Wpisy 107 343 – 107 444
22 kwietnia 2010 05:19 → 22 kwietnia 2010 15:15, 100 wpisów
opa a co do tego jokera to patrząnc na mm nic by nie dało bo 27 w mm 20 .04 zostało wylosowane
...a tu noc mnie zastała i sen zmorzył...
Dobranoc i...
..dzień dobry...:D
KOCIO - na tym właśnie to polega.
Jedźmy dalej, jutro losowanie nr 7, a co po nr 6?
Dobranoc i...
..dzień dobry...:D
KOCIO - na tym właśnie to polega.
Jedźmy dalej, jutro losowanie nr 7, a co po nr 6?
ODP.
Mamy tylko 50000 jako bonus, wa więc nie 100000.
To idzie nieźle ta gra, co?
Ale dobra, jeśli cud się nie stanie w losowaniu 8 to raz sobie zagram.
Mamy tylko 50000 jako bonus, wa więc nie 100000.
To idzie nieźle ta gra, co?
Ale dobra, jeśli cud się nie stanie w losowaniu 8 to raz sobie zagram.
A Taka atrakcja na Onet sport.
WASZ WYWIAD Z ALBERTEM SOSNOWSKIM
Czytelnicy, internauci - na pewno macie wiele pytań do piłkarza Legii Warszawa i reprezentacji Polski Alberta Sosnowskiego.
Teraz, dzięki "Przeglądowi Sportowemu", Onet.pl i Sports.pl, jest to możliwe! Pytania można nadsyłać do piątku, a "Wasz wywiad" zostanie opublikowany w "Przeglądzie Sportowym" oraz na Onet.pl i Sports.pl.
WASZ WYWIAD Z ALBERTEM SOSNOWSKIM
Czytelnicy, internauci - na pewno macie wiele pytań do piłkarza Legii Warszawa i reprezentacji Polski Alberta Sosnowskiego.
Teraz, dzięki "Przeglądowi Sportowemu", Onet.pl i Sports.pl, jest to możliwe! Pytania można nadsyłać do piątku, a "Wasz wywiad" zostanie opublikowany w "Przeglądzie Sportowym" oraz na Onet.pl i Sports.pl.
To pewnie w Lechu niebawem Tomasza Adamka zobaczymy jak po boisku pomyka.
Wygrane w J z dnia 21 04 2010.
J+4 - 0000 - 0,00 zł
J+3 - 0003 - 4 388,60 zł
J+2 - 0139 - 119,30 zł
J+1 - 1410 - 22,10 zł
J+0 - 3899 - 10,00 zł
0+4 - 0000 - 00,00 zł
0+3 - 0137 - 94,90 zł
J+4 - 0000 - 0,00 zł
J+3 - 0003 - 4 388,60 zł
J+2 - 0139 - 119,30 zł
J+1 - 1410 - 22,10 zł
J+0 - 3899 - 10,00 zł
0+4 - 0000 - 00,00 zł
0+3 - 0137 - 94,90 zł
Zmykam na razie, ale jedna sprawa.
-----------Zdarzył się CUD-----------
Wczoraj rano brakowało 21 zidentyfikowanych ciał.
A dziś rano włączam net i proszę, wszystkie są.
Toż to istny cud.
Mało, że w zeszłym tygodniu podano środę jako termin zakończenia prac, to potem poinformowano, że nawet do piątku może to potrwać i dlatego w środę rano Min. Kopacz miała lecieć, a u proszę - poleciała i od razu wyniki są.
To może tak te nagrania do nas przybędą?
Bo coś czytam, że są trudności z przetłumaczeniem.
Pewnie - polski to tak trudny język, że nie mają tłumacza, w Rosji.
Powodzenia.
-------------------,,,,,,,,,,,,,,,,,,---------------
-----------Zdarzył się CUD-----------
Wczoraj rano brakowało 21 zidentyfikowanych ciał.
A dziś rano włączam net i proszę, wszystkie są.
Toż to istny cud.
Mało, że w zeszłym tygodniu podano środę jako termin zakończenia prac, to potem poinformowano, że nawet do piątku może to potrwać i dlatego w środę rano Min. Kopacz miała lecieć, a u proszę - poleciała i od razu wyniki są.
To może tak te nagrania do nas przybędą?
Bo coś czytam, że są trudności z przetłumaczeniem.
Pewnie - polski to tak trudny język, że nie mają tłumacza, w Rosji.
Powodzenia.
-------------------,,,,,,,,,,,,,,,,,,---------------
Adriej Mendierej – autor filmu amatorskiego ze Smoleńska nie żyje.Więcej w google. Polecam.
http://prawdaxlxpl.wordpress.com/2010/04/20/adriej-mendierej-%E2%80%93-autor-filmu-amatorskiego-ze-smolenska-nie-zyje/
ziuta1981krk
Pzdr all
Pzdr all
No ciekawa jestem kiedy poznamy prawdę,co się wydarzyło w Smoleńsku,bo jak na razie to to nikt nic nie wie jak w czeskim filmie.
Mm nadzieję,że dożyję tego momentu:PPPP
pozd
Mm nadzieję,że dożyję tego momentu:PPPP
pozd
Osobiście życzyłabym sobie i w sumie całemu światu - aby to co sobie można ewentualnie pomyśleć czytając w/w artykuł, było tylko złudą nie mającą nic wspólnego z rzeczywistością.
pozd
pozd
cień >>> Ty i te Twoje wynurzenia (nie) patriotyczno-polityczne.
Obiecywałem!!(nasza oczywiście Madzia77),że nie bedę się udzielał:),ale co niektóre osoby mnie dosłownie rozbrajają ;(.Ja proponuje by zostawić zmarłych w spojkoju i skupić się na codziennych problemach i tych na jutrao.Osobiście to wątpię by można było wytępić tą narodowe przesadne przywiązanie do Histoii.
Magda77 pozdrawiam Ciebie i daję kaetkę do św.Antoniego o nawrucenia ;)))
Magda77 pozdrawiam Ciebie i daję kaetkę do św.Antoniego o nawrucenia ;)))
Nie tylko ja jestem takim romantykiem ,ale Madzia77 to sto procętowa romantyczka z polskiego romantyzmu(który jak wiemy był zupełnie inny od europejskiego,taki arabsko-extremistyczn)
madzia77
Ta strona co podałaś to jakaś"dziwna"jest :D
1.Paranormalne.
2.Kod biblii
3.Ufo
itd,itd.
A w poważnych agencjach cisza?
Ta strona co podałaś to jakaś"dziwna"jest :D
1.Paranormalne.
2.Kod biblii
3.Ufo
itd,itd.
A w poważnych agencjach cisza?
slavo
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Dlaczego-popieram-kandydowanie-J.-Kaczynskiego,wid,12197463,felieton.html
chyba przestanę czytać wiadomości...
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Dlaczego-popieram-kandydowanie-J.-Kaczynskiego,wid,12197463,felieton.html
chyba przestanę czytać wiadomości...
slavo >>> wpisz sobie w gogle "hasło" i jest tam kilka stronek dotyczących tego tematu.
Właśnie czytam sobie opinie innych ludzików na temat tego zdarzenia.
pozd
Właśnie czytam sobie opinie innych ludzików na temat tego zdarzenia.
pozd
madzia jednak te twoje wywody drażnią więcej osób niż mi się zdawało
cień >>> stawiałabym na to,że pobudza do myślenia i o to właśnie chodzi.
Madzia77
Żadna poważna strona się nie wyświetla.Same bzdety i komentarze prywatnych osób :)
---------------------------------------
kathy
"Jeśli bowiem jest prawdą (podkreślam "jeżeli", bo znam to tylko z drugiej ręki)"
Żadna poważna strona się nie wyświetla.Same bzdety i komentarze prywatnych osób :)
---------------------------------------
kathy
"Jeśli bowiem jest prawdą (podkreślam "jeżeli", bo znam to tylko z drugiej ręki)"
slavo >>> a wyobrażasz sobie znaleźć niepotwierdzoną informacje na liczących sie portalach ?
Ja raczej nie i jeżeli taka jest prawda ( a nie mam zdania odnośnie tego (nie) faktu ) to i tak wątpię aby znalazło sie to na czołówkach.
pozd
Ja raczej nie i jeżeli taka jest prawda ( a nie mam zdania odnośnie tego (nie) faktu ) to i tak wątpię aby znalazło sie to na czołówkach.
pozd
slavo
właśnie o to mi chodzi
i następny artykuł
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Wlamano-sie-do-mieszkan-Szczygly-Kurtyki-i-Wassermanna,wid,12197519,wiadomosc.html
i na tym skończę
właśnie o to mi chodzi
i następny artykuł
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Wlamano-sie-do-mieszkan-Szczygly-Kurtyki-i-Wassermanna,wid,12197519,wiadomosc.html
i na tym skończę
A słyszałaś,że ELVIS żyje?
Wszystko można napisac!
A o tym filmiku ,to już legendy krążą :)
Lepiej poczekac ze dwa dni:)
pzdr.
Wszystko można napisac!
A o tym filmiku ,to już legendy krążą :)
Lepiej poczekac ze dwa dni:)
pzdr.
madzia nie wiem co innych zmusza do myślenia ale wydaje mi się a nawet jestem pewien że 99% ludzi z tego czatu, forum i w ogóle odwiedzających stronę nie potrzebuję złotych myśli o katastrofie i domysłach na jej temat, żeby myśleć. Wstają rano i myślą tak jak i przed katastrofą. A tobie polecam powrót do czytania wróżki i innych bzdetów.
slavo
mi chodzi tylko o to jak powstają teorie spiskowe...
a co do Elvisa to drobnostka...
ja słyszałam, że Hitler żyje na wsi pod szczecinkiem
nie mówiąc już o Michaelu, uciekającym przed skarbówką
mi chodzi tylko o to jak powstają teorie spiskowe...
a co do Elvisa to drobnostka...
ja słyszałam, że Hitler żyje na wsi pod szczecinkiem
nie mówiąc już o Michaelu, uciekającym przed skarbówką
cień >>> tak samo jak i nikt nie potrzebuje na tej stronce Twoich wywodów na temat tego co :
"ludzie którzy zginęli i ludzie którzy ich zastąpią nic nie zrobili dla mnie i nic nie zrobią więc jakoś mnie to nie ciśnie."
"ludzie którzy zginęli i ludzie którzy ich zastąpią nic nie zrobili dla mnie i nic nie zrobią więc jakoś mnie to nie ciśnie."
Co się stało to się nieodstanie i nie mamy na to żadnego wpływu.proponuję żyć normalnie i za bardzo się nie przejmować.
Lila do madzi to nie dotrze. Pewnie ma jakiś ołtarzyk w domu i dlatego taka pamiętliwa. I na słuchała się w tv że już nic nie będzie takie jak kiedyś.
Gdy zapada zmierzch wtedy wyobraznia zaczyna płatać różne figle ,zaczyna domniemywać,wątpić,mieszać, angażować i wplątywać w swoje sidła ludzi prostych,którzy cenią sobie spokój stabilizację godne warunki dla siebie i bliskich-to jest przewodnie motto z romantyzmu polskiego.Proponuję by wpierw zastanowić się nie 10 ale 20(tak dla Polaka)
cień >>> i już Cię lubię za poświęcenie mi tyle czasu acz uważam iż co za dużo to nie zdrowo :ppp
pozd
pozd
cień.....a wiesz co mnie to:P Nie przejmuję się tym zbytnio ha ha ha:P
madzia>>> moje wywody są w miejscu odpowiednim i czytają je Ci którzy mają na to ochotę, a ty smęcisz w miejscu ogólnie dostępnym
madza77 ten ostatni mój wpis nauczyć się na pamięć jako modlitwę poranną!!! :))
czas to ja mogę poświęci komuś miłemu: Lila, Simad i jeszcze paru osobą a tobie tylko odpowiadam na uwagi skierowane pod moim adresem.
Lila jak to?? nic Ci po zmierzchu nie płata figla ??,daj namiary ta tego twojego to go przekonam, albo odbiję z rąk nie godnych ;)
cień >>> raczej wątpię aby ktoś był zainteresowany tutaj Twoimi prywatnymi opiniami na temat innych użytkowników - jak sam zaznaczyłeś ta stronka służy do innych celów,a jak na razie nie widziałam Cię w dziale typowań jak i na forum nie popisałes swoimi umiejętnościami tyczącymi się tematyki tego portalu.
Więc do roboty - jak na razie to mi poświęcasz najwięcej swojej uwagi trzymaj się swojego stwierdzenia i zacznij więcej uwagi koncentrować na miłych ludziach tej stronki.
Więc do roboty - jak na razie to mi poświęcasz najwięcej swojej uwagi trzymaj się swojego stwierdzenia i zacznij więcej uwagi koncentrować na miłych ludziach tej stronki.
"zacznij więcej uwagi koncentrować na miłych ludziach tej stronki" - już napisałem komu mogę poświęcić moją uwagę. A co do typowania to na pewno za typuje jak będę czegoś pewny bo po co typować jakieś cuda które i tak nie wejdą - proste.
I ten pustak który masowo wkleja na forum wierszyki dla dzieci i szuka bez przerwy zadym ma czelność pouczać innych do czego jest ta strona. Masakra.
cień >>> w takim układzie trzymam Cię za słowo:
"czas to ja mogę poświęci komuś miłemu: Lila, Simad i jeszcze paru osobą"
"czas to ja mogę poświęci komuś miłemu: Lila, Simad i jeszcze paru osobą"
Jasne Cieniu, ta strona nie może być jednotematyczna bo lotto jest za płytkie,administrator powinien pomyśleć o czymś co zaciekawi ludzi.
RafSaw30
:-)
i jeszcze jedno?
czy ten pan z obrazka to ci jakoś pomaga??? :-)
bo mój nie za bardzo
:-)
i jeszcze jedno?
czy ten pan z obrazka to ci jakoś pomaga??? :-)
bo mój nie za bardzo
liczyłem na to i liczę!
Mam też taką tapetę w tel.
ale na razie nie bardzo :) :) :)
Mam też taką tapetę w tel.
ale na razie nie bardzo :) :) :)
Jestem!!! Madzia77 dziękuję że chcesz ze mną gadać , skąd takie miłe slowa u Ciebie w stosunku do mnie , szokujesz mnie jak zawsze :)))))
kathy>>
przepraszam,że się wcinam, ale
hehe
to jakiś przesąd ? ;)
przepraszam,że się wcinam, ale
hehe
to jakiś przesąd ? ;)
robal 36...
kiedyś już o tym dyskutowaliśmy tu na czacie ale miałam wtedy problemy z pisaniem....
generalnie nie wierzę w przesądy...
obrazek dostałam w prezencie, a znalezione monetki gdzieś trzeba umieścić, więc połączyłam jedno z drugim i czekam aż zadziała :-)
kiedyś już o tym dyskutowaliśmy tu na czacie ale miałam wtedy problemy z pisaniem....
generalnie nie wierzę w przesądy...
obrazek dostałam w prezencie, a znalezione monetki gdzieś trzeba umieścić, więc połączyłam jedno z drugim i czekam aż zadziała :-)
madzia77 a jednak to nie ty .... uuuuuu szkoda , witaj cieniu!!! dzięki bracie , to miłe co napisałeś
Magda raczej wątpię aby ktoś tutaj był zainteresowany twoimi prywatnymi /a także twoich licznych klonów/ opiniami na temat innych użytkowników. Nie widzisz ciemnoto ,że wszyscy mają cię serdecznie dosyć? I nie łudź się - to nie deszcz pada. Rozumiem, że znów ujawnia się odwieczny problem ze zrozumieniem tekstu. To , że nawet Lila kopnęła cię w tyłek dochodziło do ciebie przez dobrych parę dni ;D HŁE,HŁE,HŁE
Cień juz Cię lubię ;)
Lila, Kathy, Belciu pozdrawiam dziewczyny cieplutko;)
Chłopaków oczywiście też ;)))
Cień juz Cię lubię ;)
Lila, Kathy, Belciu pozdrawiam dziewczyny cieplutko;)
Chłopaków oczywiście też ;)))
u mnie wczoraj w jokera nic klapa,w mm 1/3 dziś na szybkiego typowałem i klapa ale zabawa trwa nadal
hosia >>> jeszcze trochę i Twoich wywodów będą mieli dosyć - kwestia czasu.
A teraz piszcie,piszcie ja muszę uciekać - potem poczytam :)
A teraz piszcie,piszcie ja muszę uciekać - potem poczytam :)
RafSaw30....zgadza się:P Po prostu muszą wstrzelić się w nasze liczby a nie my w ich:P
jedni siedzą na kompie,robią systemy a inny wyśle 1 zakład i trafi!!! :) :) :)