkim :)
Simad>>>bastia wycięła Ci brzydki nr menda jedna
Simad>>>bastia wycięła Ci brzydki nr menda jedna
Witaj lila :) właśnie sprawdzam dzisiejsze mecze i zaczyna mnie rozsadzać tak mi k.... poszło.
lila>>>umoczyłem wszystko z wyjątkiem stuttgartu. Dzięki niemu wyszedłem bez strat
Witam graczy
siemka kathy
Witam wszystkich
Są tu może jacyś kibice żużla?
pikpok111>>> a dałbyś rade wybrać 5 z 49 gdzie przynajmniej jedna będzie trafiona. Rozchodzi mi się o grę 49's
szkoda
Siemanko Lila :) Jak mija dzionek? Zresztą bardzo ładny :)
pikpok111>>>widziałem ale mm mi nie leży
Wisła dostaje łomot od korony :) handelek kwitnie aż miło
Witam :)
Działa wam może forum?
Działa wam może forum?
kogucik19>>> dlaczego z nazwiska wymieniasz tylko Napieralskiego? Z tego co ja się orientuje to on jeszcze nie pełnił takiego stanowiska które miało wpływ na sprawę zabezpieczenia przeciwpowodziowego. Trochę obiektywizmu.
pzdr
pzdr
kogucik19>>> tu nie chodzi o mnie tylko albo używamy nazwisk albo ogólnie politycy. Zresztą i tak oleją jak zwykle wszystkich a martwić będą się tylko o swoje stołki i żaden prawdy nie powie że debilami są Ci którzy mieszkając na terenach zalewowych nie ubezpieczają się od powodzi.
madzia77>>>wal się szmato!!!
Pierwszy temat na forum gdzie naprawdę się wygrywa:
SPOSÓB NA BUKIEGO -TYPY-SUGESTIE-PORADY
GRATIS!!!
SPOSÓB NA BUKIEGO -TYPY-SUGESTIE-PORADY
GRATIS!!!
????????????????
hejka lila :)
Siema Simad
madzia77>>>do pały i wal się!!!
madzia77>>>do pały i wal się!!!
Simad>>>zaglądam tu nawet często ale wkur#wiła mnie ta menda madzia77 tym że znowu zniechęciła danteV'a do typowania. Zamiast siedzieć na podzamczu i napieprzać z klientami to tutaj truła aż zatruła klimat.
madzia77>>>je cię nie obrażam - to jest prawda co napisałem i ciężko się za to obrażać.
A co do typowania to nie ważne czy ja umiem typować czy też nie. Ważne jest to że na typach danteV'a czy też edi'ego można zarobić i skoro udostępniają je gratis to każda normalna osoba będzie się z tego cieszyła tylko taki debil jak ty będzie kombinował jak ich wykurzyć z tego forum.
A co do typowania to nie ważne czy ja umiem typować czy też nie. Ważne jest to że na typach danteV'a czy też edi'ego można zarobić i skoro udostępniają je gratis to każda normalna osoba będzie się z tego cieszyła tylko taki debil jak ty będzie kombinował jak ich wykurzyć z tego forum.
simad>>>może tak może nie ale pomyśl jaką to trzeba być kur#wą żeby upubliczniać czyjś nr tel.
Poza tym danteV ma rodzinę więc kur#wy go raczej nie interesują więc gdyby to coś miało mózg to by w ogóle do niego nie startowało.
Poza tym danteV ma rodzinę więc kur#wy go raczej nie interesują więc gdyby to coś miało mózg to by w ogóle do niego nie startowało.
I gówno zostało ruszone i będzie już śmierdziało do wieczora.
simad to coś tego nie zrozumie.
madzia77>>> ty piszesz o zasadach??? Przecież ty nie przestrzegasz żadnych zasad i jesteś zdziwiona że jesteś tępiona. Myśl - to nie boli!!!
No i oczywiście: wal się!!!
No i oczywiście: wal się!!!
madzia77>>>zaraz się świętą ogłosisz.
madzia77>>>ty tego nie zrozumiesz gamoniu ale jesteś tu jedyna z którą są takie kłopoty. Inni też mają starcia ale są to solówki a ty wkurzasz 99% odwiedzających.
Jeśli zostanie zdjęty ban z tego kur#wiszona od telefonów to będzie oznaczało tylko tyle że administratorowi tej strony jest to na rękę. Za coś takiego powinna wylecieć z tym swoim nickiem raz na zawsze. Ma ich zresztą tyle że będzie miała z czego wybrać ale przynajmniej nie poda już nr bo musiałaby się zdradzić. Choć z drugiej strony z jej mózgiem a raczej brakiem mózgu to wszystko jest możliwe.
Już ci to kiedyś pisałem ośla łąko że typuję jak jestem czegoś pewien przynajmniej w 75% a nie dla samego typowania. Przeglądniesz forum to pewnie znajdziesz jakieś moje typy. Co do prowadzenia czegokolwiek to razem z kolegą simad'em założyliśmy jeden temat który prężnie się rozwija choć jakieś ścierwo zniechęciło danteV'a. A co do obrażania z mojej strony to masz je jak w banku i nic tego nie zmieni.
edi8>>>ona się zaraz naprawdę świętą ogłosi :)
Poprowadzenie jakiś typowań to naprawdę pikuś w porównaniu z tym co zrobiłaś upubliczniając czyjś nr tel, więc spokojnie z tymi twoimi zasługami. I jeszcze jedno: ja sam się oceniać nie będę czy robię coś pożytecznego czy niebo to żenujące. Znajdź mi tu jeden wpis że ktoś cie chwali. I daruj sobie swoje klony :)
Od kiedy tak ci przeszkadzają? Jeszcze wczoraj i dzisiaj chyba też sama bluzgałaś jak wściekła a teraz co? U spowiedzi byłaś czy co? Ja rozumiem że musisz odstawiać grzeczną żeby admin ściągną ci bana ale żeby być aż taką chorągiewką. Tylko idiota da się nabrać na twoją przemianę i teraz okaże się czy jest tu taki.
No jechać po mnie jechać. Pewnie zaraz napisze annamaria czy inna pieknaja. Już ci pisałem że ta sprawa dotyczy wszystkich którzy korzystają z tematu simad'a gdyż danteV udzielał tam cennych porad.
Admin też jest w fanklubie tej kretynki. Pasko nie wiem dlaczego tak jej bronisz ale to trochę dziwne. Napisz po prostu że jak najbardziej popierasz podawanie tu nr tel czy właściciel sobie tego życzy czy nie i wtedy będziesz ok.
Debilka ujawnia nr a potem się żali do admina że ona wysłała tylko jednego sms'a a reszta jej nie interesuje. Przecież kretynko gdybyś nie podała tego nr to skończyłoby się na tym jednym sms'ie i nie było by sprawy.
I dalej czekam na tą krytykę pod moim adresem o którą tak zabiega kretynka77.
Debilka ujawnia nr a potem się żali do admina że ona wysłała tylko jednego sms'a a reszta jej nie interesuje. Przecież kretynko gdybyś nie podała tego nr to skończyłoby się na tym jednym sms'ie i nie było by sprawy.
I dalej czekam na tą krytykę pod moim adresem o którą tak zabiega kretynka77.
kretynko77>>>podaj te zasłużone wpisy bo jakoś nikt nie atakuje ani mnie ani edi'ego czy danteV'a. Robisz to tylko ty a Pasko ci przyklaskuje.
yoyo>>>poproś admina a na pewno twoja prośba zostanie wysłuchana jako jednego z najstarszych i najbardziej szanowanych użytkowników.
yoyo>>>ty zdaje się kiedyś tu ostro po kimś jeździłeś tylko dlatego że miał inne zdanie od twojego.
yoyo>>> to twoje teksty:
108727. status yoyo 2010-04-28 (20:53)
a do tych dwóch dominujących na stronie
goryli bezrobotnych
pseudo fachowców od gry
więc może spokojniej z rozdzielaniem banów.
108727. status yoyo 2010-04-28 (20:53)
a do tych dwóch dominujących na stronie
goryli bezrobotnych
pseudo fachowców od gry
więc może spokojniej z rozdzielaniem banów.
madzia77>>>gdzie ci oburzeni użytkownicy czatu? yoyo się nie liczy bo mając smoka to zbytnio się nie wysilał na czacie.
danteV>>>nie ma szans żeby coś pokumała. Admin ją rozgrzeszy a ona będzie dumnie pisać na czacie czego to ona dla tej strony nie zrobiła.
m.morii>>>zaraz Ci napisze żebyś się sam nauczył typować tak jak mi wczoraj napisała.
pzdr
pzdr
I jak zwykle wszyscy winni tylko nie ta powyżej.
madzia77 się zamknęła a zaczyna pięknaja. To pewnie przypadek.
Siemka Lila :)
ale w koło jest wesoło :)
Siemka Lila :)
Witaj simad
Od jutra dajemy czadu na mundialu :)
Od jutra dajemy czadu na mundialu :)
Będzie się działo a buki zapłaczą :)
Pozdro dla wszystkich. Spadam na "mały" browar :)
Siema simad.
Twoja wczorajsza wypowiedź na temat chatu trafiona w 100%
pzdr
Twoja wczorajsza wypowiedź na temat chatu trafiona w 100%
pzdr
simad już wrzuciłem swój typ i czekam jeszcze na jakieś podpowiedzi.
pzdr
pzdr
Niemcy-Australia 3-1 :) tak to się skończy.
pzdr
pzdr
Znów Niemcy wygrają dzięki Polakom :)
Siema SirMavins
Piszecie o magikach od parek a teraz od 49's?
pzdr
Piszecie o magikach od parek a teraz od 49's?
pzdr
Daj lepiej mendo jeść dzieciom a nie smęcisz tu przez cały dzień dzieciorobie.
0-0
m77>>> to nie jest koncert życzeń
zrozumiano?
zrozumiano?
Nie zachwyca Brazylia. Powinni przynajmniej 5-0 zrobić.
« PoprzednieKolejne 100 »