Wpisy 27 740 – 27 839
6 września 2008 23:16 → 8 września 2008 21:22, 100 wpisów
OPA a nie masz kogos kto mieszka tam gdzie sa mozliwosci zeby ci wysylal to takie proste do zorganizowania .
Witam.Dzis wysylamy uparciuszka czyli 48 oraz 80, 53, 12, 24, 37, 79, oczywiscie progresja szczeguly na blogu .Pozdrawiam i zycze wysokich wygranychi kozystajac z ostatniego dnia slonecznego uciekam w plener do zobaczenia po poludniu.
Mam prośbę do graczy w totka,mianowicie potrzebuję bazy losowań multilotka w exelu.Ryszard M
Do pana Ryszarda:
Bazę od 2004 do chwili obecnej mogę wysłać na e-maila, tylko proszę podać adres.
Pozdrawiam.
Bazę od 2004 do chwili obecnej mogę wysłać na e-maila, tylko proszę podać adres.
Pozdrawiam.
Witam.Ja też bym prosił o bazę losowań w ML.
dratewka01@interia.pl
dratewka01@interia.pl
Witam.Ja też bym prosił o bazę losowań w ML.
robert.slipko@gmail.com
robert.slipko@gmail.com
Czy moze mi ktos podac gdzi sie mozna dowiedziec na temat typowania w multilotku stawki i wygrane w tipsporcie itd. zapraszam do rozmowy na te tematy i inne na gg 585 47 28
Do wpisu 27751.Marek jezeli Jesteś z Bytomia to masz Fortune.No chyba,ze chcesz grac na P/NP - to tak.
Pozdro.
Pozdro.
Dzieki za podanie srtrony le tam pisze tylko jakas tabela ale nie to co ja chcialem. ja chce znalesc ile placa np za trojke czworke i piatke np 1;16 czy 1 do 54. o to mi chodzi
wega tipsport tez otwarli w bytomiu na powstancow warszawskich. ale mi chodzilo ze ile placa jaki stosunek za 3 4 5 6
kogucik19 -widze ze jedziesz na te co nie wyszły we wrzesniu,wczoraj 7 z 16 wyszlo
czy ktos mi powie jakie stawki paca za trafienie 3 4 5 6 w tipsporcie czy fortunie ewentualnie parzyste nie pazyste. Marek
Marek to stawki dla Fortuny.
http://www.efortuna.pl/content.php?node=1306
http://www.efortuna.pl/content.php?node=1306
OPA i inni dzieki za pomoc napiszcie mi dokladniej na gg 585 47 28
Marek - na stronie fortuny wejdź na Liczby świata - Informacja - Polska 20/80 - tam masz stawki na poszczególne obstawiane liczby.
Mnie interesuje ile trzeba wysłać zakładów na ML,rozpiska 32 liczby,przykładowo po 10 cyfr,jeśli się trafi np. 10/32,żeby wyszła z nich chociaż 7 mka,(7/10) o reszcie to już nie wspominam,a może nawet 8/10 to o wiele lepiej
Gregor to moze tak wyglada ale gram na liczby ktorych nie ma jakies 8-10 losowan zakladam ze nastepne 10-15 losowan wyjda tak mam ustawiona progresje na 18 progow ale masz racje moglem zagrac na wszystkie co ich nie bylo we wrzesniu ale jakic niemyslacy jestem po dluzszym pobycie poza cywilizacja ale juz jest lepiej .Pozdrawiam.Oczywiscie poslalem rownierz P/NP multi.
Zastanawiam sie nad gra na liczby ktore nie wyjda i mam taki zestawik 1, 2, 7, 9, 10, 24, 40, kurs na to zdarzenie bedzie 3.58 czyli lepszy niz na 1 liczbe w sierpnu tego zetawu a raczej zadnej liczby z tego zestawu nie bylo 8x moze tu da sie cos skubnac moze ma ktos lepszy zestaw ja swoj testowalem na testerze ale nie wykluczone ze mozna znalesc jakis lepszy.A moze nie warto jakie sa wasze zdania kochani kulkowicze.Pozdrawiam.
Marek37bytom wiec to bedzie ta:1 liczba kurs3 2 liczby kurs10 3 liczby kurs 50 4 liczby kurs 200 5 liczb kurs 1000 6 liczb kurs 5000 .A naprzyklad Szwajcaria ma 6/45 za 1 liczbe 6,5 za 2 liczby 50 3 liczby 500 4 liczby 6000 5 liczb 70 000 co kraj to obyczaj. Pozdrawiam .
Ja dzisiaj zapuscilem takie:
w lotku-10,12,24,37,44,53,67,79,80 z plusem
w fortunie:3-48,67,79;4-10,24,37,53 i taki systemik na te same
w lotku-10,12,24,37,44,53,67,79,80 z plusem
w fortunie:3-48,67,79;4-10,24,37,53 i taki systemik na te same
To moj typ na dzis zaczne na nowo analize niestety nie poslalem go ale bedziemy monitorowac jak idzie
8 10 11 39 44 52 69 73 74 79
8 10 11 39 44 52 69 73 74 79
Witam wszystkich. Co myślicie o tym, że jak pojawi sie sporo wygranych w fortunie to może oni zrezygnują z możliwości obstawiania tzw. kulek.
Gregor wszystko jest mozliwe zeby wygrac musza sie zejsc wszystkie czynniki czyli matematyka,rachunek prawdopodobienstwa,tabele i statystyka intuicja i na koncu szczescie dopiero jak nam to dopisze to mozemy mowic o wygranej,kasa nie jest tu najwarzniejsza bo ona jest srodkiem do gry.Czasem sie zastanawiam jak to jest ze wygrywaja ludzie ktorzy nigdy nie slyszeli o statystyce,o systemach,nie wspomnie juz o naszej stronie ,a jednak wygrywaja i to czesciej niz my ktorzy kombinujemy,liczymy,a oni wygrywaja.Nie jest to ciekawe zjawisko.
poprostu utrzymujesz TS ciezko pracujesz a potem oddajesz to wkolekturze nie szkoda ci kasy od hazardu lepszy jest alkoholizm i na luzie
Kogucik trzeba próbować i tyle może się uda.Ja mam stałe liczby i na nie zawsze liczę.Pozdrawiam.
Nie ciekawe to losowanko jedna liczba trafiona i parzyste gora i to wszystko ,liczylem na 48 ze padnie ale to uparciuszek ale jutro do boju trzeba zainwestowac wiecej,pozdrawiam i gratuluje wygranych.Reszta na blogu.
depesz,trafiłeś w samo sedno sprawy, czyli t.z.w "czuły punkt"
czemu niema wyników z dl?, widze że nie tylko tutaj ??
czyżby sie kulki wysypały ? :D
czyżby sie kulki wysypały ? :D
czesc. gdzie mozna sciągnąc archiwum multilotka w formacie excela??????????
Moze wam kiedys przejdzie te obstawianie nie grajcie i nie oszukujcie swoich zon hehe bo one tez kosztuja heh
depesz:wiesz za co Kain zabił Abla?
Za opowiadanie starych i niemądrych dowcipów - więc uważaj bo Twoje wpisy lokuję w tej kategorii...
Za opowiadanie starych i niemądrych dowcipów - więc uważaj bo Twoje wpisy lokuję w tej kategorii...
...edi8, noe przecież wiem, losowań nie oglądałem, widze że z ml wyniki są więc pytałem czemu niema z dl, a jeśli nie było losowania to co sie stao ??
Witam.Moze wreszcie jak nie w sloneczne dni to w pochmorne bedziemy miec troche wiecej szczescia .A wiec dzis zagramy:Multi P/NP zakresik 1-18 szczesliwego, plusa 1-20 no i zaczynamy znow 3 zakresiki plusa czyli 1-12 13-24 25 -36 i do tego dodamy cyferki , uparciuszka 48, oraz 80, 53, 12, 24, 37, i nowa liczba 1 . Zycze wysokich wygranych.Szczegoly na blogu.
Mymlok:a to się kolego stało,że Tobie się nieco dni tygodnia pomyliły bo losowań DL to jeszcze w niedzielę nie ma...więc i o wyniki z niedzieli wielce trudno!
Zauważyliście, że coś w ogóle nie słychać o wygranych w keno? Czyżby skończyli promowanie tej gry poprzez dawanie ludziom wygrać? hehehe :]
stawianie na te same liczby z uporem maniaka jest również kretyńskie i prowadzi do dużych strat finansowych. Najlepszym tego przykładem jest koleś o niku szczur, który z uporem godnym podziwu od szeregu miesięcy zapodaje te same liczby, a mianowicie 7, 14, 21, 27, 35 czyli prosto niby logicznie i symetrycznie.
Cóż z tego, jeśli po jego rekordowych trafieniach nie ma nawet śladu i obecnie się plasuje w dolnych rejonach klasyfikacji, a nawet z niej wypadł.
To największy dowód, że trzeba wiedzieć kiedy odejść od stołu ( gry), żeby być wygranym...
Niestety,ale w 99% ludzie nie wiedzą kiedy skończyć grę aby przynajmniej nie przegrać, dlatego prawie wszyscy bo 99,999% są przegranymi> Taka jest niestety smutna rzeczywistość.
Jedyna osoba która wyciągnęła właściwe wnioski to ta którą wymienił koleś o niku mikuś we wpisie 27687, ale nie będę jej robił dodatkowej reklamy. Pozdrawiam wszystkich. nara.
Cóż z tego, jeśli po jego rekordowych trafieniach nie ma nawet śladu i obecnie się plasuje w dolnych rejonach klasyfikacji, a nawet z niej wypadł.
To największy dowód, że trzeba wiedzieć kiedy odejść od stołu ( gry), żeby być wygranym...
Niestety,ale w 99% ludzie nie wiedzą kiedy skończyć grę aby przynajmniej nie przegrać, dlatego prawie wszyscy bo 99,999% są przegranymi> Taka jest niestety smutna rzeczywistość.
Jedyna osoba która wyciągnęła właściwe wnioski to ta którą wymienił koleś o niku mikuś we wpisie 27687, ale nie będę jej robił dodatkowej reklamy. Pozdrawiam wszystkich. nara.
bolek i lolek:odniosę się nieco polemicznie do Twego mocno autokratycznego stwierdzenia,że "stawianie na te same liczby jest kretyńskie".Otóż deczko ( ale tylko deczko...)odbiegając od gier to powiem Ci,że doświadczony rybak nie pływa po całym Bałtyku w poszukiwaniu ławicy a zastawia sieci i spokojnie czeka aż ławica w nie wpłynie.
I wpływa...
I wpływa...
Spodobała mi się ta przypowieść o rybaku.
Wypłyń na glębię.
Super.
Wypłyń na glębię.
Super.
polecam,blog na FORUM "DLACZEGO PRZEGRYWAMY" w chwili obecnej jest tam ciekawy wątek o typujących na stronie PASKO, a raczej nie grajacych w "realu"
Ciekawa lektura, trochę jak z "wariatkowa". pozdr.
Ciekawa lektura, trochę jak z "wariatkowa". pozdr.
do wpisu; 27787.
Kilka lat temu byłem w kolekturze, a przede mną puszczał kupon D.L bardzo starszy jegomość.
Pani w kolekturze bardzo się denerwowała, bo blankiet kuponu był bardzo zniszczony i numery nie chciał przejść przez lotomat. Na moje pytanie, dlaczego pan go nie przepisze, oznajmił,że już od 50 lat gras na te same numery D.L. i nie chce przy przepisywani się pomylić, bo zapomniał zabrać okularów, gdy spytałem go czy coś wygrał - odpowiedział,ze tylko "trójki". Nie wiem czy gra dalej.......
Podobnie z tą siecią, jeśli będzie stał w miejscu zniszczeje, a jedynie co będzie można wyciągnąć to kilka muszli lub drobnych rybek("trójki), bo wieloryba na pewno nie wyciągnie.....
ale cóż każdy łowi jak potrafi i ma do tego prawo.......pozdr.
Kilka lat temu byłem w kolekturze, a przede mną puszczał kupon D.L bardzo starszy jegomość.
Pani w kolekturze bardzo się denerwowała, bo blankiet kuponu był bardzo zniszczony i numery nie chciał przejść przez lotomat. Na moje pytanie, dlaczego pan go nie przepisze, oznajmił,że już od 50 lat gras na te same numery D.L. i nie chce przy przepisywani się pomylić, bo zapomniał zabrać okularów, gdy spytałem go czy coś wygrał - odpowiedział,ze tylko "trójki". Nie wiem czy gra dalej.......
Podobnie z tą siecią, jeśli będzie stał w miejscu zniszczeje, a jedynie co będzie można wyciągnąć to kilka muszli lub drobnych rybek("trójki), bo wieloryba na pewno nie wyciągnie.....
ale cóż każdy łowi jak potrafi i ma do tego prawo.......pozdr.
bolek i lolek:czyli przytoczona przez Ciebie historia ze starszym panem potwierdza iż metoda połowu na sieć zastawioną daje wyniki bo jemu do tej sieci przecież coś ( choćby szprotki.. )wpływało a niedoświadczeni młodzi rybacy ganiający po całym Bałtyku często-gęsto muszą myć po powrocie ręce mydłem bo g...o złowili!
zgadza się edi8, "na bezrybiu i rak ryba".
Tak na poważnie to przy obecnym systemie grania w D.L, można w ciągu 50-ciu lat wydać na samo obstawianie 125000 zł ( słownie sto dwadzieścia pięć tysięcy złotych)
Zatem, czy warto zapłacić za te szprotki ( trójki) taką dużą kwotę?
Tak na poważnie to przy obecnym systemie grania w D.L, można w ciągu 50-ciu lat wydać na samo obstawianie 125000 zł ( słownie sto dwadzieścia pięć tysięcy złotych)
Zatem, czy warto zapłacić za te szprotki ( trójki) taką dużą kwotę?
Do bako 82.Proszę pisać na adres 'guruasioka@interia.pl.dzięki pozdrawiam RyszardM.
dalej pykajcie w lotka a dojdzie do tego ze na chleb nie bedziecie mieli jak popadniecie w nalog ciezko robicie na te kupony i wiecznie kasy niemacie bo zostaly w lotto hehe niejeden nowy samochod przegraliscie heh
masz rację depesz, dawaj dalej, może zbawisz świat.
Rób tą twoją krucjatę, wytłumacz im ile tracą nie tylko grając, ale pijąc paląc, jedząc jeżdżąc, kochając inaczej robiąc cokolwiek co nie przynosi korzyści, mało tego nawet śpiąc tracimy pieniądze, bo nie zarabiamy, innymi słowy wytłumacz tym durnowatym graczom na czym można zarobić, mieć dużo kasy i być very happy........ pozdr.
Rób tą twoją krucjatę, wytłumacz im ile tracą nie tylko grając, ale pijąc paląc, jedząc jeżdżąc, kochając inaczej robiąc cokolwiek co nie przynosi korzyści, mało tego nawet śpiąc tracimy pieniądze, bo nie zarabiamy, innymi słowy wytłumacz tym durnowatym graczom na czym można zarobić, mieć dużo kasy i być very happy........ pozdr.
Widać depesz też kiedyś grał, albo nadal gra i nie może przestać. Rozumiemy cie.
hehehehe, ale gafe zrobiłem edi, a to wszystko przez to że na nocki do pracy chodze to i dni się mylą :P sorki i zwracam honor :P
ja tak pisze sobie zeby bylo smiesznie ale prawdy w tym jest bo niektorzy sa bankrutami i marza kolejny dzien ze bedzie moj a tu stowka poleciala heh tez jestem hazardzista bo gram duzo i tez mam porazki gram w toto- mix w ML na liczby ktore nie padna i udaje sie ale nie zawsze jak kazdemu
to moje liczby ktore nie padna 10,11,26,27,37,38 za 20zl do wygrania 54zl na lody bede mial
niestety, zawiodłem się na tobie depeszu sromotnie, najpierw udajesz, ze ci szkoda tych co grają hazardowo w różnego rodzaju gry, potem się z nich naigrywasz, a w końcu przyznajesz, że jesteś jednym z nich.
Zdecyduj się chłopie, kim jesteś, bo inaczej grozi ci, że stracisz twarz i naprawdę nie będziesz wiedział kim jesteś, a stąd już tylko krok do przepaści..... pozdr.
Zdecyduj się chłopie, kim jesteś, bo inaczej grozi ci, że stracisz twarz i naprawdę nie będziesz wiedział kim jesteś, a stąd już tylko krok do przepaści..... pozdr.
Czy ja pisalem o jakims zlotym srodku na wygrana i obiecywalem jakies systemy na wygrana.Tez bylem jak kazdy z was marzylem zeby wygrac i nic tyle lat straconych teraz gram w totomix i niedziennie bo szkoda kasy i moich sil.Sprobojcie tak zagrac moze bedziecie zadowoleni
Rasiaka znów puscili na boisko....
http://www.meczyki.pl/ogladaj.php?filmik_id=6672
http://www.meczyki.pl/ogladaj.php?filmik_id=6672
Kazdy pisze jak mysli i tyle mnie lepiej wygrywac na liczby ktore niepadna wczoraj36 padlo i przegralem ale wynik 6z 5 napewno mam lepszy jakbym typowal na liczby ktore mialy by pasc to jest taki moj sposob na wygrana
depesz:jesteś człek grajacy to co Ci będę tłumaczył,że 6 liczb niewylosowanych ma kurs AKO w Totolotku ( dawny Totomix )2.98 a jedna liczba wylosowana to kurs 3...Sam więc sobie przeanalizuj czy częściej dobrze typujesz w skali miesiąca te typy singlowe czy AKO.
P.S:Witaj na pokładzie! ( wśród uzależnionych...)
P.S:Witaj na pokładzie! ( wśród uzależnionych...)
tak kursy zgadzaja sie pisalem ze wczoraj na 6 liczb wytypowanych padla 36 i przegralem.i odwrotnie wytypuj 6 liczb zeby jedna nie padla to ciezko rzadko trafia sie dlatego przegrywamy.niema jakiegos systemu ale z moich obserwacji lepiej grac tym sposobem
tyle lat gracie po co typowac liczby czekac na jakies dni ze musi wpasc na skroty do wygranej panowie hehe
nawiązując, do wpisu 27791, dopowiem tylko tyle, że historia ta wielce pouczająca znalazła swój finał na FORUM w temacie DLACZEGO PRZEGRYWAMY, we wpisie użytkownika o nicku karamba 1.
Ze swej strony dodam, że sieć zarzucona raz do wody, a nienaprawiana przez 50 lat będzie poprzerywana przegniła i nieużyteczna.
Wszystko w życiu należy udoskonalać modyfikować i naprawiać, tak aby efekty były jak największe.
Przez całe życie (dorosłe) odkładamy na fundusz emerytalny, a nigdy nie jesteśmy pewni czy z niego będziemy korzystać w postaci wieloletniej wysokiej emerytury.
Analogicznie tutaj, przez całe życie człowiek (teraz już bardzo wiekowy), grał namiętnie na te same numery w D.L i nie wiem czy doczeka się nagrody w postaci "wielkiej wygranej".
Życie to jednak "wielka loteria"i tylko bardzo nieliczni "wybrańcy" są prawdziwie wygrani i szczęśliwi, ale próbować trzeba........
Ze swej strony dodam, że sieć zarzucona raz do wody, a nienaprawiana przez 50 lat będzie poprzerywana przegniła i nieużyteczna.
Wszystko w życiu należy udoskonalać modyfikować i naprawiać, tak aby efekty były jak największe.
Przez całe życie (dorosłe) odkładamy na fundusz emerytalny, a nigdy nie jesteśmy pewni czy z niego będziemy korzystać w postaci wieloletniej wysokiej emerytury.
Analogicznie tutaj, przez całe życie człowiek (teraz już bardzo wiekowy), grał namiętnie na te same numery w D.L i nie wiem czy doczeka się nagrody w postaci "wielkiej wygranej".
Życie to jednak "wielka loteria"i tylko bardzo nieliczni "wybrańcy" są prawdziwie wygrani i szczęśliwi, ale próbować trzeba........
brawo Bolek i lolek w nagrode na noc kupie ci Tole pracowac trzeba bo niestac by nas bylo na obstawianie i to jest dobre bo mamy mobilizacje do pracy i na wygrana w lotka czy dobrze napisalem chociaz raz heheh
depesz, sądząc po twoich wpisach jesteś zbankrutowanym hazardzistą.
Wskazuje na to twoja metoda gry, zresztą nieco podobna do gry kogucika19.
Gra tymi metodami jest w 100% utopijna i zawsze prowadzi do bankructwa.
Wyczuwa się w twoich wpisach rozżalenie jakbyś miał pretensje do całego świata o to, ze przegrywasz, a przecież tylko od ciebie zależy kiedy z tym skończysz.
Kup sobie lalę z plastyku i się z nią prześpij z tym tematem, bo nie wiem jak taki ktoś, może jeszcze mieć odwagę po tym co napisał wcześniej zabierać głos i doradzać innym.
Raz pisze,ze nie gra, innym razem że gra czasami a jeszcze innym ze jest uzależniony, czyli hazardowiec.
Człowieku weź rozbieg, walnij głową w ścianę, może wtedy ci zaświta kim jesteś naprawdę. Bo na razie odnoszę wrażenie,że prowokatorem..........
Wskazuje na to twoja metoda gry, zresztą nieco podobna do gry kogucika19.
Gra tymi metodami jest w 100% utopijna i zawsze prowadzi do bankructwa.
Wyczuwa się w twoich wpisach rozżalenie jakbyś miał pretensje do całego świata o to, ze przegrywasz, a przecież tylko od ciebie zależy kiedy z tym skończysz.
Kup sobie lalę z plastyku i się z nią prześpij z tym tematem, bo nie wiem jak taki ktoś, może jeszcze mieć odwagę po tym co napisał wcześniej zabierać głos i doradzać innym.
Raz pisze,ze nie gra, innym razem że gra czasami a jeszcze innym ze jest uzależniony, czyli hazardowiec.
Człowieku weź rozbieg, walnij głową w ścianę, może wtedy ci zaświta kim jesteś naprawdę. Bo na razie odnoszę wrażenie,że prowokatorem..........
bolek i lolek:we wpisie 27813 raczyłeś napisać,że "sieć zarzucona raz do wody a nienaprawiana przez 50 lat będzie poprzerywana,przegniła i nieużyteczna"...Otóż mylisz się bo to dopiero kontakt z powietrzem - a więc jednak wyjmowanie! -powoduje błyskawiczny rozkład materii czego dowodem najlepszym liczące nawet 1000 lat łodzie-dłubanki świetnie w wodzie zakonserwowane czy też kompletne łodzie Wikingów lub średniowieczne okręty wojenne szwedzkiej floty.Tak więc to jednak wyjmowanie psuje i do rozkładu prowadzi...A wracając na grunt gier to sugerowane przez Ciebie i postulowane zmiany liczb nazwałbym drogą nie do odniesienia "sukcesu" a do wręcz ucieczki aby nas on nie dopadł...
każdy ma na tym polu inne doświadczenia, jednak przykład tego doświadczonego gracza, (zaznaczam, że to on twierdził, że gra nieprzerwanie od 50-ciu lat na te same liczby jednym kuponem), świadczy, że pomimo okazjonalnych trafień "3" jest finansowo daleko do tyłu.
a propos morskiej wody, to na pewno dłuższe przebywanie w niej nie poprawia stanu obiektów tam przebywających. No chyba,że się jest rybą morską lub inną istotą przystosowaną do przebywania w tak wrogim dla człowieka otoczeniu. pozdr.
a propos morskiej wody, to na pewno dłuższe przebywanie w niej nie poprawia stanu obiektów tam przebywających. No chyba,że się jest rybą morską lub inną istotą przystosowaną do przebywania w tak wrogim dla człowieka otoczeniu. pozdr.
wyrażaj się gnojku cenzuralnie, bo zostaniesz spamowany.........antosiu
przestań koleś mi tu grozić bo piszecie takie głupoty ze az zal!!!
to wymyśl smarku coś mądrzejszego nie używając wulgaryzmów....... do dzieła....
Przedewszystkim to zajmowanie sie lotkie robienie statystyk typowanie pewniaków to czysta głupota pisanie o jakis sieciach łódkach tutaj to jeszcze wieksza głupota zal!!!!!!!
To co jest tutaj przytaczane jest prawdą! A prawda boli! Totka nie da sie przechytrzyc!
antek999:to co Ciebie zirytowało ( czyli te łódki i sieci ) to tylko przenośnie mające ścisłe odniesienie do przedmiotu :GRY LOSOWE a moja z " bolkiem i lolkiem " wymiana poglądów zaczęła się kilkanaście wpisów temu.
Więc cofnij się aby to zrozumieć - chyba ,że jesteś w rozwoju cofnięty i już bardziej nie możesz się cofnąć...
Więc cofnij się aby to zrozumieć - chyba ,że jesteś w rozwoju cofnięty i już bardziej nie możesz się cofnąć...
1 na milion wygrywa
1 na milion umiera
1 na milion sie wyrwie
1 na milion kogos potnie
1 na milion dorośnie
1 na milion do czegoś dojdzie
1 na milion umiera
1 na milion sie wyrwie
1 na milion kogos potnie
1 na milion dorośnie
1 na milion do czegoś dojdzie
a jednak was czytają.
Nastąpiła korekta na oficjalnej stronie lotto w tabeli wygranych M.L z plusem
Wygrana za 9 z plusem na Św Katarzynie było 1 230 000 jest 230 000, czyli o 1 milion mniej.........Pozdrawiam.
Nastąpiła korekta na oficjalnej stronie lotto w tabeli wygranych M.L z plusem
Wygrana za 9 z plusem na Św Katarzynie było 1 230 000 jest 230 000, czyli o 1 milion mniej.........Pozdrawiam.
witom jak najlepi opłaci sie grac w multilotka na 2 numery czy na 3 macie jakis system na 3 numery
hanys pieronowy:
obstaw jeden zestaw liczb ze stawką 100 albo więcej, jeśli trafisz to będziesz miał kupe kasy.
obstaw jeden zestaw liczb ze stawką 100 albo więcej, jeśli trafisz to będziesz miał kupe kasy.
Drodzy kulkowicze dyskutujacy o lodziach podwodnych,rybach i innych madrych rzeczach ,pragne wam zwrocic uwage ze granie na liczby ktore nie wyjda nie jest takie glupie ja w tej chwili to testuje i co 8-10 losowan to zdarzenie wychodzi,ja wiem ze napiszecie zaraz ze sie nie oplaca ze za rzadko ze duzo trzeba wsadzic zeby zarobic te 10 zeta ale gram (na sucho) na 7 liczb z kursem 3,58 mozna sie z tego smiac ale to tez jest pewna metoda.gram 3 zestawami liczb i srednia taka jak podalem w porownaniu do liczby 48 to szybciej wychodzi zestaw liczb.Mozna podyskutowac nawet na wesolo jak to ma miejsce miedzy dwoma kulkowiczami tylko nie potrzebnie sie ktos trzeci wtraca i pisze wulgarnie poki oni sie nie obrazaja i sobie pisza niech i tak bedzie bo od samych kulek mozna sie wsciec troche luzu tu jak najbardziej wskazane.Pozdrawim.
dawid może to się wydaje nieopłacalne, ale to jest jedyna metoda na realną większą wygraną, kto nie ryzykuje ten nie ma. Jeśli znasz coś lepszego to napisz. Można grać całe życie na taką wygraną rzędu 5000 zł, a tak możesz sobie zagrać raz i masz realne szanse na wygraną.
W połowie lipca we wpisie 24572 awizowałem m.in.zaobserwowaną wtedy niezłą skuteczność doboru
typów które nie wystąpią w ML w ilości 7 czyli dające kurs 3,58x0,9=3,22 netto.Dziś sprawdziłem jak to obecnie wygląda i metoda b/ z tych wtedy podanych czyli dobór spośród liczb niesortowanych z poprzedniego losowania:
1-2-8-9-10-19-20 jako prognoza ich niewystąpienia w następnym losowaniu dała we wrześniu trafienia w dniach:1.09;2.09,3.09,5.09 .Myślę ,że warto się dalej temu poprzyglądać..
typów które nie wystąpią w ML w ilości 7 czyli dające kurs 3,58x0,9=3,22 netto.Dziś sprawdziłem jak to obecnie wygląda i metoda b/ z tych wtedy podanych czyli dobór spośród liczb niesortowanych z poprzedniego losowania:
1-2-8-9-10-19-20 jako prognoza ich niewystąpienia w następnym losowaniu dała we wrześniu trafienia w dniach:1.09;2.09,3.09,5.09 .Myślę ,że warto się dalej temu poprzyglądać..
EDI8 moj zestaw podobny 1,2,7,9,10,24,40 oraz 2 zestaw 1,2,3,9,10,24,40 testowalem na sronce testuj liczby i tam jak zaznacze zeby wykazalo od 1 liczby to wtedy widze ile razy bylo takie zdarzenie .Moze od przyszlego tygodnia zagram za drobnice zobacze do ktorego progu dojde.Pozdrawiam.
EDi może czytałeś moje wypowiedzi,nie wiem...czy masz możliwość sprawdzenia "wejścia" liczb od 8 do 10,12 z typowanych 32,czy jest sens zawracać sobie główkę,jak myślisz,muszę to jakoś przeanalizować,bo po co wwalać grosz na darmo.POZDRO
chodzi mi o gwarancje systemu,jeśli bym rozpisał np.32 liczby może po 9(chyba lepiej) 100 zakładów czy więcej,jeśli wejdzie choć 10/32 i trafić 7/9 tj.300zł nie mówię o reszcie wygranych.